Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Valladolid nem a Getafe ellen játszik? Nekem eredmenyek.com azt írja, és az nagyon durva rangadó lesz a 18. hely elkerüléséértEz a Cádiz valahogy mindig megmenekül… elképesztőek 😀Még három pontot jó lenne összeszedni, és ezt nem azt utolsó, Elche-Cadiz meccsre hagyni... mondjuk az utolsó kanyarban az Espanyol és a Valladolid egymás ellen játszik, az pont jól jön
Heisman nádor
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a Cádiz valahogy mindig megmenekül… elképesztőek 😀Még három pontot jó lenne összeszedni, és ezt nem azt utolsó, Elche-Cadiz meccsre hagyni... mondjuk az utolsó kanyarban az Espanyol és a Valladolid egymás ellen játszik, az pont jól jön
Heisman nádor
több mint 2 éve
Szerintem meg apuci nyugodtan kiszállhat Roli mögül vagy legalább lépjen vissza kettőt, mert eddig szinte csak ártott neki a hülye megnyilvánulásaival..Egyébként Sallai Roli 2 asszisztot adott tegnap.Az edzője elleni "csatát" szépen megnyerte, remélem a nyáron ő is olyan helyre kerül, ahol jobban megbecsülik
Sixo
r.baggio
több mint 2 éve
Megzenésítve:Arra gondolhatott a költő, hogy a generációnk kb. ezeken a csapatokon szocializálódott:Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.Azért a Paks szerintem bőven megérdemli, hogy ott legyen
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Fradi, Dózsa, Honvéd, Vasas, MTK, Csepel, Haladás, ZTE, Sopron, Siófok, Győr, Tatabánya, Pécs, Diósgyőr, Debrecen, Nyíregyháza, Békéscsaba, esetleg BVSC, Vác, Siófok, Kaposvár, Veszprém, Dunaújváros, Eger, Szeged.
A fent említettekről hallani se lehetett.
Őszentsége Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=IlozRZcw-cc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Teljesen logikus. Remélem jövőre sehol nem lesz a Napoli.Luciano #Spalletti is getting closer to leave #Napoli at the end of the season despite winning Scudetto. #DeLaurentiis triggered the option to extend the contract until 2024 without to meet/talk with the coach and now their relationship stalled as of now. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) May 20, 2023
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Egyébként Sallai Roli 2 asszisztot adott tegnap.Az edzője elleni "csatát" szépen megnyerte, remélem a nyáron ő is olyan helyre kerül, ahol jobban megbecsülik
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Luciano #Spalletti is getting closer to leave #Napoli at the end of the season despite winning Scudetto. #DeLaurentiis triggered the option to extend the contract until 2024 without to meet/talk with the coach and now their relationship stalled as of now. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) May 20, 2023
több mint 2 éve
Ez a Cádiz valahogy mindig megmenekül… elképesztőek 😀Én húsvétkor mondtam egy Elche, Espanol, Valladolid utolsó 3-at, egyre inkább közelítünk hozzá
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
3. kerület a Deporos mezükben.Arra gondolhatott a költő, hogy a generációnk kb. ezeken a csapatokon szocializálódott:Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.Azért a Paks szerintem bőven megérdemli, hogy ott legyen
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Fradi, Dózsa, Honvéd, Vasas, MTK, Csepel, Haladás, ZTE, Sopron, Siófok, Győr, Tatabánya, Pécs, Diósgyőr, Debrecen, Nyíregyháza, Békéscsaba, esetleg BVSC, Vác, Siófok, Kaposvár, Veszprém, Dunaújváros, Eger, Szeged.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.A Dorog is adott három embert az aranycsapatba, ebből a négy csapatból simán összejöhetett volna egy világverő kezdő 11!
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Paks is egy vicc, ahogy még sok csapat mellette. Tök jó hogy ott vannak, de ha nincsenek ott, akkor a kutyának sem tűnik fel, hogy pont nincsenek ott 😉Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.Azért a Paks szerintem bőven megérdemli, hogy ott legyen
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Egyszer csak Ki fog esni a picsába. 2-3 év.
Soha nem fog visszajutni, kb mint a gázszer, mert senkinek nem kellenek, akinek esetleg hiányoznak azoknak kb ott is lesznek, tök mindegy milyen osztály.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Arra gondolhatott a költő, hogy a generációnk kb. ezeken a csapatokon szocializálódott:Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.Azért a Paks szerintem bőven megérdemli, hogy ott legyen
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.Azért a Paks szerintem bőven megérdemli, hogy ott legyen
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Ez a Cádiz valahogy mindig megmenekül… elképesztőek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szép volt, fiúk!
több mint 2 éve
Belegondolva: ha valaki nekem régebben azt mondja, hogy a 12 csapatosra szűkített Nb1-ben olyan csapatok lesznek, mint Felcsút, Paks, Mezőkövesd, Kisvárda, akkor szabályosan körberöhögöm.
több mint 2 éve
Annyira éreztem hogy behozzák a Puskást a 3.helyre.Leadta a Paks.....
LOL
jobbágy#JC6
Hátha a Loki beelozi meg őket.
több mint 2 éve
Annyira éreztem hogy behozzák a Puskást a 3.helyre.még verniük kell a picipestet hozzá
LOL
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Annyira éreztem hogy behozzák a Puskást a 3.helyre.És a Vidi-Parmalat-Fehérvárra mit tippelsz?
LOL
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Szivacski bazmeg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Szétizgulom magam ezen a Kisvárda-Vasason.Angyalföld álé álééé
Na, vezetnek az Angyalföldi Oroszlánok!
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Szétizgulom magam ezen a Kisvárda-Vasason.Na, vezetnek az Angyalföldi Oroszlánok!
Már nem...
Sőt...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A Kaposvár története során egyszer indulhatott volna nemzetközi kupában, amikor 2006 körül (+/-2 év) hatodikak lettek, előlük sokan visszaléptek, rájuk került a sor.Paksi pasik úgy fest nem nagyon akarnak Kazahsztánba vagy valami más remek helyre utazni nyár végén...már múlt héten nem akartak. elég vicces ez az mb1 😀 jó nekik mindig az a 4-5-6. hely.
warr_b
petey
A polgi mondta, hogy állják a kinti meccs költségeit, mert ilyen meccs nem tudni, mikor lesz még egyszer.
Hát a játékosok nem vállalták.