Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem akarok senkit megbántani, de ez a United nem lesz sehol idén. City, Arsenal, Pool, Castle és Chelsea is szebben játszott és összeszedetteben.Jajjj nemá'... 1 meccs ment le. 😀 Tény, hogy fos volt, de alapból ha van Hojlund, akkor Rashi megy szélre, ő középre. Ez már nagy upgrade lesz. Tavaly 2 forduló után utolsók voltunk 1:6-os gólkülönbséggel.
Toto21
több mint 2 éve
Nem, az tuti, hogy már az első szezonjában csk volt.Tavaly kapta meg egyedül sztem.Meggájver az állandó csk szalagot kapta meg egyből, ha jól emlékszem.Ezt értem, de szerintem elég gáz hogy a helyettes egy olyan játékos akinek 0 tétmeccse volt eddig a csapatában. Mi legalábbis nagyot néztünk hogy a hierarchiában (ezek szerint nem egy hanem mondjuk 2 van előtte) ilyen helyen tud végezni valaki aki még pályára sem lépett az adott csapatban.Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? LooolLooool?!
davemayer
Nyilván annyira nem érdekelt téged, hogy utánanézz, de előzetesen leadják a kapitány és helyettesek nevét. És Son után Maddison/Romero a vice. Közülük Maddison volt a pályán.
Így csak azt lepett ez meg, aki meg akar lepődni valamin mindenképp.
Nyilván ezeket a srácokat választják kapitánynak, a helyetteseket is...úgyhogy lol
Klaci79
De ezek szerint ez tök normális, elnézést.
davemayer
dugo93
davemayer
Közben megkérdeztem a Bardot. Azt mondja, hogy 2020 januárjában lett csk, amikor télen Ashley Young eligazolt. Akkor végülis fél éve ott volt.
több mint 2 éve
Én azért a Wolves szurkolók helyében nagyon mérges lennék hogy ez nem volt 11-es. Sky-osok szerint az volt.Kár h nem adták meg, kalap szar volt a united sajnos.
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nicoló Zaniolo to Aston Villa, here we go! Verbal agreement in place on €27m total package add-ons included with Gala — loan deal with buy option clause 🟣🔵
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2023
Understand medical will take place on Wednesday, if all goes to plan.
Personal terms agreed, Zaniolo wanted Villa. pic.twitter.com/3539XicFnH
több mint 2 éve
Én azért a Wolves szurkolók helyében nagyon mérges lennék hogy ez nem volt 11-es. Sky-osok szerint az volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Edzőváltás után pár nappal ez elég jól nézett ki a Wolfstól. Simán lefocizták a Unitedet. Csak a kapu előtt kijott, hogy gólt nincs aki rúgjon. Mondjuk a 23 kapuralövés és 2 fölötti xg így is szép. A végén meg ha kapnak egy tizit se szólhatott volna egy szót se a hazai csapat.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Valaki mondja már meg nekem, hogy Marcelo mit keres a magyar válogatottban?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 14, 2023
több mint 2 éve
Annyit linkelte ide Beki, egyből első lett.Il profilo Twitter di @FabrizioRomano è il più influente al mondo. Lavoro pazzesco pic.twitter.com/S3UDVNIcff
— Pietro Raffa (@pietroraffa) August 14, 2023
több mint 2 éve
Merih Demiral to Al Ahli, here we go! Understand there’s an agreement now in place with Atalanta and player side — set to be signed in 24h 🚨🟢🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2023
Two PL clubs wanted Demiral but Al Ahli agreed deal on same conditions — it’s done.
…one more smart, top signing for Al Ahli. pic.twitter.com/hPwaehwBD2
több mint 2 éve
Ezt a véleményt én elfogadom, nehéz lenne vitatkozni vele, nem tudom miért nevesítettél hogy en ezt nem értem. Már ott is elővesztek ahol ott sem voltam...ezt nem akarja megérteni dave, magukat profinak gondoló gittegylet a fradi...Az FTC halasztasi kérelemmel fordult a Mezőkövesdhez😁😁😁a nemzet erdeke, hogy megkapjuk.
