Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem láttam csak a végét. Szoboszlai hogy muzsikált?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem sokat volt a Liverpoolnál a labda, a kiálítás előtt sem, hát még utána. Nem tudott így nagyon kiemelkedni, de nagyon jól dolgozott védekezésben és ami nagyon durva, hogy szerintem a legjobb kondiban lévő játékosa a csapatnak. Milner 2.0, fel alá jár egész meccsen és nem fárad el, Klopp szerintem az ágya mellett is az ő képét tartja, imádja az ilyet.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ezt eddig is tudta Darwin. Piszok jól helyezkedik, fut be területbe, a lövőtechnikája is baromi jó. Szimplán a Fimrino 'role'-ban, hogy visszalépjen, sokat passzoljon, presszinget indítson el nem jó. Klasszikus csatár, akit baromira lehet szeretni egyébként. 😊
A gond, hogy ő is balról indulva lenne a legjobb, csak ott épp a Pool 2. legjobb (formában lévő) játékosa Diaz van.
Nyilván így a meccs embere nem is kérdés, de amúgy Becker megint eszméletlen volt ma. Nem sok világklasszisa maradt ennek a csapatnak, akik vannak még régről azért már vissza-vissza esegetnek, de a brazil fenomenális.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

Szerkesztette: Kenny

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem láttam csak a végét. Szoboszlai hogy muzsikált?

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Nehogy véletlenül kezdő legyen....
kapitnono
Salah vagy Gakpo helyett is simán kezdhetne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Áhh Núneznek nagyon kellett ez a gól.
Mikey
Tudom, írtam már többször is de sztem a Gakpo-Diaz/macallister-Szobo 3as előtt a nunez kurva jó lenne a 4-2-3-1ben.
davemayer
Oké, de 1 hatos épphogy van, nemhogy 2
zacknorb
Tudom, csak így meg pl Gakpo feleslegesen van a palyan, nem jon ki az amiben ő jó.
Szobo is széthajtja magat, de igazan nem jon ki a tudása ebben a felállásban. Hosszú távon ez probléma lesz. Ma a newcastle megmentette a pool segget de ilyen ajandekokat nem fognak sokat kapni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Most latszott hogy fejben mennyire nincs még kész a top4 szerepre ez a newcastle, már 1-0nál lehetett érezni hogy a sok kihagyott helyzet miatt elbizonytalanodnak, 1-1nél meg konkrètan be is szartak.

Gordont meg levinni a 70.percben hatalmas amatőr hiba volt, magasan a legjobb volt ma.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Mikey
Tudom, írtam már többször is de sztem a Gakpo-Diaz/macallister-Szobo 3as előtt a nunez kurva jó lenne a 4-2-3-1ben.
davemayer
Oké, de 1 hatos épphogy van, nemhogy 2

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szegény Szarkák
Ezt nagyon elszarták

Szoboszlai szerintem életében nem futott ennyit egy meccsen.
Kenny
You love to see it.
több mint 2 éve
Szoboszlai szerintem életében nem futott ennyit egy meccsen.

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 264 — WHO DAT!!!!
Nehogy véletlenül kezdő legyen....

több mint 2 éve
Suarez who?

több mint 2 éve
NUUUUUUUUUUNEZ!!!!

Liverpool Fc
több mint 2 éve
DarWINNNNNNNN

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
Ott is van!!!!
Szedd ki B....

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Pool hétfői edzésén csak azt gyakoroltatnám a srácokkal, hogy szabálytalanság után NE rúgják el a labdát. Nagyon kemény, hogy már a második ilyen sárga a hülyeség miatt.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Newcastle védő is képes szép gólpasszt adni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Addig ült a Newcastle az 1-0-án, amíg az seggbe harapta.
több mint 2 éve
Dominik és Kerkez is lehozza mind az első 3 PL meccsét végig a pályán-
Eddig nagyon lefociz a Bologna minket. 28 perc alatt kaput nem láttunk, a Bolognanak meg több is volt, egy be is ment.
Sixo
Biztos valamelyik csapat sok bolognait evett a meccs előtt. Azt mindenkire rábízom, hogy ezt kit segített/hátráltatott.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Villareal-Barca meccsen mi van…persze hogy nem látom 🥲
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Minden egyes Kane gólnál, jön Csebi nekem egy sörrel.
Sixo
Nekem is
JC6 - a ruszki
Me too 🤣
több mint 2 éve
Kivancsi vagyok Xavi-ban mikor inog meg a bizalom. Totalis tanacstalansag, ad-hoc, ertelmezhetetlen jatek.
Kenny
Siralmas a tamadojatek. A vedelem is gyengusz.

Yamal gyerekben van fantazia
Blevi
Brutális a gyerek.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Eddig nagyon lefociz a Bologna minket. 28 perc alatt kaput nem láttunk, a Bolognanak meg több is volt, egy be is ment.

Szerkesztette: Sixo