Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 623 — beers & Packers
Hajdúbé szerint nagyon erős csapat a Puskás
Sírok
JC6 - a ruszki
nem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
a Fradi meg nem tudom, Rebrov óta csúsznak lefelé. 0 elképzelés, 16-osnál megállt a tudomány. Lisztes meg Varga a hisztizésben már jók, pláne amikor Lisztes elvesztette a labdát és majdnem rárúgták a harmadikat belőle. ő meg nekiáll integetni hogy őt bizony faltolták.
petey
Kibaszott erősnek nem, csak szimplán erősnek mondtam őket én. 😀
iktriad
áh, megvan a tettes 😊 na majd meglátjuk a Loki-Pusin.
petey
Furcsa lesz egy olyan csapatnak szorítani azon, aminek a soraiban ott van Dzsudzsák. 😀
iktriad
Én képes voltam ma a zöld majmoknak Fradinak szurkolni. Mondjuk, nem sokat ért.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 623 — beers & Packers
Végre tudok valami jót írni a Vasasról. Nem az a lényeg, hogy sikerült legyőzni a langyos fos Móvárt. Hanem: 5-1 után is hajtottak, csúsztak-másztak a fijjuk. Ez a mentalitás az egész NB1-es idényből hiányzott, aztán most az első fordulóban, a Budafok-meccsen is. A Kiss-Rigó László FC ellen már valamit lehetett látni belőle, de ma tényleg mindent beletettek. Sejtelmem sincs, mi történt, de nagyon jó lenne, ha így maradna.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? Loool

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én vagyok a hülye, hogy még mindig leülök megnézni a felcsút elleni meccseinket. Valahogy mindig ilyenkor jön rá az edzőinkre az ész nélkül rotálhatnék. Mondjuk a keménynek ígérkező csütörtöki visszavágó előtt négy nappal teljesen érthető...
Bálesz
30 perccel a kezdes elott raneztem a csapat összeállítására, ezt azért nem gondolhatta komolyan hogy kitesz egy ilyen kezdőt egy 6-1es odavágó utáni visszavágó miatt... kabaré. Ez a 2 magyar a középpályán nagyon szar, együtt Knoesterrel meg megalakítják a bolygó (anti)kapitányát kb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Amúgy simán lehet ez 2 BL csapat. Poolban kell 2x szűrő kp és jobban fognak kinézni. Chelsea meg full kuntakinte csapattal nagyon tetszetős focit játszik. Mi lesz ha összeszoknak.
Sixo
Akkor a MU csak 5.lesz?
Heisman nádor
Akár, vagy még lejjebb. Nagyon sűrű az élmezőny, és ha a 2 Serie A-s játékos akit igazoltak nem válik be, simán benne van, hogy még lejjebb lesz.
Sixo
Félek rövid a Pool padja, ha kiesik Salah, akkor nem látom Top 4-ben őket. Szerintem Arsenal és City fix. De utána az dönti el kiket kerülnek el a sérülések. United, Pool, Newcastle vagy Chelsea. Tottenham lesz az aki idén a középmezőnyben fog végezni.
Toto21
Érdekes, de én pont úgy látom hogy ennek a poolnak akkor indul el igazán a jövője amikor eligazol Salah és Klopp átáll a 4-2-3-1re.

Gakpo és Szoboszlai a 3as 2 szélén brutális lenne, most meg kb ki van herélve mindkettő (főleg Gakpo).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Akkor miért volt egy 110 misis ajánlat Caicedoért amikor nem tetszett Lavia ára? Meg van még1 gyerek akiért tárgyalt a pool, ugyanide, de már elfelejtettem a nevét, de valszeg ő lesz ebből.
Sixo
André, fluminense?
Negritis, a vajda
Nah visszakerestem. Ibrahim Sangaré a PSV-ből.
Sixo
Sosem hallottam a pool erdeklődéséről vele kapcsolatban