JC6 - a ruszki
Amugy, Matenak volt kepe lenyilatkozni AUGUSZTUSBAN, hogy pihentet, mert csutortokon meccs 😀
Kozben Stankovic valoban kozel, nem csak pletyka.
Kenny
peach
Ez a halasztgatás egy faszság, ahogy Máté pihentetéses szövege is - hogy lehet így kiállni az nb1 2-3. csapata ellen egy 6-1es selejtező után, rejtély... mindenesetre remélem a "magyaros" középpályával való kiállást elfelejtjük egy időre, mindketten bűnrosszak voltak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
De ez nezhetetlen szar. Rashfordon es Fernandes-en kivul senki nem vallalja fel az 1 vs 1-et. Antony es Garnacho beklyok voltak.Nem akarok senkit megbántani, de ez a United nem lesz sehol idén. City, Arsenal, Pool, Castle és Chelsea is szebben játszott és összeszedetteben.??? Tavaly ugyanez volt a MU 1 az 1ben. Ezzel a játékkal lettek 3.ak. PL barcái voltak, sok 1 gólos győzelem.
Toto21
Sixo
Sanchot en kezdetnem barmelyik helyen.
Nem epitjuk fel sokszor a tamadast, hanem ivelgetunk Rashfordra. Ez katasztrofa igy.
több mint 2 éve
Köszi itt is. De attól tartok 0-0 lesz a Man U - Wolverhampton.Ma sem ragadtam klaviatúrát hiába. 😊
iktriad
több mint 2 éve
Depay mekkora gól!Majdnem megkérdeztem melyik csapat, aztán látom már.
Toto21
több mint 2 éve
Depay mekkora gól!Mint ló a lónak ❤️🤍
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem akarok senkit megbántani, de ez a United nem lesz sehol idén. City, Arsenal, Pool, Castle és Chelsea is szebben játszott és összeszedetteben.??? Tavaly ugyanez volt a MU 1 az 1ben. Ezzel a játékkal lettek 3.ak. PL barcái voltak, sok 1 gólos győzelem.
Toto21
több mint 2 éve
Depay mekkora gól!
több mint 2 éve
Én megértem a Fradit, ha ilyen tempóban jönnek a meccsek, mikor tudnak összeülni a játékosok, hogy megbeszéljék, kirúgassák e az edzőt vagy ne???már megint provokáljátok dave-et
Tony Adams
több mint 2 éve
Nem akarok senkit megbántani, de ez a United nem lesz sehol idén. City, Arsenal, Pool, Castle és Chelsea is szebben játszott és összeszedetteben.
több mint 2 éve
Köcsög Mú🙃

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Na végre... Már sokkal előbb meg kellett volna húzni ezeket a cseréket. Nem halnak el a támadásaink és Varane, mint csatár be is vágta! 😀De kinek? Michelle Wildnak? 😁😁
Toto21
Bocsi rédzeg vagOk🍾🍾🍾🍾🍾
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Eddig ez elég gyenge az egész United-től. ETH-nak mi az elképzelése ezzel a 11-el vajon.Swingerezés?
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.PL
Több világsztár játszik ott, mint a spanyoloknál vagy Olaszországban.
Mi most a kábé konszenzusos vélemény arról, hogy mi a bajnokságok sorrendje?
Őszentsége Sobri Jóska
többiek.
Amúgy tök mindegy milyen nevek vannak ott, ha az elérés ócska. Az, hogy hány sztár lötyög kecskekedvelő favágók között szerintem nem jó indikátor, amikor a meccsek jó része félamatőr szinten megy
több mint 2 éve
Na örülök Kalajdzic visszatérésének, remélem berobban idén a PL-be!
több mint 2 éve
Na végre... Már sokkal előbb meg kellett volna húzni ezeket a cseréket. Nem halnak el a támadásaink és Varane, mint csatár be is vágta! 😀