Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon
Heisman nádor
Akkor melyik az?
Gergőbácsi
Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PL
Heisman nádor
Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?
City kiemelkedik perpill egész Európában, de emiatt ezt muszáj beírni ?
Amikor Real végig verte az összes PL csapatot attól a spanyol bajnoksag jobb volt?
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon
Heisman nádor
Akkor melyik az?
Gergőbácsi
Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PL

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

zacknorb
És jönnek a pudingok, hogy ők ezt bizony megmondták már rég. Csak igaza lett az alkesz, dagadt Rooneynak, szóval illene neki is egy állandó szék a helyi MTVA-ban.

Vicces lesz, ha megint az olaszok szarnak a küszöbre miközben a foci megint hazamegy 🙂

több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 795

zacknorb
Ha már KDB, én azon röhögök, hogy a Dinamó két embert rálicitálással elhozott még olcsó korában, hogy aztán ne legyen hozzájuk türelme, olcsóért túladjon rajtuk, aztán felépítsék őket, és aztán ne hozzájuk kerüljenek vissza: KDB-t meg Salah-t. Nem látom, hogy hova ne férne be hozzájuk bármelyikük - az elmúlt öt év során bármikor.
slowmotion
Nem elhanyagolható szempont a közeg. Valóban vicces utólag, de közel sem biztos hogy bármelyikük is ezt a szinten elérte volna ott, vagy akár csak hasonlót.
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Heisman nádor
Akkor melyik az?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan

zacknorb
Ha már KDB, én azon röhögök, hogy a Dinamó két embert rálicitálással elhozott még olcsó korában, hogy aztán ne legyen hozzájuk türelme, olcsóért túladjon rajtuk, aztán felépítsék őket, és aztán ne hozzájuk kerüljenek vissza: KDB-t meg Salah-t. Nem látom, hogy hova ne férne be hozzájuk bármelyikük - az elmúlt öt év során bármikor.
több mint 2 éve
Vajon lehet InterCity-vel menni a döntőre ? 🤔
Toca
Vótmá 😀
Heisman nádor
Oh eddig gyerek altatás volt a fenébe 😀
több mint 2 éve
Toca
Vótmá 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát a két meccs alapján inkább hajrá Luton, de gyanús, hogy a Coventry is simán kizúgna majd jövőre 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Hát mi hitvány förmedvény volt ez.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.

Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Blevi
Mondjuk modric helyett olyasvalakit aki tud futni és van fizikuma, ha már passzolni se tudott, őt már csak a neve tartja keretben, persze csereként beállva fél órákra még lehetne hasznos, de kezdetni luxus. Rég CR mellett lenne a helye valahol Ázsiában. Carvajal is off, kalap szart nem ér a gyerek, annál még lucas is jobb lenne széélhátvédnek, ő legalább tud futni, ha máshoz nem i s ért. Militao off, valverde kalap szar hónapok óta, rodrygo off kezdésnek mert gyenge, folyamatosan elnyomják, plusz a formán kívüli benzema is. Tavaly még a pöcséről is bepattant a labda, idán meg nem tud hogy hozzáérni, hogy ne pattanjon el tőle.

Folyamatosan kihúzták Zidanet és Ancelottit az egyéniségek a szarból, de taktika nélkül kurva nehéz ám a foci, + akkor is ha az ellenfeled 7-8 kilométerrel többet fut meccsenként. Ez különösen a meccsek elején szembeötlő, BL egyenes kieséses szakaszban nem volt egy olyan meccs sem, ahol az első 20 percben ne lettünk volna agyondominálva egy sima letámadással. Amúgy a real 20 éve már baszott rá arra, hogy az alulértékelt, meg nem énekelt vkpját elküldte, és megint belelépett abba a hibába. Mert Tchuameni nyilván nem az a szint, de akkor is luxus egy olyan meccsen a 2 nyuggert és valverdet kezdetni a középpályán, ahol tudod jól hogy az ellenfélnél lesz végig a labda. Nem is értem, igaz nem is én ülök a padon, nekem marad az FM 😀
eaglesmcnabb
Szar volt a formaidozotes ez teny de ha Mariano az alternativad akkor mit tegyen? Ez a City Fodent Mahrezt meg Alvarezt hoz be padrol.
Szerintem Carlo kihozta a keretbol amit lehetett, de az oregedest nem tudja visszaforditani.
Blevi
de vkp nélkül a city ellen? Mégis mire gondolt a költő? Én még kettőt is beraknék.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.

Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Blevi
Mondjuk modric helyett olyasvalakit aki tud futni és van fizikuma, ha már passzolni se tudott, őt már csak a neve tartja keretben, persze csereként beállva fél órákra még lehetne hasznos, de kezdetni luxus. Rég CR mellett lenne a helye valahol Ázsiában. Carvajal is off, kalap szart nem ér a gyerek, annál még lucas is jobb lenne széélhátvédnek, ő legalább tud futni, ha máshoz nem i s ért. Militao off, valverde kalap szar hónapok óta, rodrygo off kezdésnek mert gyenge, folyamatosan elnyomják, plusz a formán kívüli benzema is. Tavaly még a pöcséről is bepattant a labda, idán meg nem tud hogy hozzáérni, hogy ne pattanjon el tőle.

Folyamatosan kihúzták Zidanet és Ancelottit az egyéniségek a szarból, de taktika nélkül kurva nehéz ám a foci, + akkor is ha az ellenfeled 7-8 kilométerrel többet fut meccsenként. Ez különösen a meccsek elején szembeötlő, BL egyenes kieséses szakaszban nem volt egy olyan meccs sem, ahol az első 20 percben ne lettünk volna agyondominálva egy sima letámadással. Amúgy a real 20 éve már baszott rá arra, hogy az alulértékelt, meg nem énekelt vkpját elküldte, és megint belelépett abba a hibába. Mert Tchuameni nyilván nem az a szint, de akkor is luxus egy olyan meccsen a 2 nyuggert és valverdet kezdetni a középpályán, ahol tudod jól hogy az ellenfélnél lesz végig a labda. Nem is értem, igaz nem is én ülök a padon, nekem marad az FM 😀
eaglesmcnabb
Szar volt a formaidozotes ez teny de ha Mariano az alternativad akkor mit tegyen? Ez a City Fodent Mahrezt meg Alvarezt hoz be padrol.
Szerintem Carlo kihozta a keretbol amit lehetett, de az oregedest nem tudja visszaforditani.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 239
Coventry is odaért
Jó kis old school meccs jön a Lutonnal.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 815 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
legalább a Partidazo jó lesz ahogy szellemileg leépülnek a reál szurkoló szagértők 😀

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Amúgy Ancelotti ide vagy oda, de ha valaki ezek után azt mondja, hogy a két csapat kerete hasonló erossegu, az teljesen vakon van. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

FLZOLI
Blevi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Mekkora chokejob lenne a Citytol ha nem nyernenek a hulla gyenge Inter ellen?
Blevi
Peptől mindig jön egy mélytorok, csak most van neki egy ultimate warriorja
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 709 — beers & Packers
Azé' ez a City most nagyon oda volt rakva: erőnlétileg is, taktikailag is, mentálisan is.
több mint 2 éve
Mekkora chokejob lenne a Citytol ha nem nyernenek a hulla gyenge Inter ellen?
több mint 2 éve
A tulajdonosok is nagyon megerdemelnek a bl-t. Hahaha 😀 ez tetszik.

több mint 2 éve

FLZOLI
Blevi
Modric biztos nem kezd, Rudiger marad mint védő, Camavinga kp, Tchouameni fix kezdő darálni középen.
Benzema nettó emberhatrany a parharcban, bárki jobb nála, még a nyominger Mariano is többet csinált volna
FLZOLI
Azert Mariano ne mar. Most jott ki a kor. Szet lett futva a Madrid. Tchouameni nekem eddig gyenge ide.
több mint 2 éve
Ancelotti szerintem ebből a két évből szerintem kb kihozta a maxot, de ezt a meccset (és jópár barca ellenit) csúnyán eltaktikázta.

Ugyh én most azt mondom jöjjön új edző. Jót tenne a csapatnak a váltás, plusz bevallom nagyon kiváncsi lennék mire menne Ancelotti mondjuk a brazil válogatottal.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Ez a city egy szép cinderella sztori.
Olyan cinderella, akit eladtak Dubajba, de boldog mert van pénze.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagelsmann remélem csak erre várt, elég volt az olaszos célfociból. Zidane tök ugyan ez az iskola