Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 913 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm Deco...játèkoskènt èn annyira nem voltam elájulva tőle emlèkeim szerint többet volt sèrült mint nem, de hátha kvázi GMkènt szimpibb lesz amit csinál.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott

Tony Adams
Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.
Sixo
Szaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄
warr_b
nem hiszem, hogy nézi ezt a topikot, de tényleg fontos lenne a figyelmébe ajánlani.

még a végén kap egy Aston Martint is ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician

Tony Adams
Ezzel valamit kezdeni kell, mert ez nem normális. Tippre a többi szolgáltatás min van 50mEUR/Év.. ha nem több..
Nomac
Beteg.
De minek 25 retyó?
Nincs folyóvíz?
Őszentsége Sobri Jóska
Simán lehet hogy nincs

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Szóval Lavia azért választotta a Chelsea-t, mert második opciónak érezte magát a Liverpoolnál Caicedo mögött.
Ezért inkább eligazol azokhoz, akik ténylegesen leigazolták Caicedót.

Are you fuckin kiddin with me??!!
Mikey
Ha ennyire segghülye, akkor lehet jobb is.
A Poolban sem csak agysebészek és atomtudósok vannak, de ténylegesen padra csak Tsimikas jött talán
slowmotion
Salah nélkül azért az max egy középcsapat lesz.
FLZOLI
Heti lottószámokat esetleg tudod előre?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 645
Szaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄
warr_b
Szaúd-Arábia gecijó hely!

Szerkesztette: dugo93

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Tony Adams
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Pár napja még azt írták, hogy megegyeztek a személyes feltételekben.

több mint 2 éve

Tony Adams

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 839 — #NoStress

Tony Adams
Ezzel valamit kezdeni kell, mert ez nem normális. Tippre a többi szolgáltatás min van 50mEUR/Év.. ha nem több..
Nomac
Beteg.
De minek 25 retyó?
Nincs folyóvíz?

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 437 — balazs.t85@gmail.com

Tony Adams

Szerkesztette: Nomac
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
A döntőben is az angolok az esélyesek, de a tavalyi EB-n szoros volt a két csapat meccse. Itt legalább remélhetőleg nem kapnak végig hazai pályás fújást mint a spanyolok svédek és németek ellen is.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Eddig Kerrt berakni teljesen felesleges az ausztráloknak, szegény Fowler fut a kettejük helyett, pedig eddig a Fowler-Foord kapcsolat jó volt elől.
Heisman nádor
Muhaha, szép jinx 😀 még jó hogy a nők nem tudnak focizni, meg lőni! 😊
Igor
Azért azt nem írtam hogy nem tudnak focizni, csak hogy eddig mínusz egy volt és sétálgatott, főleg hogy sérüléséből jön vissza 😉
Okos lövés volt, 173 centis kapusoknak kell is távolról.
Heisman nádor
A másodikat nem annyira neked szántam, inkább csak általánosságba a topicnak 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
Lisztesert bejott az elso komolynak tuno ajanlat, egy jol bekondicionalt szerzodessel akar 10 millios vetelar nem lenne rossz.

több mint 2 éve
Eddig Kerrt berakni teljesen felesleges az ausztráloknak, szegény Fowler fut a kettejük helyett, pedig eddig a Fowler-Foord kapcsolat jó volt elől.
Heisman nádor
Igor
Azért azt nem írtam hogy nem tudnak focizni, csak hogy eddig mínusz egy volt és sétálgatott, főleg hogy sérüléséből jön vissza 😉
Okos lövés volt, 173 centis kapusoknak kell is távolról.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Heisman nádor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Na elvileg de Gea és Ortega van meg képben Münchenben. Szerintem de Gea lesz, ha meg tudnak egyezni az anyagiakon, mert a City ragaszkodik Ortegahoz és a héten le szeretne az egészet tudni a Bayern.
roberto23
én már régóta nem értettem, hogy mivel megy az állandó mismásolás Neuernél, miért nem mondtuk, hogy akkor verseny Nübel és közte?
csebi
Én sem teljesen értem. Max meg azt tudom elképzelni, hogy előzetesen úgy tűnt, hogy Neuer jobb állapotban van, de augusztusra kiderült, hogy mégsem és emiatt megy a kapkodás?
roberto23
nem hiszem, mert már júliusban az edzőtáborban sem tudott együttedzeni a többiekkel, pedig arról volt szó, hogy a training campre lényegében felépül. én lassan felkészülök, hogy Thomas Müller és Neuer utolsó szezonja lesz ez.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Na elvileg de Gea és Ortega van meg képben Münchenben. Szerintem de Gea lesz, ha meg tudnak egyezni az anyagiakon, mert a City ragaszkodik Ortegahoz és a héten le szeretne az egészet tudni a Bayern.
roberto23
én már régóta nem értettem, hogy mivel megy az állandó mismásolás Neuernél, miért nem mondtuk, hogy akkor verseny Nübel és közte?
csebi
Én sem teljesen értem. Max meg azt tudom elképzelni, hogy előzetesen úgy tűnt, hogy Neuer jobb állapotban van, de augusztusra kiderült, hogy mégsem és emiatt megy a kapkodás?

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
roberto23

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/08/15/freiburg-sallai-roland-west-ham-united-david-moyes/?_gl=1*umla9l*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Egyébként frissült a tracker.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szóval Lavia azért választotta a Chelsea-t, mert második opciónak érezte magát a Liverpoolnál Caicedo mögött.

Mikey
A Poolban sem csak agysebészek és atomtudósok vannak, de ténylegesen padra csak Tsimikas jött talán
slowmotion
Salah nélkül azért az max egy középcsapat lesz.
FLZOLI
Miért lennenk nélküle?
alatriste
Szaudiak tettek neki egy kemény ajánlatot. 2 éve úgy volt, hogy megy a Realba, mert keveselte a pénzt. A szaudiak simán adnak neki Benzemás évi 100 misit.
Sixo
Nso szintű semmi pletyka. Nem akar elmenni, ahogy Becker sem. Mo ügynöke többször is cáfolta ezt egész nyáron.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 711 — Saturday Night Lights

Mikey
slowmotion
Nem értem miért lesz valaki a 48. igazolás a Chelseanél, mi a projekt, dobálnak a falra azt valami csak megragad. Teljes fejetlenség.
Heisman nádor
MLB, farm system.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)