Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Rashford, mint csatár védekezik hátul. Könyörgöm jöjjön le Antony és Garnacho. Dobjuk ki bal szélre Rashford-ot, jobbra Sanchot és elől szenvedjen Martial. Mert ez már nézhetetlen.
több mint 2 éve
Megkezdődött a trash talk Kerkez és Szoboszlai között (hétvégén Pool vs Bournemouth)
És Michael B Jordan (többek közt Killmonger/Creed) máris Kerkez fan lett.

Ez a mai dupla ünnepnap.Köszi itt is. De attól tartok 0-0 lesz a Man U - Wolverhampton.
Jynxtriad Mester születésnapja mellett végre a rendes csapatok is elkezdi a bajnokságot.
HB Iktriad!
zacknorb
több mint 2 éve
Martinez is megsérülhetett, de Garnacho marad. Ez ma így egy 0-0, lesz, ha kibírjuk kapott gól nélkül.
több mint 2 éve
Majdnem most is gólt kaptak miatta, pedig csak egy egyenes passzt rontott el. Az meg a másik hülyeség, hogy Rashford van a 9es helyén,, mert nagyon nem az, fizikailag sem.hát...igen. Elhal rajta több akció is. Bal oldalon esélyünk sincs nagyon. Rashfordra meg labdákat ívelünk.Garnacho nagyon gyenge idáig a bal oldalon. Szerintem őt cserélni fogják szünetben, ha így megy továbbÉn azt nem értem kezdőben mit keres, cserének jó, de kezdő szinttől azért messze van
Toto21
kapitnono
Toto21

több mint 2 éve
Ez a mai dupla ünnepnap. Jynxtriad Mester születésnapja mellett végre a rendes csapatok is elkezdi a bajnokságot.
HB Iktriad!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
hát...igen. Elhal rajta több akció is. Bal oldalon esélyünk sincs nagyon. Rashfordra meg labdákat ívelünk.Garnacho nagyon gyenge idáig a bal oldalon. Szerintem őt cserélni fogják szünetben, ha így megy továbbÉn azt nem értem kezdőben mit keres, cserének jó, de kezdő szinttől azért messze van
Toto21
kapitnono
több mint 2 éve
Garnacho nagyon gyenge idáig a bal oldalon. Szerintem őt cserélni fogják szünetben, ha így megy továbbÉn azt nem értem kezdőben mit keres, cserének jó, de kezdő szinttől azért messze van
Toto21

