Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 594 — Bowl Winner
Ha szaúdiak lesznek a BL főtáblán, akkor OV és társai is simán bevásárolhatják oda a Fradit, max kétezer lesz a benyó literje, meg 3 rugó lesz egy kiló kenyér, hülyének is megéri.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 279
Sanchez, Disasi, Badiashile, Fofana, Caicedo, Lavia, Jackson, Chukwuemeka, Ugochukwu, plusz még Lukaku is, nem szívesen futnék össze most a Chelsea kerettel egy sötét sikátorban 😀 #endracism
Löfli
Összefosnád magad?
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Sanchez, Disasi, Badiashile, Fofana, Caicedo, Lavia, Jackson, Chukwuemeka, Ugochukwu, plusz még Lukaku is, nem szívesen futnék össze most a Chelsea kerettel egy sötét sikátorban 😀 #endracism

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 632 — Patriot
Konkrétan 1 kamukommentel 1 Újpest szurkoló képes meghekkelni ezt a szart
zacknorb
hát ha a csodálatos Túliót leigazolták, akkor Ronaldo miért ne jöhetne?
deyell
Never forget "Tulió, Tulió, anyád bassza fél Rio" skandálás

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Peretz jelen állás szerint 6-7 millióért mehet Münchenbe. A mai meccsen már el is búcsúzott a szurkolóktól.

Elvileg verseny lesz közte és Ulreich között a kezdoert Neuer visszatereseig. Jó vétel szerintem. 23 éves, akar pár évet ülhet is a padon, kérdés Neuer meddig nyomja. Aztán ha visszavonul legjobb esetben megvan az utód, jó esetben van egy fiatal, megbízható backup, rossz esetben bust. De ennyiért talán megéri. Legalábbis jobb opció, mint a többi felmerült kapus az utóbbi hetekben szerintem.
roberto23
Sztem is jó vétel lenne a srác, és szívesen is jönne
csebi
Közben be is jelentettek, 4 évre ír alá.
csebi
Zsir. Kiváncsi leszek ra nagyon.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
Peretz jelen állás szerint 6-7 millióért mehet Münchenbe. A mai meccsen már el is búcsúzott a szurkolóktól.

Elvileg verseny lesz közte és Ulreich között a kezdoert Neuer visszatereseig. Jó vétel szerintem. 23 éves, akar pár évet ülhet is a padon, kérdés Neuer meddig nyomja. Aztán ha visszavonul legjobb esetben megvan az utód, jó esetben van egy fiatal, megbízható backup, rossz esetben bust. De ennyiért talán megéri. Legalábbis jobb opció, mint a többi felmerült kapus az utóbbi hetekben szerintem.
roberto23
csebi
Közben be is jelentettek, 4 évre ír alá.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott

roberto23

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
zacknorb
hát ha a csodálatos Túliót leigazolták, akkor Ronaldo miért ne jöhetne?

built for this shit

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy nagyon jóra sikeredett kis beszélgetés Patik Marcival, a fradi korábbi korosztályos válogatott focistával a magyar és a salzburgi utánpótlásról. Nem meglepő, hogy az ő karrierjének is a Fáy utcában elszenvedett sérülés vetett véget. Kösz Warrb.
 open.spotify.com/episode/0iDgmJSwbTCVfEzVH1GsxY
Sixo
Nekem mi közöm? 😄
warr_b
Nem tudom tudtad-e, de a Vasas stadionja a Fáy utcában van, régebben még úgy is hívták a stadiont, szóval ez teljes mértékben a te hibád.
Sixo
Rendben, elismerem. Remélem azért tudtál aludni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
A Real az egyetlen csapat, amelyik nem ment bele a la liga új “vívmányanak” a részvételebe, nevezetesen h bemikrofonozzak az öltözoket minden meccsen. Emiatt 13 millió eurót kell fizetniük. 😀

Ez aztán igen. Tényleg ez a legfontosabb most ott? Ez a Tebas kicseszett egy kreten barom.
roberto23
jobb tvs szerződésért kell a "dráma"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A Real az egyetlen csapat, amelyik nem ment bele a la liga új “vívmányanak” a részvételebe, nevezetesen h bemikrofonozzak az öltözoket minden meccsen. Emiatt 13 millió eurót kell fizetniük. 😀

Ez aztán igen. Tényleg ez a legfontosabb most ott? Ez a Tebas kicseszett egy kreten barom.

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Fradi szurkerek együtt vonultak a rapid szurkereivel Debrecenben és a meccsen is a vendég szektorban voltak, mikor a fradi is ma játszott. Nem gondoltam volna hogy van ennél lejjebb fradi szurkolónak de megleptek.
Nemes samu09
Ezen semmi meglepő nem volt, Bécsben is ott voltak...
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Soccer híreink röviden:

- Kisvárdán a Várkerti Stadion gyepszőnyegét olyan súlyosan megkárosította egy bakteriális fertőzés, hogy inkább felcserélték a pályaválasztói jogot és ők mennek most Debrecenbe. Állítólag az Újpest elleni meccsre, már rendbe rakják a pályát, azonban 2024 nyarán teljes felújítás kell. #Sesztáking

- José Luis Mendilibar kiakadt Susora, akit kb. azért hozott be az Európai Szuperkupán Lamela helyére, mert jó 11-es lövő, ehhez képest aztán a büntetőpárbajban nem vállalt lövést.

- Friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Fradi szurkerek együtt vonultak a rapid szurkereivel Debrecenben és a meccsen is a vendég szektorban voltak, mikor a fradi is ma játszott. Nem gondoltam volna hogy van ennél lejjebb fradi szurkolónak de megleptek.
Nemes samu09
Nagyon nem szép dolog, de sajnos más csapat drukkerei is tettek hasonlót. Ezt sosem értettem hogy lehet magyar csapat ellen szurkolni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Beszéljünk inkább a sikerekről. Lassan vége a nyárnak, és még mindig versenyben van egy magyar csapat a harmadik számú európai kupában.
nagylaza, főpohárnok
még egy pár ezer milliárd forintot bele kéne tolni, hátha összejönne egy másik magyar csapatnak is a dicsőséges konfetti liga csoportkör.
deyell
ha idén többet adózol, akkor jövőre lehet EL csoportkör is.
Kenny
Nem kell a durcásat játszani amikor igazat ír a másik
ThundersNFL a Jobbágy
en nem vagyok durcas, kello komolysaggal irtam, csak lemaradt a smiley😃

Ezzel a helyzettel nem lehet mast csinalni, csak nevetni rajta.
Kenny
jó azért ne csüggedjünk, a Sepsinek még összejöhet a csoportkör.
deyell
A Topolya meg már ott van. Mi ez, ha nem a magyar foci sikere?

több mint 2 éve

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Amúgy nem tudom miért cumiztátok le ezt a Domingues gyerekeket, bunrossz a csávó, egyedül talán futni tud. Ezzel ki is emelkedik a mezőnyből, amúgy jön egy osztrák 4. konfetti meccs és már csokis is a gatya. Iszonyat béna egy játékos
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
Beszéljünk inkább a sikerekről. Lassan vége a nyárnak, és még mindig versenyben van egy magyar csapat a harmadik számú európai kupában.
nagylaza, főpohárnok
még egy pár ezer milliárd forintot bele kéne tolni, hátha összejönne egy másik magyar csapatnak is a dicsőséges konfetti liga csoportkör.
deyell
Kenny
ThundersNFL a Jobbágy

Kenny
jó azért ne csüggedjünk, a Sepsinek még összejöhet a csoportkör.

built for this shit

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
nagylaza, főpohárnok
deyell
Kenny
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez a Rapid is mekkora foshalom.
Mondom.
nagylaza, főpohárnok
De a Debrecen még nagyobb?
ThundersNFL a Jobbágy
Most tértem vissza a meccshez, pont a harmadik gólnál. Szép.
Örökbecsű: a szar ellenkezője is lehet szar.
nagylaza, főpohárnok
Én inkább májkrémes kenyeret toltam erős paprikával

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
nagylaza, főpohárnok
deyell
Kenny

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 627 — beers & Packers
Nemes samu09
Hányás.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
nagylaza, főpohárnok
deyell