Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
középső mekkora derby lesz
bár a Spari az idei után lehet meg is érdemelne egy év NB3-as poklot
zacknorb
Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Egy egész jó Twitter thread videókkal h milyen edző is Nagelsmann:

twitter.com/themidfieldrole/status/1660864294068662272?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Ignacio Iglesias Villanuevát azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól. Ő volt a Valencia - Real meccs VAR játékvezetője.
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-felmentettek-a-munkavegzes-a-valencia-real-meccs-var-jatekvezetojet-2958465

több mint 2 éve
Gyorsan felépült, másoknak tovább szokott tartani, bár ki tudja mikorra lesz játékra kész a gyengébbik Hernandez.

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Az eheti Teljes Terjedelmet csak ajánlani tudom. Hegedős Henrik volt a vendég és az európai kupák végjátékában érdekelt csaptokról volt szó, erős 30 perces kezdés a Cityvel.
 open.spotify.com/episode/4rPVcL7UBHF09bqf85Eb4A

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
középső mekkora derby lesz
bár a Spari az idei után lehet meg is érdemelne egy év NB3-as poklot

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És ott volt a meccs Castagne lábában
zacknorb
Ja, bár érdekes lett volna, hogy úgy nyer meg egy meccset, ahol addig a csapata kapura se lőtt, az ellenfél meg 24-szer.
Megvan a Szarkák BL indulása. Most akkor (legalábbis a Sport szerint) jöhet Szoboszlai?
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
És ott volt a meccs Castagne lábában

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Proxyi 161
Newcastle mindent is kihagy, elképesztő
Heisman nádor
80 perc alatt 0 lövés a Leichestertől. 83-17es labdabirtoklás.
Sixo
Lassan 90 perc alatt. Drogba szavaival élve:its a fucking disgrace.

Ezért is utáltam meg a focit.
több mint 2 éve
Heisman nádor
BL-hez nekik elég 1 pont, és még a Leicester is versenyben marad #nemmondtamsemmit
De nagyon látványos a dominancia

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Heisman nádor
80 perc alatt 0 lövés a Leichestertől. 83-17es labdabirtoklás.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
10 pontot vontak le a Juvétól.
Sixo
Rendes gyerekek, megvárták amíg elkezdődik a meccs, akkor kürtölték szét a hírt. Még véletlenül sem vagyok juve drukker, de ez undorító bánásmód.

Tony Adams
Meg is lett az eredménye.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940

zacknorb
1-4 jv-t meg kellene cserélni, plusz Attwellt és Kavanagh-ot kibaszni a videoszobából.
slowmotion
A Prem League érdekében bezárhatnák őket úgy örökre
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan

zacknorb
1-4 jv-t meg kellene cserélni, plusz Attwellt és Kavanagh-ot kibaszni a videoszobából.
több mint 2 éve
Sixo
Rendes gyerekek, megvárták amíg elkezdődik a meccs, akkor kürtölték szét a hírt. Még véletlenül sem vagyok juve drukker, de ez undorító bánásmód.

Közben:

Szép lesz a Neymar- Anthony két szél, ten Haagnak kihullik minden szál haja, amikorra működő csapatot hoz össze ebből. 😀😀😀
Tony Adams
A két romagyerek tolja a bicikliket
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Sixo

Közben:

Szép lesz a Neymar- Anthony két szél, ten Haagnak kihullik minden szál haja, amikorra működő csapatot hoz össze ebből. 😀😀😀
több mint 2 éve
Sixo
zsír, akkor még van esélye az Atalantának a BL-re 😀
Löfli
Juve még így is odaér EKL-re, de majd 10 nap múlva megint visszakapják a pontokat
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sixo
zsír, akkor még van esélye az Atalantának a BL-re 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sixo

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt olvastam azért nem lehet egy időben rendezni, mint normális helyeken, mert összesen 3 var busz van...
warr_b
Ez pontosan így van.
több mint 2 éve
Salernitana most sem szarozik. 1es xG-re lőnek 2 gólt. Egész szezont nézve, 11el rúgják felül a várható góljaik mennyiségét. A 2. legtöbb a Napoli meg a Bologna 5-5.5el.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Miközben ti a biszem-baszom ligákra fókuszáltok, kijött a Mennyei utolsó fordulójának menetrendje.

Május.26., péntek

KECSKEMÉTI TE-KISVÁRDA MASTER GOOD 18.15 (M4 Sport)
ZTE FC-PAKSI FC 20.30 (M4 Sport)

Május 27., szombat

DVSC-ÚJPEST FC 20.00 (M4 Sport)
PUSKÁS AKADÉMIA FC-BUDAPEST HONVÉD 20.00 (M4 Sport)
VASAS FC-MOL FEHÉRVÁR FC 20.00 (M4 Sport)

Május 28., vasárnap

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-FERENCVÁROSI TC 17.30 (M4 Sport)

A Honvéd 6 éve május 27.-én volt bajnok. Most jó eséllyel ugyan ezen a napon fog kiesni az NB1-ből...

Ja a sportigazgató meg a segédje már le is lépett Kispestről, akik hozták az elmúlt 2 edzőt az egyedül a "csodálatos" Metalcom érában egyedül edzőnek látszó Vignjevic helyett. Mint patkányok a süllyedő hajóról. Petiminiszter kispályásai -vele együtt- mikor követik őket? Ha már NB3-ban van a Honvéd, az MFA meg a Felcsúté/Fradié?
iktriad
Azt olvastam azért nem lehet egy időben rendezni, mint normális helyeken, mert összesen 3 var busz van...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta