Soccer
Egy iktriad menni Felcsút vlogot néznék (blogot olvasnék Twitteren vagy itt)Iktriadnak elég lesz a képernyő előtt végigszenvedni a dolgot.
zacknorb
Luciano 64 éves, nincs ideje rebuildre, nála csak a Hodgson idősebb a PLben szerintem. Minden kész ,nem kell ide rebuild, jó lesz ahogy van, max csak 3-4 ponttal nyerjük a PL-t nem 10el.Fullos csapat? Azért egykezen meg lehet számolni szerintem, hányan lennének stabilan Spalletti csapatában. Itt olyan rebuild kell mint nekünk volt az Arteta korszak elején, hányinger volt az a keret.kackacÍgy, hogy Spalletti lép Nápolyból, és PLben akar edzősködni, én pont tudok egy fullos csapatot ahol épp nincs edző.Melyik az? Ha a chelsea-re gondolsz ott Pochettino lesz
Sixo
davemayer
Sixo
Heisman nádor
A jövő heti budapesti @EuropaLeague-döntőt az angol Anthony Taylor vezeti. Asszisztensei Gary Beswick, Adam Nunn, a 4. játékvezető Michael Oliver, a tartalék Stuart Burt lesz. A VAR-szobában Stuart Atwell, Christopher Kavanagh és Bastian Dankert dolgozik majd. #EuropaLeague
— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 22, 2023
Poloska vagyok.
Miközben ti a biszem-baszom ligákra fókuszáltok, kijött a Mennyei utolsó fordulójának menetrendje.Egy iktriad menni Felcsút vlogot néznék (blogot olvasnék Twitteren vagy itt)
Május.26., péntek
KECSKEMÉTI TE-KISVÁRDA MASTER GOOD 18.15 (M4 Sport)
ZTE FC-PAKSI FC 20.30 (M4 Sport)
Május 27., szombat
DVSC-ÚJPEST FC 20.00 (M4 Sport)
PUSKÁS AKADÉMIA FC-BUDAPEST HONVÉD 20.00 (M4 Sport)
VASAS FC-MOL FEHÉRVÁR FC 20.00 (M4 Sport)
Május 28., vasárnap
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-FERENCVÁROSI TC 17.30 (M4 Sport)
A Honvéd 6 éve május 27.-én volt bajnok. Most jó eséllyel ugyan ezen a napon fog kiesni az NB1-ből...
Ja a sportigazgató meg a segédje már le is lépett Kispestről, akik hozták az elmúlt 2 edzőt az egyedül a "csodálatos" Metalcom érában egyedül edzőnek látszó Vignjevic helyett. Mint patkányok a süllyedő hajóról. Petiminiszter kispályásai -vele együtt- mikor követik őket? Ha már NB3-ban van a Honvéd, az MFA meg a Felcsúté/Fradié?
iktriad
Poloska vagyok.
Május.26., péntek
KECSKEMÉTI TE-KISVÁRDA MASTER GOOD 18.15 (M4 Sport)
ZTE FC-PAKSI FC 20.30 (M4 Sport)
Május 27., szombat
DVSC-ÚJPEST FC 20.00 (M4 Sport)
PUSKÁS AKADÉMIA FC-BUDAPEST HONVÉD 20.00 (M4 Sport)
VASAS FC-MOL FEHÉRVÁR FC 20.00 (M4 Sport)
Május 28., vasárnap
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-FERENCVÁROSI TC 17.30 (M4 Sport)
A Honvéd 6 éve május 27.-én volt bajnok. Most jó eséllyel ugyan ezen a napon fog kiesni az NB1-ből...
Ja a sportigazgató meg a segédje már le is lépett Kispestről, akik hozták az elmúlt 2 edzőt az egyedül a "csodálatos" Metalcom érában egyedül edzőnek látszó Vignjevic helyett. Mint patkányok a süllyedő hajóról. Petiminiszter kispályásai -vele együtt- mikor követik őket? Ha már NB3-ban van a Honvéd, az MFA meg a Felcsúté/Fradié?
Fullos csapat? Azért egykezen meg lehet számolni szerintem, hányan lennének stabilan Spalletti csapatában. Itt olyan rebuild kell mint nekünk volt az Arteta korszak elején, hányinger volt az a keret.kackacÍgy, hogy Spalletti lép Nápolyból, és PLben akar edzősködni, én pont tudok egy fullos csapatot ahol épp nincs edző.Melyik az? Ha a chelsea-re gondolsz ott Pochettino lesz
Sixo
davemayer
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Azt beszélik lesz egy sajtótájékoztató ahol van rá esély, hogy bejelenti Vini, hogy lelép innen.
Ha így lesz, többet nem nézek La Ligát.
KeyG
Vinicius has no intention to leave Real Madrid.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2023
Real Madrid have no intention to let Vini leave.
New deal until June 2027, signed since last year and set to be unveiled very soon.
No other way: Real and Vini will continue together, fighting racism together. https://t.co/3R8WKYHwS9
kackacÍgy, hogy Spalletti lép Nápolyból, és PLben akar edzősködni, én pont tudok egy fullos csapatot ahol épp nincs edző.Melyik az? Ha a chelsea-re gondolsz ott Pochettino lesz
Sixo
davemayer
Azt beszélik lesz egy sajtótájékoztató ahol van rá esély, hogy bejelenti Vini, hogy lelép innen.Ezt már a környezetéből cáfolták elvileg. Szerintem egyébként elég gyerekes is lenne egy ilyen miatt lelépni.
KeyG
Nem mondom, hogy nem értem meg valamelyik szinten, de sajnos ez is a profi sport velejárója, es egyszer meg kell tanulnia kezelni ezeket a szitukat.
„History is a set of lies agreed upon.”
Azt beszélik lesz egy sajtótájékoztató ahol van rá esély, hogy bejelenti Vini, hogy lelép innen.Perez papával beszélt, elintézi ő hogy maradjon.
KeyG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Így, hogy Spalletti lép Nápolyból, és PLben akar edzősködni, én pont tudok egy fullos csapatot ahol épp nincs edző.Melyik az? Ha a chelsea-re gondolsz ott Pochettino lesz
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Talán ha a La Liga főnök nem egy teve seggében matatna épp Pique féle arcokkal akkor talán rajönne, hogy a bajnokságuk egy 👒💩 - t sem ér jelenleg és a Real, Sevilla duó erőn felüli nemzetközi eredményei miatt nem csúszik lejjebb a liga oda ahová amúgy a jelenlegi színvonala predesztinálná
Itt igen majmozzák, volt YTon egy videó amin az hallatszik amit írtam, leginkább egy embertől hangosan. Nagy stadion azért a Mestalla. Az is lehet, hogy a hülye vagyokos személy a rasszistákat kéri számon. És sajnos itt a majom nem arra utal mint a Fradi-UTE meccseken a lila majmozás, amikor Thogden volt Pesten derbin külön el kellett magyarázni hogy a lila majom az más, itt egyértelműen a feketére utalnak. Update1 részben írtam erről.Elég sokat voltam spanyol stadionokban, és egyszer nem hallottam ilyen megjegyzéseket, huhogást, semmit. A magyarokhoz képest… egy kezemen meg tudok számolni az hijo de putázást, annyi szokott menni hogy “burro” a sporinak, de a videón amit az esetről készítettek a stadionban annyi hallatszik a felső karéjból hogy “eres tonto”. Buta vagy. Meg fütyülnek hangosan ha a másik csapat csinál valamit.www.reddit.com/r/soccer/comments/13o7oz0/video_of_hundreds_of_valencia_fans_chanting/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&utm_content=post_title
Leírom hogy szerintem mi történhetett pontosan. Vini trash talkolt a szurkolókkal egész meccs alatt, ahol kettő-három idióta nyomorék annyival válaszolt, hogy “callate kéményseprűs cukorka” (én nem szeretnék lealacsonyodni a szintükre, lehet érteni miről van szó). Utána mivel állt a játék és a lelátón fogalmuk sincs hogy miért, a stadion el kezdett pfujjolni. Ezt a két embert a hatóságok el is vezették, nagyon helyesen. Ahogy az angol közvetítésben volt: Vinit lehet utálni? Igen. De emiatt sosem szabad abuzálni ilyen kijelentésekkel.
