Soccer
Én képes voltam ma aFurcsa lesz egy olyan csapatnak szorítani azon, aminek a soraiban ott van Dzsudzsák. 😀áh, megvan a tettes 😊 na majd meglátjuk a Loki-Pusin.Kibaszott erősnek nem, csak szimplán erősnek mondtam őket én. 😀Hajdúbé szerint nagyon erős csapat a Puskásnem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
Sírok
JC6 - a ruszki
a Fradi meg nem tudom, Rebrov óta csúsznak lefelé. 0 elképzelés, 16-osnál megállt a tudomány. Lisztes meg Varga a hisztizésben már jók, pláne amikor Lisztes elvesztette a labdát és majdnem rárúgták a harmadikat belőle. ő meg nekiáll integetni hogy őt bizony faltolták.
petey
iktriad
petey
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Én vagyok a hülye, hogy még mindig leülök megnézni a felcsút elleni meccseinket. Valahogy mindig ilyenkor jön rá az edzőinkre az ész nélkül rotálhatnék. Mondjuk a keménynek ígérkező csütörtöki visszavágó előtt négy nappal teljesen érthető...30 perccel a kezdes elott raneztem a csapat összeállítására, ezt azért nem gondolhatta komolyan hogy kitesz egy ilyen kezdőt egy 6-1es odavágó utáni visszavágó miatt... kabaré. Ez a 2 magyar a középpályán nagyon szar, együtt Knoesterrel meg megalakítják a bolygó (anti)kapitányát kb
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Érdekes, de én pont úgy látom hogy ennek a poolnak akkor indul el igazán a jövője amikor eligazol Salah és Klopp átáll a 4-2-3-1re.Félek rövid a Pool padja, ha kiesik Salah, akkor nem látom Top 4-ben őket. Szerintem Arsenal és City fix. De utána az dönti el kiket kerülnek el a sérülések. United, Pool, Newcastle vagy Chelsea. Tottenham lesz az aki idén a középmezőnyben fog végezni.Akár, vagy még lejjebb. Nagyon sűrű az élmezőny, és ha a 2 Serie A-s játékos akit igazoltak nem válik be, simán benne van, hogy még lejjebb lesz.Amúgy simán lehet ez 2 BL csapat. Poolban kell 2x szűrő kp és jobban fognak kinézni. Chelsea meg full kuntakinte csapattal nagyon tetszetős focit játszik. Mi lesz ha összeszoknak.Akkor a MU csak 5.lesz?
Sixo
Heisman nádor
Sixo
Toto21
Gakpo és Szoboszlai a 3as 2 szélén brutális lenne, most meg kb ki van herélve mindkettő (főleg Gakpo).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Sosem hallottam a pool erdeklődéséről vele kapcsolatbanNah visszakerestem. Ibrahim Sangaré a PSV-ből.Akkor miért volt egy 110 misis ajánlat Caicedoért amikor nem tetszett Lavia ára? Meg van még1 gyerek akiért tárgyalt a pool, ugyanide, de már elfelejtettem a nevét, de valszeg ő lesz ebből.André, fluminense?
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Furcsa lesz egy olyan csapatnak szorítani azon, aminek a soraiban ott van Dzsudzsák. 😀áh, megvan a tettes 😊 na majd meglátjuk a Loki-Pusin.Kibaszott erősnek nem, csak szimplán erősnek mondtam őket én. 😀Hajdúbé szerint nagyon erős csapat a Puskásnem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
Sírok
JC6 - a ruszki
a Fradi meg nem tudom, Rebrov óta csúsznak lefelé. 0 elképzelés, 16-osnál megállt a tudomány. Lisztes meg Varga a hisztizésben már jók, pláne amikor Lisztes elvesztette a labdát és majdnem rárúgták a harmadikat belőle. ő meg nekiáll integetni hogy őt bizony faltolták.
