Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt ne feledjétek!SZAÚDI PRO LEAGUE
19.55: Al-Fateh–Al-Naszr (Tv: Spíler1)
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Klubhírek:muhaha
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti.
zacknorb
több mint 2 éve
Klubhírek:Hozzánk is bedobták Lukakut, aztán közbe a szertárost nem tudják fizetni, Felix meg kell a francnak abszolút antifutballista 😀
A Barca úgy venné kölcsön Joaot, ha a bérét a 'tico fizeti. Klasszik FM-es minden 0 loan.
Mourinho felhívta Lukakut, ő is kölcsönbe menne az AS Romahoz
zacknorb
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
Konaté 2, azaz kettő meccset bírt az új szezonban sérülés nélkül, zseniális. Persze így is tovább bírta Jonesnál.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Női vb utóélet. Rubiales nem hosszabbítana, mint RFEF elnök, de Jorge Vildanak adna egy 4 éves kontraktust fél misi per évért.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Vége van már a hétnek,friss tracker jár a népnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tiszta szerencse, hogy nem vagy az.Viccen kivul ha poolos lennek tapsikolnék hogy adjak el.Breaking News twitteren...És akkor az ember ne hányjon az asztalteritő fejűektől..
Az Al Ittihad megduplázta a Salahnak kínált béreket 🤦♂️
Ugye a Pool elzárkózik az eladástól, mivel szerződése van a csatárral.
Salahnak kell kérnie az eladását, ez eddig nem történt meg
Al Ittihad are "attacking" the Mo Salah situation and have almost doubled the wages on offer from their first proposal.
Chargers LT
Bálesz
davemayer
több mint 2 éve
Kieran Tierney a Nacho Monreal útra lépett és a Real Sociedadba távozik, 1 év kölcsönBalogun-t is sikerül kápéra váltani, Monacoba igazol.
Heisman nádor
Sajnálom Tiermey-t, de sajna Artera rühellte, jobb ez így mindenkinek.
De nekem továbbra is hiányzik egy bal bekk csere opció a padra. Pl Perraud a Sotonból
több mint 2 éve
Kieran Tierney a Nacho Monreal útra lépett és a Real Sociedadba távozik, 1 év kölcsön
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
És senkinél nem merült fel, hogy a Zalgirisnál edzőt akartak buktatni? Ejnye-bejnye. 😀 😀 😀Ott kizárt. Zsoldoscsapat. A kezdőben mindössze három litván volt. Az idegenlégiósok profik, nekik nem tökmindegy ki az edző?
iktriad
több mint 2 éve
És senkinél nem merült fel, hogy a Zalgirisnál edzőt akartak buktatni? Ejnye-bejnye. 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Persze, hiszen ritkán láttunk ekkora edzőbuktatást!Jó hát idén is egy csoportkör, igaz csilliardokból, de legalább csoportkör 😊Elegedettek azért nem lehetünk. A kiemelésnek hála gyengébb ellenfelek jöttek, de ennek a keretnek azért el kellene érnie minimum az el-selejtező playoffját. A feröeriek ellenit sokáig nem fogjuk nekik elfelejteni, én nem az biztos.
Kenny
davemayer
több mint 2 éve
Al Ittihad want to make Mo Salah the highest paid player in the world.Nem is kell pótolni, dcm-et kell hozni és mehet a 4-2-3-1
Ok 😅🤦♂️
Mondjuk ebből már nem lesz idén biznisz, a Pool képtelen lenne pótolni pár nap alatt, nem is adnák el
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jó hát idén is egy csoportkör, igaz csilliardokból, de legalább csoportkör 😊Elegedettek azért nem lehetünk. A kiemelésnek hála gyengébb ellenfelek jöttek, de ennek a keretnek azért el kellene érnie minimum az el-selejtező playoffját. A feröeriek ellenit sokáig nem fogjuk nekik elfelejteni, én nem az biztos.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Al Ittihad want to make Mo Salah the highest paid player in the world.Ok 😅🤦♂️
Mondjuk ebből már nem lesz idén biznisz, a Pool képtelen lenne pótolni pár nap alatt, nem is adnák el
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
nektek? adja isten 😀Én tudod mit várok?95-ben nagyon mentemde azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Ne feledd, ti is voltatok csilliardosok.
Kenny
petey
Kenny
petey
Egy jó NB2-NB2 rigmust május környékén 😀
Kenny
több mint 2 éve
Rapid - Fiorentina 1:0
több mint 2 éve
Szezonkezdet után, egy héttel az ablakzárás előtt nem jó dolog egy ekkora változtatás.Viccen kivul ha poolos lennek tapsikolnék hogy adjak el.Breaking News twitteren...És akkor az ember ne hányjon az asztalteritő fejűektől..
Az Al Ittihad megduplázta a Salahnak kínált béreket 🤦♂️
Ugye a Pool elzárkózik az eladástól, mivel szerződése van a csatárral.
Salahnak kell kérnie az eladását, ez eddig nem történt meg
Al Ittihad are "attacking" the Mo Salah situation and have almost doubled the wages on offer from their first proposal.
Chargers LT
Bálesz
davemayer
Nyilvánvaló helyettes nincs a keretben, szerezni meg már nem lehet olyat, aki plug&play használható.
több mint 2 éve
Tony Kroos a Gabri Veiga szaudiba igazolás híre alá azt kommentelte instán, hogy "embarrasing" .
több mint 2 éve
Én tudod mit várok?95-ben nagyon mentemde azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Kenny
petey
Kenny
petey
Egy jó NB2-NB2 rigmust május környékén 😀
több mint 2 éve
95-ben nagyon mentemde azért monacoban kicsit drukkoltál nem?nem is akarok jobbat, szerintem ez elég 😀 na jó, a ria-ria hungária ezt is überelitudsz te ennel jobbat😃teljesen mindegy hogyan, de hozni kell ezt a parharcot.Ez azért elég lol má bocs 😄 csilliárdos kerettel ilyet mondani, ide jutottunk.
Kenny
petey
Kenny
petey
Kenny
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Szép játék, szép gól.Tetszik, hogy újabb gólokra megy rá a csapat és nem állnak le. Rég láttunk már ilyet.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.