Soccer
Tavaly szezon eleji Traore helló!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Nem értem, hogy nem cseszi fel a többi klub GM-jeit, hogy a Chelsea és a Pool is sorra adja el áron felül a szemetét a szaudiaknak.Öhm, miért csessze fel a többi klub GM-ét, hogy Henderson és Fabinho is a semmiből dobta be hogy el akar igazolni? Nem értem.
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Második félidőben várom a végtelenített Lambadát
Poloska vagyok.
Fabinho 29 évesen kivénhedt?hát ha nem is öreg, de két-három fokozatot lassult két év alatt.
Bálesz
régen még elpiszkálta a labdát a virgácsaival, de idén már közel sem került az ellenfelekhez.
mondjuk ettől függetlenül nem a Liverpool árulta egyiket sem, szóval emiatt elővenni a klubot... ők csak úgy látták, hogy ha ennyi pénzt ajánlanak, akkor azt addig kell elfogadni, amíg meg nem gondolják magukat.
az meg, hogy fake szponzori szerződéseket emleget, az szánalmas, és válaszra sem méltatandó.
Mki adott el. Mi is Manet. Neki sem volt annyi értéke.60 milliót, kb. egy Szoboszlai árát 1az1-ben behúzták két kivénhedt 0 marketing értékes védekező középpályásért.Nem értem, hogy nem cseszi fel a többi klub GM-jeit, hogy a Chelsea és a Pool is sorra adja el áron felül a szemetét a szaudiaknak.a pool fabinhot és hendersont adta el
Így tényleg tét nélkül lehet igazolni bárkit ráígérve bármire. Kb mint az M4 Sport volt korábban a média jogok piacán.
Szuperliga nyilván nem lesz, de valami standard metrikat csak kitalálhatnának a fake szponzori szerződések és játékos vásárlások kiszűrésére mert ez így maximum tevekeevelő afrodiziákum pénzégetés
FLZOLI
utóbbit sztem korrekt áron
előbbi áron felül tény, de ott elhihették hogy náluk nem lesz olyan szar
hol folytatódik a sor?
chelsea eladta mendy-t és koulibalyt oda, de havertz meg mount önmagában többet hozott mint ezek együtt
ilyen alapon a bőrszalonna, sevilla, psg is ugyanolyan problémás lenne
Negritis, a vajda
A többi is ugyan úgy problémás, de ők legalább nem a PL végtelen pénze mellé tesznek el még többet, hogy aztán ugyan ott legyenek mint előtte. Nyilván a PSG kivétel
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
60 milliót, kb. egy Szoboszlai árát 1az1-ben behúzták két kivénhedt 0 marketing értékes védekező középpályásért.Nem értem, hogy nem cseszi fel a többi klub GM-jeit, hogy a Chelsea és a Pool is sorra adja el áron felül a szemetét a szaudiaknak.a pool fabinhot és hendersont adta el
Így tényleg tét nélkül lehet igazolni bárkit ráígérve bármire. Kb mint az M4 Sport volt korábban a média jogok piacán.
Szuperliga nyilván nem lesz, de valami standard metrikat csak kitalálhatnának a fake szponzori szerződések és játékos vásárlások kiszűrésére mert ez így maximum tevekeevelő afrodiziákum pénzégetés
FLZOLI
hol folytatódik a sor?
chelsea eladta mendy-t és koulibalyt oda, de havertz meg mount önmagában többet hozott mint ezek együtt
Negritis, a vajda
A többi is ugyan úgy problémás, de ők legalább nem a PL végtelen pénze mellé tesznek el még többet, hogy aztán ugyan ott legyenek mint előtte. Nyilván a PSG kivétel
www.transfermarkt.com/d-szoboszlai-to-ii-kerulet-ufc-/thread/forum/180/thread_id/17643/page/1#anchor_30804Rájöttek, hogy meg lehet ezt csinálni az oldalon, innentől egyre több ilyen fog jönni.
valaki viccesnek gondolja magát 😀
Negritis, a vajda

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
valaki viccesnek gondolja magát 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nem értem, hogy nem cseszi fel a többi klub GM-jeit, hogy a Chelsea és a Pool is sorra adja el áron felül a szemetét a szaudiaknak.a pool fabinhot és hendersont adta el
FLZOLI
hol folytatódik a sor?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Azért nem ennyire végletes h csak és kizárólag ez a két opció létezhetKorainak érzem Lisztest, de sok sikert neki. Ha tehetséges, jó kezekben lesz, csak ne adja fel, mert az ott nagyon más világ.jobb kezekben lesz mint itthon lenne
JC6 - a ruszki
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Igen, ez motivacio kerdese, sportemberi mentalitas.Ki az aki nem zsoldos? Hány gyerek játszik a nevelőegyesületében?Csak anyagilag jó, rohadt zsoldos az ilyen.Azért mert kapott egy jó ajanlatot és elfogadta miért kell a pályafutása végét kívánni ?21 évesen ezt nem tudom megérteni. Hatalmas tehetségnek mondják.Lenyeg h remelem a karrierjenek annyi 1-2 even belul, cserebe dugja fel maganak a nagy fizujat.
