Soccer
?Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?nekem Granada utánérzetem volt elsőre
ozibozi
zacknorb

😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
A Juventusnak 2005-06-ban is volt piros meg sárga idegenbeli meze, azokat is sok kritika érte már akkor is.A a hagyományok leszarva, sok csapatnál nem tudtam volna elképzelni hogy akár csak 15-20 éve ilyenre nem figyeltek volna oda. . Mondjuk leazarom, csak furcsa. Ha ultra lennék biztos nem tetszene.Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?Biztos nagy a córesz
ozibozi
Gergőbácsi
ozibozi
Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?nekem Granada utánérzetem volt elsőre
ozibozi
Poloska vagyok.
A a hagyományok leszarva, sok csapatnál nem tudtam volna elképzelni hogy akár csak 15-20 éve ilyenre nem figyeltek volna oda. . Mondjuk leazarom, csak furcsa. Ha ultra lennék biztos nem tetszene.Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?Biztos nagy a córesz
ozibozi
Gergőbácsi
Szerkesztette: ozibozi
Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?Biztos nagy a córesz
ozibozi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Nagyon drukkolok a Leverkusennek, mert ha a Roma és a Sevilla/Juventus szurkolói jönnek 31-én, akkor azt nagyon megszívjuk....a németeknél legalább van esély rá, hogy vonattal jöjjenek...PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉A Pool után a Roma a második kedvenc csapatom de valszeg az a meccs megy majd telefonon és a TV-n ez marad kint. Jobban vártam ezt mint bármelyik BL elődöntőt. 😀
Tony Adams
alatriste
PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉A Pool után a Roma a második kedvenc csapatom de valszeg az a meccs megy majd telefonon és a TV-n ez marad kint. Jobban vártam ezt mint bármelyik BL elődöntőt. 😀
Tony Adams

Liverpool Fc
Sebaj, ezzel legalább el van foglalva a szövetség. A City közben fellebezett a százsok szabálysértési ellen. Ők jókisfiúk, nem csináltak semmi rosszat, miért basztatja őket az FA! Az lesz a vége, hogy ezt is sikerül elmodnia valahogy a 200 ügyvédjüknek. A PL a topliga, de ha 10-ből 9-et a City nyer (márpedig...) akkor az se lesz összességében érdekesebb mint a Bundás pár éven belül.a nagyobb büntetés az lesz, hogy jövőre Tierney nem hét meccsünket fogja fújni, hanem többet.Ez cinkes lehet a BL helyére menő versenyben.Úgyis folyamatosan tartja a kapcsolatot Lijndersszel, szóval érdemben nem befolyásol semmit. A szövetség meg menjen a picsába.
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) May 18, 2023
Jürgen Klopp has been suspended from the touchline for two matches and fined £75,000 following media comments that he made after Liverpool’s Premier League game against Tottenham. pic.twitter.com/OqmGIbYH8z
Sixo
Mikey
értitek, 22 bíró van, de az az ember kapja meg a meccseink ötödét, akiről tudják, hogy fasírtban van Jürgennel, mert szarul fúj, és ezt Jürgen megmondta neki.
slowmotion

