Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
erdekes statot mutatott az egyik nemet lap idei evrol:Nagelsmannak 37 meccs alatt volt 3 veresege mig Tuchelnek 11bol 4 (dontetlen 7 vs 2). atlag szerzett gol 3 vs 1.8 kapott 09. vs 1.5.
azonban a bundasban szerzett pontok atlaga nincs messze egymastol: 2.1 vs 2.0. szoval nem feltetlenul Tuchel teljesit nagyon alul tovabbra sem, raadasul Chupo nagyon regota alig jatszik Tuchelnel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
háááát nem mondom, hogy nem volt les, de ha leállítom nem kapok egy állóképet 😕
több mint 2 éve
95. percben egyenlít a Veszprém!!
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
osztályozó sorsolás infókat akarok!! 😀Kedden sorsolnak.
Löfli
Azért azt monnyuk nem gondoltam volna, hogy a Békéscsaba ekkora balfasz lesz és kiesik...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nyilván szegény mentálisan egy retardált ovis szintjén ragadt valahol. Nincs is mit csodálkozni ezen, már kiskorától a focira tenyésztették és mindig mindenhol kapta a hype-ot.Nyilvan a rasszizmus semmilyen formaban nem elfogadhato, ez teny es patkany dolgokat vagnak hozza szinten minden idegenbeli meccsen, es gecisokat kell elturnie. Hogy szurod ki ki volt rasszista 30ezer emberbol?Na amit megtudtam eddig 2 oldala van a történetnek. Kezdjük hogy voltak rasszista szurkolók (elvileg). Ha ez igaz a kurva anyjukat a szurkolóknak, jó kis eltiltás jár nekik minimum.Mutogatott a lelátóra ami miatt állt a játék. Érdekes mert Diakhabynak is pont a Valenciában volt ilyen esete, aminek végül nem lett következménye, Fali se kapott semmit a Cádiz meg kiállt mellette. Aztán a meccsvégi lökdösődésben a VAR kiküldte pirossal. Én se néztem a meccset csak ezt olvastam.Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteketMi volt? Tudja valaki? A meccset nem néztem, csak láttam h pirosat kapott meg h volt vmi rasszista (?) cucc is?
Heisman nádor
roberto23
Heisman nádor
A piros: Ebbe nincs semmi. Vinit nagyon könnyen fel lehet húzni és kész. Nem ez volt az első ilyen, Pablo Maffeoval is összeakaszkodott már, amikor az odavágon heccelt, aztán Maffeo odament hozzá ünnepelni a következő meccsen a Mallorca címerét mutatva. Arra játszanak a csapatok hogy felhúzzák, nem véletlen nem Benzemára vagy Rodrygóra, hanem rá, és ilyen esetben kapja a lapokat. Amit láttam utoljára statot ő a Top 5 ligában a legtöbbet faultolt játékos. Duro pedig nem Dóra rokona, ahogy Maffeo sem, csak hergelik szabályos keretek közt, amit ő is megtesz.
Már Tebas is posztolt, hogy a bírók nem rasszisták. Persze lehet hogy a Vinin elkövetett faultokért járhatna több sárga, de ennek semmi köze ahhoz, ő is nem rég nyilatkozata hogy a liga tesz pozitív lépéseket. A meccs közben kijelentette hogy “nem akar játszani”, aztán mégis ott volt.
Összességében : Egyenlőre nem azokkal vívja meg a csatáit akivel kéne, mert igaza van, csak rosszul érvel és a rossz embereken vezeti le.
Heisman nádor
Ettol fuggetlenul azt gondolom kellene neki egy sportpszihologus, mert akarmikor nezem a Realt minden meccsen veg nelkul pofazik a biroknak. A masik ok hogy lathaton ot kilehet zokkenteni nem ez az elso esete, mondjuk nem tudom ezen egy szakember tud-e segiteni. Ronaldot Messit es ezer mas jatekost is szarra faragtak nem O az elso. Szoval azt gondolom hogy neki is magaba kell nezni (nem a rasszista rigmusok kapcsan).
