Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Most néztem az NB1es szezon előtti tippjátékot, 1 emberen kívül mindenki a az utolsó helyre tette a kecsót (volt egy 10.hely is), a vidi meg stabilan ECL selejtező helyen volt.
Heisman nádor
Nem hiszem hogy ez felróható bárkinek hogy ezeket nem látta előre. Az lett volna a csoda ha valaki betippelte volna azt ami lett.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
1.17 live odds a Dortmundra. Meccs elott 1.4 volt 😀
Ertem a pirosat de ez akkor is picit eros.
Borbinho
Siman lohettek volna már minimum 2t

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Most néztem az NB1es szezon előtti tippjátékot, 1 emberen kívül mindenki a az utolsó helyre tette a kecsót (volt egy 10.hely is), a vidi meg stabilan ECL selejtező helyen volt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
1.17 live odds a Dortmundra. Meccs elott 1.4 volt 😀
Ertem a pirosat de ez akkor is picit eros.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi

Így? 😀
Tony Adams
Nem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Úgy látom a DFB utolsó fordulós drámát szeretne ...😬
Tony Adams
Nyilvan a Dortmund azért kerül ember előnybe mert azt akarjak …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hihetetlen hogy mindent kihagytak, Haller a kihagyhatatlant is... persze kapufa, lepattanó szarok, minden. Naná hogy ht/ft borussiat raktam 🤣

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Atlético lesimázta az Osasunat, ezzel ott is megvan a BL
Már várom a jövő heti, Sociedad elleni meccset, amit szerencsém lesz a helyszínen megtekinteni

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi

Így? 😀
Tony Adams
Ez nem a régi diósgyőri lelátó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
De az.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Úgy látom a DFB utolsó fordulós drámát szeretne ...😬
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
na jöhet a nap rangadója, Veszprém - Tatabánya az MB3 nyugati csoportjáért!
Löfli
Kozvetits
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
csebi

Így? 😀
Tony Adams
Ez nem a régi diósgyőri lelátó?

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
2019 óta először nem az Inter Escaldes nyerte az andorrai bajnokságot, most a városi rivális Atletic lett az első.
warr_b
Ott melyik csapat nem városi rivális? 😁
davemayer
A Sant Julia meg az Ordino, ki is esnek 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Az kulon priceless, hogy a ven kurafi ma ott figyelt a VIP-ben xD
gabokocka
Remélem azért jött, hogy visszavegye a klubot a Kakadu hozzá nem értő sleppjétől.

Amúgy szerintem is kiestünk. Érett már ez sajna évek óta. Biztos mindenki reménykedik a megtisztulásban, de én simán látok egy Vasas féle évekig vegetálást a másodvonalban. Vagy egy esetleg még annál is rosszabbat. Főleg ha a mostani Mendelényi/Bozó/Kun II (és igazából valószínűleg Szijjártó - a sleppje is olyan fogalmatlan, mint ő, meglepi, ja nem) bagázs marad a góré.
iktriad
Amióta átvették a klubot a kiesésért küzdünk. Nem ellene, mert azért tenni kellene. Az elmúlt 2 szezonban a szerencsés körülmények miatt benn maradtunk, most végre valahára itt az esély a megtisztulásra. Adják oda a csapatot 1 forintért olyannak akit érdekel ez az egész vagy petiminiszter delegáljon náluk alkalmasabb strómanokat, leszarom, csak ezek takarodjanak. Olyan nincs hogy mind a 8 edző szar akit idehoztak, mimd a 60 játékos világtalan, akit leigazoltak.

Jöjjenek újak és próbáljanak egy működőképes, számonkérhető (lol, a nerben számonkérhetőségről beszélni) klubmodellt megalkotni, a vén sóhernek anno sikerült a faszságai ellenére, csak le kell másolni és megvalósítani.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
csebi

Így? 😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Palmer a MC akadémiáról van meg lewis is

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na a City B játszik a Boehly All-Stars ellen, érdekes lesz
Heisman nádor
Már vezet is a City B.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Na a City B játszik a Boehly All-Stars ellen, érdekes lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na jöhet a nap rangadója, Veszprém - Tatabánya az MB3 nyugati csoportjáért!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
gabokocka
Remélem azért jött, hogy visszavegye a klubot a Kakadu hozzá nem értő sleppjétől.

Amúgy szerintem is kiestünk. Érett már ez sajna évek óta. Biztos mindenki reménykedik a megtisztulásban, de én simán látok egy Vasas féle évekig vegetálást a másodvonalban. Vagy egy esetleg még annál is rosszabbat. Főleg ha a mostani Mendelényi/Bozó/Kun II (és igazából valószínűleg Szijjártó - a sleppje is olyan fogalmatlan, mint ő, meglepi, ja nem) bagázs marad a góré.
iktriad
Homlok a Haladás átvételekor az első ankéton vhogy úgy fogalmazott, h "nézzék szeretem a focit nézni, de csinálni nem akarom, egy dolgot ne várjanak tőlem, h pénzt adjak...".
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
gabokocka

Amúgy szerintem is kiestünk. Érett már ez sajna évek óta. Biztos mindenki reménykedik a megtisztulásban, de én simán látok egy Vasas féle évekig vegetálást a másodvonalban. Vagy egy esetleg még annál is rosszabbat. Főleg ha a mostani Mendelényi/Bozó/Kun II (és igazából valószínűleg Szijjártó - a sleppje is olyan kispályás, mint ő, meglepi, ja nem) bagázs marad a góré.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
2019 óta először nem az Inter Escaldes nyerte az andorrai bajnokságot, most a városi rivális Atletic lett az első.
warr_b
Ott melyik csapat nem városi rivális? 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Leedsnek már kb semmi esélye nem maradt így a bent maradásra. Abban hihetnek, hogy a Bournemouth pontot rabol Liverpoolban és ők valahogy legyőzik a PL legjobb csapatát ... sok sikert hozzá.
Sixo
Hogy a PL mijét? 😆

Amúgy ez a hajó már elment...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Leedsnek már kb semmi esélye nem maradt így a bent maradásra. Abban hihetnek, hogy a Bournemouth pontot rabol Liverpoolban és ők valahogy legyőzik a PL legjobb csapatát ... sok sikert hozzá.