NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
16
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Legyen egy Vidi győzelem ma és akkor elég izgalmas lesz az utolsó forduló!
több mint 2 éve
Na mostmár kieshet a NevertonÉletemben soha senki kárára nem örültem, különösen sportban nem, de ha ezek tényleg kiesnek, én pezsgőt bontok.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Vezet a Kidderminster!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Király vagy köszönöm, pont ilyesmire gondoltam. Mindig jól esik ilyen sztorikat olvasni.Most nézem a Raków Częstochowa lett a lengyel bajnok. Semmit nem tudok a háttérről, meg a csapatról, de eléggé hasonlít a Kecsóra így első ránézésre. Van erről valakinek infója, hogy milyen munka zajlik ott? Nincs kedvem feltúrni a lengyel nyelvű irodalmat most 😀www.facebook.com/t.szelso/posts/pfbid022nToNo7aYVvZQ9F6hit4YHbxoeRYSY2ZUbfMcWiw7AGFkhDdJeEhRBEzri4CPj44l
Hanni
www.facebook.com/t.szelso/posts/pfbid02Qrd8cU7ktfkUjv32Wfsdn8NJYWJ2aFwmJKi5qVXYZEkRbCCcQLyAojgPSsB9vGW3l
Löfli
több mint 2 éve
Magickövesd.hideg volt Kövesden na, elkélt a meleg szőrmekabát.
csipkelli
mondjuk azt hiányoltam, hogy Piscitelli elindul és 10 biciklicsel után rabonázva lő egyet, mert az is hihető lett volna 😀
több mint 2 éve
Everton 0-3 Gündogan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na mostmár kieshet a Neverton
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Holgate fiam kaput találd már elezért vannak a nagy csapatok, másik oldalon egyéni kvalitásból büntetnek
Heisman nádor
több mint 2 éve
Dyche csapata lövést is csak egy 16oson kívülit engedett 30 perc alatt a Citynek.Es ahogy az lenni szokott, nagy everton helyzet utan jott is a shitty gól.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Holgate fiam kaput találd már el
több mint 2 éve
Dyche csapata lövést is csak egy 16oson kívülit engedett 30 perc alatt a Citynek.
több mint 2 éve
Ezt a bundát, édes Istenem…
több mint 2 éve
En is furcsallottam. Ebbol a vidibol en Kodrot es Kastratit hoznam.Palkó?Én full megisztulasrol hallottam, egy ev masodosztaly es jonnek a magyarok. Onnan is takaritani akarjak a zsoldosokat.azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
Tusom hogy fél Fehérvár a kiesést és megtisztulási akarja, de kellettek ti ide.
jobbágy#JC6
amúgy nem vagyok nagy konteo hívő, de nekem gyanús, hogy Dzsudzsi ellenünk játszhatott, a Honvéd ellen megint nem. aztán a Honvéd ellen nem fújnak be egy jogos tizit a Kecsó ellen, aztán Kövesd is ahogy vezetést szereztek most 😀 a Loki sem úgy játszott, mint akik kurvára akarnak menni a dobogóért, Paks is rúgatja a gólokat Kövesddel...ettől függetlenül szar a Vidi de ezek olyan mókás dolgok na. ha ma nem nyerünk akkor tökmindegy az uccsó 2 meccs szerintem.
petey
Nincs itt semmi konteo, ilyen szarok ezek a csapatok, barmi lehet barki ellen.
A Kecskemet meg gorbe tukrot tart az egesz mezonynek, hogy lehet keves penzbol tudason epitkezve jol szerepelni.
gabokocka
amúgy igaz.
közben Kövesd 3-0 😀 és ez nem bunda 😀
petey
Dardai meg a Fradi celkeresztjeben van.
Kenny
hát akkor sok sikert. ha ebben a csapatban nem lett húzóember akkor a Fradiban az lesz? addig állok fél lábon...
petey
több mint 2 éve
Most nézem a Raków Częstochowa lett a lengyel bajnok. Semmit nem tudok a háttérről, meg a csapatról, de eléggé hasonlít a Kecsóra így első ránézésre. Van erről valakinek infója, hogy milyen munka zajlik ott? Nincs kedvem feltúrni a lengyel nyelvű irodalmat most 😀
Hanni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Magickövesd.
több mint 2 éve
Palkó?Én full megisztulasrol hallottam, egy ev masodosztaly es jonnek a magyarok. Onnan is takaritani akarjak a zsoldosokat.azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
amúgy nem vagyok nagy konteo hívő, de nekem gyanús, hogy Dzsudzsi ellenünk játszhatott, a Honvéd ellen megint nem. aztán a Honvéd ellen nem fújnak be egy jogos tizit a Kecsó ellen, aztán Kövesd is ahogy vezetést szereztek most 😀 a Loki sem úgy játszott, mint akik kurvára akarnak menni a dobogóért, Paks is rúgatja a gólokat Kövesddel...ettől függetlenül szar a Vidi de ezek olyan mókás dolgok na. ha ma nem nyerünk akkor tökmindegy az uccsó 2 meccs szerintem.
petey
A Kecskemet meg gorbe tukrot tart az egesz mezonynek, hogy lehet keves penzbol tudason epitkezve jol szerepelni.
gabokocka
amúgy igaz.
petey
Kenny
hát akkor sok sikert. ha ebben a csapatban nem lett húzóember akkor a Fradiban az lesz? addig állok fél lábon...
több mint 2 éve
De legalább a Kecskemétnek megvan a 2. hely...
több mint 2 éve
Most nézem a Raków Częstochowa lett a lengyel bajnok. Semmit nem tudok a háttérről, meg a csapatról, de eléggé hasonlít a Kecsóra így első ránézésre. Van erről valakinek infója, hogy milyen munka zajlik ott? Nincs kedvem feltúrni a lengyel nyelvű irodalmat most 😀
több mint 2 éve
Én full megisztulasrol hallottam, egy ev masodosztaly es jonnek a magyarok. Onnan is takaritani akarjak a zsoldosokat.azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
petey
gabokocka
amúgy igaz.
petey
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
petey
gabokocka
amúgy igaz.
több mint 2 éve
Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.Tusom hogy fél Fehérvár a kiesést és megtisztulási akarja, de kellettek ti ide.
több mint 2 éve
ezerszer inkább ez a filmElég nagy az esély rá, hogy így lesz. De ha az arányokat nézzük, az elmúlt években a fradi a világ összes pénzéből se lett bl csapat, a Kecskemét pedig az egyik legkevesebb pénzből lett előbb feljuto majd ezüst érmes. Akkora siker a fradinak hogy tovább jutottak az el csoport körből, hogy film készül belőle (szánalmas).A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
Bárcsak a Fradim is rálépne picit arra az útra, amit ők képviselnek.
jobbágy#JC6
Megsüvegelendő amit felépítettek és szimpatikus is, ahogy a paks is, de én ezerszer inkább választom a mai fradit minthogy kizúgjunk az első bl-selejtezőn.
davemayer
Úgyhogy lehet mondani hogy one year wonder a Kecskemét, de az legalább önerőből jött össze. Erre a fradi sosem lesz képes, mert nem focicsapat, hanem penzmosoda.
Nemes samu09
több mint 2 éve
Pogba a kezdőbe van tervezve, a mai Cremonese elleni meccsre. Ez lehet a 2. Juvés turnusának első kezdő meccse. Május közepére ide is eljutottunk 😀Nekem ez is sok vele kapcsolatban 🙈 kevès játèkos akit annyira nem kedvelek úgy mint őt, pláne ha kedvenc csapatban játszott....
Sixo