Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mane távozása fájt, de nem úgy mint ez.

There's something that the kop wants you to know
The best in the world his name is
Bobby Firmino
Our number nine
Give him the ball and he'll score everytime
Si Señor
Pass the ball to Bobby and he'll score

<3 Bobby

Liverpool Fc
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Döntetlennel is ugyanott lennének
ozibozi
Ez meg a másik igen. 1-0nal h fordulhat elő az h 4-1be vezet Kontrát az ellenfél?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Döntetlennel is ugyanott lennének
több mint 2 éve
Szép
Jogosak voltak a büntetők?
r.baggio
Nagyjából igen, az elsőnél kevés volt a kontakt de volt, hozzaért a lábához de ugrott is nkunku
A masodik egyéetelmű kezezés volt, a hülyéje kézzel vette le a labdát.
davemayer
Aytekinnel már az is elég ha nincs kontakt akkor is tizit fúj a Bayern ellen fordított esetben meg mindent is elenged.
csebi
Lehet, de ezekre aztán nehezen mondhatod hogy kamu tizik voltak. Én nem bíróznék, pláne latva hogy a masodik félidőben mit mutatott a bayern.
davemayer
Nem biroztam. Csak azért Aytekint elég nehéz megvádolni azzal h objektiv lenne ha Bayern az ellenfél. Lenyilatkozta korábban is h a Bayern ellenfelekkel elnézőbb ha pl 2. Sargarol/piros lapról van szó.

Tegnapi bejegyzésemben is arra céloztam h sztem az RB elver minket azért dől el a bajnoki cím.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látom "bajnoki" hangulatban játszunk a Sociedad ellen 🤪
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Szép
r.baggio
Nagyjából igen, az elsőnél kevés volt a kontakt de volt, hozzaért a lábához de ugrott is nkunku
davemayer
Aytekinnel már az is elég ha nincs kontakt akkor is tizit fúj a Bayern ellen fordított esetben meg mindent is elenged.
csebi
Lehet, de ezekre aztán nehezen mondhatod hogy kamu tizik voltak. Én nem bíróznék, pláne latva hogy a masodik félidőben mit mutatott a bayern.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Csebi helyébe én gratulálnék a Dortmund bajnoki címének, hátha bejön. Mondjuk a City esetében nem jött be.
Sixo
Ha ennyi kell h Sali és Kahn is takarodjon akkor nyerjen a Dortmund. Sikerült egy rohadt jó csapatot rohadt jó formában ki csinálni, ami BL top esélyes volt egészen a kirugasig.

City ellen nem jinxeltem, tényleg nem látszott hogyan vetünk harmat nekik. Végül egy garbage gol jött csak.

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Közben a Forest megerősítette hogy ha kitartanak az edző mellett és támogatják, azzal bent lehet maradni. Legalábbis idén
Heisman nádor
Chelsea-nél is ugyanez a terv 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Szép
r.baggio
davemayer

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
U17-ben akkora különbség van a lengyelek javára, hogy nagyjából már most lemondhatunk erről a korosztályról is. És akkor hol vannak még a németek, angolok, franciák, portugálok, stb. Nem tudom mikor elégelik már meg ezt a vezéreink, olyan luxus körülmények adottak minden játékosnak és edzőnek, akik a magyar UP-ban dolgoznak, hogy ihaj... semmi számonkérés sehol, ahogy esik úgy puffan, majd csak egyszer kijön egy eredmény, vagy játékos, a nagy számok törvénye alapján és akkor évekig be lehet fogni a szánkat..
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
De borzalmas volt ez az első félidő. Egy kapuztak a lengyelek. Ezt a kontinens tornát sem fogjuk megnyerni 😕 A kapura lövések aránya kb 0-10. Örülhetünk ennek a 0-2nek.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a baj hogy Gabi Jesus kapcsán is bejött amitől tartani lehetett a sèrülèkenysège ès elèg volt annyi kihagyás amennyi ès az nehezítette a csapatot. Pláne hogy neki volt köszönhető a jó kezdès is, nélküle ennyi esèly se lett volna. Nem vèletlenül mondott le róla könnyen a City. P
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 407
Bayern meg lassan tényleg elbukja a bajnoki cimet is. Bár a Dortmundot ismerve ok is kikapnak holnap.
roberto23
Épp azt akartam írni, hogy várom, hogy holnap milyen módon fog kikapni ezek után a Borussia.
Sixo
Es h ment a vita h a dortmundi kapusnak a hibaja.....
több mint 2 éve
Közben szopunk Felcsóton a lengyelek ellen, 0-2 és még félidő sincs.

