Soccer
Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PLLegalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
Gergőbácsi
Heisman nádor
City kiemelkedik perpill egész Európában, de emiatt ezt muszáj beírni ?
Amikor Real végig verte az összes PL csapatot attól a spanyol bajnoksag jobb volt?
Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PLLegalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
Gergőbácsi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
És jönnek a pudingok, hogy ők ezt bizony megmondták már rég. Csak igaza lett az alkesz, dagadt Rooneynak, szóval illene neki is egy állandó szék a helyi MTVA-ban.Ahányszor látom Bernardo Silva labda érintéseit - inkább simításait - mindig azt gondolom, hogy elnézném Pool mezben.
— marksoos (@soos_mark_) May 17, 2023
Aztán rájövök, hogy akkor inkább De Bruyne-ét.
Majd meglátom Gündogan.
Áhh, menjetek a p*csába.
zacknorb
Vicces lesz, ha megint az olaszok szarnak a küszöbre miközben a foci megint hazamegy 🙂
Nem elhanyagolható szempont a közeg. Valóban vicces utólag, de közel sem biztos hogy bármelyikük is ezt a szinten elérte volna ott, vagy akár csak hasonlót.Ha már KDB, én azon röhögök, hogy a Dinamó két embert rálicitálással elhozott még olcsó korában, hogy aztán ne legyen hozzájuk türelme, olcsóért túladjon rajtuk, aztán felépítsék őket, és aztán ne hozzájuk kerüljenek vissza: KDB-t meg Salah-t. Nem látom, hogy hova ne férne be hozzájuk bármelyikük - az elmúlt öt év során bármikor.Ahányszor látom Bernardo Silva labda érintéseit - inkább simításait - mindig azt gondolom, hogy elnézném Pool mezben.
Majd meglátom Gündogan.
Áhh, menjetek a p*csába.
zacknorb
slowmotion
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Ha már KDB, én azon röhögök, hogy a Dinamó két embert rálicitálással elhozott még olcsó korában, hogy aztán ne legyen hozzájuk türelme, olcsóért túladjon rajtuk, aztán felépítsék őket, és aztán ne hozzájuk kerüljenek vissza: KDB-t meg Salah-t. Nem látom, hogy hova ne férne be hozzájuk bármelyikük - az elmúlt öt év során bármikor.Ahányszor látom Bernardo Silva labda érintéseit - inkább simításait - mindig azt gondolom, hogy elnézném Pool mezben.
Majd meglátom Gündogan.
Áhh, menjetek a p*csába.
zacknorb
Oh eddig gyerek altatás volt a fenébe 😀Vajon lehet InterCity-vel menni a döntőre ? 🤔Vótmá 😀
Toca
Heisman nádor
Vajon lehet InterCity-vel menni a döntőre ? 🤔Vótmá 😀
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
de vkp nélkül a city ellen? Mégis mire gondolt a költő? Én még kettőt is beraknék.Szar volt a formaidozotes ez teny de ha Mariano az alternativad akkor mit tegyen? Ez a City Fodent Mahrezt meg Alvarezt hoz be padrol.Mondjuk modric helyett olyasvalakit aki tud futni és van fizikuma, ha már passzolni se tudott, őt már csak a neve tartja keretben, persze csereként beállva fél órákra még lehetne hasznos, de kezdetni luxus. Rég CR mellett lenne a helye valahol Ázsiában. Carvajal is off, kalap szart nem ér a gyerek, annál még lucas is jobb lenne széélhátvédnek, ő legalább tud futni, ha máshoz nem i s ért. Militao off, valverde kalap szar hónapok óta, rodrygo off kezdésnek mert gyenge, folyamatosan elnyomják, plusz a formán kívüli benzema is. Tavaly még a pöcséről is bepattant a labda, idán meg nem tud hogy hozzáérni, hogy ne pattanjon el tőle.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Blevi
Folyamatosan kihúzták Zidanet és Ancelottit az egyéniségek a szarból, de taktika nélkül kurva nehéz ám a foci, + akkor is ha az ellenfeled 7-8 kilométerrel többet fut meccsenként. Ez különösen a meccsek elején szembeötlő, BL egyenes kieséses szakaszban nem volt egy olyan meccs sem, ahol az első 20 percben ne lettünk volna agyondominálva egy sima letámadással. Amúgy a real 20 éve már baszott rá arra, hogy az alulértékelt, meg nem énekelt vkpját elküldte, és megint belelépett abba a hibába. Mert Tchuameni nyilván nem az a szint, de akkor is luxus egy olyan meccsen a 2 nyuggert és valverdet kezdetni a középpályán, ahol tudod jól hogy az ellenfélnél lesz végig a labda. Nem is értem, igaz nem is én ülök a padon, nekem marad az FM 😀
eaglesmcnabb
Szerintem Carlo kihozta a keretbol amit lehetett, de az oregedest nem tudja visszaforditani.
