NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀
Kenny
nem adjuk fel az elveinket!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
Azt tudtam hogy a játékosok visszaosztanak, de Salloinak a 15% az nagyon meleg..
jobbágy#JC6
Nb1ben mindenhol visszaosztanak?
Es mindenkinek kell?
Kulfoldon is szokas?
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Ilyen van?

YoungZeeZee
Második félidő elején nyomtam be a meccset, lincshangulat komolyan megvolt.
Igaz én húsvétkor azt mondtam, hogy az Elche és az Espanol mellett a Valladolid fog kiesni

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 546
Azt tudtam hogy a játékosok visszaosztanak, de Salloinak a 15% az nagyon meleg..
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na akkor a Bundesligán kívül az összes nagy bajnokság győztese megvan. (Igen warr, a kongói 2.osztályban vagy a Suriname-i Premier Leagueben lehet még nincs győztes 😉)
Heisman nádor
Suriname-ban még tart a buli, a tavalyi bajnok Robin Hood hat ponttal vezet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Nah Pogba 20 percig bírta a kezdőben, majd sírva hagyta el a pályát egy sérüléssel.
Sixo
Vissza kéne vonulni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 074 — The Mathematician
Boncz Szabolcsot behívják majd a rohogo fej miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
Vidi pletyi....csekk a kommenteket

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
Ilyen van?
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Espanyol KETMILLIO, de ugye nyugaton megoldottak.

Szerkesztette: Kenny

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 066 — "Montoya por favor!"
Na akkor a Bundesligán kívül az összes nagy bajnokság győztese megvan. (Igen warr, a kongói 2.osztályban vagy a Suriname-i Premier Leagueben lehet még nincs győztes 😉)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik az Espanol ellen lehet meg matematikailag is a bajnoki cím. Helyes 😊 Emlékszem mèg mikor erős közük volt ahhoz hogy buktunk egyet. Szó se róla kellettek a Real botlásai de azért főleg védekezésben sikerült előre lèpni így sikerülhetett. A címvèdèshez ès az esetleges duplázáshoz, triplázáshoz majd lesz még hova fejlődni. Főleg keret mèlysègben. Pedri kiesèse elèggè látszódott.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Nah Pogba 20 percig bírta a kezdőben, majd sírva hagyta el a pályát egy sérüléssel.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
az mennyire valid hír, hogy Garancsi Pista Újpestre tart?

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
Verona nagy lépést tehetett volna a bent maradásért otthon, de nem tette meg.
Roma utolsó esélye is elszállt a top4hez. Érthető, nekik a legfontosabb 1-2 meccs az Európa Ligában lesz. Ennyit sérülttel és ki eséllyen a top4-hez várható volt, hogy olyan játékosok lesznek a kezdőben, mint Svilar, Missori, Tahirovic, Camara.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 592 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ilyenkor van, hogy a ma gálázó kövesdet megveri a honvéd
petey
Végül is ezért ülte ki minden 4 sárgás, pl. Lukettó a Loki meccset, hogy ott mindenképpen játsszon. Ha ott nyer a Honvéd, már X-el is kiesik a Vidi. És ez a 2 csapat 6 éve még a bajnoki címért játszott ki-ki meccset az utolsó fordulóban...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Tatabánya beleszaladt egy hatosba Nagykanizsán, így visszacsúszott a második helyre. Az utolsó fordulóban Veszprém-Tatabánya, aki nyer bajnok 😁

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ilyenkor van, hogy a ma gálázó kövesdet megveri a honvéd

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 243
Vidinek van a legjobb esélye bent maradni így is. Játszik a senki ellen győzni nem tudó Vasassal meg otthon a zetével. Ez 37 pont a végén.
A Kispest a mezővel meg a felcsúttal.
A mező meg a kispesttel meg a fagyival. A gólaránya sem rossz.
Buzi mező is kieshetne ha a fagyi korrekt lenne, de azok már régóta nem fociznak.
ozibozi
Azért én nem tenném rá a házat, hogy mindkettőt megnyerik. Pedig a 4 pont valószínűleg kevés lesz.
Bálesz
Nem gondolom hogy megnyerik simán, de a legkönnyebb helyzetben ők vannak. Persze egy morálisan szétesett csapatnak nincs könnyű helyzet

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Vidinek van a legjobb esélye bent maradni így is. Játszik a senki ellen győzni nem tudó Vasassal meg otthon a zetével. Ez 37 pont a végén.
Buzi mező is kieshetne ha a fagyi korrekt lenne, de azok már régóta nem fociznak.
ozibozi
Azért én nem tenném rá a házat, hogy mindkettőt megnyerik. Pedig a 4 pont valószínűleg kevés lesz.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 592 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mindeközben a Bundeligában 2 magyar góllal fordított a Lipcse. Szoboszlai a 97. percben rúgta a győztes gólt. A Newcastle-nál örülnek?

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 243
több mint 2 éve
Másfél méterre állt Vad és VAR kellett neki?
jobbágy#JC6
Múlt héten Bogárnak is kellett a tizihez, ezek ennyit tudnak

több mint 2 éve
Én mindkettőt utálom, de ha így marad legalább tuti bennmaradunk 😝
Stoki
Akkor jövőre dobogó? 😄