több mint 2 éve
Csebi helyébe én gratulálnék a Dortmund bajnoki címének, hátha bejön. Mondjuk a City esetében nem jött be.

több mint 2 éve
A Leeds is bennmaradt volna, ha nem sackelik Jesset.
Cubehor
Sotonnál sem kizárt ha Hasenhüttl marad. De a tulajok kiesési szituban proaktívak és nem várnak sokat. A nem európára hajtó csapatoknál minden a bent maradásról szól, akkora különbség van a kiesés és feljutás között anyagilag.

több mint 2 éve
Ezért a lélektelen teljesítményért remélem Londonig gyalogolnak
Heisman nádor
Szard már le, örüljünk hogy idén később estünk szét, megvan a BL, lehet tovább építkezni, közel sem vagyunk a liga második csapata. Örüljünk ennek, meglepődnék ha 5 éven belül leszünk még másodikok.
Tony Adams
Lehettek, csak kell költeni 300 milliót.
davemayer
A City, Chelsea, MU, Pool négyessel mi nem tudunk pénzügyileg versenyezni. Max ők lőhetik lábon magukat, de ahhoz be kell jönnie az igazolásainknak, és az utóbbi egy évben kevés új játékos hozott azonnali hozzáadott értéket.
Tony Adams
A Pool helyett én a Newcastlet írnám inkább. Azért a Pool költekezése korán sem annyira eszeveszett. A cinkes rész az lesz, hogy a nagyobb pénzzel rendelkező csapatok visznek-e el valakit. Mert szép meg minden a klubhűség, de keveseknél tart ki ha 1.5szer akkora fizetést ajánlanak. Guardiola sem a kihívások miatt hagyta el a Barcát szerintem, amihez az egész élete közötte kb.

több mint 2 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
A Leeds is bennmaradt volna, ha nem sackelik Jesset.
több mint 2 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Hú de jó lenne egy double champs.
több mint 2 éve
Bayern meg lassan tényleg elbukja a bajnoki cimet is. Bár a Dortmundot ismerve ok is kikapnak holnap.
roberto23
Épp azt akartam írni, hogy várom, hogy holnap milyen módon fog kikapni ezek után a Borussia.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben a Forest megerősítette hogy ha kitartanak az edző mellett és támogatják, azzal bent lehet maradni. Legalábbis idén
Heisman nádor
Aha, meg összevásároltak vagy 30 játékost, néhány már csak a nagy számok törvénye alapján is bejött.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 917
nah, Arsenal meccsen meg bajnokavatás! csak nem úgy, ahogy azt az Arsenal gondolta még pár hete..

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezért a lélektelen teljesítményért remélem Londonig gyalogolnak
Heisman nádor
Szard már le, örüljünk hogy idén később estünk szét, megvan a BL, lehet tovább építkezni, közel sem vagyunk a liga második csapata. Örüljünk ennek, meglepődnék ha 5 éven belül leszünk még másodikok.
Tony Adams
Lehettek, csak kell költeni 300 milliót.
davemayer
A City, Chelsea, MU, Pool négyessel mi nem tudunk pénzügyileg versenyezni. Max ők lőhetik lábon magukat, de ahhoz be kell jönnie az igazolásainknak, és az utóbbi egy évben kevés új játékos hozott azonnali hozzáadott értéket.
Tony Adams
Nem érdekel hanyadikak leszünk, nem az a lényeg hogy ma bajnok lesz a City, a fő célom hogy élvezzem a 90 percet amit játszunk minden héten. Ezt pedig ma nem lehet. Mert nem az van, hogy szerencsétlenül kikapunk 1-0-ra amikor végig nyomunk. Soton elleni 3-3 sokkal jobb volt.
Heisman nádor
Persze igazad van. De én nem is néztem. Mert az Arzenyálnak nincs út se le se fel. Teljesen mindegy mit játszanak. Nem vmi motiváló szituáció. Gondoltam ebbū nem lesz látványosság. A Forest sem szemkápráztató focit játszik.

Nagyon tolták végig a szezont kábé a 11 kezdõvel. Ez egyébként komoly faktorrá vált 2023-ra.
De érthetõ hogy most nem vannak felpörögve kicsit sem.

Azt mondta a pénzrõl Edu, 200 millióval terveznek a nyárra.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...