Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
A Milan-Psg meccset is egy spanyol bohóc kapta! 🤬Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.Lement a Csempóba, megmutatta a bugrisoknak hogyan NE vezessenek meccset, és jutalmul megkapta a hétvégi Chelsea-Manchester City rangadót.
Anthony Taylor gave this as a penalty in his first ever Championship game 😭😭😭pic.twitter.com/TLmWmPLnGq
— CFC-Blues (@CFCBlues_com) November 6, 2023
Sixo
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Tony Adams

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.Lement a Csempóba, megmutatta a bugrisoknak hogyan NE vezessenek meccset, és jutalmul megkapta a hétvégi Chelsea-Manchester City rangadót.
Anthony Taylor gave this as a penalty in his first ever Championship game 😭😭😭pic.twitter.com/TLmWmPLnGq
— CFC-Blues (@CFCBlues_com) November 6, 2023
Sixo
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
több mint 2 éve
Nyugi, mi helyiek se szeretjük őket, legalábbis embert nem hallottam még pozitívan nyilatkozni róluk. 😀 Kb 20 éve nincs csapat Kartalon, (nevéhez hűen, pálya se, csapat se, pénz se, szurkolók se, KARTAL SE, pedig egy ilyen község megérdemelne egy normális csapatot).Kapják be Albidokék more. Fizetett játékosok megye 4-ben… majd tavasszal elkenjük a szájukat.Most jött szembe:pedig azt a ligát már nem érdemes nézni, mert a kartali ukránok behúzták 😀
NB2
BVSC - Kozármisleny 192 néző
Hétvégén volt az Acsa - Galgagyörk meccs a Pest megye 4-ben, 143 nézővel 😃
JC6 - a zsidó
eaglesmcnabb
A pálya borzasztó, inkább arra költött volna Joska bá..
JC6 - a zsidó
Pár éve alakult csapat amikor a Futsal MB2-es lett, azok legalább szerethetők voltak, és legalább környékbeliekből. Ráadásul most Aszódot is engedték lezülleszteni, úgyhogy ott sincs csapat. pedig Aszódon Kartallal ellentétben mindig volt, és nem is olyan szar.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-matyus-janos-tavozik-a-kisvarda-vezetoedzoi-posztjarol-ns-info-2987597Amíg Révész ott van, magára vessen az az edző, aki leül a kispadra.
😀 😀
A világ legveszélyesebb kispadja.
csipkelli

több mint 2 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-matyus-janos-tavozik-a-kisvarda-vezetoedzoi-posztjarol-ns-info-2987597😀 😀
A világ legveszélyesebb kispadja.
több mint 2 éve
Kapják be Albidokék more. Fizetett játékosok megye 4-ben… majd tavasszal elkenjük a szájukat.Most jött szembe:pedig azt a ligát már nem érdemes nézni, mert a kartali ukránok behúzták 😀
NB2
JC6 - a zsidó
eaglesmcnabb
A pálya borzasztó, inkább arra költött volna Joska bá..
több mint 2 éve
Remélem nincs lófarkas játékos a bolgár/montenegrói keretben, mert Szalai G. azonnal megkívánja. A kis huncut.

több mint 2 éve
na most... ez II. Ramszesz a háttérben, szóval akár le is játszhatják sör-virsliben Alissonnal, merthogy ez neki a középső neve
Sixo
több mint 2 éve
Most jött szembe:pedig azt a ligát már nem érdemes nézni, mert a kartali ukránok behúzták 😀
NB2
JC6 - a zsidó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Milan szurkolók megkéseltek egy PSG szurkolót Milánóban tegnap este.sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/bajnokok-ligaja/osszeverekedtek-a-milan-es-a-psg-szurkoloi-egy-embert-megkeseltek--videoval/2023110708254334468
több mint 2 éve
index.hu/sport/2023/11/07/labdarugas-szollosi-gyorgy-puskas-akademia/Tömény történelemhamisítás
több mint 2 éve
Most jött szembe:NB2
több mint 2 éve
Sir bazmeg a brazil mez…Én ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
Matthew99
több mint 2 éve
Amúgy Ik, Baráth tényleg ennyire ostoba?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
De jó hogy bealudtam ès nem láttam 😏
több mint 2 éve
Jackson leggagyibb mesterhármas evör 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Végén Jackson ver egy Mesterhármast
több mint 2 éve
azért izgulós volt a vége 😀

Don't blink!
több mint 2 éve
Na a végén még Ms.Jacksont is sikerül beindítani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
mudryk piros?

Don't blink!
több mint 2 éve
Mostmár minden lest lemérnek 10szer itt a PTSD miatt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rossinak '82-ben 1 jó meccse volt...Az 1982-es volt az, akik erős versenyben vannak a 74-es holland és 54-es magyar csapattal minden idők legjobb olyan csapatának címéért akik nem nyerték meg a VB-tSzámomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho ispbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=mediumÉn ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
i.etsystatic.com/17245676/r/il/57bb0e/4502467979/il_794xN.4502467979_s2jt.jpg
Matthew99
deyell
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a negyeddöntőben és az elődöntőben is nagyon rezgett nekik a léc, kieshettek volna már jóval korábban.
Kampman
ozibozi
A sírás kerülgetett.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.