Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Most megnéztem újra.Az alapvonali lassításon is látszott, hogy volt kontaktSzép volt Dominik 😁Láb? 100% hogy nem találta el.
Láb volt...
Chargers LT
davemayer
Más kérdés, hogy természetesen simán állva marad bárki, aki akar ilyen kicsinél 😎
Chargers LT
A lábfejük nem találkozott, az egyetlen takarási pont a felvételen a sípcsontjuk környéke, de Szobo kitámasztásán és az ugrásán tisztán látszik hogy kontakt nélkül volt.
Szép teljesítmény volt amúgy, én csak azt nem értem a var hogy nem szúrta ki.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tolják a Liverpoolt, tudják hogy valamivel kompenzálniuk kell a DM hiányát és a komplett védelem (és Alisson) inkompetenciáját. Szokj hozzá, mert szerencsére a MU-t még sosem tolták, így nem tudhatod milyen!Köszi, rendes vagy. Nem frusztrált vagyok, hanem értetlenül állok az előtt hogy a van dijknak mit néztek el a 16oson belül a másik oldalon meg mit hagyott jóvá a var. Nevetséges azèrt.Ő van kijelölve tizenegyes rúgónak, ne picsogjatok már.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Davemayer is olyan frusztrált, mintha a 37. fordulóban kiesőhelyen állna a MU. Persze tőle megszoktuk.
Mikey
davemayer
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Károgsz egész nap, mindenkor, mindenhol. Nagyon megkeseredett ember lehetszDave Mayer a bowl.hu fórum károgó varjújaMivan?!
JC6 - a ruszki
davemayer
több mint 2 éve
Fordított esetben is ezt mondanád, ha Szobo lenne a kijelölt rúgó? Emlékezz a kő-papír-ollóra.Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Debutál egy fontos játekos az anfielden, oke 1-1nél de az ő trükkjének köszönhetően lesz 11es és ezt csinálja... úgy hogy Dominik jól lövi a 11est, nyugodtan oda lehet adni neki akár kiélezettebb helyzetben is.
Ha ez a meccs végén van xnél akkor lője Salah (gondolom ő van elsőszámúnak mondva) de ez így tényleg gáz. A meccs közbeni megmozdulásairól meg ne is beszéljünk...
davemayer
Azért van kijelölve a rúgó, hogy alapesetben ő lövi. Ha már eldőlt a meccs átadhatja másnak, de addig nem. Remélem nemsokára Domi lesz a kijelölt rugó.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Dave Mayer a bowl.hu fórum károgó varjújaMivan?!
JC6 - a ruszki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Köszi, rendes vagy. Nem frusztrált vagyok, hanem értetlenül állok az előtt hogy a van dijknak mit néztek el a 16oson belül a másik oldalon meg mit hagyott jóvá a var. Nevetséges azèrt.Ő van kijelölve tizenegyes rúgónak, ne picsogjatok már.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Davemayer is olyan frusztrált, mintha a 37. fordulóban kiesőhelyen állna a MU. Persze tőle megszoktuk.
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Persze, de ettől még ő a kijelölt rúgó, és ezt Szoboszlai is tudja. Még egy-két ilyen és csere lesz, mert már tavaly is nagyon kilógott a lóláb a tizenegyeseinél.Ilyen százalékkal azért Allison is tudná rúgniŐ van kijelölve tizenegyes rúgónak, ne picsogjatok már.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Mikey
kapitnono
több mint 2 éve
Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Debutál egy fontos játekos az anfielden, oke 1-1nél de az ő trükkjének köszönhetően lesz 11es és ezt csinálja... úgy hogy Dominik jól lövi a 11est, nyugodtan oda lehet adni neki akár kiélezettebb helyzetben is.
