Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan
Cuti Romero még mindig egy hatalmas faszkalap, ma Semenyo karrierjét tette majdnem lapátra.
Heisman nádor
És még lap sem lett. Tele van a PL bírókkal, akik még a csampóhoz is hülyék, de mivel üresedés volt felül, ezért fel kellett tölteni a keretet.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Cuti Romero még mindig egy hatalmas faszkalap, ma Semenyo karrierjét tette majdnem lapátra.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 881 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért amit Rubiales leművel bassz, eddig se volt szimpi, de ezek után
 telex.hu/kulfold/2023/08/26/hermoso-spanyol-focielnok-vb-gyoztes-spanyol-noi-focista
 telex.hu/sport/2023/08/26/fifa-felfuggesztes-luis-rubiales-jennifer-hermosospanyol-labdarugo-szovetseg

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
A masik ket Dardai is elferne idovel a valogatott keretben.
Kivancsi vagyok, hogy dontenek.

több mint 2 éve
Húbazz, elfelejtettem a Herthára fogadni. Gondoltam, hogy átszakad a gát, mondjuk arra nem, hogy ennyire 😮

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
45 perc után újfent megállapítható, hogy továbbra sem nagyon passzolnak Kerkez-nek! Kelly-nek is csak a jobb oldal létezik.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁
warr_b
Litauszki, Szivacs és Jova üdvözöl warr. Majd lövünk neked szelfit 😂
JC6 - a ruszki
Lécci, úgy kitennék egy nagy posztert Szivacskiról 🤣
warr_b
Kicsit nem is tudnál, mert az A/4-esre is épphogy ráfér az orra.
Bálesz
😄
Ha mellé még JC egy életnagyságú nagymiklóst is szerezne, az lenne csak a csudijó. Vennék darts nyilakat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
A Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁
warr_b
JC6 - a ruszki
warr_b
Kicsit nem is tudnál, mert az A/4-esre is épphogy ráfér az orra.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
Klubhírek:
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
Mourinho felhívta Lukakut, ő is kölcsönbe menne az AS Romahoz
zacknorb
Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
Kenny
Mondjuk a Fradiba elférne
Toca
Varga>Lukaku.
Kenny
Az attól függ, milyen szempontból. Kilóra biztos nincs meg.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Klubhírek:
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
zacknorb
Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
Kenny
Toca
Varga>Lukaku.

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 512 — Vikings fan
Klubhírek:
zacknorb
Kenny
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
warr_b
JC6 - a ruszki
Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀
Gergőbácsi
Nem akarnak😃
JC6 - a ruszki
Nem tudnak😉
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
warr_b
JC6 - a ruszki
Ez is olyan mint a 2000 eurós fogadás. Nyomd a képet. Vagy legalább tudakold meg, feljut-e a Vasas 😀
Gergőbácsi
Nem akarnak😃
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
warr_b
JC6 - a ruszki

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
warr_b
új idők gyermekei. annó villamossal mentünk valami fos válogatott meccsre villamossal amikor a dugóballn mellettünk észrevettem végh zolit egy lerúgott szürke 3 ajtós vw polóban....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
warr_b
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Nem tudtam mi hiányzik az életemből, de most, hogy látom a Stuttgartot zöldben(!) meg is vagyok.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 280
warr_b
Nekihajtottál a Trabantoddal, mi?😀😂
több mint 2 éve