Soccer
friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Most olvasom, hogy az idei szezontól az Anfield egyes lelátóin IS lehet végig állva szurkolni a teljes meccset. Mi történt az angol szövetséggel, hogy újra kezdik megengedni..?Chelsea-nél meg a Wolvesnál már tavaly is lehetett, bevezették ezt a safe railing szektort, vagy mi a neve, gondolom az Anfielden is kiépítették
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Én a második félidőt lattam csak de pl Mazra tetszett.Yeees. Tel-nek is összejött a gól. Nagyon örülök neki! Szép volt nagyon.Kimmich es Musiala voltak a leggyengebbek tegnap. Kimmich pontrugasai mennek mindenfele, csak emberhez nem. Musiala, meg nem passzolt idoben es tobbszor onzoen jatszott. Goretzka viszont pozitiv csalodas volt. Mazra viszont nekem kicsit sulytalan a jobb oldalon, lehet ott Pavardal beszelnek, hogy maradjon megis.
Amúgy jó kis meccs volt. Végig uralva, idegenben 4-0, Kane gól és gólpassz az első kezdő meccsen, mi kell meg? 😀
Mondjuk a középpálya nem egy életbiztosítás, de első meccsnek teljesen rendben volt szerintem.
roberto23
Toto21
Kane is jó volt. Viszont Tuchelt nem tudom eldönteni. Néha gyönyörű támadás felépítés van amit szemmel láthatóan ő talált ki. Azonban aggasztó h a második félidő elején ez a gyenge werder is zavarba tudott hozni minket a nem túl fantáziadús presszingjevel és a kp védekezés néha úgy elcsúszott h simán át hoztak a labdát amiből vihettek 3-3 ellen pl. Nem Kim meccse volt mert Füllkrug is simán nyerte a légi parharcokat ellene. Elől jók voltunk csak néha onzoek mint Kane, Musiala és Mazra is. Őszintén szólva ez a meccs inkább 1-2 volt mint 0-4. Van még hova fejlődni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Yeees. Tel-nek is összejött a gól. Nagyon örülök neki! Szép volt nagyon.Kimmich es Musiala voltak a leggyengebbek tegnap. Kimmich pontrugasai mennek mindenfele, csak emberhez nem. Musiala, meg nem passzolt idoben es tobbszor onzoen jatszott. Goretzka viszont pozitiv csalodas volt. Mazra viszont nekem kicsit sulytalan a jobb oldalon, lehet ott Pavardal beszelnek, hogy maradjon megis.
Amúgy jó kis meccs volt. Végig uralva, idegenben 4-0, Kane gól és gólpassz az első kezdő meccsen, mi kell meg? 😀
Mondjuk a középpálya nem egy életbiztosítás, de első meccsnek teljesen rendben volt szerintem.
roberto23
Ez tegnapelőtt voltLisztes Jr. ma Frankfurtba utazott 8)A legjobb napot választotta hozzá.
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=TS4hB2pJMjE
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Lisztes Jr. ma Frankfurtba utazott 8)A legjobb napot választotta hozzá.
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=TS4hB2pJMjE
🚨‼️ OFFICIAL: Luciano Spalletti has been appointed as Italy coach. #Azzurri pic.twitter.com/rx2ngHip0v
— Italian Football News 🇮🇹 (@footitalia1) August 18, 2023
hajrá Diósgyőr!José Vitor Rodrigues da Silva dos Santos neve a livescoreon nem fért ki. JRDSD Santos volt a gólszerző azt mondják, abból meg 1betű hiányzik, mind1. Jó madagaszkári lenne.
törölt kristof

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Fradi szurkerek együtt vonultak a rapid szurkereivel Debrecenben és a meccsen is a vendég szektorban voltak, mikor a fradi is ma játszott. Nem gondoltam volna hogy van ennél lejjebb fradi szurkolónak de megleptek.Meccsre indultak, csak rossz irányba. Züdfehér-züdfehér, az meg nem tűnt fel nekik, hogy németül zwanzigol a másik csoport.
Nemes samu09
Szaúdi bajnokság élőben a spíler 1-en. A NAS játszik a TWN-nel, a csapatok igazi neveinek még nem néztem utána.Az MLS is ment/megy náluk, ennek azért több az értelme.
Kevés dolog tud már sokkolni, de ez most majdnem.
Kampman
Kevés dolog tud már sokkolni, de ez most majdnem.
Aaron Ramsdale, az Arsenal kapusa őszinte, nyílt levelet írt. Beszél benne a kudarcairól, testvére homoszexualitásáról, Mikel Artetáról, gyereke elvesztéséről, vagyis magáról, az emberről, aki a futballmez alatt lakozik. A Players Tribune-on megjelent írásának fordítása alább ⬇ pic.twitter.com/mZnBDYzc3v
— ZsoltHavasi (@zshav12) August 18, 2023
Klopp on Endo: "I'm really happy we can announce we have an agreement with a club AND a player."
— James Pearce (@JamesPearceLFC) August 18, 2023
Hátha egy újabb Milnert igazoltunk. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ha szaúdiak lesznek a BL főtáblán, akkor OV és társai is simán bevásárolhatják oda a Fradit, max kétezer lesz a benyó literje, meg 3 rugó lesz egy kiló kenyér, hülyének is megéri.Hamarabb sikerült nekik mint a Szaudiaknak szóval az már nem kihívás.
Go Vikings!
Lucas Paquetá deal, now on the verge of collapsing. 🚨🔵⛔️🇧🇷 #MCFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 18, 2023
Negotiations currently off between Manchester City and West Ham. pic.twitter.com/uE8LAzGGEc
Gabri Veiga to Napoli, here we go! Verbal agreement reached — €36m deal add-ons included to Celta Vigo for Spanish talented midfielder 🚨🔵🇪🇸 #Napoli
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 18, 2023
€30m fixed fee plus €6m add-ons package. Documents to be prepared and then time for medical tests.
Top signing for Serie A. pic.twitter.com/PK35zNigXU