EXCLUSIVE: Gabri Veiga to Al Ahli, here we go! Bid accepted by Celta, player also said yes 🚨🟢🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 23, 2023
Coach Jaissle was crucial for Veiga to accept.
Al Ahli sign their secret top target.
Saudi side want to invest on world best talents — and now they also got the gem Gabri Veiga. pic.twitter.com/8xfOMyiUTS
Sixo
Beki
Nekem ez annyira kicsinyes.
Toca
Beki
Dominik nem zsoldos? Mi a különbség?
Neked miért nem mindegy, hogy az arab herceg A csapatában játszik, ami valahol Európában van, vagy ugyannak a hercegnek a B csapatában, ami Szaudi-Arábiában?
Lehet, 5 éven belül a szaudi bajnok nyeri a BL-t. Akkor már jó zsoldos lesz? Egyre inkább első fecskének látom őket.
vpi
Penz es presztizs, csak penz stb..
Mint pl low zsolti, nem akar edzo lenni? Valszeg nem erez tobbet magaban, kenyelmes es dikk eu top csapatainal volt igy is es blt nyert.
Db7nel is, a sportemberi resze hianyzott sokaknak a moszkva utan h a legjobbak kozott legyek....helyette sok penz es vhol himihumi
Ki az aki nem zsoldos? Hány gyerek játszik a nevelőegyesületében?Csak anyagilag jó, rohadt zsoldos az ilyen.Azért mert kapott egy jó ajanlatot és elfogadta miért kell a pályafutása végét kívánni ?21 évesen ezt nem tudom megérteni. Hatalmas tehetségnek mondják.Lenyeg h remelem a karrierjenek annyi 1-2 even belul, cserebe dugja fel maganak a nagy fizujat.
EXCLUSIVE: Gabri Veiga to Al Ahli, here we go! Bid accepted by Celta, player also said yes 🚨🟢🇸🇦
Saudi side want to invest on world best talents — and now they also got the gem Gabri Veiga. pic.twitter.com/8xfOMyiUTS
Sixo
Beki
Toca
Beki
Dominik nem zsoldos? Mi a különbség?
Neked miért nem mindegy, hogy az arab herceg A csapatában játszik, ami valahol Európában van, vagy ugyannak a hercegnek a B csapatában, ami Szaudi-Arábiában?
Lehet, 5 éven belül a szaudi bajnok nyeri a BL-t. Akkor már jó zsoldos lesz? Egyre inkább első fecskének látom őket.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Fél Európa figyelte, max egy éven belül el is vitték volna. Megélhetési gondjai meg vélhetően eddig sem voltak.Azért mert kapott egy jó ajanlatot és elfogadta miért kell a pályafutása végét kívánni ?21 évesen ezt nem tudom megérteni. Hatalmas tehetségnek mondják.Lenyeg h remelem a karrierjenek annyi 1-2 even belul, cserebe dugja fel maganak a nagy fizujat.
Sixo
Beki
Toca
Kedvencem azok a 16 évesek, akik váltig állítják, hogyha nem nyer BL-t a City, ez nem zajlik le21 évesen ezt nem tudom megérteni. Hatalmas tehetségnek mondják.Pénz, pénz, pénz. Van akinek a sport mellett ez is prioritás, gondolom 4-5x-ös pénzt ajánlottak neki is. Azokat akiket pénzzel meg lehet győzni mind elszívják most európából, szegény CR amúgy meg azt hiszi miatta van 🤣
Sixo
davemayer
Poloska vagyok.
Csak anyagilag jó, rohadt zsoldos az ilyen.Azért mert kapott egy jó ajanlatot és elfogadta miért kell a pályafutása végét kívánni ?21 évesen ezt nem tudom megérteni. Hatalmas tehetségnek mondják.Lenyeg h remelem a karrierjenek annyi 1-2 even belul, cserebe dugja fel maganak a nagy fizujat.
Sixo
Beki
Toca
Azért mert kapott egy jó ajanlatot és elfogadta miért kell a pályafutása végét kívánni ?21 évesen ezt nem tudom megérteni. Hatalmas tehetségnek mondják.Lenyeg h remelem a karrierjenek annyi 1-2 even belul, cserebe dugja fel maganak a nagy fizujat.
Sixo
Beki