több mint 2 éve
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Több világsztár játszik ott, mint a spanyoloknál vagy Olaszországban.
Mi most a kábé konszenzusos vélemény arról, hogy mi a bajnokságok sorrendje?
több mint 2 éve
Moisés Caicedo's former club Independiente del Valle will make $29M from his transfer to Chelsea.
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) August 14, 2023
They plan to use the money to build a High Performance Center, which will be named after Caicedo, and used to invest in Ecuadorian football, according to @DiarioOleEc. 🇪🇨 pic.twitter.com/MIu4tx1TxS
több mint 2 éve
Eddig ez elég gyenge az egész United-től. ETH-nak mi az elképzelése ezzel a 11-el vajon.
több mint 2 éve
Simán kinéz ebből egy Caicedo-Lavia duplaszűrő, előtte Enzoval, ez azért nem néz ki rosszul.Hátul rendben vannak, Olise is megjön, ezzel a széleken is ki vannak pipálva, kb egy Center jön még majd giga pénzért, és az 5-6 behúzott brazil tini közül is beválik minimum 1-2.Ez oké Caicedo-val, de Lavia? Azonnal kezdő lenne egész szezonban, játszhatna, és 3x annyit kaphat két év múlva, erre elmenne oda ahol telített a post, azért mert most kétszer annyit fizetnek..fura ez a gondolkodás kicsit.Nem értem mi folyik itt, ennyivel többet fizet a Chelsea? Caicedo-t megértem az már egy régi ügy volt amibe a Liverpool bepróbálkozott, de Lavia???Ugyanaz mint Mudryk, meg amivel a Barca meg Real magához nyalt mindenkit anno, nagyobb fizetést kínálnak, mint a konkurencia.
Nomac
Sixo
Nomac
több mint 2 éve
Ez oké Caicedo-val, de Lavia? Azonnal kezdő lenne egész szezonban, játszhatna, és 3x annyit kaphat két év múlva, erre elmenne oda ahol telített a post, azért mert most kétszer annyit fizetnek..fura ez a gondolkodás kicsit.Nem értem mi folyik itt, ennyivel többet fizet a Chelsea? Caicedo-t megértem az már egy régi ügy volt amibe a Liverpool bepróbálkozott, de Lavia???Ugyanaz mint Mudryk, meg amivel a Barca meg Real magához nyalt mindenkit anno, nagyobb fizetést kínálnak, mint a konkurencia.
Nomac
Sixo
több mint 2 éve
Na már Stefan Ortegat is szoba hoztak a Bayern-nel. 😀 lassan egyszerűbb lesz felsorolni kit nem kerestek meg. De ő legalább már ismerős Münchenben, mert 3 évet játszott az 1860-ban is.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Garnacho nagyon gyenge idáig a bal oldalon. Szerintem őt cserélni fogják szünetben, ha így megy tovább
több mint 2 éve
azért felnőtt fejjel elég vicces ez a Chelsea-féle football manager/fifa/fantasy foci, ha a kétezres évek elején 8 évesen felfogtam volna, mit csinál Abramovics, lehet nem őket választom (igaz, én Lampard miatt lettem Dinamo szurker még a Bates-éra utolsó évében)Azért elég felületes összehasonlítás az akkori Chelsea vásárlásait összehasonlítani a mostaniakkal. Éléggé máshol volt az a léc, és igen csak máshonnan kellett elindulni felfelé, főleg, hogy ezek még nyerni sem nagyon fognak mostanában bajnokságot, nem hogy azt a szintet csak tartani tudják folyamatosan.
Löfli
Azért csak ha pár nevet fejből onnan felsorolunk és mellé tesszük innen azokat akiket guglizni kell… nem is tudom.
Szvsz.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Nem értem mi folyik itt, ennyivel többet fizet a Chelsea? Caicedo-t megértem az már egy régi ügy volt amibe a Liverpool bepróbálkozott, de Lavia???Ugyanaz mint Mudryk, meg amivel a Barca meg Real magához nyalt mindenkit anno, nagyobb fizetést kínálnak, mint a konkurencia.
Nomac
több mint 2 éve
Nem értem mi folyik itt, ennyivel többet fizet a Chelsea? Caicedo-t megértem az már egy régi ügy volt amibe a Liverpool bepróbálkozott, de Lavia???
több mint 2 éve
Mi a jó fenének ennyi atletikus hentes a Chelseabe?Úgysem nyernek az idén se semmit azért
FLZOLI
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szegény Südtirol, 7-6al esett ki az olasz kupából a Samp ellen 😕
több mint 2 éve
azért felnőtt fejjel elég vicces ez a Chelsea-féle football manager/fifa/fantasy foci, ha a kétezres évek elején 8 évesen felfogtam volna, mit csinál Abramovics, lehet nem őket választom (igaz, én Lampard miatt lettem Dinamo szurker még a Bates-éra utolsó évében)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sommer szerződésében volt egy záradék, mely szerint távozhat a nyáron, mert a jövő évi EB előtt rendszeresen védeni akar. Azért most elég nyílt a verseny a svájciak kapujában, sok jó kapusuk van (Kobel, Omlin, Köhn, Mvogo). Tuchel sem csipázta különösképpen, úgyhogy nagyon nem is marasztalta senki. Plusz ugye Neuer rehabilitációjáról pozitív hírek jöttek. Most meg megy a kapkodás, ami nem igazán a Bayernre vall.Na most éppen de Gea került képbe a Bayern kapcsán. 😀 de legalább elvileg a héten le akarjak zárni a kapuskérdést.Ennyire rosszul mérték fel a helyzetet? Vagy mi lehet az oka, hogy Sommer-t eladtuk, Nübel megint ment loan-ra, most meg megy a kapkodás?
roberto23
StormST
több mint 2 éve
Az FTC halasztasi kérelemmel fordult a Mezőkövesdhez😁😁😁Mótvá.
JC6 - a ruszki
😀

több mint 2 éve
ezt nem akarja megérteni dave, magukat profinak gondoló gittegylet a fradi...Az FTC halasztasi kérelemmel fordult a Mezőkövesdhez😁😁😁a nemzet erdeke, hogy megkapjuk.
JC6 - a ruszki
Amugy, Matenak volt kepe lenyilatkozni AUGUSZTUSBAN, hogy pihentet, mert csutortokon meccs 😀
Kozben Stankovic valoban kozel, nem csak pletyka.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...