Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem láttam csak a végét. Szoboszlai hogy muzsikált?Nem sokat volt a Liverpoolnál a labda, a kiálítás előtt sem, hát még utána. Nem tudott így nagyon kiemelkedni, de nagyon jól dolgozott védekezésben és ami nagyon durva, hogy szerintem a legjobb kondiban lévő játékosa a csapatnak. Milner 2.0, fel alá jár egész meccsen és nem fárad el, Klopp szerintem az ágya mellett is az ő képét tartja, imádja az ilyet.
bcsarli, Udvari Főkóstoló

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ezt eddig is tudta Darwin. Piszok jól helyezkedik, fut be területbe, a lövőtechnikája is baromi jó. Szimplán a Fimrino 'role'-ban, hogy visszalépjen, sokat passzoljon, presszinget indítson el nem jó. Klasszikus csatár, akit baromira lehet szeretni egyébként. 😊A gond, hogy ő is balról indulva lenne a legjobb, csak ott épp a Pool 2. legjobb (formában lévő) játékosa Diaz van.
Nyilván így a meccs embere nem is kérdés, de amúgy Becker megint eszméletlen volt ma. Nem sok világklasszisa maradt ennek a csapatnak, akik vannak még régről azért már vissza-vissza esegetnek, de a brazil fenomenális.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Szoboszlai is just unbelievable pic.twitter.com/71LHkWX9Gp
— Nolan Bianchi (@nolanbianchi) August 27, 2023
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Nem láttam csak a végét. Szoboszlai hogy muzsikált?
több mint 2 éve
Nehogy véletlenül kezdő legyen....Salah vagy Gakpo helyett is simán kezdhetne.
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Tudom, csak így meg pl Gakpo feleslegesen van a palyan, nem jon ki az amiben ő jó.Oké, de 1 hatos épphogy van, nemhogy 2Áhh Núneznek nagyon kellett ez a gól.Tudom, írtam már többször is de sztem a Gakpo-Diaz/macallister-Szobo 3as előtt a nunez kurva jó lenne a 4-2-3-1ben.
Mikey
davemayer
zacknorb
Szobo is széthajtja magat, de igazan nem jon ki a tudása ebben a felállásban. Hosszú távon ez probléma lesz. Ma a newcastle megmentette a pool segget de ilyen ajandekokat nem fognak sokat kapni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Most latszott hogy fejben mennyire nincs még kész a top4 szerepre ez a newcastle, már 1-0nál lehetett érezni hogy a sok kihagyott helyzet miatt elbizonytalanodnak, 1-1nél meg konkrètan be is szartak.Gordont meg levinni a 70.percben hatalmas amatőr hiba volt, magasan a legjobb volt ma.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Oké, de 1 hatos épphogy van, nemhogy 2Áhh Núneznek nagyon kellett ez a gól.Tudom, írtam már többször is de sztem a Gakpo-Diaz/macallister-Szobo 3as előtt a nunez kurva jó lenne a 4-2-3-1ben.
Mikey
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szegény SzarkákEzt nagyon elszarták
Szoboszlai szerintem életében nem futott ennyit egy meccsen.You love to see it.
Kenny
több mint 2 éve
Szoboszlai szerintem életében nem futott ennyit egy meccsen.
több mint 2 éve
NUUUUUUUUUUNEZ!!!!

Liverpool Fc
több mint 2 éve
DarWINNNNNNNN
több mint 2 éve
Ott is van!!!!Szedd ki B....

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Áhh Núneznek nagyon kellett ez a gól.Tudom, írtam már többször is de sztem a Gakpo-Diaz/macallister-Szobo 3as előtt a nunez kurva jó lenne a 4-2-3-1ben.
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Áhh Núneznek nagyon kellett ez a gól.
több mint 2 éve
Pool hétfői edzésén csak azt gyakoroltatnám a srácokkal, hogy szabálytalanság után NE rúgják el a labdát. Nagyon kemény, hogy már a második ilyen sárga a hülyeség miatt.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Newcastle védő is képes szép gólpasszt adni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Addig ült a Newcastle az 1-0-án, amíg az seggbe harapta.
több mint 2 éve
Dominik és Kerkez is lehozza mind az első 3 PL meccsét végig a pályán- Eddig nagyon lefociz a Bologna minket. 28 perc alatt kaput nem láttunk, a Bolognanak meg több is volt, egy be is ment.Biztos valamelyik csapat sok bolognait evett a meccs előtt. Azt mindenkire rábízom, hogy ezt kit segített/hátráltatott.
Sixo
több mint 2 éve
Villareal-Barca meccsen mi van…persze hogy nem látom 🥲
több mint 2 éve
Me too 🤣Minden egyes Kane gólnál, jön Csebi nekem egy sörrel.Nekem is
Sixo
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Brutális a gyerek.Kivancsi vagyok Xavi-ban mikor inog meg a bizalom. Totalis tanacstalansag, ad-hoc, ertelmezhetetlen jatek.Siralmas a tamadojatek. A vedelem is gyengusz.
Kenny
Yamal gyerekben van fantazia
Blevi