Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mane távozása fájt, de nem úgy mint ez. There's something that the kop wants you to know
The best in the world his name is
Bobby Firmino
Our number nine
Give him the ball and he'll score everytime
Si Señor
Pass the ball to Bobby and he'll score
<3 Bobby

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Döntetlennel is ugyanott lennénekEz meg a másik igen. 1-0nal h fordulhat elő az h 4-1be vezet Kontrát az ellenfél?
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Döntetlennel is ugyanott lennének
több mint 2 éve
Nem biroztam. Csak azért Aytekint elég nehéz megvádolni azzal h objektiv lenne ha Bayern az ellenfél. Lenyilatkozta korábban is h a Bayern ellenfelekkel elnézőbb ha pl 2. Sargarol/piros lapról van szó.Lehet, de ezekre aztán nehezen mondhatod hogy kamu tizik voltak. Én nem bíróznék, pláne latva hogy a masodik félidőben mit mutatott a bayern.Aytekinnel már az is elég ha nincs kontakt akkor is tizit fúj a Bayern ellen fordított esetben meg mindent is elenged.SzépNagyjából igen, az elsőnél kevés volt a kontakt de volt, hozzaért a lábához de ugrott is nkunku
Jogosak voltak a büntetők?
r.baggio
A masodik egyéetelmű kezezés volt, a hülyéje kézzel vette le a labdát.
davemayer
csebi
davemayer
Tegnapi bejegyzésemben is arra céloztam h sztem az RB elver minket azért dől el a bajnoki cím.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Úgy látom "bajnoki" hangulatban játszunk a Sociedad ellen 🤪
több mint 2 éve
Lehet, de ezekre aztán nehezen mondhatod hogy kamu tizik voltak. Én nem bíróznék, pláne latva hogy a masodik félidőben mit mutatott a bayern.Aytekinnel már az is elég ha nincs kontakt akkor is tizit fúj a Bayern ellen fordított esetben meg mindent is elenged.SzépNagyjából igen, az elsőnél kevés volt a kontakt de volt, hozzaért a lábához de ugrott is nkunku
r.baggio
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Csebi helyébe én gratulálnék a Dortmund bajnoki címének, hátha bejön. Mondjuk a City esetében nem jött be.Ha ennyi kell h Sali és Kahn is takarodjon akkor nyerjen a Dortmund. Sikerült egy rohadt jó csapatot rohadt jó formában ki csinálni, ami BL top esélyes volt egészen a kirugasig.
Sixo
City ellen nem jinxeltem, tényleg nem látszott hogyan vetünk harmat nekik. Végül egy garbage gol jött csak.
több mint 2 éve
Közben a Forest megerősítette hogy ha kitartanak az edző mellett és támogatják, azzal bent lehet maradni. Legalábbis idénChelsea-nél is ugyanez a terv 😀
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Aytekinnel már az is elég ha nincs kontakt akkor is tizit fúj a Bayern ellen fordított esetben meg mindent is elenged.SzépNagyjából igen, az elsőnél kevés volt a kontakt de volt, hozzaért a lábához de ugrott is nkunku
r.baggio
davemayer
több mint 2 éve
U17-ben akkora különbség van a lengyelek javára, hogy nagyjából már most lemondhatunk erről a korosztályról is. És akkor hol vannak még a németek, angolok, franciák, portugálok, stb. Nem tudom mikor elégelik már meg ezt a vezéreink, olyan luxus körülmények adottak minden játékosnak és edzőnek, akik a magyar UP-ban dolgoznak, hogy ihaj... semmi számonkérés sehol, ahogy esik úgy puffan, majd csak egyszer kijön egy eredmény, vagy játékos, a nagy számok törvénye alapján és akkor évekig be lehet fogni a szánkat..
több mint 2 éve
De borzalmas volt ez az első félidő. Egy kapuztak a lengyelek. Ezt a kontinens tornát sem fogjuk megnyerni 😕 A kapura lövések aránya kb 0-10. Örülhetünk ennek a 0-2nek.
több mint 2 éve
Az a baj hogy Gabi Jesus kapcsán is bejött amitől tartani lehetett a sèrülèkenysège ès elèg volt annyi kihagyás amennyi ès az nehezítette a csapatot. Pláne hogy neki volt köszönhető a jó kezdès is, nélküle ennyi esèly se lett volna. Nem vèletlenül mondott le róla könnyen a City. P
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
Es h ment a vita h a dortmundi kapusnak a hibaja.....Bayern meg lassan tényleg elbukja a bajnoki cimet is. Bár a Dortmundot ismerve ok is kikapnak holnap.Épp azt akartam írni, hogy várom, hogy holnap milyen módon fog kikapni ezek után a Borussia.
