Soccer
Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?BVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
középső mekkora derby lesz
bár a Spari az idei után lehet meg is érdemelne egy év NB3-as poklot
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
twitter.com/themidfieldrole/status/1660864294068662272?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-felmentettek-a-munkavegzes-a-valencia-real-meccs-var-jatekvezetojet-2958465
🚨 Lucas Hernandez is back in Bayern Munich training for the first time since his cruciate ligament rupture in November 2022. 🔙🇫🇷 pic.twitter.com/gOROm2ib2Q
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 23, 2023
Szerkesztette: Sixo
open.spotify.com/episode/4rPVcL7UBHF09bqf85Eb4A
BVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
középső mekkora derby lesz
bár a Spari az idei után lehet meg is érdemelne egy év NB3-as poklot
Poloska vagyok.
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
És ott volt a meccs Castagne lábábanJa, bár érdekes lett volna, hogy úgy nyer meg egy meccset, ahol addig a csapata kapura se lőtt, az ellenfél meg 24-szer.
zacknorb
Megvan a Szarkák BL indulása. Most akkor (legalábbis a Sport szerint) jöhet Szoboszlai?
Poloska vagyok.
Lassan 90 perc alatt. Drogba szavaival élve:its a fucking disgrace.Newcastle mindent is kihagy, elképesztő80 perc alatt 0 lövés a Leichestertől. 83-17es labdabirtoklás.
Heisman nádor
Sixo
Ezért is utáltam meg a focit.
Newcastle mindent is kihagy, elképesztőBL-hez nekik elég 1 pont, és még a Leicester is versenyben marad #nemmondtamsemmit
Heisman nádor
De nagyon látványos a dominancia
Poloska vagyok.
Newcastle mindent is kihagy, elképesztő80 perc alatt 0 lövés a Leichestertől. 83-17es labdabirtoklás.
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Meg is lett az eredménye.10 pontot vontak le a Juvétól.Rendes gyerekek, megvárták amíg elkezdődik a meccs, akkor kürtölték szét a hírt. Még véletlenül sem vagyok juve drukker, de ez undorító bánásmód.
Sixo
Tony Adams
A Prem League érdekében bezárhatnák őket úgy örökre1-4 jv-t meg kellene cserélni, plusz Attwellt és Kavanagh-ot kibaszni a videoszobából.A jövő heti budapesti @EuropaLeague-döntőt az angol Anthony Taylor vezeti. Asszisztensei Gary Beswick, Adam Nunn, a 4. játékvezető Michael Oliver, a tartalék Stuart Burt lesz. A VAR-szobában Stuart Atwell, Christopher Kavanagh és Bastian Dankert dolgozik majd. #EuropaLeague
— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 22, 2023
zacknorb
slowmotion
1-4 jv-t meg kellene cserélni, plusz Attwellt és Kavanagh-ot kibaszni a videoszobából.A jövő heti budapesti @EuropaLeague-döntőt az angol Anthony Taylor vezeti. Asszisztensei Gary Beswick, Adam Nunn, a 4. játékvezető Michael Oliver, a tartalék Stuart Burt lesz. A VAR-szobában Stuart Atwell, Christopher Kavanagh és Bastian Dankert dolgozik majd. #EuropaLeague
— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 22, 2023
zacknorb
A két romagyerek tolja a bicikliket10 pontot vontak le a Juvétól.Rendes gyerekek, megvárták amíg elkezdődik a meccs, akkor kürtölték szét a hírt. Még véletlenül sem vagyok juve drukker, de ez undorító bánásmód.
Sixo
Közben:
Breaking | Active negotiations between Manchester United & PSG for Neymar, according to L’Équipe. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) May 22, 2023
Szép lesz a Neymar- Anthony két szél, ten Haagnak kihullik minden szál haja, amikorra működő csapatot hoz össze ebből. 😀😀😀
Tony Adams
10 pontot vontak le a Juvétól.Rendes gyerekek, megvárták amíg elkezdődik a meccs, akkor kürtölték szét a hírt. Még véletlenül sem vagyok juve drukker, de ez undorító bánásmód.
Sixo
Közben:
Breaking | Active negotiations between Manchester United & PSG for Neymar, according to L’Équipe. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) May 22, 2023
Szép lesz a Neymar- Anthony két szél, ten Haagnak kihullik minden szál haja, amikorra működő csapatot hoz össze ebből. 😀😀😀
Juve még így is odaér EKL-re, de majd 10 nap múlva megint visszakapják a pontokat10 pontot vontak le a Juvétól.zsír, akkor még van esélye az Atalantának a BL-re 😀
Sixo
Löfli
10 pontot vontak le a Juvétól.zsír, akkor még van esélye az Atalantának a BL-re 😀
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 pontot vontak le a Juvétól.
Sixo
Official: Juventus incurred a deduction of 10 Serie A points following the verdict by Federal Court of Appeal pertaining to the capital gains scandal. ⚪️⚫️ #SerieA pic.twitter.com/foZZqZqH5H
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2023
Poloska vagyok.
Azt olvastam azért nem lehet egy időben rendezni, mint normális helyeken, mert összesen 3 var busz van...Ez pontosan így van.
warr_b
Miközben ti a biszem-baszom ligákra fókuszáltok, kijött a Mennyei utolsó fordulójának menetrendje.Azt olvastam azért nem lehet egy időben rendezni, mint normális helyeken, mert összesen 3 var busz van...
Május.26., péntek
KECSKEMÉTI TE-KISVÁRDA MASTER GOOD 18.15 (M4 Sport)
ZTE FC-PAKSI FC 20.30 (M4 Sport)
Május 27., szombat
DVSC-ÚJPEST FC 20.00 (M4 Sport)
PUSKÁS AKADÉMIA FC-BUDAPEST HONVÉD 20.00 (M4 Sport)
VASAS FC-MOL FEHÉRVÁR FC 20.00 (M4 Sport)
Május 28., vasárnap
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-FERENCVÁROSI TC 17.30 (M4 Sport)
A Honvéd 6 éve május 27.-én volt bajnok. Most jó eséllyel ugyan ezen a napon fog kiesni az NB1-ből...
Ja a sportigazgató meg a segédje már le is lépett Kispestről, akik hozták az elmúlt 2 edzőt az egyedül a "csodálatos" Metalcom érában egyedül edzőnek látszó Vignjevic helyett. Mint patkányok a süllyedő hajóról. Petiminiszter kispályásai -vele együtt- mikor követik őket? Ha már NB3-ban van a Honvéd, az MFA meg a Felcsúté/Fradié?
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta