Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Érdekes értelmezése ez a dolgoknak, hiszen pont hogy nagyon összejött.Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.Golfnál megpróbálták, de nem igazán jött össze
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 2 éve
Nem is lehetnének a szabályok szerint, mivel 2022-ben AFC-s rendező volt, 2026-ban meg Concacaf, így 2030-ban ezekből a térségekből nem lehet rendező ország.Hát ,hogy visszaléptek pár hónapja a rendezéstől vagy nem ?Katar után mit tudsz felhozni ellene?Na ne márplusz 2030-as vb rendezésAmi itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Minden nap abban a hitben vagyok, hogy ennél gyomorforgatóbb már nem lehet ez az arab sztori, de mindig meg tudnak lepni.
Bálesz
Ha Kazahsztánból lehet csapat. akkor bárhonnan lehet.
Tony Adams
dande2
Majd megnézzük a szuperligát, amit ők csinálnak, végtelen pénzzel, és azzal a 4-5 szaúdi csapattal, könyörögni fognak a csapatok hogy bekerüljenek.
Tony Adams
zacknorb
Gergőbácsi
Kampman
Sixo
Mondjuk mivel 100 éves évfordulója lesz az első VB-nek, szerintem egy dél-amerikai rendezés lenne stílszerű, nem odaadni megint valami kecskebaszós bandának a lóvé miatt. Aztán persze ki tudja, a fifás maffiózóktól bármi kitelik...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.Golfnál megpróbálták, de nem igazán jött össze
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez igaz lehet, de hol van a hagyományos futballkultúrákhoz képest? Kb. a szart a fossal hasonlítgatjuk össze így.A futballkultúra hiányán és a hangulattalanságon kívül semmit. Bár a vuvuzelás rettenetnél egy fokkal jobb lehet. És mindkétszer igazságtalan eredmény született, szerintemSzaúdban mondjuk egy hatlamas fokkal nagyobb a footballkultúra és a hangulat
Gergőbácsi
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Hát ,hogy visszaléptek pár hónapja a rendezéstől vagy nem ?Katar után mit tudsz felhozni ellene?Na ne márplusz 2030-as vb rendezésAmi itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Minden nap abban a hitben vagyok, hogy ennél gyomorforgatóbb már nem lehet ez az arab sztori, de mindig meg tudnak lepni.
Bálesz
Tony Adams
dande2
Majd megnézzük a szuperligát, amit ők csinálnak, végtelen pénzzel, és azzal a 4-5 szaúdi csapattal, könyörögni fognak a csapatok hogy bekerüljenek.
Tony Adams
zacknorb
Gergőbácsi
Kampman
több mint 2 éve
A futballkultúra hiányán és a hangulattalanságon kívül semmit. Bár a vuvuzelás rettenetnél egy fokkal jobb lehet. És mindkétszer igazságtalan eredmény született, szerintemSzaúdban mondjuk egy hatlamas fokkal nagyobb a footballkultúra és a hangulat
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A futballkultúra hiányán és a hangulattalanságon kívül semmit. Bár a vuvuzelás rettenetnél egy fokkal jobb lehet. És mindkétszer igazságtalan eredmény született, szerintemKatar után mit tudsz felhozni ellene?Na ne márplusz 2030-as vb rendezésAmi itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
dande2
Tony Adams
zacknorb
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Katar után mit tudsz felhozni ellene?Na ne márplusz 2030-as vb rendezésAmi itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
dande2
Tony Adams
zacknorb
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Kicsit kifulladt a Sevilla
több mint 2 éve
Na ne márplusz 2030-as vb rendezésAmi itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
dande2
Tony Adams
zacknorb
több mint 2 éve
Szerinted érdekli őket a szaúdi foci jobbá tétele? Évtizedek óta öntik oda a milliárdokat, hozzák oda a komoly edzőket, és kb zéró sikerrel járnak, lehet hogy most egy szemléletváltás folyik, és a szaúdi liga lesz a termékük.Akkor tessék átjönni az UEFA-ba válogatottal. Egyből nem lesz VB szereplés a mostani kb biztos helyett.A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
Heisman nádor
Lehet hogy nem jutnak ki egy-két Vbre, de ezekben a hetekben teszik röhögve zsebre a szent és csodálatos európai klubfocit.
több mint 2 éve
Wataru Endō to Liverpool, here we go! Medical tests booked on Thursday for Japanese midfielder who’s joining from Stuttgard for €18m fee 🚨🔴🇯🇵 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 16, 2023
Personal terms agreed in few hours as Endō asked as Stuttgart captain to leave & follow his dream.
Exclusive story, confirmed. pic.twitter.com/AYZ2bKuauP
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
plusz 2030-as vb rendezésAmi itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
dande2
Tony Adams
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ami itt zajlik az nem átigazolási szezon, hanem a nagy nyugati klubok lekenyerezése. Kb 10-15 mentettek meg attól egy nyár alatt, hogy beszívják a szabályokat. És lehet hogy télen, amikor még kétségbeesettebbek lesznek egy esetleges szar ősz után a csapatok, megint megjelennek és még megmentenek 10et. Ne higgyük hogy ezt menő jófejségből teszik, az asztal alatt tuti kérnek necces dolgokat cserébe.Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
dande2
több mint 2 éve
Pep, idén nagyon sok Cole Palmert és Rico Lewist szeretnék látni...
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mèg egyet belő a Sevilla ès meg is nyerte.Még mindig időtálló poszt
dande2
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 594
Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.Akkor tessék átjönni az UEFA-ba válogatottal. Egyből nem lesz VB szereplés a mostani kb biztos helyett.A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
Heisman nádor
több mint 2 éve
Na akkor onnantól vègkèpp nincs alapjuk hogy keresztbe álljanak egy Szuperligának....csak ahhoz összeurópai fellèpès kell.😡A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
több mint 2 éve
Akkor tessék átjönni az UEFA-ba válogatottal. Egyből nem lesz VB szereplés a mostani kb biztos helyett.A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Épp ma olvastam, hogy már tárgyalnak az UEFA-val, szerintem a jövőre újragondolt BL ben már lesznek szaúdiak.
Bálesz
több mint 2 éve
Mèg egyet belő a Sevilla ès meg is nyerte.
több mint 2 éve
A szaúdi bajnokot vajon betolják a BL-be? Nyilván van az a pénz.Minden nap abban a hitben vagyok, hogy ennél gyomorforgatóbb már nem lehet ez az arab sztori, de mindig meg tudnak lepni.

több mint 2 éve
Pool nézegeti az alternatívákat 6-os posztraPersze, érezzük hogy ezek jó játékosok, de hogy a fenébe jutottunk el a 110 M fontos Caicedo-tól Amrabat-ig?? Megmaradt 110 M fontjuk, és ebből most 30 ért akarnak venni valakit, és a maradékot számolgatva elégedetten hátradőlni??? 😀😀😀
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
zacknorb
több mint 2 éve
Ott is van