Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
de az nem real dolog. lassan la ligasok lesznek. csalodast okozolwww.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-2-tiz-eve-meg-bl-elodontot-jatszottak-ma-kiestek-a-masodosztalybol-2958019Nah, inkább az Alaves.
Szomoru.
Warr?csatlakozol a 3.ligaban a malagahoz vagy meg nem eleg underground?😀
YoungZeeZee
warr_b
több mint 2 éve
A magyarok egy valamiben nagyon nagyok.azt is be kell ám lőni... Salah például az utolsó három tizijéből kettőt kihagyott, buktunk rajta három pontot. az most nagyon hiányzik...
Tizi lövésben…
Adam Martin, Gazdag lassan csak abból találnak be 😝
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Kicsit olyan ez a leeds mint a hertha, ilyen védelemmel lehetetlen bent maradni.In Sam we trust!
davemayer
Jah, nem...
Ráadásul Bamford megint megsérült...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mondjuk azt nem volt nehézSemmi baj, tegnap sokan néztük úgy a Bayern-Lipcse meccset, hogy egy pár percig összekevertük a mezeiket.kész vagyok teljesenMezőkövesden ha jól látom a stadion 60%-a kispesti szurkoló 😊Ez vicc volt? Csak mert a honvéd van otthon
NB2
davemayer
összekevertem a kisvárda stadionjával, kemény heten vagyok túl, meglátszik 😕
NB2
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Semmi baj, tegnap sokan néztük úgy a Bayern-Lipcse meccset, hogy egy pár percig összekevertük a mezeiket.kész vagyok teljesenMezőkövesden ha jól látom a stadion 60%-a kispesti szurkoló 😊Ez vicc volt? Csak mert a honvéd van otthon
NB2
davemayer
NB2
több mint 2 éve
kész vagyok teljesenMezőkövesden ha jól látom a stadion 60%-a kispesti szurkoló 😊Ez vicc volt? Csak mert a honvéd van otthon
NB2
davemayer
több mint 2 éve
Mezőkövesden ha jól látom a stadion 60%-a kispesti szurkoló 😊Ez vicc volt? Csak mert a honvéd van otthon
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kicsit olyan ez a leeds mint a hertha, ilyen védelemmel lehetetlen bent maradni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mezőkövesden ha jól látom a stadion 60%-a kispesti szurkoló 😊
több mint 2 éve
Rodrigo góljával vezetünk

több mint 2 éve
Ik, a jobb oldali fiatalokon eddig elmenni készül a meccs..A dollárbaloldal elintézi őket? 😆
jobbágy#JC6

több mint 2 éve
Ik, a jobb oldali fiatalokon eddig elmenni készül a meccs..
több mint 2 éve
A magyarok egy valamiben nagyon nagyok.Tizi lövésben…
Adam Martin, Gazdag lassan csak abból találnak be 😝
több mint 2 éve
Nem hittem volna, hogy valaha megélem ahogy Zacher Gábornak kell kitámogatnia Dzsudzsák Balázst a Groupama Arénából. pic.twitter.com/LIGRrfVJ2F
— NézőBarát (@petrek89) May 20, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jó kis ebéd utáni olasz kiesési rangadó jön 12:30-tól.😊
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-2-tiz-eve-meg-bl-elodontot-jatszottak-ma-kiestek-a-masodosztalybol-2958019Nah, inkább az Alaves.
Szomoru.
YoungZeeZee

több mint 2 éve
Konferencia liga lesz. Törvényszerű hogy nem lesz mindig sikeres az európai szereplés, én már Rebrov távozása óta várok egy csalódást keltő selejtezést, úgy néz ki eljött az ideje.Miért ne lehetne? Amúgy sem értik. Viszont öröm hallani hogy a GM-nél is betelt a pohár a szar, semmitmondó lötyögés után. Lassan az is megveri a Fradit, aki nem akarja. Pár hét és jönnek a selejtezők, bele sem merek gondolni mi lesz itt, ha minden így marad…Nekem is ez a problemam, értem én hogy a tavasz nem volt szép de az ősz elég volt ahhoz hogy ez egy sikeres szezon legyen. Szégyen kikapni a lokitól otthon 1-0ról de azért kurva gyengézni nem kellene csak azért mert megsértették egyesek önérzetét. A vereséget is méltósággal kellene viselni, nemcsak a győzelmet - sokaknak egyik sem megy.www.youtube.com/watch?v=6NwPZ52QtHMAzért a mélyen tisztelt B-közép előtt sem kell hasra esni.
Ferencváros 2023. És nem basszák pofán az ilyet a saját csapattársai.
Kenny
Kampman
davemayer
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Miért ne lehetne? Amúgy sem értik. Viszont öröm hallani hogy a GM-nél is betelt a pohár a szar, semmitmondó lötyögés után. Lassan az is megveri a Fradit, aki nem akarja. Pár hét és jönnek a selejtezők, bele sem merek gondolni mi lesz itt, ha minden így marad…Nekem is ez a problemam, értem én hogy a tavasz nem volt szép de az ősz elég volt ahhoz hogy ez egy sikeres szezon legyen. Szégyen kikapni a lokitól otthon 1-0ról de azért kurva gyengézni nem kellene csak azért mert megsértették egyesek önérzetét. A vereséget is méltósággal kellene viselni, nemcsak a győzelmet - sokaknak egyik sem megy.www.youtube.com/watch?v=6NwPZ52QtHMAzért a mélyen tisztelt B-közép előtt sem kell hasra esni.
Kenny
Kampman
davemayer
több mint 2 éve
Nekem is ez a problemam, értem én hogy a tavasz nem volt szép de az ősz elég volt ahhoz hogy ez egy sikeres szezon legyen. Szégyen kikapni a lokitól otthon 1-0ról de azért kurva gyengézni nem kellene csak azért mert megsértették egyesek önérzetét. A vereséget is méltósággal kellene viselni, nemcsak a győzelmet - sokaknak egyik sem megy.www.youtube.com/watch?v=6NwPZ52QtHMAzért a mélyen tisztelt B-közép előtt sem kell hasra esni.
Kenny
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tony Adams: “He’s put Partey in there [right-back]. Kiwior - we’ve got Tierney on the bench. What is Arteta trying? What is that team selection saying to me? Do we want Partey to play there next season? I don’t get it to be honest.” #afc pic.twitter.com/3bvHSk7Uqp
— afcstuff (@afcstuff) May 20, 2023
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=6NwPZ52QtHMAzért a mélyen tisztelt B-közép előtt sem kell hasra esni.
Kenny
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-2-tiz-eve-meg-bl-elodontot-jatszottak-ma-kiestek-a-masodosztalybol-2958019Szomoru.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=6NwPZ52QtHMFerencváros 2023. És nem basszák pofán az ilyet a saját csapattársai.