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Szar volt a formaidozotes ez teny de ha Mariano az alternativad akkor mit tegyen? Ez a City Fodent Mahrezt meg Alvarezt hoz be padrol.Mondjuk modric helyett olyasvalakit aki tud futni és van fizikuma, ha már passzolni se tudott, őt már csak a neve tartja keretben, persze csereként beállva fél órákra még lehetne hasznos, de kezdetni luxus. Rég CR mellett lenne a helye valahol Ázsiában. Carvajal is off, kalap szart nem ér a gyerek, annál még lucas is jobb lenne széélhátvédnek, ő legalább tud futni, ha máshoz nem i s ért. Militao off, valverde kalap szar hónapok óta, rodrygo off kezdésnek mert gyenge, folyamatosan elnyomják, plusz a formán kívüli benzema is. Tavaly még a pöcséről is bepattant a labda, idán meg nem tud hogy hozzáérni, hogy ne pattanjon el tőle.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Blevi
Folyamatosan kihúzták Zidanet és Ancelottit az egyéniségek a szarból, de taktika nélkül kurva nehéz ám a foci, + akkor is ha az ellenfeled 7-8 kilométerrel többet fut meccsenként. Ez különösen a meccsek elején szembeötlő, BL egyenes kieséses szakaszban nem volt egy olyan meccs sem, ahol az első 20 percben ne lettünk volna agyondominálva egy sima letámadással. Amúgy a real 20 éve már baszott rá arra, hogy az alulértékelt, meg nem énekelt vkpját elküldte, és megint belelépett abba a hibába. Mert Tchuameni nyilván nem az a szint, de akkor is luxus egy olyan meccsen a 2 nyuggert és valverdet kezdetni a középpályán, ahol tudod jól hogy az ellenfélnél lesz végig a labda. Nem is értem, igaz nem is én ülök a padon, nekem marad az FM 😀
eaglesmcnabb
Szerintem Carlo kihozta a keretbol amit lehetett, de az oregedest nem tudja visszaforditani.
Ahányszor látom Bernardo Silva labda érintéseit - inkább simításait - mindig azt gondolom, hogy elnézném Pool mezben.
Majd meglátom Gündogan.
Áhh, menjetek a p*csába.
Poloska vagyok.
„History is a set of lies agreed upon.”
Mondjuk modric helyett olyasvalakit aki tud futni és van fizikuma, ha már passzolni se tudott, őt már csak a neve tartja keretben, persze csereként beállva fél órákra még lehetne hasznos, de kezdetni luxus. Rég CR mellett lenne a helye valahol Ázsiában. Carvajal is off, kalap szart nem ér a gyerek, annál még lucas is jobb lenne széélhátvédnek, ő legalább tud futni, ha máshoz nem i s ért. Militao off, valverde kalap szar hónapok óta, rodrygo off kezdésnek mert gyenge, folyamatosan elnyomják, plusz a formán kívüli benzema is. Tavaly még a pöcséről is bepattant a labda, idán meg nem tud hogy hozzáérni, hogy ne pattanjon el tőle.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
FLZOLI
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Mekkora chokejob lenne a Citytol ha nem nyernenek a hulla gyenge Inter ellen?Peptől mindig jön egy mélytorok, csak most van neki egy ultimate warriorja
Blevi
Azert Mariano ne mar. Most jott ki a kor. Szet lett futva a Madrid. Tchouameni nekem eddig gyenge ide.Modric biztos nem kezd, Rudiger marad mint védő, Camavinga kp, Tchouameni fix kezdő darálni középen.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
FLZOLI
Blevi
Benzema nettó emberhatrany a parharcban, bárki jobb nála, még a nyominger Mariano is többet csinált volna
FLZOLI
Ugyh én most azt mondom jöjjön új edző. Jót tenne a csapatnak a váltás, plusz bevallom nagyon kiváncsi lennék mire menne Ancelotti mondjuk a brazil válogatottal.
Olyan cinderella, akit eladtak Dubajba, de boldog mert van pénze.