roberto23
Sixo
több mint 2 éve
Közben szopunk Felcsóton a lengyelek ellen, 0-2 és még félidő sincs.
több mint 2 éve
Csebi helyébe én gratulálnék a Dortmund bajnoki címének, hátha bejön. Mondjuk a City esetében nem jött be.
több mint 2 éve
A Leeds is bennmaradt volna, ha nem sackelik Jesset.Sotonnál sem kizárt ha Hasenhüttl marad. De a tulajok kiesési szituban proaktívak és nem várnak sokat. A nem európára hajtó csapatoknál minden a bent maradásról szól, akkora különbség van a kiesés és feljutás között anyagilag.
Cubehor
több mint 2 éve
A Pool helyett én a Newcastlet írnám inkább. Azért a Pool költekezése korán sem annyira eszeveszett. A cinkes rész az lesz, hogy a nagyobb pénzzel rendelkező csapatok visznek-e el valakit. Mert szép meg minden a klubhűség, de keveseknél tart ki ha 1.5szer akkora fizetést ajánlanak. Guardiola sem a kihívások miatt hagyta el a Barcát szerintem, amihez az egész élete közötte kb.A City, Chelsea, MU, Pool négyessel mi nem tudunk pénzügyileg versenyezni. Max ők lőhetik lábon magukat, de ahhoz be kell jönnie az igazolásainknak, és az utóbbi egy évben kevés új játékos hozott azonnali hozzáadott értéket.Lehettek, csak kell költeni 300 milliót.Ezért a lélektelen teljesítményért remélem Londonig gyalogolnakSzard már le, örüljünk hogy idén később estünk szét, megvan a BL, lehet tovább építkezni, közel sem vagyunk a liga második csapata. Örüljünk ennek, meglepődnék ha 5 éven belül leszünk még másodikok.
Heisman nádor
Tony Adams
davemayer
Tony Adams
több mint 2 éve
A Leeds is bennmaradt volna, ha nem sackelik Jesset.
több mint 2 éve
Hú de jó lenne egy double champs.
több mint 2 éve
Bayern meg lassan tényleg elbukja a bajnoki cimet is. Bár a Dortmundot ismerve ok is kikapnak holnap.Épp azt akartam írni, hogy várom, hogy holnap milyen módon fog kikapni ezek után a Borussia.
roberto23
több mint 2 éve
Közben a Forest megerősítette hogy ha kitartanak az edző mellett és támogatják, azzal bent lehet maradni. Legalábbis idénAha, meg összevásároltak vagy 30 játékost, néhány már csak a nagy számok törvénye alapján is bejött.
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Közben a Forest megerősítette hogy ha kitartanak az edző mellett és támogatják, azzal bent lehet maradni. Legalábbis idén
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Bayern meg lassan tényleg elbukja a bajnoki cimet is. Bár a Dortmundot ismerve ok is kikapnak holnap.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Persze igazad van. De én nem is néztem. Mert az Arzenyálnak nincs út se le se fel. Teljesen mindegy mit játszanak. Nem vmi motiváló szituáció. Gondoltam ebbū nem lesz látványosság. A Forest sem szemkápráztató focit játszik.Nem érdekel hanyadikak leszünk, nem az a lényeg hogy ma bajnok lesz a City, a fő célom hogy élvezzem a 90 percet amit játszunk minden héten. Ezt pedig ma nem lehet. Mert nem az van, hogy szerencsétlenül kikapunk 1-0-ra amikor végig nyomunk. Soton elleni 3-3 sokkal jobb volt.A City, Chelsea, MU, Pool négyessel mi nem tudunk pénzügyileg versenyezni. Max ők lőhetik lábon magukat, de ahhoz be kell jönnie az igazolásainknak, és az utóbbi egy évben kevés új játékos hozott azonnali hozzáadott értéket.Lehettek, csak kell költeni 300 milliót.Ezért a lélektelen teljesítményért remélem Londonig gyalogolnakSzard már le, örüljünk hogy idén később estünk szét, megvan a BL, lehet tovább építkezni, közel sem vagyunk a liga második csapata. Örüljünk ennek, meglepődnék ha 5 éven belül leszünk még másodikok.
Heisman nádor
Tony Adams
davemayer
Tony Adams
Heisman nádor
Nagyon tolták végig a szezont kábé a 11 kezdõvel. Ez egyébként komoly faktorrá vált 2023-ra.
De érthetõ hogy most nem vannak felpörögve kicsit sem.
Azt mondta a pénzrõl Edu, 200 millióval terveznek a nyárra.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...