Közben a Real hate crime miatt feljelentést tett a bíróságon.
A piros lap meg nem ezért volt, Éder Militao is beleszaladt ebbe hogy ezért állítottak ki. Nem, nem ezért, Vini támadott rá a még fiatal Musahra, Mamardashvili meg mint egy jó kelet-európai nagytestvér ment megvédeni, kapott is egy sárgát, mert nem ütött. Ha jól láttam a videón pont azt a Hugo Durot ütötte meg, aki próbálta elrángatni onnan.
Update1: A Valencia örökre kitiltotta a szurkolókat akire kimutatott Vinicius és el lettek vezetve.
A piros lap után/verekedés közben viszont volt 1-2 szektor amelyik elkezdett majmozni meg huhogni, ami tárgytalanná teszi az első bekezdésemet. Egy normális csapat van ezek szerint Valenciában, a Levante Unión Esportiva.
Voltak ismerőseim kint a meccsen, megpróbálok körbekérdezni hogy mégtisztább lehessen a kép.
Heisman nádor
Nem tudok spanyolul.
Ez meg meccs elott volt. Itt is "eres tonto" - t skandalnak?
Amit irtal hogy felso karelybol skandaltak, eloszor azt is ugy hoztak le elsonek, hogy "eres un mono".
Szerk:
Reddit kommebten van twitter video, amit vmeik Valencia fan rakott ki a tomegbol, tisztan kivehetoen "mono" t mondanak.
Borbinho
Amúgy a teljes megfejtés szerintem az lesz amit Tim Parks megfogalmazott A Season with Verona című könyvben. Ezek az embrek, legalábbis nagyobb része nem rasszista. Van egy százalékuk ami igen, és sajnos van olyan ismerősöm aki személyes tapasztalat miatt áll ki Vinicius mellett, de a nagyobb részük amorálisan ezzel akarnak az ellenfél fejébe bemászni. A címer számít, nem az elv. A Hellas szurkolók végig majmozták a szezont, a könyv mégis azzal a mondattal zárul. “A következő szezonban bemutatkozott az első színesbőrű játékos a Hellasban. A szurkolók megtapsolták és éljenezték.” Vinicius mutogat hogy mentek a másodosztályba, ők pedig úgy ütnek vissza, ahol a legjobban fáj neki. Egyik sem szép dolog, mégis lehet érezni hogy az egyik oldal átlép egy undorító, embertelen határt, és közel sem egyenértékű a kettő.
Biztos lesznek még videók, én se láttam az összeset, amik mégtöbb layert tudnak adni a sztorinak.
Elég sokat voltam spanyol stadionokban, és egyszer nem hallottam ilyen megjegyzéseket, huhogást, semmit. A magyarokhoz képest… egy kezemen meg tudok számolni az hijo de putázást, annyi szokott menni hogy “burro” a sporinak, de a videón amit az esetről készítettek a stadionban annyi hallatszik a felső karéjból hogy “eres tonto”. Buta vagy. Meg fütyülnek hangosan ha a másik csapat csinál valamit.www.reddit.com/r/soccer/comments/13o7oz0/video_of_hundreds_of_valencia_fans_chanting/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&utm_content=post_title
Leírom hogy szerintem mi történhetett pontosan. Vini trash talkolt a szurkolókkal egész meccs alatt, ahol kettő-három idióta nyomorék annyival válaszolt, hogy “callate kéményseprűs cukorka” (én nem szeretnék lealacsonyodni a szintükre, lehet érteni miről van szó). Utána mivel állt a játék és a lelátón fogalmuk sincs hogy miért, a stadion el kezdett pfujjolni. Ezt a két embert a hatóságok el is vezették, nagyon helyesen. Ahogy az angol közvetítésben volt: Vinit lehet utálni? Igen. De emiatt sosem szabad abuzálni ilyen kijelentésekkel.
A piros lap meg nem ezért volt, Éder Militao is beleszaladt ebbe hogy ezért állítottak ki. Nem, nem ezért, Vini támadott rá a még fiatal Musahra, Mamardashvili meg mint egy jó kelet-európai nagytestvér ment megvédeni, kapott is egy sárgát, mert nem ütött. Ha jól láttam a videón pont azt a Hugo Durot ütötte meg, aki próbálta elrángatni onnan.
Update1: A Valencia örökre kitiltotta a szurkolókat akire kimutatott Vinicius és el lettek vezetve.
A piros lap után/verekedés közben viszont volt 1-2 szektor amelyik elkezdett majmozni meg huhogni, ami tárgytalanná teszi az első bekezdésemet. Egy normális csapat van ezek szerint Valenciában, a Levante Unión Esportiva.
Voltak ismerőseim kint a meccsen, megpróbálok körbekérdezni hogy mégtisztább lehessen a kép.
Heisman nádor
Nem tudok spanyolul.
Ez meg meccs elott volt. Itt is "eres tonto" - t skandalnak?
Amit irtal hogy felso karelybol skandaltak, eloszor azt is ugy hoztak le elsonek, hogy "eres un mono".
Szerk:
Reddit kommebten van twitter video, amit vmeik Valencia fan rakott ki a tomegbol, tisztan kivehetoen "mono" t mondanak.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
A gólörömnél amikor visszaszaladnak a kispadhoz ünnepelni, akkor ott a napszemüveges, kékpólós, sötét rövidnadrágos úriember elég erőteljesen bemutogat meg hergeli az ellent, az sem oly egészséges, ahelyett, hogy örülne...95. percben egyenlít a Veszprém!!www.facebook.com/vehir/videos/3270761539881753
Löfli
zacknorb
mondanám, hogy jöjjön hozzánk, és akkor nem ejt ki minket a BL-ből... de jövőre ha maradna se tudnaThis is not easy to watch. Or hear. But it is essential. Vinicius Junior. Welling up with tears after being subjected to a fresh wave of racist abuse. This has been a regular occurrence for six months in La Liga. pic.twitter.com/Ro80mHhvCA
— Colin Millar (@Millar_Colin) May 21, 2023
Remelem cseret ker es kovi szezont mar egy olyan kornyezetben kezdheti ami ertekeli is.
Durva hogy az olaszok meg a spanyolok is mennyire 1bites nyomorekok tudnak lenni...
Borbinho
Szerkesztette: Heisman nádor
Ennyi megvan még sportpályán kívül is.
youtu.be/Aicdfl1-bi8
Szerkesztette: ozibozi
This is not easy to watch. Or hear. But it is essential. Vinicius Junior. Welling up with tears after being subjected to a fresh wave of racist abuse. This has been a regular occurrence for six months in La Liga. pic.twitter.com/Ro80mHhvCA
— Colin Millar (@Millar_Colin) May 21, 2023
Remelem cseret ker es kovi szezont mar egy olyan kornyezetben kezdheti ami ertekeli is.
Durva hogy az olaszok meg a spanyolok is mennyire 1bites nyomorekok tudnak lenni...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Pápán volt a meccs, Veszprémben is új stadion lesz (mondjuk arra rá is fért a felújítás)háááát nem mondom, hogy nem volt les, de ha leállítom nem kapok egy állóképet 😕Nem volt az, középhátvéd méterre belóg.
NB2
Hány néző volt?
jobbágy#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
háááát nem mondom, hogy nem volt les, de ha leállítom nem kapok egy állóképet 😕Nem volt az, középhátvéd méterre belóg.
NB2
Hány néző volt?