Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
ha idén többet adózol, akkor jövőre lehet EL csoportkör is.Beszéljünk inkább a sikerekről. Lassan vége a nyárnak, és még mindig versenyben van egy magyar csapat a harmadik számú európai kupában.még egy pár ezer milliárd forintot bele kéne tolni, hátha összejönne egy másik magyar csapatnak is a dicsőséges konfetti liga csoportkör.
nagylaza, főpohárnok
deyell
több mint 2 éve
Beszéljünk inkább a sikerekről. Lassan vége a nyárnak, és még mindig versenyben van egy magyar csapat a harmadik számú európai kupában.még egy pár ezer milliárd forintot bele kéne tolni, hátha összejönne egy másik magyar csapatnak is a dicsőséges konfetti liga csoportkör.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 2 éve
Fradi szurkerek együtt vonultak a rapid szurkereivel Debrecenben és a meccsen is a vendég szektorban voltak, mikor a fradi is ma játszott. Nem gondoltam volna hogy van ennél lejjebb fradi szurkolónak de megleptek.
több mint 2 éve
Hajdúbé a legnagyobb király.“Ezek az osztrákok gyorsabbak labda nélkül, technikásabbak, bár labdával mi is pariban (közben égbekiáltó megye 4-es baki a debrecenitől, osztrák kontra)
Á, hagyjuk is inkább” fejezi be a mondatot HB🤣
több mint 2 éve
Beszéljünk inkább a sikerekről. Lassan vége a nyárnak, és még mindig versenyben van egy magyar csapat a harmadik számú európai kupában.
több mint 2 éve
"Ha nincs az első gól a mi hibánkból", akkor most csak 0-2...(Akkor se jártam volna jobban, ha női röpit nézek. Bár, inkább a lányok, mint Dzsudzsi.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Most tértem vissza a meccshez, pont a harmadik gólnál. Szép.Ez a Rapid is mekkora foshalom.De a Debrecen még nagyobb?
Mondom.
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
Örökbecsű: a szar ellenkezője is lehet szar.
több mint 2 éve
Persze hogy ő lövi… élete meccse! Ha 100 méterre lenne is ő lőné!Bécsben is ő lőtte. ugyanígy belebaszta a sorfalba mert mér ne?
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Persze hogy ő lövi… élete meccse! Ha 100 méterre lenne is ő lőné!
több mint 2 éve
Dzsudzsák miért van még pályán?
built for this shit
több mint 2 éve
Ez a Rapid is mekkora foshalom.De a Debrecen még nagyobb?
Mondom.
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
akkor Fradinak jön a Zalgiris a csoportkörért, ugye?szezon ket legfontosabb meccse jon. Be kell huzni teljesen mindegy hogyan.
Löfli
több mint 2 éve
Székely nagy Fradista, gyakorlatilag "lefoglalja" magának a meccseket.Legnagyobb bánatomra
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
akkor Fradinak jön a Zalgiris a csoportkörért, ugye?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Dzsudzsák mesteri passza után vezet a Rapid, 0-1
több mint 2 éve
HajdúBé volt már nemzetközi Fradi meccsen? Mintha direkt nem őt raknák be.Székely nagy Fradista, gyakorlatilag "lefoglalja" magának a meccseket.
NB2
DZSB belerúghatna egy egyeneset a labdába néha.
több mint 2 éve
HajdúBé volt már nemzetközi Fradi meccsen? Mintha direkt nem őt raknák be.
több mint 2 éve
Most mondom, elsőnek: ha 6:0-ra nyer a Hamrun, akkor edzőbuktatás. Tuti.Nono, és mi van, ha csak tippmixültek? 😀
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
de sokkal olcsóbb mint Caicedo. elég ciki lenne, ha még róla is lemaradnának ezek után.Meg sokkal drágább isDoucouré jobb igazolás lenne mint Lavia.Remélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Sem azt hogy a stadion bővítésének befejezése még sokkal tovább csúszhat...
Mikey
deyell
slowmotion
built for this shit
több mint 2 éve
Szerintem is, sokkal.Doucouré jobb igazolás lenne mint Lavia.Remélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Sem azt hogy a stadion bővítésének befejezése még sokkal tovább csúszhat...
Mikey
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May