Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Minden egyes Kane gólnál, jön Csebi nekem egy sörrel.Nekem is
Sixo
több mint 2 éve
Minden egyes Kane gólnál, jön Csebi nekem egy sörrel.Mazra jobb oldalon nekem még mindig gyenge. Pavard maradhatna még egy évre.
Sixo
több mint 2 éve
Kivancsi vagyok Xavi-ban mikor inog meg a bizalom. Totalis tanacstalansag, ad-hoc, ertelmezhetetlen jatek.
több mint 2 éve
Bognárt buktatják a paksiak!
több mint 2 éve
Ez bunda.Fradi 3-1nél megijedt, rúgtak gyorsan még 3at 🤣
Szappanos azt hiszem most mutatta, hogy a második félidőre nem jön ki.
Kampman
Lenyóceggyezhetnénk őket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
5-1 és még csak félidő sincs! Ha nem tudnám mennyire képtelen védekezni Bognár a csapataival, azt mondanám edzőt buktat a Paks. Sugárzik a fogalmatlanságtól a vendégvédelem.Vagy túlhajtotta őket az orosz, vagy Csaba úgy küldi fel őket, hogy " hát bazdmeg focizzatok"
iktriad
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Ez bunda.Szappanos azt hiszem most mutatta, hogy a második félidőre nem jön ki.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Rafináltak a Fradi játékosok. A még meg sem érkező új edzőt buktatják meg.
több mint 2 éve
Dominik ma is a Pool egyik legjobbja.Ő akkor lesz nagy király ha az arab elhúz és övé lesz a jobboldal
Kurva nagy Szappanos. Nagyon figyel nehogy vmi kapusmozdulatot csináljon 😂Honnan tudott mit rakott meg ma Kaszinós Gyuri? Lehet kell a mixhez. 😀
petey
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A Paks rúgott kilencet néhány éve a Budafok ellen, az meglehet most is.
több mint 2 éve
Kurva nagy Szappanos. Nagyon figyel nehogy vmi kapusmozdulatot csináljon 😂Nyugi, ott lesz a válogatott keretben ezek után is 😀
petey
több mint 2 éve
Joelinton változatlanul nagy patkány, jó látni.5 perc alatt lekaszált négy embert, lap nélkül, ezt a sportot továbbra sem értem
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kurva nagy Szappanos. Nagyon figyel nehogy vmi kapusmozdulatot csináljon 😂
több mint 2 éve
Joelinghton ma nem fog lapot kapni, úgy néz ki...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Szobi többet reklamál meg dumál..Mondjuk Joelington vezetésével többet faragják, mint egy mamutfenyőt Kanadában.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Vállald el öcsi, mint a törökök ellen!
több mint 2 éve
Tédmagasságban kaszálnak a Newcastle játékosok. Lesz ebből még piros a Pool oldalon mikor megunják.Múlt héten túlckönnyű síppal kaptzk meg a tizenegyest, mist októberig meg is van a kvóta
Matthew99
több mint 2 éve
Hazafelé az M3-ason belefutottam a Kövesd csapatbuszába. Nyomtam egy kokit Kuttor kopasz fejére. Sima Fehérvár.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Szobi többet reklamál meg dumál..
több mint 2 éve
Tédmagasságban kaszálnak a Newcastle játékosok. Lesz ebből még piros a Pool oldalon mikor megunják.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Joelinton változatlanul nagy patkány, jó látni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May