Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Aztán Newcastle, aztán a következő sejkMost olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ők nem èrdekelnek 😊Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2
warr_b
több mint 2 éve
Remélem az idén befolyó rohadt sok BL pénzt okosan forgatják meg az olaszok, most hirtelen nagyon sok eurótt utalnak ki Olaszországba.Mi az az FFP?
És az idén a pénztől eleső gigaklubbok nyári költekezésén meglátszik e majd ennek a hatása. (FFP szabályok)
Tony Adams

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪
több mint 2 éve
Megnézném a arcukat amikor majd rájönnek, hogy ez nem az a J Bellingham. (Mielőtt megint belém köt valaki csak poénnak szántam !)🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) May 18, 2023
Sunderland are in advanced talks and hopeful of concluding a deal to sign Jobe Bellingham.💰 pic.twitter.com/ahKX0r9c4f
több mint 2 éve
Az albán kettőben a legjobb, hogy első liga a hivatalos neve 😀
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az Anktarktisz induló nyári szezonja volt idáig a legnagyobb dobása.Jaja, az nagy királyság volt 😊
ozibozi
Egyszer egy Szardínia-Korzika válogatott derbire lenne jó eljutni.

több mint 2 éve
Így van, ilyen alantas sértéseket meg sem hallok.ma délután 4-től albán másodosztály utolsó forduló, kedvenc bajnokságom, a lehető leghülyébb lebonyolítással: 14 csapat, 1-2. feljut, 3-6. playoff, 11-14. kiesik, 9-10. playoff a bentmaradásért 😀 a jelenleg 8. helyen álló csapat a mai eredményektől függően egy hét múlva a feljutásért, de akár a kiesés ellen is meccselhet 😀 ezt tuti még @warr_b se követi!Kétlem, hogy ne nézné, múlt héten kint volt egy mongol megye 2 kiesési rangadón. Tegnap egy surinamei primavera meccsen fényképezkedett. Pápua Új-Guineai harmad osztály kedvence, pedig ott még első osztály is alig van.
Löfli
Sixo
Jóhogy követem, főleg mivel a Skenderbeu kiesett tavaly és a kettőben tolta (csont nélkül vissza is jutottak, ahogy a Dinamo Tirana is feljutott). Remélem a playoffból a Flamurtari megy fel, őket is csípem.
Kár hogy a Turbina Cerrik kipottyant, jó a nevük 😕

több mint 2 éve
tegnap mondjuk Carlo gondolta túlBízzunk Pepben hátja megint túlgondolja. 😊Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.Mondjuk ez egyetlen módon tartom elképzelhetőnek. Ha a Cityt nem engedik be a stadionba. Minden más esetben megnyerik az áhított BL-jüket. De legyen igazad és nyerjen az Inter.
Sixo
Bálesz
Toca
meglátjuk Simone is megteszi-e ugyanezt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bízzunk Pepben hátja megint túlgondolja. 😊Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.Mondjuk ez egyetlen módon tartom elképzelhetőnek. Ha a Cityt nem engedik be a stadionba. Minden más esetben megnyerik az áhított BL-jüket. De legyen igazad és nyerjen az Inter.
Sixo
Bálesz
több mint 2 éve
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.Mondjuk ez egyetlen módon tartom elképzelhetőnek. Ha a Cityt nem engedik be a stadionba. Minden más esetben megnyerik az áhított BL-jüket. De legyen igazad és nyerjen az Inter.
Sixo

