Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nyugaton már megoldották:m.nemzetisport.hu/europa_liga/video-a-west-ham-jatekosai-osszeverekedtek-a-biztonsagiakkal-2957663
több mint 2 éve
AAkkor hivatalos, hogy Xhaka elmegy.Xhaka, expected to join Leverkusen in June. Arteta: “He’s incredibly respected figure at the club. He has a great story around him. Whatever happens, it’s something we will discuss”. ⚪️🔴👋🏻 #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 19, 2023
🎥 @footballdaily pic.twitter.com/VswnRvRh7Q
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/eurofoci-tovabb-javitott-vilagrekordjan-a-vaduz-2957449

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Erről szól/t/ a foci.baglyok!!!Mekkora szurkolói élményt okoztak ott is.
deyell
ozibozi
deyell
Még a képernyő is bele remegett✌️
több mint 2 éve
Minimális nosztalgia.Napra pontosan 10 éve már hogy Jamie Carragher az utolsó meccsét játszotta.
10 év... nagyon durva.
Meg ez hogy Milner és Firmino is 8 év után távoznak... há' mintha most jöttek volna.
Kezdem kurva öregnek érezni magam.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
baglyok!!!Mekkora szurkolói élményt okoztak ott is.
deyell
ozibozi
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Mindig Aki a pénzt adja az az igazi tulaj, a többi csak stróman,Akire te gondolsz, az Újpest drukker, nem? 😀Egy cigány után meg sem kottyan már.Ott is arab tulaj lesz?Aztán meg a FradiMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
csebi
warr_b
ozibozi
Elnök úr meg bunyevác.
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Akire te gondolsz, az Újpest drukker, nem? 😀Egy cigány után meg sem kottyan már.Ott is arab tulaj lesz?Aztán meg a FradiMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
csebi
warr_b
ozibozi
Elnök úr meg bunyevác.

több mint 2 éve
Egy cigány után meg sem kottyan már.Ott is arab tulaj lesz?Aztán meg a FradiMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Ott is arab tulaj lesz?Aztán meg a FradiMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
csebi

több mint 2 éve
Aztán meg a FradiMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Amúgy lehet utalni Mourinhot (én sem kedvelem) de azért el kell ismerni a teljesítményét.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
remélem most már a döntőt is megnyerik 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
hát hogy pont a tiziknél kell hazamennem és nincs mobilos streamem 😕

Don't blink!
több mint 2 éve
Fio 129. Percben jut tovább 😆
több mint 2 éve
Ez mennyire hülye...
több mint 2 éve
Szpíker együtt él a meccsel
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
A Roma jön Budapestre.pedig van itt is elég cigány
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csóri Sheffield

Don't blink!
több mint 2 éve
nincs valami stream hozzá...már nincs kedvem keresgélniM4?
Klaci79
több mint 2 éve
nincs valami stream hozzá...már nincs kedvem keresgélnim4sport.hu/elo/mtv4live ?
Klaci79
több mint 2 éve
nincs valami stream hozzá...már nincs kedvem keresgélni