Blevi
Ettől függetlenül a fogyatékos La Liga saját magát lövi tökön, amikor a termékét devalválja folyton, és favágókkal, rasszista vademberekkel és huszadrangú balfaszokkal teletömött csapatok között azt a pár játékost nem védi meg amelyik a különbséget és az extrát jelentené. A bírók meg külön kategóriát képviselnek eleve a pokolban...
Legalja olasz bajnokság szintjén mozog már a legtöbb spanyol bajnoki és akkor csodálkoznak, hogy a sok gépies, ovis testű tucatközéppályásos diszfunkciós válogatott semmire se jó évek óta
több mint 2 éve
Nyilvan a rasszizmus semmilyen formaban nem elfogadhato, ez teny es patkany dolgokat vagnak hozza szinten minden idegenbeli meccsen, es gecisokat kell elturnie. Hogy szurod ki ki volt rasszista 30ezer emberbol?Na amit megtudtam eddig 2 oldala van a történetnek. Kezdjük hogy voltak rasszista szurkolók (elvileg). Ha ez igaz a kurva anyjukat a szurkolóknak, jó kis eltiltás jár nekik minimum.Mutogatott a lelátóra ami miatt állt a játék. Érdekes mert Diakhabynak is pont a Valenciában volt ilyen esete, aminek végül nem lett következménye, Fali se kapott semmit a Cádiz meg kiállt mellette. Aztán a meccsvégi lökdösődésben a VAR kiküldte pirossal. Én se néztem a meccset csak ezt olvastam.Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteketMi volt? Tudja valaki? A meccset nem néztem, csak láttam h pirosat kapott meg h volt vmi rasszista (?) cucc is?
Heisman nádor
roberto23
Heisman nádor
A piros: Ebbe nincs semmi. Vinit nagyon könnyen fel lehet húzni és kész. Nem ez volt az első ilyen, Pablo Maffeoval is összeakaszkodott már, amikor az odavágon heccelt, aztán Maffeo odament hozzá ünnepelni a következő meccsen a Mallorca címerét mutatva. Arra játszanak a csapatok hogy felhúzzák, nem véletlen nem Benzemára vagy Rodrygóra, hanem rá, és ilyen esetben kapja a lapokat. Amit láttam utoljára statot ő a Top 5 ligában a legtöbbet faultolt játékos. Duro pedig nem Dóra rokona, ahogy Maffeo sem, csak hergelik szabályos keretek közt, amit ő is megtesz.
Már Tebas is posztolt, hogy a bírók nem rasszisták. Persze lehet hogy a Vinin elkövetett faultokért járhatna több sárga, de ennek semmi köze ahhoz, ő is nem rég nyilatkozata hogy a liga tesz pozitív lépéseket. A meccs közben kijelentette hogy “nem akar játszani”, aztán mégis ott volt.
Összességében : Egyenlőre nem azokkal vívja meg a csatáit akivel kéne, mert igaza van, csak rosszul érvel és a rossz embereken vezeti le.
Heisman nádor
Ettol fuggetlenul azt gondolom kellene neki egy sportpszihologus, mert akarmikor nezem a Realt minden meccsen veg nelkul pofazik a biroknak. A masik ok hogy lathaton ot kilehet zokkenteni nem ez az elso esete, mondjuk nem tudom ezen egy szakember tud-e segiteni. Ronaldot Messit es ezer mas jatekost is szarra faragtak nem O az elso. Szoval azt gondolom hogy neki is magaba kell nezni (nem a rasszista rigmusok kapcsan).
Szerkesztette: Blevi
több mint 2 éve
Na amit megtudtam eddig 2 oldala van a történetnek. Kezdjük hogy voltak rasszista szurkolók (elvileg). Ha ez igaz a kurva anyjukat a szurkolóknak, jó kis eltiltás jár nekik minimum.Mutogatott a lelátóra ami miatt állt a játék. Érdekes mert Diakhabynak is pont a Valenciában volt ilyen esete, aminek végül nem lett következménye, Fali se kapott semmit a Cádiz meg kiállt mellette. Aztán a meccsvégi lökdösődésben a VAR kiküldte pirossal. Én se néztem a meccset csak ezt olvastam.Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteketMi volt? Tudja valaki? A meccset nem néztem, csak láttam h pirosat kapott meg h volt vmi rasszista (?) cucc is?