Liverpool Fc
a nagyobb büntetés az lesz, hogy jövőre Tierney nem hét meccsünket fogja fújni, hanem többet.Ez cinkes lehet a BL helyére menő versenyben.Úgyis folyamatosan tartja a kapcsolatot Lijndersszel, szóval érdemben nem befolyásol semmit. A szövetség meg menjen a picsába.
🚨 BREAKING 🚨
Jürgen Klopp has been suspended from the touchline for two matches and fined £75,000 following media comments that he made after Liverpool’s Premier League game against Tottenham. pic.twitter.com/OqmGIbYH8z
Sixo
Mikey
értitek, 22 bíró van, de az az ember kapja meg a meccseink ötödét, akiről tudják, hogy fasírtban van Jürgennel, mert szarul fúj, és ezt Jürgen megmondta neki.
Ez cinkes lehet a BL helyére menő versenyben.Úgyis folyamatosan tartja a kapcsolatot Lijndersszel, szóval érdemben nem befolyásol semmit. A szövetség meg menjen a picsába.
🚨 BREAKING 🚨
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
🚨 BREAKING 🚨
Just Eat presents... John O'Shea: The Nutmeg ⚽
— Just Eat Ireland (@JustEatIE) May 16, 2023
2️⃣0️⃣ years ago, a 21-year old John O'Shea burst onto the #UCL scene with a moment of brilliance that changed football forever...#TheNutmeg | @ChampionsLeague pic.twitter.com/rV6NTuir01
Eleg jo lett 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Rashford élete legjobb szezonjában hozott egy base line Salah szezont és már oda kellett tenni a listára 😀Ez tükörsima Kane, nem is tudom minek ide szavazásjézusfasza, ezeket honnan kukázták össze? Haaland oké, mert abszolút gólcsúcsot lőtt. De Bruyne-t értem, mert neki van a legtöbb gólpassza (meg a leghalálosabb csatár csapattársa). Kane-t értem, mert ő a válogatott csapatkapitánya.
🚨| The Premier League Player of the Season nominees:
🇳🇴 Erling Haaland
🇧🇪 Kevin De Bruyne
🏴 Bukayo Saka
🏴 Harry Kane
🏴 Marcus Rashford
🏴 Kieran Trippier
🇳🇴 Martin Ødegaard
Who should win?🥇 pic.twitter.com/gaUBT2oOOL
Sixo
Ödegaard... oké, végülis nem közvetlen csatárként rúgott 15+7-et, nemszar.
de Saka, Rashford... hát inkább nem kommentálom. Tripper who? nyomott egy olyan szezont, ami Robertsonnál "szódával elmegy"-nek számít, és el kell alélni?
slowmotion

Liverpool Fc
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Mostmár csak az a kérdés tényleg olyan a keret, hogy Pep se tudja elveszteni?!
dande2
Már 3 éve olyan úgyhogy én meg bizok benne 😀
A FIFA közleménye szerint a logó „innovatív formanyelvet használva” utal 2026-ra, miközben „azonosítható márkastruktúrát épít az elkövetkező évekre”. A FIFA egyik tisztviselője azt mondta, hogy a világbajnoki trófeát akarták a logó előterébe helyezni, és a céljuk az volt, hogy egy olyan rendszert hozzanak létre, amit a jövőbeni tornákon újra felhasználhatnak.
Szóval ha kiírod az évszámot, akkor az innovatív. Értem. 😀
És valaki ezért tuti milliókat kapott. Euróban.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ez tükörsima Kane, nem is tudom minek ide szavazásjézusfasza, ezeket honnan kukázták össze? Haaland oké, mert abszolút gólcsúcsot lőtt. De Bruyne-t értem, mert neki van a legtöbb gólpassza (meg a leghalálosabb csatár csapattársa). Kane-t értem, mert ő a válogatott csapatkapitánya.
🇳🇴 Erling Haaland
🇧🇪 Kevin De Bruyne
🏴 Bukayo Saka
🏴 Harry Kane
🏴 Marcus Rashford
🏴 Kieran Trippier
🇳🇴 Martin Ødegaard
Sixo
Ödegaard... oké, végülis nem közvetlen csatárként rúgott 15+7-et, nemszar.
de Saka, Rashford... hát inkább nem kommentálom. Tripper who? nyomott egy olyan szezont, ami Robertsonnál "szódával elmegy"-nek számít, és el kell alélni?
mondjuk Angliában is így vanAz albán kettőben a legjobb, hogy első liga a hivatalos neve 😀hát mert az első osztályé Szuperliga, ahogy illik 😎
zacknorb
Löfli
Az albán kettőben a legjobb, hogy első liga a hivatalos neve 😀hát mert az első osztályé Szuperliga, ahogy illik 😎
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
🇳🇴 Erling Haaland
🇧🇪 Kevin De Bruyne
🏴 Bukayo Saka
🏴 Harry Kane
🏴 Marcus Rashford
🏴 Kieran Trippier
🇳🇴 Martin Ødegaard
Jah, az kéne, hogy Isztambultól keletre lévő tulajok mindegyiket nyerjen...Aztán Newcastle, aztán a következő sejkMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
alatriste
Jah, aztán a Közel-Keleten is kitör majd a futballháború, mint anno El Salvador és Honduras között.Aztán Newcastle, aztán a következő sejkMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
alatriste

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta