NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
54
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
18
10
New York Giants - Minnesota Vikings
13
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
12
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
11
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
8
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Modric biztos nem kezd, Rudiger marad mint védő, Camavinga kp, Tchouameni fix kezdő darálni középen.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Blevi
Benzema nettó emberhatrany a parharcban, bárki jobb nála, még a nyominger Mariano is többet csinált volna
több mint 2 éve
Nem fog nehezemre esni szurkolni az Internek
több mint 2 éve
Ez van ha kiveszed casemirot, nyomozod a labdát 180 percig. Ki kell végre rakni azt az 5-6 féket és nyugdíjast a csapatból, plusz végre nyugdíjazni az edzőt aztán meg kell nézni mire megyünk. Lehet nem jutunk 4 közé majd a BL-ben, de hátha nézhető lesz a foci, mert ez így nulla.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon15 ev utan itt volt mar az ideje
Heisman nádor
több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonSevilla úgyis EL-t nyer
Heisman nádor
több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
most már tényleg game over
több mint 2 éve
Most már jöhetne Hazard
több mint 2 éve
Hát most majd megint fog egy csomótDe költhetett volna többet is, neki ennyi elég volt€1,231,958,181 ennyit költöttBirom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
Blevi
Willie Parker
ozibozi
több mint 2 éve
De költhetett volna többet is, neki ennyi elég volt€1,231,958,181 ennyit költöttBirom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
Blevi
Willie Parker
több mint 2 éve
€1,231,958,181 ennyit költött CitynélBirom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
Blevi
összesen 1.681.578.345
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Most cseréljenek edzőt a csapatok!
több mint 2 éve
Birom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
több mint 2 éve
Attól még unalomba fulladt a BuliEz azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
több mint 2 éve
vezet a Coventry!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
több mint 2 éve
Ha a Real jut be, akkor sztem olasz edző nyeri a BL-tSzakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatHa a City ezt a meccset hozza, akkor bejut a döntőbe, és 50 százalékos esélye van megnyerni a BL-t.
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Szakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatHa a City ezt a meccset hozza, akkor bejut a döntőbe, és 50 százalékos esélye van megnyerni a BL-t.
Willie Parker
több mint 2 éve
Hajrá Vasas!Szakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatte vagy az, Sanyi?!
Willie Parker
Löfli
több mint 2 éve
Szakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatte vagy az, Sanyi?!
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Szakmai meglátásom szerint ez a City erős csapat
több mint 2 éve
Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
több mint 2 éve
A sufniban a sublót melletti potyolóban tartjuk, a stelázsi és a sparhelt közöttVan esetleg 1946-os évjáratú 100 milliárd trilliós bankjegyed valahol a padláson?A NAV nem fogad el pengőt, megkérdeztem a COVID idején...volt időm levelezni velük.Ellenben havi 200 pengő fixxel az ember könnyen viccel.26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.2000 pengőt sem merek
Tony Adams
Willie Parker
Kampman
Jogszabályt nem jelöltek meg egyébként.
Willie Parker
Kampman