petey
iktriad
petey
áh, megvan a tettes 😊 na majd meglátjuk a Loki-Pusin.Kibaszott erősnek nem, csak szimplán erősnek mondtam őket én. 😀Hajdúbé szerint nagyon erős csapat a Puskásnem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
Sírok
JC6 - a ruszki
petey
iktriad
Kibaszott erősnek nem, csak szimplán erősnek mondtam őket én. 😀Hajdúbé szerint nagyon erős csapat a Puskásnem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
Sírok
JC6 - a ruszki
petey
Hajdúbé szerint nagyon erős csapat a Puskásnem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
Sírok
JC6 - a ruszki
De azért Dominik is büszke lehet magára.Én eddig nem sokszor láttam Szoboszlait játszani, de a mai játéka kellemes csalódás volt. Legfőképpen az lepett meg hogy mennyi labdát szerzett. Tartsa meg jó szokását!
🇭🇺 Dominik Szoboszlai on his Premier League debut for #LFC:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 13, 2023
- Most chances created (3)
- 28/35 passes completed
- 3 key passes
- 8 recoveries
- 100% tackles won
Great run into the box in the first half, almost got an assist in the second from a corner.
A very solid… pic.twitter.com/77NO5nZ5Ni
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Azanyámat micsoda Puskás fanatikok a vendegben, szőke milf a vezér szurkolóAnnak már a nagyapja is Pafc-ultra volt, ő csak tovább viszi a családi hagyományt.
JC6 - a ruszki

Nem lenne egyszerűbb ha a vezetők megkérdeznék H kit óhajtanának edzőnek, így ha végre kineveznék, akkor hajlandóak lennének focizni is ezek a sztrájkolók. Így meg ez lesz folyamatosan. 😊
Szerkesztette: ozibozi
An impressive debut ✅@MilosKerkez5 is your #BOUWHU @Dafabet Man of the Match 👏👏👏 pic.twitter.com/iWAd1pbqF4
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) August 13, 2023
Zalán Vancsa winning goal for Lommel at the death 👀🔥 pic.twitter.com/8Z5q4sniIk
— Hungarian Football 🇭🇺 (@HungarianFooty) August 13, 2023
De azért Dominik is büszke lehet magára.
🇭🇺 Dominik Szoboszlai on his Premier League debut for #LFC:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 13, 2023
- Most chances created (3)
- 28/35 passes completed
- 3 key passes
- 8 recoveries
- 100% tackles won
Great run into the box in the first half, almost got an assist in the second from a corner.
A very solid… pic.twitter.com/77NO5nZ5Ni
Mudtyk meg bolondot jelent, lehet Vlm elírás is lehetett a kórházbanMudryk azt jelenti ukránul hogy bölcs ember. na rá nem igaz, hogy nomen est omen.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 13, 2023
Sixo
deyell
😊
A
Csapatnak kell működnie, és ott ő is fog.
www.thisisanfield.com/2023/08/andre-transfer-pursuit-takes-hit-as-liverpool-face-wait-to-deadline-day/Nah visszakerestem. Ibrahim Sangaré a PSV-ből.Akkor miért volt egy 110 misis ajánlat Caicedoért amikor nem tetszett Lavia ára? Meg van még1 gyerek akiért tárgyalt a pool, ugyanide, de már elfelejtettem a nevét, de valszeg ő lesz ebből.André, fluminense?
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
André ügy még pihen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nah visszakerestem. Ibrahim Sangaré a PSV-ből.Akkor miért volt egy 110 misis ajánlat Caicedoért amikor nem tetszett Lavia ára? Meg van még1 gyerek akiért tárgyalt a pool, ugyanide, de már elfelejtettem a nevét, de valszeg ő lesz ebből.André, fluminense?
Sixo
Negritis, a vajda
Mudryk azt jelenti ukránul hogy bölcs ember. na rá nem igaz, hogy nomen est omen.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 13, 2023
Sixo
built for this shit