Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?

ozibozi
nekem Granada utánérzetem volt elsőre
zacknorb
?

😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 020

ozibozi
Biztos nagy a córesz
Gergőbácsi
A a hagyományok leszarva, sok csapatnál nem tudtam volna elképzelni hogy akár csak 15-20 éve ilyenre nem figyeltek volna oda. . Mondjuk leazarom, csak furcsa. Ha ultra lennék biztos nem tetszene.
ozibozi
A Juventusnak 2005-06-ban is volt piros meg sárga idegenbeli meze, azokat is sok kritika érte már akkor is.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 815 — Kinek mit intézett a kormánya

ozibozi
nekem Granada utánérzetem volt elsőre

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 239

ozibozi
Biztos nagy a córesz
Gergőbácsi
A a hagyományok leszarva, sok csapatnál nem tudtam volna elképzelni hogy akár csak 15-20 éve ilyenre nem figyeltek volna oda. . Mondjuk leazarom, csak furcsa. Ha ultra lennék biztos nem tetszene.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad

ozibozi
Biztos nagy a córesz

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 239

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉
Tony Adams
A Pool után a Roma a második kedvenc csapatom de valszeg az a meccs megy majd telefonon és a TV-n ez marad kint. Jobban vártam ezt mint bármelyik BL elődöntőt. 😀
alatriste
Nagyon drukkolok a Leverkusennek, mert ha a Roma és a Sevilla/Juventus szurkolói jönnek 31-én, akkor azt nagyon megszívjuk....a németeknél legalább van esély rá, hogy vonattal jöjjenek...
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tony Adams
A Pool után a Roma a második kedvenc csapatom de valszeg az a meccs megy majd telefonon és a TV-n ez marad kint. Jobban vártam ezt mint bármelyik BL elődöntőt. 😀

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez cinkes lehet a BL helyére menő versenyben.

Sixo
Úgyis folyamatosan tartja a kapcsolatot Lijndersszel, szóval érdemben nem befolyásol semmit. A szövetség meg menjen a picsába.
Mikey
a nagyobb büntetés az lesz, hogy jövőre Tierney nem hét meccsünket fogja fújni, hanem többet.

értitek, 22 bíró van, de az az ember kapja meg a meccseink ötödét, akiről tudják, hogy fasírtban van Jürgennel, mert szarul fúj, és ezt Jürgen megmondta neki.
slowmotion
Sebaj, ezzel legalább el van foglalva a szövetség. A City közben fellebezett a százsok szabálysértési ellen. Ők jókisfiúk, nem csináltak semmi rosszat, miért basztatja őket az FA! Az lesz a vége, hogy ezt is sikerül elmodnia valahogy a 200 ügyvédjüknek. A PL a topliga, de ha 10-ből 9-et a City nyer (márpedig...) akkor az se lesz összességében érdekesebb mint a Bundás pár éven belül.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan

Sixo
Úgyis folyamatosan tartja a kapcsolatot Lijndersszel, szóval érdemben nem befolyásol semmit. A szövetség meg menjen a picsába.
Mikey
a nagyobb büntetés az lesz, hogy jövőre Tierney nem hét meccsünket fogja fújni, hanem többet.

értitek, 22 bíró van, de az az ember kapja meg a meccseink ötödét, akiről tudják, hogy fasírtban van Jürgennel, mert szarul fúj, és ezt Jürgen megmondta neki.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Sixo

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Egyet idén ,egyet jövőre kell letöltenie.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Eleg jo lett 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Ez tükörsima Kane, nem is tudom minek ide szavazás

Sixo
jézusfasza, ezeket honnan kukázták össze? Haaland oké, mert abszolút gólcsúcsot lőtt. De Bruyne-t értem, mert neki van a legtöbb gólpassza (meg a leghalálosabb csatár csapattársa). Kane-t értem, mert ő a válogatott csapatkapitánya.
Ödegaard... oké, végülis nem közvetlen csatárként rúgott 15+7-et, nemszar.

de Saka, Rashford... hát inkább nem kommentálom. Tripper who? nyomott egy olyan szezont, ami Robertsonnál "szódával elmegy"-nek számít, és el kell alélni?
slowmotion
Rashford élete legjobb szezonjában hozott egy base line Salah szezont és már oda kellett tenni a listára 😀

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪
dande2
Mostmár csak az a kérdés tényleg olyan a keret, hogy Pep se tudja elveszteni?!
Már 3 éve olyan úgyhogy én meg bizok benne 😀
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Tegnap esti BL meccs margója 😄

youtu.be/wJsRWqbfg70
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 telex.hu/zacc/2023/05/18/2026-os-foci-vb-logo-usa-mexiko-kanada-fifa

A FIFA közleménye szerint a logó „innovatív formanyelvet használva” utal 2026-ra, miközben „azonosítható márkastruktúrát épít az elkövetkező évekre”. A FIFA egyik tisztviselője azt mondta, hogy a világbajnoki trófeát akarták a logó előterébe helyezni, és a céljuk az volt, hogy egy olyan rendszert hozzanak létre, amit a jövőbeni tornákon újra felhasználhatnak.

Szóval ha kiírod az évszámot, akkor az innovatív. Értem. 😀
És valaki ezért tuti milliókat kapott. Euróban.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan

Sixo
jézusfasza, ezeket honnan kukázták össze? Haaland oké, mert abszolút gólcsúcsot lőtt. De Bruyne-t értem, mert neki van a legtöbb gólpassza (meg a leghalálosabb csatár csapattársa). Kane-t értem, mert ő a válogatott csapatkapitánya.
Ödegaard... oké, végülis nem közvetlen csatárként rúgott 15+7-et, nemszar.

de Saka, Rashford... hát inkább nem kommentálom. Tripper who? nyomott egy olyan szezont, ami Robertsonnál "szódával elmegy"-nek számít, és el kell alélni?
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
Az albán kettőben a legjobb, hogy első liga a hivatalos neve 😀
zacknorb
hát mert az első osztályé Szuperliga, ahogy illik 😎
Löfli
mondjuk Angliában is így van
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Az albán kettőben a legjobb, hogy első liga a hivatalos neve 😀
zacknorb
hát mert az első osztályé Szuperliga, ahogy illik 😎

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪
dande2
Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
warr_b
Aztán Newcastle, aztán a következő sejk
alatriste
Jah, az kéne, hogy Isztambultól keletre lévő tulajok mindegyiket nyerjen...

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande2
Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
warr_b
Aztán Newcastle, aztán a következő sejk
alatriste
Jah, aztán a Közel-Keleten is kitör majd a futballháború, mint anno El Salvador és Honduras között.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta