NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
298
18
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
145
22
RedZone week 16
89
16
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
Soccer
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀nem adjuk fel az elveinket!
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Azt tudtam hogy a játékosok visszaosztanak, de Salloinak a 15% az nagyon meleg..Nb1ben mindenhol visszaosztanak?
jobbágy#JC6
Es mindenkinek kell?
Kulfoldon is szokas?
Ilyen van?Második félidő elején nyomtam be a meccset, lincshangulat komolyan megvolt.
Biggest robbery ever seen in football.
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) May 14, 2023
Real Valladolid denied a goal on the stroke of half time because the referee blew his whistle as the ball went in.
Real Valladolid are ONE point above relegation and they went on to lose 0-3!pic.twitter.com/kPnTKYqY36
YoungZeeZee
Igaz én húsvétkor azt mondtam, hogy az Elche és az Espanol mellett a Valladolid fog kiesni
Poloska vagyok.
Na akkor a Bundesligán kívül az összes nagy bajnokság győztese megvan. (Igen warr, a kongói 2.osztályban vagy a Suriname-i Premier Leagueben lehet még nincs győztes 😉)Suriname-ban még tart a buli, a tavalyi bajnok Robin Hood hat ponttal vezet.
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nah Pogba 20 percig bírta a kezdőben, majd sírva hagyta el a pályát egy sérüléssel.Vissza kéne vonulni...
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Aki nem nézi a Vidit azonnal kapcsoljon oda. Ez mindent alulmúlóan szégyenletes. Olyan gyenge a foci, hogy a játékosokat egyértelműen nem lehet ezért okolni. Mert ilyen nincs. Nem létezik.
— Militár Iván (@MilitarIvan9) May 7, 2023
Szerkesztette: YoungZeeZee
Biggest robbery ever seen in football.
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) May 14, 2023
Real Valladolid denied a goal on the stroke of half time because the referee blew his whistle as the ball went in.
Real Valladolid are ONE point above relegation and they went on to lose 0-3!pic.twitter.com/kPnTKYqY36
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Roma utolsó esélye is elszállt a top4hez. Érthető, nekik a legfontosabb 1-2 meccs az Európa Ligában lesz. Ennyit sérülttel és ki eséllyen a top4-hez várható volt, hogy olyan játékosok lesznek a kezdőben, mint Svilar, Missori, Tahirovic, Camara.
Ilyenkor van, hogy a ma gálázó kövesdet megveri a honvédVégül is ezért ülte ki minden 4 sárgás, pl. Lukettó a Loki meccset, hogy ott mindenképpen játsszon. Ha ott nyer a Honvéd, már X-el is kiesik a Vidi. És ez a 2 csapat 6 éve még a bajnoki címért játszott ki-ki meccset az utolsó fordulóban...
petey
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem gondolom hogy megnyerik simán, de a legkönnyebb helyzetben ők vannak. Persze egy morálisan szétesett csapatnak nincs könnyű helyzetVidinek van a legjobb esélye bent maradni így is. Játszik a senki ellen győzni nem tudó Vasassal meg otthon a zetével. Ez 37 pont a végén.Azért én nem tenném rá a házat, hogy mindkettőt megnyerik. Pedig a 4 pont valószínűleg kevés lesz.
A Kispest a mezővel meg a felcsúttal.
A mező meg a kispesttel meg a fagyival. A gólaránya sem rossz.
Buzi mező is kieshetne ha a fagyi korrekt lenne, de azok már régóta nem fociznak.
ozibozi
Bálesz
Szerkesztette: ozibozi
Vidinek van a legjobb esélye bent maradni így is. Játszik a senki ellen győzni nem tudó Vasassal meg otthon a zetével. Ez 37 pont a végén.Azért én nem tenném rá a házat, hogy mindkettőt megnyerik. Pedig a 4 pont valószínűleg kevés lesz.
Buzi mező is kieshetne ha a fagyi korrekt lenne, de azok már régóta nem fociznak.
ozibozi

Szerkesztette: iktriad
Másfél méterre állt Vad és VAR kellett neki?Múlt héten Bogárnak is kellett a tizihez, ezek ennyit tudnak
jobbágy#JC6
Én mindkettőt utálom, de ha így marad legalább tuti bennmaradunk 😝Akkor jövőre dobogó? 😄
Stoki