Soccer
Pool nézegeti az alternatívákat 6-os posztraÉn dukure, palhihna, graveberchrol olvastam
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
Poloska vagyok.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Fúbazz, ezzel vallatni lehetett...Folyamatos PMFC meccsre járóként írom ez még a jobbik fajtából való volt 😊És akkor Kampmannek mennyivel tartoznak szerintetek?Araboknak dolgozok, de mindig időben fizetnek, köszönöm.
r.baggio
Közben volt szerencsém élőben megtekinteni a PMFC-Vasas borzalmat, életem első NB2-es meccse, tiszta nosztalgikus élmény lesz majd 10-15 év múlva.
Kampman
Képzeld ennél még van rosszabb is! Mondjuk a játékosok technikai képzettsége és esze a játékhoz az a béka segge alatt van.
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Járjál inkább Diósgyőr meccsekre, azok sokkal jobbak. Legalábbis 2005ben amikor legutóbb jártam akkor azok voltak.És akkor Kampmannek mennyivel tartoznak szerintetek?Araboknak dolgozok, de mindig időben fizetnek, köszönöm.
r.baggio
Közben volt szerencsém élőben megtekinteni a PMFC-Vasas borzalmat, életem első NB2-es meccse, tiszta nosztalgikus élmény lesz majd 10-15 év múlva.
Kampman
Folyamatos PMFC meccsre járóként írom ez még a jobbik fajtából való volt 😊És akkor Kampmannek mennyivel tartoznak szerintetek?Araboknak dolgozok, de mindig időben fizetnek, köszönöm.
r.baggio
Kampman
Képzeld ennél még van rosszabb is! Mondjuk a játékosok technikai képzettsége és esze a játékhoz az a béka segge alatt van.
És akkor Kampmannek mennyivel tartoznak szerintetek?Araboknak dolgozok, de mindig időben fizetnek, köszönöm.
r.baggio
Ah, ehhez sokminden nem teljesül 😕 a bowl.hu fórumon kifejtett propaganda tevékenység sajna a fentiek közelébe sem fizet. Mondhatnám azt is, hogy ezért a Lendvai utca nem Aston Martint ad, hanem maximum e-roller bérletet….Idézzük be 😁nem hiszem, hogy nézi ezt a topikot, de tényleg fontos lenne a figyelmébe ajánlani.Szaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.Here is the list of everything Neymar will have available for his signing in Saudi Arabia:
— Football Talk (@FootballTalkHQ) August 16, 2023
▫️ A house with 25 bedrooms 🏠
▫️ A 40x10 meter swimming pool and three saunas🏊♂️
▫️ 5 full-time servants for his house 👨💼
▫️ a Bentley Continental GT 🚗
▫️ an Aston Martin DBX 🚗
▫️ a… pic.twitter.com/rv09AsJwpK
Tony Adams
Sixo
warr_b
még a végén kap egy Aston Martint is ...
csebi
@MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Érdekes cikk.
Hm Deco...játèkoskènt èn annyira nem voltam elájulva tőle emlèkeim szerint többet volt sèrült mint nem, de hátha kvázi GMkènt szimpibb lesz amit csinál.Mi ez a hirtelen távozás megint? Nem úgy volt hogy meggondolta magát és marad inkább mint a Villa?
dande2
Ez most jó nekünk ?Jó 😉
EXCLUSIVE: Tottenham considering Mateu Alemany as potential option as new Director of Football starting from September 🚨⚪️ #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 16, 2023
Alemany will part ways with Barça on September 2 and was close to Aston Villa in June — PL opportunity could return soon with Spurs. pic.twitter.com/HGfQmhUIf7
Sixo
Hát hogy már tudja, hogy Salah eligazol, ill. hogy nélküle középcsapat lesz. Ha ezt tudja, akkor talán a lottószámokat is meg tudja mondani előre!?Heti lottószámokat esetleg tudod előre?Salah nélkül azért az max egy középcsapat lesz.Szóval Lavia azért választotta a Chelsea-t, mert második opciónak érezte magát a Liverpoolnál Caicedo mögött.Ha ennyire segghülye, akkor lehet jobb is.
