Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Gondolkoztam ezen, de valahogy nem hiszem hogy most fektetnénk bele egy ilyen játékosba, főleg annyi pénzért amennyit a Brighton kérne. Csoda kategória lenne, és Nketiah és Balogun is mehetne Isten hírével.Megvan a W, ez a lényeg, Palace idegenben mindig egy necces meccsEgyébként az Arsenal állítólag le akarja igazolni még Evan Fergusont.
Heisman nádor
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
és milyen igaz lenne egyébkéntDe milyen szépen hangzik.😊Idáig kb A legnagyobb elismerés!kár, hogy full kamu és soha nem mondott ilyet. 😀
Sir Alex Ferguson:
ozibozi
törölt kristof
ozibozi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
De milyen szépen hangzik.😊Idáig kb A legnagyobb elismerés!kár, hogy full kamu és soha nem mondott ilyet. 😀
Sir Alex Ferguson:
ozibozi
törölt kristof
több mint 2 éve
Megvan a W, ez a lényeg, Palace idegenben mindig egy necces meccsRendkívül kellemetlen ellenfél, masszív védekezés, kemény fizikai játék jellemző rájuk. Sok nagycsapat meg fog még itt szenvedni, nem gondolom hogy lesznek majd kiesési gondjaik.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Idáig kb A legnagyobb elismerés!kár, hogy full kamu és soha nem mondott ilyet. 😀
Sir Alex Ferguson:
ozibozi
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Malaga fans were so annoyed at the club not making a Summer signing that they picked a random person at the airport to greet as a new player… 😂pic.twitter.com/gRTG1K1X2K
— Out of Context Football Manager (@nocontextfm1) August 22, 2023
Szerkesztette: Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Idáig kb A legnagyobb elismerés!Sir Alex Ferguson:
"Watching Dominik Szoboszlai play football is like witnessing a symphony of skill and finesse on the pitch. I wish we had players like him at United now."
"Szoboszlai Dominik fociját nézni olyan, mintha az ügyesség és a finomság szimfóniájának lennénk szemtanúi a pályán. Bárcsak lennének olyan játékosok, mint ő most a Unitedben."
több mint 2 éve
Mielőtt még kezdődne az ebédhez a terítés,megérkezik a trackerhez a frissítés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Akkor megvan a Mahrez pótlékJeremy Doku to Manchester City, here we go! Verbal agreement in place after new bid revealed here this morning — worth €60m package 🚨🔵 #MCFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 21, 2023
Medical tests being scheduled later this week, personal terms agreed on long term deal.
Exclusive story revealed August 1, confirmed. pic.twitter.com/fv1r6u2uO4
több mint 2 éve
Megvan a W, ez a lényeg, Palace idegenben mindig egy necces meccsEgyébként az Arsenal állítólag le akarja igazolni még Evan Fergusont.
Heisman nádor

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Depor meg a BL elődöntő? … 😊emlékszem amikor a Depor lett a spanyol bajnok. 1999/2000-es szezon... a Dunaferr meg a magyar bajnok lett abban az évben, olaszoknál meg a Lazio nyert. mai fejjel ezt már nehéz elképzelni, hogy ilyenek megtörténhettek.Depor. Te jó ég, régen nagyon bírtam őket, amikor meg a Maakay fele csapat volt. Lehet elkezdem őket követni megint. Hátha sikerül feljutni idén.lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
olyan legendas volt la liga csapatokkal mint
cordoba,
recreativo huelva
murcia
de itt a atl madrid es a real madrid b is
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
A másik divizióban pedig továbbra is ott sínylődik a Depor
r.baggio
roberto23
deyell
Juve, Milánt is elpicsázva…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Megvan a W, ez a lényeg, Palace idegenben mindig egy necces meccs
több mint 2 éve
Na jó bazdmeg, ez mi ez a 2. sárga? 😀Azért Tomiyasu se okos hogy egy sárgával ilyet csinál, főleg amilyen random adogatják ezt az angol sporik
Sebii
Eze meg semmit sem kap tiszta műesésért 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
emlékszem amikor a Depor lett a spanyol bajnok. 1999/2000-es szezon... a Dunaferr meg a magyar bajnok lett abban az évben, olaszoknál meg a Lazio nyert. mai fejjel ezt már nehéz elképzelni, hogy ilyenek megtörténhettek.Depor. Te jó ég, régen nagyon bírtam őket, amikor meg a Maakay fele csapat volt. Lehet elkezdem őket követni megint. Hátha sikerül feljutni idén.lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
roberto23
built for this shit
több mint 2 éve
Na jó bazdmeg, ez mi ez a 2. sárga? 😀
több mint 2 éve
Nketiah ezt be kellene lőni ...