Heisman nádor
roberto23
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Benfica 97. percben egyenlített a Sporting ellen, pedig ha kikapnak, még érdekes lehetett volna az utolsó forduló

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sztem amúgy a Bayern biztosan nem fog nyerni, felrakva az i-re a pontot a szezonra (nem jinx).Jah mert amikor számított nem kapott ki random folyamatosan a Dortmund olyan csapatoktól akiket agyon kellett volna verniük.Sztem is. A Mainz a senki földjén van, esélyük nincs kiesni de európai kupakra sem.Ez nem jinx kísérlet. Nyernek jövőhéten is.Grat a BVB-nek.Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sevilla szurkolók is rendkívül tisztelettudóak
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Maradhatnak is kint, bárhol is.Remélem reggel egy Révész-kamion sem indul be, hogy húzzam bele!kamion eb-ről jönnek épp haza
Szokol
zacknorb
több mint 2 éve
Remélem reggel egy Révész-kamion sem indul be, hogy húzzam bele!kamion eb-ről jönnek épp haza
Szokol
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A hajrában tömegjelenet alakult ki, amely során Vinícius Jr. akaszkodott össze Hugo Duróval, megvideózták az esetet, úgy ítélték meg, hogy a brazil ütött, így kiállították.
több mint 2 éve
Remélem reggel egy Révész-kamion sem indul be, hogy húzzam bele!
több mint 2 éve
osztályozó sorsolás infókat akarok!! 😀Kedvenc osztályozós sztorim, amin akkor kb. 10 percet röhögtem megállás nélkül
Löfli
rangado.24.hu/nb2/2013/06/07/repulovel-mennek-az-osztalyozora/
több mint 2 éve
Mutogatott a lelátóra ami miatt állt a játék. Érdekes mert Diakhabynak is pont a Valenciában volt ilyen esete, aminek végül nem lett következménye, Fali se kapott semmit a Cádiz meg kiállt mellette. Aztán a meccsvégi lökdösődésben a VAR kiküldte pirossal. Én se néztem a meccset csak ezt olvastam.Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteketMi volt? Tudja valaki? A meccset nem néztem, csak láttam h pirosat kapott meg h volt vmi rasszista (?) cucc is?
Heisman nádor
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jah mert amikor számított nem kapott ki random folyamatosan a Dortmund olyan csapatoktól akiket agyon kellett volna verniük.Sztem is. A Mainz a senki földjén van, esélyük nincs kiesni de európai kupakra sem.Ez nem jinx kísérlet. Nyernek jövőhéten is.Grat a BVB-nek.Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
csebi
több mint 2 éve
osztályozó sorsolás infókat akarok!! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mondjuk az FM-ben én a 2. helyen állok velük a szezon közepén, szeretném jelezni Csábi Józsefnek!!!!mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?A Kazincbarcika úgy néz ki bennmarad.
Löfli
Kampman
több mint 2 éve
Még az Augsburg is kieshet.
több mint 2 éve
Xabi Alonso és Leverkusen ismét bizonyítja, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény a soccerben.
több mint 2 éve
Sztem is. A Mainz a senki földjén van, esélyük nincs kiesni de európai kupakra sem.Ez nem jinx kísérlet. Nyernek jövőhéten is.Grat a BVB-nek.Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.
Zsellértelkes Vrij
Sixo
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Te írtad h a pénz miatt választotta a Bayernt hat azok a csapatok nagyobb fizut is adhatnak akar.Ugye ezt nem gondolom komolyan, hogy kínai, szaúdi liga = Bayern, elvek ide vagy oda? Senki nem választaná az előbbit.Sztem vannak olyan kínai meg szaúdi csapatok ahol Mazraoui akar több pénzt is kapna és a klub elvei is összhangban lennének a sajátjával.$$$Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?Példakép a csávóNem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi
Így? 😀
Tony Adams
csebi
Ki nem húzott szalagot? Ő is példakép
jobbágy#JC6
csebi
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?duna world csak a Lőrincet adja vagy körkapcsol?
Löfli
több mint 2 éve
mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?A Kazincbarcika úgy néz ki bennmarad.
Löfli