Soccer
Ha minden igaz, add on-okkal szorakozunk (+ hogy tobb reszletben fizetnenk ki az atigazolasi dijat), es a korabbi giga szerzodesek helyett osztonzokkel telirakott dealeket kapnak az uj jatekosok.Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.Chelseat minek szidjuk már? még ígyis balfaszok, és én idén sem látom, hogy előrébb kerülnének mint Wenger kupa, kb ez a plafon nekik. ráadásul én keret összeállításban sem értek egyet velük, hogy bevásárolnak 15-20 fiatalt, aztán majd összeérnek. hát persze.
Sixo
csebi
Es 5 evre lehet meg mindig konyvelni az atigazolasi dijat, igy az iden alig tobb, mint 20 lesz Caicedonal. Az eladott jatekosok utani penzt viszont egyben lehet konyvelni idenre.
Plusz a rengeteg 18-20 evesnek fele/harmad annyit kell fizetni, mint Kovacicnak, Kantenek, Koulibalynak, Mountnak, Havertznek, Wernernek, kb mindenkinek aki tavozott, igy kozel ~100 millios nagysagrendben sporolunk csak a fizeteseken evente.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.Chelseat minek szidjuk már? még ígyis balfaszok, és én idén sem látom, hogy előrébb kerülnének mint Wenger kupa, kb ez a plafon nekik. ráadásul én keret összeállításban sem értek egyet velük, hogy bevásárolnak 15-20 fiatalt, aztán majd összeérnek. hát persze.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Vigyázzatok lehet 10 évre szerződtették már verő legényeket 😀Warrb öltözz, hozzad a gyerekeket, megyünk meggallyazzuk Löflit, ez már tényleg pofátlanság amit csinálnak.Jaja, menjünk, kijár már nekik.
Sixo
warr_b
Warrb öltözz, hozzad a gyerekeket, megyünk meggallyazzuk Löflit, ez már tényleg pofátlanság amit csinálnak.Jaja, menjünk, kijár már nekik.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
“Mi voltunk a jobb csapat a pályán! Nem volt szerencsénk..” stb.
Az volt a kérdés, hány golt rúg a Kecsó…
Meggájver az állandó csk szalagot kapta meg egyből, ha jól emlékszem.Ezt értem, de szerintem elég gáz hogy a helyettes egy olyan játékos akinek 0 tétmeccse volt eddig a csapatában. Mi legalábbis nagyot néztünk hogy a hierarchiában (ezek szerint nem egy hanem mondjuk 2 van előtte) ilyen helyen tud végezni valaki aki még pályára sem lépett az adott csapatban.Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? LooolLooool?!
davemayer
Nyilván annyira nem érdekelt téged, hogy utánanézz, de előzetesen leadják a kapitány és helyettesek nevét. És Son után Maddison/Romero a vice. Közülük Maddison volt a pályán.
Így csak azt lepett ez meg, aki meg akar lepődni valamin mindenképp.
Nyilván ezeket a srácokat választják kapitánynak, a helyetteseket is...úgyhogy lol
Klaci79
De ezek szerint ez tök normális, elnézést.
davemayer

Ezt értem, de szerintem elég gáz hogy a helyettes egy olyan játékos akinek 0 tétmeccse volt eddig a csapatában. Mi legalábbis nagyot néztünk hogy a hierarchiában (ezek szerint nem egy hanem mondjuk 2 van előtte) ilyen helyen tud végezni valaki aki még pályára sem lépett az adott csapatban.Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? LooolLooool?!
davemayer
Nyilván annyira nem érdekelt téged, hogy utánanézz, de előzetesen leadják a kapitány és helyettesek nevét. És Son után Maddison/Romero a vice. Közülük Maddison volt a pályán.
Nyilván ezeket a srácokat választják kapitánynak, a helyetteseket is...úgyhogy lol
Klaci79
De ezek szerint ez tök normális, elnézést.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
De, hogy az istenbe van nekik még 145 millió eurós igazoláshoz hely. Az már 1 milliárd az idei naptári évben kb, egy Sobrinyi pénz. Hogy tudják ezt az FFP szabályain belülre elkönyvelni, amikor azt mondták, hogy már a retek sok évre elkönyvelős taktikájukat az idei nyártól lerombolták. Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.KILENC ÉVES ??? Löfli a helyedben nagyon szégyelném magam.Boehly megint fentezi mlb-t játszik
🚨 Chelsea strike agreement with Brighton & Hove Albion to sign Moises Caicedo. British record £115m fee + sell-on clause to #BHAFC. Contract 8yrs & option of 9th. Medical booked for tomorrow + transfer expected to be completed same day @TheAthleticFC #CFC https://t.co/6p4ZjsMdno
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 13, 2023
Sixo
slowmotion
KILENC ÉVES ??? Löfli a helyedben nagyon szégyelném magam.Boehly megint fentezi mlb-t játszik
🚨 Chelsea strike agreement with Brighton & Hove Albion to sign Moises Caicedo. British record £115m fee + sell-on clause to #BHAFC. Contract 8yrs & option of 9th. Medical booked for tomorrow + transfer expected to be completed same day @TheAthleticFC #CFC https://t.co/6p4ZjsMdno
Sixo
Ez melyik bolygón volt kéz??azon amelyiken Suarez a pályán tudott maradni végig...
DBook90
egyébként a Barca csak magának köszönheti, Raphinha egy f@sz, már az elején be kellett volna lőnie az ordító helyzetet és sima lehetett volna...
mondjuk az is érdekes, hogy az ilyen csapatok ellen már 3 félidőre lehet készülni
Poloska vagyok.
Az utóbbi időben jó úton haladtak de sose gondoltam hogy méltó kihívója lesz alattomosságban valaki az Atletinek.. Rugdosódnak, könyökölnek nem értik miért fújják le, majd amint az ellenfél felveszi velük a kesztyűt üvöltenek vonyítanak, rohan be a kispad.. ennél szánalmasabb nincs
Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? LooolLooool?!
davemayer