Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 299
Rashford, mint csatár védekezik hátul. Könyörgöm jöjjön le Antony és Garnacho. Dobjuk ki bal szélre Rashford-ot, jobbra Sanchot és elől szenvedjen Martial. Mert ez már nézhetetlen.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 324 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megkezdődött a trash talk Kerkez és Szoboszlai között (hétvégén Pool vs Bournemouth)

És Michael B Jordan (többek közt Killmonger/Creed) máris Kerkez fan lett.

Ez a mai dupla ünnepnap.
Jynxtriad Mester születésnapja mellett végre a rendes csapatok is elkezdi a bajnokságot.
HB Iktriad!
zacknorb
Köszi itt is. De attól tartok 0-0 lesz a Man U - Wolverhampton.
több mint 2 éve
Martinez is megsérülhetett, de Garnacho marad. Ez ma így egy 0-0, lesz, ha kibírjuk kapott gól nélkül.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 264 — WHO DAT!!!!
Garnacho nagyon gyenge idáig a bal oldalon. Szerintem őt cserélni fogják szünetben, ha így megy tovább
Toto21
Én azt nem értem kezdőben mit keres, cserének jó, de kezdő szinttől azért messze van
kapitnono
hát...igen. Elhal rajta több akció is. Bal oldalon esélyünk sincs nagyon. Rashfordra meg labdákat ívelünk.
Toto21
Majdnem most is gólt kaptak miatta, pedig csak egy egyenes passzt rontott el. Az meg a másik hülyeség, hogy Rashford van a 9es helyén,, mert nagyon nem az, fizikailag sem.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a mai dupla ünnepnap.
Jynxtriad Mester születésnapja mellett végre a rendes csapatok is elkezdi a bajnokságot.
HB Iktriad!

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Garnacho nagyon gyenge idáig a bal oldalon. Szerintem őt cserélni fogják szünetben, ha így megy tovább
Toto21
Én azt nem értem kezdőben mit keres, cserének jó, de kezdő szinttől azért messze van
kapitnono
hát...igen. Elhal rajta több akció is. Bal oldalon esélyünk sincs nagyon. Rashfordra meg labdákat ívelünk.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 264 — WHO DAT!!!!
Toto21

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 837 — #NoStress
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.
Több világsztár játszik ott, mint a spanyoloknál vagy Olaszországban.
Mi most a kábé konszenzusos vélemény arról, hogy mi a bajnokságok sorrendje?

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
Eddig ez elég gyenge az egész United-től. ETH-nak mi az elképzelése ezzel a 11-el vajon.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nem értem mi folyik itt, ennyivel többet fizet a Chelsea? Caicedo-t megértem az már egy régi ügy volt amibe a Liverpool bepróbálkozott, de Lavia???
Nomac
Ugyanaz mint Mudryk, meg amivel a Barca meg Real magához nyalt mindenkit anno, nagyobb fizetést kínálnak, mint a konkurencia.
Sixo
Ez oké Caicedo-val, de Lavia? Azonnal kezdő lenne egész szezonban, játszhatna, és 3x annyit kaphat két év múlva, erre elmenne oda ahol telített a post, azért mert most kétszer annyit fizetnek..fura ez a gondolkodás kicsit.
Nomac
Simán kinéz ebből egy Caicedo-Lavia duplaszűrő, előtte Enzoval, ez azért nem néz ki rosszul.Hátul rendben vannak, Olise is megjön, ezzel a széleken is ki vannak pipálva, kb egy Center jön még majd giga pénzért, és az 5-6 behúzott brazil tini közül is beválik minimum 1-2.
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 437 — balazs.t85@gmail.com
Nem értem mi folyik itt, ennyivel többet fizet a Chelsea? Caicedo-t megértem az már egy régi ügy volt amibe a Liverpool bepróbálkozott, de Lavia???
Nomac
Ugyanaz mint Mudryk, meg amivel a Barca meg Real magához nyalt mindenkit anno, nagyobb fizetést kínálnak, mint a konkurencia.
Sixo
Ez oké Caicedo-val, de Lavia? Azonnal kezdő lenne egész szezonban, játszhatna, és 3x annyit kaphat két év múlva, erre elmenne oda ahol telített a post, azért mert most kétszer annyit fizetnek..fura ez a gondolkodás kicsit.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Na már Stefan Ortegat is szoba hoztak a Bayern-nel. 😀 lassan egyszerűbb lesz felsorolni kit nem kerestek meg.

De ő legalább már ismerős Münchenben, mert 3 évet játszott az 1860-ban is.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
azért felnőtt fejjel elég vicces ez a Chelsea-féle football manager/fifa/fantasy foci, ha a kétezres évek elején 8 évesen felfogtam volna, mit csinál Abramovics, lehet nem őket választom (igaz, én Lampard miatt lettem Dinamo szurker még a Bates-éra utolsó évében)
Löfli
Azért elég felületes összehasonlítás az akkori Chelsea vásárlásait összehasonlítani a mostaniakkal. Éléggé máshol volt az a léc, és igen csak máshonnan kellett elindulni felfelé, főleg, hogy ezek még nyerni sem nagyon fognak mostanában bajnokságot, nem hogy azt a szintet csak tartani tudják folyamatosan.
Azért csak ha pár nevet fejből onnan felsorolunk és mellé tesszük innen azokat akiket guglizni kell… nem is tudom.
Szvsz.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Nomac

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 437 — balazs.t85@gmail.com
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mi a jó fenének ennyi atletikus hentes a Chelseabe?
FLZOLI
Úgysem nyernek az idén se semmit azért

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Szegény Südtirol, 7-6al esett ki az olasz kupából a Samp ellen 😕

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mi a jó fenének ennyi atletikus hentes a Chelseabe?

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
azért felnőtt fejjel elég vicces ez a Chelsea-féle football manager/fifa/fantasy foci, ha a kétezres évek elején 8 évesen felfogtam volna, mit csinál Abramovics, lehet nem őket választom (igaz, én Lampard miatt lettem Dinamo szurker még a Bates-éra utolsó évében)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Na most éppen de Gea került képbe a Bayern kapcsán. 😀 de legalább elvileg a héten le akarjak zárni a kapuskérdést.
roberto23
Ennyire rosszul mérték fel a helyzetet? Vagy mi lehet az oka, hogy Sommer-t eladtuk, Nübel megint ment loan-ra, most meg megy a kapkodás?
StormST
Sommer szerződésében volt egy záradék, mely szerint távozhat a nyáron, mert a jövő évi EB előtt rendszeresen védeni akar. Azért most elég nyílt a verseny a svájciak kapujában, sok jó kapusuk van (Kobel, Omlin, Köhn, Mvogo). Tuchel sem csipázta különösképpen, úgyhogy nagyon nem is marasztalta senki. Plusz ugye Neuer rehabilitációjáról pozitív hírek jöttek. Most meg megy a kapkodás, ami nem igazán a Bayernre vall.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Az FTC halasztasi kérelemmel fordult a Mezőkövesdhez😁😁😁
JC6 - a ruszki
Mótvá.
😀

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
Az FTC halasztasi kérelemmel fordult a Mezőkövesdhez😁😁😁
JC6 - a ruszki
a nemzet erdeke, hogy megkapjuk.
Amugy, Matenak volt kepe lenyilatkozni AUGUSZTUSBAN, hogy pihentet, mert csutortokon meccs 😀

Kozben Stankovic valoban kozel, nem csak pletyka.
Kenny
ezt nem akarja megérteni dave, magukat profinak gondoló gittegylet a fradi...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...