Ezért inkább eligazol azokhoz, akik ténylegesen leigazolták Caicedót.
Are you fuckin kiddin with me??!!
Mikey
A Poolban sem csak agysebészek és atomtudósok vannak, de ténylegesen padra csak Tsimikas jött talán
slowmotion
FLZOLI
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Gyakorlatilag annyit keres amennyit akar:Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.Here is the list of everything Neymar will have available for his signing in Saudi Arabia:
▫️ an Aston Martin DBX 🚗
Tony Adams
Sixo
€500,000 for each post to promote Saudi Arabia on its social networks 🇸🇦
Most nézem, hogy hol van a Szaudi Magyar Nagykövetség. Napi szinten járkálok a közelébe. Lehet be kéne ugranom, hátha hanem egy fölös szerződésük nekem is.Egyre inkább azt érzem én is, hogy pont elbasztam a kiugrási kísérletet a régióba. Fél évvel később próbálom meg, lehet eladtam volna magam valami europai scoutnak 😀😀
Sixo
Dekázok nekik. 22es egyéni rekordom megdöntöm előttük.Most nézem, hogy hol van a Szaudi Magyar Nagykövetség. Napi szinten járkálok a közelébe. Lehet be kéne ugranom, hátha hanem egy fölös szerződésük nekem is.Csak vigyél egy lasztit, és rugdosd a követség falához, hátha rád raknak egy Rolex-et! 😀
Sixo
Tony Adams
Most nézem, hogy hol van a Szaudi Magyar Nagykövetség. Napi szinten járkálok a közelébe. Lehet be kéne ugranom, hátha hanem egy fölös szerződésük nekem is.Csak vigyél egy lasztit, és rugdosd a követség falához, hátha rád raknak egy Rolex-et! 😀
Sixo
EXCLUSIVE: Tottenham considering Mateu Alemany as potential option as new Director of Football starting from September 🚨⚪️ #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 16, 2023
Alemany will part ways with Barça on September 2 and was close to Aston Villa in June — PL opportunity could return soon with Spurs. pic.twitter.com/HGfQmhUIf7
Kedvencem az Indexes fordítás, ahol a social media posztot képesek voltak újságcikként leírniSzaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.Here is the list of everything Neymar will have available for his signing in Saudi Arabia:
▫️ an Aston Martin DBX 🚗
Tony Adams
Sixo
warr_b
Poloska vagyok.
És akkor Kampmannek mennyivel tartoznak szerintetek?én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mennyibe fájt eddig nekik Kampmann 😊
r.baggio
Jól van, Szivacski újra kezdő.mondjuk sok gólt nem fogunk lőni, mesterei vagyunk az 1-0-nak 😊
*facepalm*
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
*facepalm*

?Heti lottószámokat esetleg tudod előre?Salah nélkül azért az max egy középcsapat lesz.Szóval Lavia azért választotta a Chelsea-t, mert második opciónak érezte magát a Liverpoolnál Caicedo mögött.Ha ennyire segghülye, akkor lehet jobb is.
Ezért inkább eligazol azokhoz, akik ténylegesen leigazolták Caicedót.
Are you fuckin kiddin with me??!!
Mikey
A Poolban sem csak agysebészek és atomtudósok vannak, de ténylegesen padra csak Tsimikas jött talán
slowmotion
FLZOLI
Mikey
Elvileg se Allison se Salah nem eladó
Gravenberch megint az asztalon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Idézzük be 😁nem hiszem, hogy nézi ezt a topikot, de tényleg fontos lenne a figyelmébe ajánlani.Szaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.Here is the list of everything Neymar will have available for his signing in Saudi Arabia:
▫️ an Aston Martin DBX 🚗
Tony Adams
Sixo
warr_b
még a végén kap egy Aston Martint is ...
csebi
@MC12