Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
na ez már assziszt lesz?Mivel hozzáért az ellenfélből más, így nem számít annak, sajnos ez nem jégkorong.
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Talpalásért már piros jár?Csak akkor nem, ha Talapa talpal. 😀
Rég néztem focit
Chargers LT
több mint 2 éve
Jó lenne ha engedné a bankrollom 🤣2000 alatt nem játszunk.De miért nem, hatalmas összegről van szó ( 6 euro 🤣)Kurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jönNem fogja beengedni, hogy jöjjön a mixed 😀
davemayer
shagi0206
davemayer
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
2000 alatt nem játszunk.De miért nem, hatalmas összegről van szó ( 6 euro 🤣)Kurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jönNem fogja beengedni, hogy jöjjön a mixed 😀
davemayer
shagi0206
davemayer

több mint 2 éve
Akkor csak húzd át a gerrardon a nevet és meg is vagy 😉Jó lesz ez a gyerek Liverpool-ban. A meze már utonÉn is elgondolkodtam a mezen, de nem.
JC6 - a ruszki
Eddig 2 játékos nyert meg magának annyira, hogy az ő nevét viselő mezt megvegyem. Torres Atletico mez, és SteveG pool mez.
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha lehozza Salaht es mehet elöbbre akkor max. Gondolom a piros miatt most vegkepp visszabb kell jatszaniaKurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jönMeg lesz neki ma a gól is.
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jó lesz ez a gyerek Liverpool-ban. A meze már utonÉn is elgondolkodtam a mezen, de nem.
JC6 - a ruszki
Eddig 2 játékos nyert meg magának annyira, hogy az ő nevét viselő mezt megvegyem. Torres Atletico mez, és SteveG pool mez.
több mint 2 éve
De miért nem, hatalmas összegről van szó ( 6 euro 🤣)Kurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jönNem fogja beengedni, hogy jöjjön a mixed 😀
davemayer
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jönMeg lesz neki ma a gól is.
davemayer
több mint 2 éve
Nem kell sokat adni érte, 40 alatt ajanlott a bayern is állítólagÁllítólag megy a puhatolózás a klub részéről...Én amúgy tényleg elhoznám Sangaret a psvből, simán pl szint.Hát nem az volt a terv hogy elmegy két DM is a csapatból előjel nélkül, majd másik kettőt sem sikerült leigazolni a kibaszott Chelsea miatt. Amint jön még egy DM Endo elé, nem lesz itt baj.Át kellett volna állni a nyáron 4-2-3-1re, DCMre hozni Sangaret pl.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
A DCM mellé be lehet tenni Macallistert, Gakpo-Diaz-Szobo a 3as, előre meg tegye be Salaht vagy Jotat vagy Nunezt.
A jelenlegi keret nem alkalmas a 4-3-3ra sztem, a középső 3as szenved kb, illetve nem jönnek ki az ott játszók erényei.
davemayer
Mikey
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jönNem fogja beengedni, hogy jöjjön a mixed 😀
davemayer
több mint 2 éve
Jó lesz ez a gyerek Liverpool-ban. A meze már uton
több mint 2 éve
Szobó lövése remek volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Kurva kapus... szobonak a golon kivul ma minden jön
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Szép kis loves volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szoboszlai második kvázi gólpassza. 🙂JOTAAAAAA
több mint 2 éve
Na, kiállították a féket? 😄
több mint 2 éve
Szalai és Sallai gól, most nézem
több mint 2 éve
Literálisan ugyanaz volt a két játékos mozdulata a labda irányába.
több mint 2 éve
Állítólag megy a puhatolózás a klub részéről...Én amúgy tényleg elhoznám Sangaret a psvből, simán pl szint.Hát nem az volt a terv hogy elmegy két DM is a csapatból előjel nélkül, majd másik kettőt sem sikerült leigazolni a kibaszott Chelsea miatt. Amint jön még egy DM Endo elé, nem lesz itt baj.Át kellett volna állni a nyáron 4-2-3-1re, DCMre hozni Sangaret pl.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
A DCM mellé be lehet tenni Macallistert, Gakpo-Diaz-Szobo a 3as, előre meg tegye be Salaht vagy Jotat vagy Nunezt.
A jelenlegi keret nem alkalmas a 4-3-3ra sztem, a középső 3as szenved kb, illetve nem jönnek ki az ott játszók erényei.
davemayer
Mikey
davemayer
több mint 2 éve
Talpalásért már piros jár?Különösen Angliában kicsit furcsa ez.
Rég néztem focit
Chargers LT
több mint 2 éve
Talpalásért már piros jár?Rég néztem focit
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Ne már hogy ez piros bazdmeg!!!!!
több mint 2 éve
Kimmich röppent most fel. Hogy lesz e transzfer, majd kiderül.Én amúgy tényleg elhoznám Sangaret a psvből, simán pl szint.Hát nem az volt a terv hogy elmegy két DM is a csapatból előjel nélkül, majd másik kettőt sem sikerült leigazolni a kibaszott Chelsea miatt. Amint jön még egy DM Endo elé, nem lesz itt baj.Át kellett volna állni a nyáron 4-2-3-1re, DCMre hozni Sangaret pl.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
davemayer
Mikey
davemayer