NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
79
15
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
77
13
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
24
10
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
10
3
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
Soccer
ki az a Christian Belli amúgy? most olvasok először róla Twitteren is 😀🚨✅️ Giuntoli to Juventus is done.
— Juventus News Live (@juvenewslive) May 17, 2023
The contractual termination between Napoli and Giuntoli has been resolved.
The desire to come to Juventus dates back to the end of 2022.
[Christian Belli via @MatthijsPog] #Juventus pic.twitter.com/qR5cx6wC7s
Sixo
Official: Brentford striker Ivan Toney has been suspended from all football and football-related activity with immediate effect for eight months. 🚨🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 17, 2023
He has also been fined with £50,000 —and warned as to his future conduct for breaches of The FA’s Betting Rules. pic.twitter.com/ZtHBomVG3B
Tölténygyári beszámoló 😊"..Még ennél is meglepőbb adat lehet, hogy az elmúlt évben a Mol Fehérvár FC 1,286 milliárd forintot fizetett ki határozott idejű munkaszerződések megszüntetésére."
www.molfehervarfc.hu/userfiles/files/licence/2022/fehervarfc_2022_uzleti_jelentes.pdf
Játékosoknál 10 millás átlagfizu? 😮
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
🚨✅️ Giuntoli to Juventus is done.
— Juventus News Live (@juvenewslive) May 17, 2023
The contractual termination between Napoli and Giuntoli has been resolved.
The desire to come to Juventus dates back to the end of 2022.
[Christian Belli via @MatthijsPog] #Juventus pic.twitter.com/qR5cx6wC7s
Azt nem mondtam hogy nem hitelből menedzselik ezeket,én csak arra írtam hogy évek óta a legnagyobb bevétellel rendelkező klub, nem hinném hogy gondot okozna Pereznek kifizetni hitel nélkül is ezeket az összegeket.Stadion építés zajlik éppen, arra kell a hitel, mert a 4 osztályos ukránok ott is árat emeltek.Nem hinném hogy pont egy Real szorulna hitelre...A 2. Perez-éra elején igen komoly hiteleket vett fel a Real és a spanyol állam nyújtott rá garanciát.
kapitnono
Olyan megoldás volt, amire még OV is csettintene. | Ha nem lenne TAhO |
empty taxi
Amúgy amióta Perez lenyugodott messze a Real és a Bayern a legjobban managelt klub pénzügyileg, még a covid időszak ellenére is. Jó, a portugál rabszolgakereskedő klubbokat nem számítva, akik arannyal öntenek le mindenkit hogy az újgazdag klubbok csilliárdért vegyenek (sokszor) bóvlit
FLZOLI

www.molfehervarfc.hu/userfiles/files/licence/2022/fehervarfc_2022_uzleti_jelentes.pdf
Játékosoknál 10 millás átlagfizu? 😮

Napoli's Kim Min-Jae (26) has said 'yes' to a Manchester United move, report Il Mattino today. The Red Devils have agreed to pay his release clause and will pay €9 million per season to the defender.https://t.co/GaTyYx8EaQ
— Get Italian Football News (@_GIFN) May 17, 2023
Mondjuk lesz pénz ha ez végre összejönne.
Sheikh Jassim has now made another increased bid — as always, it's for 100% of Manchester United, will clear all debt and includes a separate fund directed solely at the club and community. 🚨🔴🇶🇦 #MUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 16, 2023
Sources guarantee this is significant increase over the initial proposal. pic.twitter.com/xLaNiPCBp8
Stadion építés zajlik éppen, arra kell a hitel, mert a 4 osztályos ukránok ott is árat emeltek.Nem hinném hogy pont egy Real szorulna hitelre...A 2. Perez-éra elején igen komoly hiteleket vett fel a Real és a spanyol állam nyújtott rá garanciát.
kapitnono
empty taxi
Amúgy amióta Perez lenyugodott messze a Real és a Bayern a legjobban managelt klub pénzügyileg, még a covid időszak ellenére is. Jó, a portugál rabszolgakereskedő klubbokat nem számítva, akik arannyal öntenek le mindenkit hogy az újgazdag klubbok csilliárdért vegyenek (sokszor) bóvlit
Hát pedig szinte minden csapat hitelből igazol játékosokat...Nem hinném hogy pont egy Real szorulna hitelre...Nagy bevásárlás lehet Mekiéknél. Még Vlahovicot is pletykálják oda.megint hitelt kapott a spanyol állam?
🚨 | Real Madrid are interested in signing Borussia Dortmund midfielder Jude Bellingham, PSG forward Kylian Mbappe and Bayern Munich left-back Alphonso Davies this summer pic.twitter.com/WEpJudbXuZ
— Football Daily (@footballdaily) May 16, 2023
Sixo
Negritis, a vajda
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nem hinném hogy pont egy Real szorulna hitelre...A 2. Perez-éra elején igen komoly hiteleket vett fel a Real és a spanyol állam nyújtott rá garanciát.
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
ebből a 2 fosadék csapatból egy döntőt játszik, a másik ágon meg milyen csapatok véreztek el...EL-ben ugyanezt volt. Minden csapat a felső ágon volt, MU, Barca, Arsenal, Juve, Sevilla. Lentin meg senki.
ha mégegyszer ezeket összesorsolják, ne adja a tv a meccset 😊
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Elovehetem a klasszik pirelli mezemet a szekreny melyerol.
A Sunderland szimpatikus hajógyár város, melósok a szurkolói. Ajánlom a "Sunderland 'til I die" sorozatot megtekintésre.Sokaknak a Millwall is szimpatikus, mondjuk azt sem igen értem...
Ha nem a Lutonról lenne szó, nekik szurkoltam volna a rájátszásban.
ulpianus
Az ilyen Múúú, Cselszki meg Szitike féle csapatokról nem is beszélve 😄

Ha nem a Lutonról lenne szó, nekik szurkoltam volna a rájátszásban.

Állat vagyok, ami enni kér...
Nem baj, úgysem szeretem őket 🙃jó volt tényleg, mondjuk a Sunderlandnek momentuma nem volt a 10. perc után 😀A Luton-Sunderland jó meccs a Match 4-en.Jól van, akkor nem csak én nézem azt 😁
iktriad
warr_b
Löfli

jó volt tényleg, mondjuk a Sunderlandnek momentuma nem volt a 10. perc után 😀A Luton-Sunderland jó meccs a Match 4-en.Jól van, akkor nem csak én nézem azt 😁
iktriad
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
ebből a 2 fosadék csapatból egy döntőt játszik, a másik ágon meg milyen csapatok véreztek el...Aztán majd nézünk mikor az Inter megnyeri a BL-t! 🙃
NB2
A Luton-Sunderland jó meccs a Match 4-en.Jól van, akkor nem csak én nézem azt 😁
iktriad