Soccer
Cuti Romero még mindig egy hatalmas faszkalap, ma Semenyo karrierjét tette majdnem lapátra.És még lap sem lett. Tele van a PL bírókkal, akik még a csampóhoz is hülyék, de mivel üresedés volt felül, ezért fel kellett tölteni a keretet.
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
telex.hu/kulfold/2023/08/26/hermoso-spanyol-focielnok-vb-gyoztes-spanyol-noi-focista
telex.hu/sport/2023/08/26/fifa-felfuggesztes-luis-rubiales-jennifer-hermosospanyol-labdarugo-szovetseg
Poloska vagyok.
Kivancsi vagyok, hogy dontenek.
Szerkesztette: slowmotion
Newcastle United's owner to have man put to death for tweeting about the problems of "unemployment, inflation, and government mismanagement of resources" in Saudi Arabia and for calling "for the release of political prisoners." Howay the lads. https://t.co/av9biGOlUa
— Martin Calladine (@uglygame) August 26, 2023
My thoughts are with Malang Sarr at this difficult time. pic.twitter.com/RJZ7bwzD3L
— HLTCO (@HLTCO) August 26, 2023
Mohammed Kudus to West Ham, here we go! Verbal agreement sealed with Ajax on €45m total package add-ons included plus sell-on clause 🚨⚒️🇬🇭
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 25, 2023
Player’s five year deal also agreed and medical booked on Saturday.
Huge work by new director Tim Steidten, waiting to sign docs in 48h. pic.twitter.com/AOHMSkvr6E
😄Kicsit nem is tudnál, mert az A/4-esre is épphogy ráfér az orra.Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b
Bálesz
Ha mellé még JC egy életnagyságú nagymiklóst is szerezne, az lenne csak a csudijó. Vennék darts nyilakat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Kicsit nem is tudnál, mert az A/4-esre is épphogy ráfér az orra.Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b

Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki

Az attól függ, milyen szempontból. Kilóra biztos nincs meg.Varga>Lukaku.Mondjuk a Fradiba elférneKlubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
Mourinho felhívta Lukakut, ő is kölcsönbe menne az AS Romahoz
zacknorb
Kenny
Toca
Kenny
Varga>Lukaku.Mondjuk a Fradiba elférneKlubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
zacknorb
Kenny
Toca
Mondjuk a Fradiba elférneKlubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
zacknorb
Kenny
Nem tudnak😉Nem akarnak😃Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
Gergőbácsi
JC6 - a ruszki
Nem akarnak😃Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
Gergőbácsi
Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
JC6 - a ruszki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁új idők gyermekei. annó villamossal mentünk valami fos válogatott meccsre villamossal amikor a dugóballn mellettünk észrevettem végh zolit egy lerúgott szürke 3 ajtós vw polóban....
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Folarin Balogun to AS Monaco, here we go! Agreement completed with Arsenal on €40m package add-ons included 🔴⚪️🇺🇸 #ASMonaco
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 25, 2023
⭐️ Understand Arsenal will also retain significant sell-on clause for the future.
Medical tests expected this weekend.
Long term deal for Balogun. pic.twitter.com/uYNGMQq7C6
A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
warr_b
— pl out of context (@unluckyfootie) August 25, 2023
A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁Nekihajtottál a Trabantoddal, mi?😀😂
warr_b