Soccer
Bárcsak az asszony mondana ilyen szépeket nekem... 😀Ez nagyon iktriad volt hallodOrbant állítólag nagyon szeretném a Spurs. Hiány posztra jönne, a gond az árcédula lehet, csapata állítólag 26 misit akar érte. Ő közben elkezdte a csapat insta oldalit követni.Pedig ő ennyiért ajándék lenne... badamtsssss
Sixo
dugo93
Sixo
Ez nagyon iktriad volt hallodOrbant állítólag nagyon szeretném a Spurs. Hiány posztra jönne, a gond az árcédula lehet, csapata állítólag 26 misit akar érte. Ő közben elkezdte a csapat insta oldalit követni.Pedig ő ennyiért ajándék lenne... badamtsssss
Sixo
dugo93
Orbant állítólag nagyon szeretném a Spurs. Hiány posztra jönne, a gond az árcédula lehet, csapata állítólag 26 misit akar érte. Ő közben elkezdte a csapat insta oldalit követni.Pedig ő ennyiért ajándék lenne... badamtsssss
Sixo
Na ezt remélhetőleg!!! 😁megúsztuk 🤪Neymar to Al Hilal, here we go! 🚨🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2023
After new huge bid revealed two days ago, documents are now approved by all parties involved.
Ney will travel to Saudi this week.
Two year contract.
Number 🔟.
PSG set to receive bit less than €100m fee.
Medical to be completed today. pic.twitter.com/R6zR5glroe
Sixo
Már Tcuameni-nél és Valverde-nél jártok, mi baj lehet abból ha ebben a helyzetben leültök Perezzel tárgyalni, ő biztosan nem akar lehúzni benneteket.🥴Tényleg nem értem miért van rábuzulva a Pool Laviara, úgy érzem ez már csak arról szól, megmutatjuk mekkora ászok vagyunk, csak közben lehúzzák őket, de nagyon.Zubirmendi ugye nem PL szal kérdés hogy működne-e
A Sociedad-os Zubirmendi, a Palace-os Doucoure, az Everton-os Onana, a City-s Kalvin Phillips, vagy az Arsenal-os Partey is megoldaná a posztot. Tökéletesek lennének? Nem. Lavia tökéletes lenne? Jelenleg nem.
Tony Adams
Doucoure talán mozdítható de olcsóbb lenne mint lavia? nem biztos
nevertonból kétlem hogy igazolnánk
City meg Senal miért is adna el nekünk bárkit?
Negritis, a vajda
Te @petey, ez a Bartosz gyerek is egy jó nagy kókler.Ja, mindig megtalálják az ilyen pengéket 😃
“Mi voltunk a jobb csapat a pályán! Nem volt szerencsénk..” stb.
Az volt a kérdés, hány golt rúg a Kecsó…
JC6 - a ruszki
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 14, 2023
Szerkesztette: Sixo
Rájöttek hogy úgysem indulnak BL ben úgyhogy nem tudják sehonnan kizárni őket 😁De, hogy az istenbe van nekik még 145 millió eurós igazoláshoz hely. Az már 1 milliárd az idei naptári évben kb, egy Sobrinyi pénz. Hogy tudják ezt az FFP szabályain belülre elkönyvelni, amikor azt mondták, hogy már a retek sok évre elkönyvelős taktikájukat az idei nyártól lerombolták. Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.KILENC ÉVES ??? Löfli a helyedben nagyon szégyelném magam.Boehly megint fentezi mlb-t játszik
🚨 Chelsea strike agreement with Brighton & Hove Albion to sign Moises Caicedo. British record £115m fee + sell-on clause to #BHAFC. Contract 8yrs & option of 9th. Medical booked for tomorrow + transfer expected to be completed same day @TheAthleticFC #CFC https://t.co/6p4ZjsMdno
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 13, 2023
Sixo
slowmotion
Sixo

Tényleg nem értem miért van rábuzulva a Pool Laviara, úgy érzem ez már csak arról szól, megmutatjuk mekkora ászok vagyunk, csak közben lehúzzák őket, de nagyon.Zubirmendi ugye nem PL szal kérdés hogy működne-e
A Sociedad-os Zubirmendi, a Palace-os Doucoure, az Everton-os Onana, a City-s Kalvin Phillips, vagy az Arsenal-os Partey is megoldaná a posztot. Tökéletesek lennének? Nem. Lavia tökéletes lenne? Jelenleg nem.
Tony Adams
Doucoure talán mozdítható de olcsóbb lenne mint lavia? nem biztos
nevertonból kétlem hogy igazolnánk
City meg Senal miért is adna el nekünk bárkit?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
·
Arról cikkeznek,hogy Laviáèrt
befutott a legújabb,60 millió fontos
ajánlatunk. 35-el kezdtünk,szerintünk 48-nál
többet nem èr,tehát 60-èrt elhozzuk.
Közben olyan hírek is megjelentek,hogy már nem
minket favorizál,hanem a Chelseat.
Èrtem.... Bocsi,nem ide.
#pánikigazolás
#legalábbCDM
#miaf_sz
Szerkesztette: Negritis, a vajda
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 14, 2023
Neymar to Al Hilal, here we go! 🚨🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2023
After new huge bid revealed two days ago, documents are now approved by all parties involved.
Ney will travel to Saudi this week.
Two year contract.
Number 🔟.
PSG set to receive bit less than €100m fee.
Medical to be completed today. pic.twitter.com/R6zR5glroe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Az egész nyaras nyavalygásáradat alapján nem, nem szarja le Csabi, csak azért írja ezt, mert Taylor sporttársról van szó.Higgye el mindenki, lesz@rom, hogy Taylor és a VAR hozta össze, csak gondolatkísérlet.
— Szaniszló Csaba (@csszaniszlo) August 14, 2023
Az érvényben lévő szabályok szó szerinti alkalmazása esetén szerintem a Jackson-kéz inkább büntető, mint nem, mert:
1. "moving the hands toward the ball" ✅
Igen, végig látja is a labdát (1/3) pic.twitter.com/hmqnFknpsk
Negritis, a vajda
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Higgye el mindenki, lesz@rom, hogy Taylor és a VAR hozta össze, csak gondolatkísérlet.
— Szaniszló Csaba (@csszaniszlo) August 14, 2023
Az érvényben lévő szabályok szó szerinti alkalmazása esetén szerintem a Jackson-kéz inkább büntető, mint nem, mert:
1. "moving the hands toward the ball" ✅
Igen, végig látja is a labdát (1/3) pic.twitter.com/hmqnFknpsk
A Fradi halasztást kért a Kövesd elleni meccsre 😀😀😀Dvilágszégyene komolyan.
Akkor mégis mi a retkes, görcsös lóf.szra tartalékolt tegnap Máté Csaba? Mert hogy nem a máltaiak elleni visszavágóra, az tuti.
Szánalom.
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
1 szezon kölcsön
Poloska vagyok.
Akkor mégis mi a retkes, görcsös lóf.szra tartalékolt tegnap Máté Csaba? Mert hogy nem a máltaiak elleni visszavágóra, az tuti.
Szánalom.

Dejan Stankovic mint a Fradi új edzője??? Érdekes....Majd kétszer hangosan beszél a játékosokkal és a Kecsó ellen jól megbuktatják.
Tony Adams
Viszont ha nem lenne edző, akkor nem lenne kit megbuktatni, és mindig nyernének. A barmok erre még nem gyűttek rá 😉
🇭🇺 What a weekend for Hungarian national team players playing abroad:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 14, 2023
- Dominik Szoboszlai with an excellent Premier League debut vs Chelsea.
- Milos Kerkez with an MOTM debut for Bournemouth.
- Willi Orbán winning the German Super Cup with RB Leipzig.
- Roland Sallai… pic.twitter.com/VHkivth7cE