több mint 2 éve
Rivaldot Depor mezben nem láttam tekintve, hogy 5-6 éves voltam akkor. 🤣es a korai evek bebetoval meg kesobb rivaldoval?Makaay, Diego Tristán és Walter Pandiani de szartam ha velük játszott a Real, Valerón is nagyon jó volt talán a legjobb ha jól emlékszem valami sérülése volt.Depor. Te jó ég, régen nagyon bírtam őket, amikor meg a Maakay fele csapat volt. Lehet elkezdem őket követni megint. Hátha sikerül feljutni idén.lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
roberto23
KeyG
vagy fiatal vagyol?
YoungZeeZee
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 596
es a korai evek bebetoval meg kesobb rivaldoval?Makaay, Diego Tristán és Walter Pandiani de szartam ha velük játszott a Real, Valerón is nagyon jó volt talán a legjobb ha jól emlékszem valami sérülése volt.Depor. Te jó ég, régen nagyon bírtam őket, amikor meg a Maakay fele csapat volt. Lehet elkezdem őket követni megint. Hátha sikerül feljutni idén.lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
roberto23
KeyG
vagy fiatal vagyol?
több mint 2 éve
lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,én végig megyek veled az úton. figyelni fogom őket egész szezonban.
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
FM24 egyik első mentése lesz nekem a Malaga.
több mint 2 éve
Makaay, Diego Tristán és Walter Pandiani de szartam ha velük játszott a Real, Valerón is nagyon jó volt talán a legjobb ha jól emlékszem valami sérülése volt.Depor. Te jó ég, régen nagyon bírtam őket, amikor meg a Maakay fele csapat volt. Lehet elkezdem őket követni megint. Hátha sikerül feljutni idén.lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
roberto23
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Depor. Te jó ég, régen nagyon bírtam őket, amikor meg a Maakay fele csapat volt. Lehet elkezdem őket követni megint. Hátha sikerül feljutni idén.lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 596
Igen, eleg fontos helyen fekszik.Bazmeg Algeciras 10 percig gondolkodtam honnan ismerem, jött a Google, még az első világháborús fejezetben tanultam róla 😀azt nem is akartam beletenni es ott van algericas is ami ha spanyolorszagrol gondolsz valamit na hat az pont az ellenkezoje, mint varos 😀lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
YoungZeeZee
Heisman nádor
spanyolorszag segg@ka az a resz, la lineaval..
Meg a halal haromszoge...bezzeg 5km feljebb jon alcaidesa es sotogrande ami meg elit hely.de estapona es marbella meg top elit
több mint 2 éve
Bazmeg Algeciras 10 percig gondolkodtam honnan ismerem, jött a Google, még az első világháborús fejezetben tanultam róla 😀azt nem is akartam beletenni es ott van algericas is ami ha spanyolorszagrol gondolsz valamit na hat az pont az ellenkezoje, mint varos 😀lassan indul a spanyol 3. liga /2-es csoport a MALAGAVAL,Meg két afrikai és két Baleár-szigeteki csapat 😊
cordoba,
recreativo huelva
murcia
ihaajj
tarts velem! 😀
YoungZeeZee
r.baggio
YoungZeeZee
Szerkesztette: Heisman nádor