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Ez a Csongvai ritka egy szerencsétlen futballista. Legjobb lenne ha abbahagyná, kerékkötő volt minden csapatánál
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 323 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sírok
JC6 - a ruszki
nem rossz az a keret amúgy, valaki a Lokit mondta kiba erősnek. szerintem a Pusi jobb.
a Fradi meg nem tudom, Rebrov óta csúsznak lefelé. 0 elképzelés, 16-osnál megállt a tudomány. Lisztes meg Varga a hisztizésben már jók, pláne amikor Lisztes elvesztette a labdát és majdnem rárúgták a harmadikat belőle. ő meg nekiáll integetni hogy őt bizony faltolták.
petey
iktriad
petey
Furcsa lesz egy olyan csapatnak szorítani azon, aminek a soraiban ott van Dzsudzsák. 😀
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 641 — Csodabogár
Sírok
JC6 - a ruszki
petey
iktriad

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 323 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sírok
JC6 - a ruszki
petey
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 641 — Csodabogár
Sírok
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Majd megszondázzák a közvéleményt, hogy mi lenne ha a Suskás nyerné a bajnokságot. Ha népszerűtlen lesz, akkor marad a Fradi. Ha nagyobb veszteség nélkül megoldható, akkor új bajnokot avatunk jövőre.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
De azért Dominik is büszke lehet magára.

iktriad
Én eddig nem sokszor láttam Szoboszlait játszani, de a mai játéka kellemes csalódás volt. Legfőképpen az lepett meg hogy mennyi labdát szerzett. Tartsa meg jó szokását!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Azanyámat micsoda Puskás fanatikok a vendegben, szőke milf a vezér szurkoló
JC6 - a ruszki
Annak már a nagyapja is Pafc-ultra volt, ő csak tovább viszi a családi hagyományt.

több mint 2 éve
Azanyámat micsoda Puskás fanatikok a vendegben, szőke milf a vezér szurkoló
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Én vagyok a hülye, hogy még mindig leülök megnézni a felcsút elleni meccseinket. Valahogy mindig ilyenkor jön rá az edzőinkre az ész nélkül rotálhatnék. Mondjuk a keménynek ígérkező csütörtöki visszavágó előtt négy nappal teljesen érthető...

több mint 2 éve
Sírok
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
Ezek A derék fradisták újfent elégedetlenek lehetnek az edzőjükkel, mert megint buktatgatnak egyet.
Nem lenne egyszerűbb ha a vezetők megkérdeznék H kit óhajtanának edzőnek, így ha végre kineveznék, akkor hajlandóak lennének focizni is ezek a sztrájkolók. Így meg ez lesz folyamatosan. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
Amíg mindenki Szoboszlaira figyelt, született egy szép magyar légiós gól.

De azért Dominik is büszke lehet magára.
több mint 2 éve

Sixo
Mudryk azt jelenti ukránul hogy bölcs ember. na rá nem igaz, hogy nomen est omen.
deyell
Mudtyk meg bolondot jelent, lehet Vlm elírás is lehetett a kórházban
😊
több mint 2 éve
Fizikailag is bírta, én igazán csak e miatt aggódtam, képzettségben láthatóan sok csapattársa felett van.
A
Csapatnak kell működnie, és ott ő is fog.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 074 — The Mathematician
Akkor miért volt egy 110 misis ajánlat Caicedoért amikor nem tetszett Lavia ára? Meg van még1 gyerek akiért tárgyalt a pool, ugyanide, de már elfelejtettem a nevét, de valszeg ő lesz ebből.
Sixo
André, fluminense?
Negritis, a vajda
Sixo
 www.thisisanfield.com/2023/08/andre-transfer-pursuit-takes-hit-as-liverpool-face-wait-to-deadline-day/

André ügy még pihen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Sixo
André, fluminense?
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark

Sixo
Mudryk azt jelenti ukránul hogy bölcs ember. na rá nem igaz, hogy nomen est omen.

built for this shit