Ha ez a meccs végén van xnél akkor lője Salah (gondolom ő van elsőszámúnak mondva) de ez így tényleg gáz. A meccs közbeni megmozdulásairól meg ne is beszéljünk...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ilyen százalékkal azért Allison is tudná rúgniŐ van kijelölve tizenegyes rúgónak, ne picsogjatok már.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Mikey

több mint 2 éve
Picsaba a védő lábát 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Jól játszik Domi, hala Istennek
több mint 2 éve
Ő van kijelölve tizenegyes rúgónak, ne picsogjatok már.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
több mint 2 éve
Salah amúgy azért ragadta magához a labdát a tizenegyesnél, mert Kerkez mellett úgy se rúg gólt. 😀Kerkez a mezőny egyik legjobbja eddig
iktriad
több mint 2 éve
Mondom, ezért értem ő miért adta meg.Azert dobta magat mert hozzaert sztem. Ezt eloben spori nem lathattaMég az is látszott hogy Szobo elrugaszkodik a földtől és utána egy pillanatra sem törik meg a láb mozgása, még a hely is látszott a lábaik között.Akkora diving volt mint egy ház, a var meg jóváhagyja?! Ez hogy a faszba lehetséges? A második lassitasbol egyertelmű volt h hozza sem ért.Volt kontakt, de volt benne egy kis szini tanoda is.
davemayer
Blevi
Az hogy a spori megadta megèrtem de ezt a varnak azonnal el kellett volna venni.
davemayer
Blevi
A második lassitasból egyertelműen latszott h nem volt kontakt, ha tudod nézd majd vissza. Én még vissza is tekertem ahhoz direkt h megnézzem újra, kb olyan volt mint amiért a 2006os vb döntőben 11est kaptak a franciák, jól kivitelezett de kontakt nélküli esés.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tisztán látszott a tizi előtt hogy Mo-nak baja van Szobival 😃 de sebaj, nem sok kell és Domi lövi
több mint 2 éve
Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer

több mint 2 éve
Salah amúgy azért ragadta magához a labdát a tizenegyesnél, mert Kerkez mellett úgy se rúg gólt. 😀
több mint 2 éve
Dave Mayer a bowl.hu fórum károgó varjúja
több mint 2 éve
Az alapvonali lassításon is látszott, hogy volt kontaktSzép volt Dominik 😁Láb? 100% hogy nem találta el.
Láb volt...
Chargers LT
davemayer
Más kérdés, hogy természetesen simán állva marad bárki, aki akar ilyen kicsinél 😎
több mint 2 éve
Azert dobta magat mert hozzaert sztem. Ezt eloben spori nem lathattaMég az is látszott hogy Szobo elrugaszkodik a földtől és utána egy pillanatra sem törik meg a láb mozgása, még a hely is látszott a lábaik között.Akkora diving volt mint egy ház, a var meg jóváhagyja?! Ez hogy a faszba lehetséges? A második lassitasbol egyertelmű volt h hozza sem ért.Volt kontakt, de volt benne egy kis szini tanoda is.
davemayer
Blevi
Az hogy a spori megadta megèrtem de ezt a varnak azonnal el kellett volna venni.
davemayer
több mint 2 éve
Még az is látszott hogy Szobo elrugaszkodik a földtől és utána egy pillanatra sem törik meg a láb mozgása, még a hely is látszott a lábaik között.Akkora diving volt mint egy ház, a var meg jóváhagyja?! Ez hogy a faszba lehetséges? A második lassitasbol egyertelmű volt h hozza sem ért.Volt kontakt, de volt benne egy kis szini tanoda is.
davemayer
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
"Pechvogel Szalai" a Kickert idézve már nem jött ki a 2. félidőre a Hoffenheimnál.
több mint 2 éve
Szép volt Dominik 😁Láb? 100% hogy nem találta el.
Láb volt...
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Akkora diving volt mint egy ház, a var meg jóváhagyja?! Ez hogy a faszba lehetséges? A második lassitasbol egyertelmű volt h hozza sem ért.Volt kontakt, de volt benne egy kis szini tanoda is.
davemayer
több mint 2 éve
Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal