NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
67
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Arsenal duo William Saliba & Oleksandr Zinchenko have been ruled out for the remainder of season.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) May 11, 2023
Saliba sustained a back issue in #AFC's #UEL defeat by Sporting Lisbon in March, while Zinchenko was forced off against #NUFC with a calf problem.
More from @David_Ornstein
több mint 2 éve
volt már nekik sárga mezük az elmúlt években többször is, de ez amúgy tényleg ronda 😀2 éve volt narancs sárga a BLben, de citromra nem emlékszem.
Löfli
több mint 2 éve
volt már nekik sárga mezük az elmúlt években többször is, de ez amúgy tényleg ronda 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
valami hasznuk legyen belőleMi az isten ez a sárga a jövő évi mezben? Várost tévesztettek, a sárga az Veronában menő, nem Torinoban.Nekem az első ami feltűnt hogy Pogbával mutatják be 🤣🤣🤣
Sixo
davemayer
amúgy förtelmes ez a mez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mi az isten ez a sárga a jövő évi mezben? Várost tévesztettek, a sárga az Veronában menő, nem Torinoban.Nekem az első ami feltűnt hogy Pogbával mutatják be 🤣🤣🤣
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mi az isten ez a sárga a jövő évi mezben? Várost tévesztettek, a sárga az Veronában menő, nem Torinoban.
több mint 2 éve
Csak gugli a barátom 😛nagyon tajekozott vagy, hogy hol lehetett megtalalni. talan fiatal voltal es sok penzed volt? 😊Meg hát hogy pont Münchenben is-e azt nem tudom, de dolgozott a németeknél, Nürnbergben biztosan 😊Ki beszélt itt a bajorokról?itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
csebi
A BM a bögyös maca univerzális azonosítója 😀
zacknorb
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Dolly Busterrel nyomott egy gruppit biztos 😊nagyon tajekozott vagy, hogy hol lehetett megtalalni. talan fiatal voltal es sok penzed volt? 😊Meg hát hogy pont Münchenben is-e azt nem tudom, de dolgozott a németeknél, Nürnbergben biztosan 😊Ki beszélt itt a bajorokról?itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
csebi
zacknorb
warr_b
csebi
több mint 2 éve
nagyon tajekozott vagy, hogy hol lehetett megtalalni. talan fiatal voltal es sok penzed volt? 😊Meg hát hogy pont Münchenben is-e azt nem tudom, de dolgozott a németeknél, Nürnbergben biztosan 😊Ki beszélt itt a bajorokról?itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
csebi
zacknorb
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Meg hát hogy pont Münchenben is-e azt nem tudom, de dolgozott a németeknél, Nürnbergben biztosan 😊Ki beszélt itt a bajorokról?itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
csebi
zacknorb

több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=YnOXms-iHBUKi beszélt itt a bajorokról?itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
csebi
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ki beszélt itt a bajorokról?itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
itt hol van a Bayern Munchen?a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi
? 😊
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
csebi

? 😊

több mint 2 éve
a BM meze nekem picit retronak tunik, nem tul sexy amugy.
több mint 2 éve
Kár nézni innentől:Biglájk, remélem bejön
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 10, 2023
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Német csapatok kemény mezetek terveztek a kövi szezonra, furák nekemA Dortmundé elég jó, csak a szponzor logó közepén lóg ki nagyon
— Footy Headlines (@Footy_Headlines) May 10, 2023
Dortmund's home shirt for next season! 💛🖤
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 11, 2023
Do you like it? 👀
📸 @Footy_Headlines pic.twitter.com/Ju1D9tk5IJ
Sixo
több mint 2 éve
Német csapatok kemény mezetek terveztek a kövi szezonra, furák nekem— Footy Headlines (@Footy_Headlines) May 10, 2023
Dortmund's home shirt for next season! 💛🖤
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 11, 2023
Do you like it? 👀
📸 @Footy_Headlines pic.twitter.com/Ju1D9tk5IJ
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
Kár nézni innentől:Nem lenne rossz a vege
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 10, 2023
Matthew99
több mint 2 éve
Ezt a régi-új Inter logót elsőre mindig a Marseille-ének nézem..

több mint 2 éve
Kár nézni innentől:— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 10, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Oké, esélyesebbnek tartottam az Intert. Kicsit. Nem ennyivel.Én a meccs előtt többet tippeltem volna a 2 csapat között ha a Serie A-ban mutatott formából indulok ki az elmúlt hónapban + Inzaghi kupa mérlegét nézve amióta az Internél van.
De 2-0 van, ne feledjük, EZ VESZÉLYES
zacknorb
több mint 2 éve
hát ez elég tré volt Milan részről, ebből nem lesz döntő így 😕
több mint 2 éve
A kutyat nem erdekli ez a bl meccs🤣Ez? Válogatott meccs, vb, eb, mellett már csak a bl po felétől nézem a focsit, de még egy ilyen szar meccs és egy életre lejövök erről a sportról
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
A kutyat nem erdekli ez a bl meccs🤣