NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nekem Mendieta, és Maccarone.Mert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
A Coventry egész jól tolta a kilencvenes években, stabil PL-tag volt, Dion Dublin életveszélyes volt elöl, mögötte Gary McA és Huckerby, égszínkék mezben...
A Boro-ból nekem csak Ravanelli ragadt meg, 'sztkész.
slowmotion
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Na, akkor az egyes vágányról InterCity indul Istanbulba
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a City olyan mint a Fradi, nem szabad nézni hogy hogyan lehet létrehozni egy ilyen csapatot, csak nézni kell őket, és drukkolni neki.🤪
több mint 2 éve
Örülök hogy a City "fanok" így elismernek minket, a Realon kívül csak ellenünk fütyültek ilyen nyomorék módonMég új nekik ez a nagycsapat dolog, majd beleszoknak, kulturáltabbak lesznek, meg ilyesmi.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Mert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
A Coventry egész jól tolta a kilencvenes években, stabil PL-tag volt, Dion Dublin életveszélyes volt elöl, mögötte Gary McA és Huckerby, égszínkék mezben...
A Boro-ból nekem csak Ravanelli ragadt meg, 'sztkész.
több mint 2 éve
Azert nagyon hianyoznak a prime Modric Kroos Casemiro vs Xavi Iniesta Busquets kozeppalyas harcok.
több mint 2 éve
szerintem ez eldőlt...
több mint 2 éve
Örülök hogy a City "fanok" így elismernek minket, a Realon kívül csak ellenünk fütyültek ilyen nyomorék módon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Curtis, part-time rapper, part-time goalkeeper.Most értem haza, kb. 10 másodperccel a City-gól előtt kapcsolódtam be az eseményekbe.Curtois nagyokat védett előtte.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
Ez eddig szánalmas. Nem tudom mi volt az elképzelés, de ez egy semmi eddig.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Haaland elhozta Dortmundból a gegenpressinget
több mint 2 éve
Most értem haza, kb. 10 másodperccel a City-gól előtt kapcsolódtam be az eseményekbe.Curtois nagyokat védett előtte.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Modricnak 1 jó passza nem volt eddig kb :/
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Most értem haza, kb. 10 másodperccel a City-gól előtt kapcsolódtam be az eseményekbe.
több mint 2 éve
Ez kibaszott gyenge, mintha az mtk lenne fent, csak nem Rácz véd legalább😀Tobb perc ment le a meccsbol, mint ahany sikeres passzunk volt. Szégyen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Mi a real terve?szemöldök
Blevi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
nehéz ügy, nehéz ügy, de hát inkább a Real essen ki.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Mi a real terve?
több mint 2 éve
várható volt, hogy ezt nem lehet bírni, a Real át sem ment a félpályán eddig
több mint 2 éve
Kurtoá milyen vádállat ma is
több mint 2 éve
Guardiola szerint neki sosem mondták a City-nél h BL-t kell nyerni.Csak éppen ráértek elkölteni 1,2 milliárd eurot
több mint 2 éve
Ennyi labdakezelési hibát, rossz passz kísérletet több meccsen szoktak összehozni nem 15 perc alatt. Lesz itt baj