több mint 2 éve
Remélem az idén befolyó rohadt sok BL pénzt okosan forgatják meg az olaszok, most hirtelen nagyon sok eurótt utalnak ki Olaszországba.És az idén a pénztől eleső gigaklubbok nyári költekezésén meglátszik e majd ennek a hatása. (FFP szabályok)
több mint 2 éve
Az Anktarktisz induló nyári szezonja volt idáig a legnagyobb dobása.?
ozibozi
több mint 2 éve
Az Anktarktisz induló nyári szezonja volt idáig a legnagyobb dobása.
több mint 2 éve
ma délután 4-től albán másodosztály utolsó forduló, kedvenc bajnokságom, a lehető leghülyébb lebonyolítással: 14 csapat, 1-2. feljut, 3-6. playoff, 11-14. kiesik, 9-10. playoff a bentmaradásért 😀 a jelenleg 8. helyen álló csapat a mai eredményektől függően egy hét múlva a feljutásért, de akár a kiesés ellen is meccselhet 😀 ezt tuti még @warr_b se követi!Kétlem, hogy ne nézné, múlt héten kint volt egy mongol megye 2 kiesési rangadón. Tegnap egy surinamei primavera meccsen fényképezkedett. Pápua Új-Guineai harmad osztály kedvence, pedig ott még első osztály is alig van.
Löfli
több mint 2 éve
Én annyiban árnyalnám, hogyÉpp ez az, hogy én nem veled vitatkozok, hanem a beírtam hogy a spanyolok "szagértők" remélem feldolgozzák hogy az érveik elbuktak, mert a Real meg a Sevilla a két érvük normális társalgás helyett. Ezért hoztam elő az alap kommentet. Aztán megkérdeztek, szerintem a PL az, mivel közel ugyanannyira nap mint nap követem a két bajnokságot, ez volt a válaszom.Én nem mondtam, hogy a LaLiga az erősebb , csak azt nem értem, hogy minek ez előhozni.Nem, tavaly sem a LaLiga volt a legerősebb. Épp erre írtam az első hsz-t, ugyanis a spanyol sajtó ezzel volt tele a korház Pool és a Chelsea kiütése után, plusz a Sevilla korábbi EL győzelmei miatt a LaLiga a legjobb. A City győzelem arra volt elég, hogy elvegye az ilyen alaptalan kijelentéseket amit számon kérsz és előkerültek, pl ha egy LaLiga csapat megvert egy PL csapatot. Egy-két csapat hiába emelkedik ki, akkor is a teljes 18-20 csapatot kell nézni.Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PLLegalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
Gergőbácsi
Heisman nádor
City kiemelkedik perpill egész Európában, de emiatt ezt muszáj beírni ?
Amikor Real végig verte az összes PL csapatot attól a spanyol bajnoksag jobb volt?
Toca
Heisman nádor
Nem tudod összehasonlítani őket. Nyilván a PLben több a pénz mélyebbek talán a keretek több a jó csapat, de akkor is full szubijektiv az, hogy mi a jobb.
Toca
Egyetértek veled, viszont az én szubjektív véleményem hogy a PL a pénz miatt maga a szuperliga lite, odamegy az "intelligencia (edzők, staff)", legtöbb játékos is ott szeretné kipróbálni magát. Talán inkább a papíron legerősebb szót használnám, a legjobb liga címhez több dolog kell, és a személyes preferencia is jobban bejátszik, ettől még nem feltétlen övék a legjobb termék.
Semennyire nem nézem le a LaLigát és beléjük kell rúgni mert kiesett a Madrid, a Top4 bajnokság mindegyikét fogyasztom, nem az eltartott ujjú PL a besztlíg felfogás miatt jegyeztem ezt meg.
Heisman nádor
"Egyetértek veled, viszont az én szubjektív véleményem hogy a PL a pénz miatt maga a szuperliga lite, odamegy az "intelligencia (edzők, staff)", legtöbb játékos is ott szeretné
Amúgy egyetértek, de nem azért mennek oda, hogy kipróbálják magukat, hanem mert ott több a pénz és ez nálam nem csak minőség javító, hanem sokszor rontó tényező is.
De ha a Laliga top10 és PL top10 össze lenne eresztve érdekes kérdés lenne.
Spanyol 4+1(ATM,Real,Barc,Sevilla+Villareal) vs PL 8 vagy 2+3+3(City-Pool + Manu- Arsenal - Chelsea + Aresnal - Newcastle + Tottanham) se fixen mondanám, hogy a PL csapatok dominálnának.
Az lenne inkább az érdekes, hogy melyik stílus dominálna jobban.
több mint 2 éve
ma délután 4-től albán másodosztály utolsó forduló, kedvenc bajnokságom, a lehető leghülyébb lebonyolítással: 14 csapat, 1-2. feljut, 3-6. playoff, 11-14. kiesik, 9-10. playoff a bentmaradásért 😀 a jelenleg 8. helyen álló csapat a mai eredményektől függően egy hét múlva a feljutásért, de akár a kiesés ellen is meccselhet 😀 ezt tuti még @warr_b se követi!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.azért majd utólag áruld el pls, hogy milyen cuccot tolsz 😛
Sixo
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 409
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.Remelem tenyeg behuzza az inter.ne man h a cici.
Sixo
több mint 2 éve
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt.Javítottam 😁JuveRoma EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.
Sixo
több mint 2 éve
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.
több mint 2 éve
Épp ez az, hogy én nem veled vitatkozok, hanem a beírtam hogy a spanyolok "szagértők" remélem feldolgozzák hogy az érveik elbuktak, mert a Real meg a Sevilla a két érvük normális társalgás helyett. Ezért hoztam elő az alap kommentet. Aztán megkérdeztek, szerintem a PL az, mivel közel ugyanannyira nap mint nap követem a két bajnokságot, ez volt a válaszom.Én nem mondtam, hogy a LaLiga az erősebb , csak azt nem értem, hogy minek ez előhozni.Nem, tavaly sem a LaLiga volt a legerősebb. Épp erre írtam az első hsz-t, ugyanis a spanyol sajtó ezzel volt tele a korház Pool és a Chelsea kiütése után, plusz a Sevilla korábbi EL győzelmei miatt a LaLiga a legjobb. A City győzelem arra volt elég, hogy elvegye az ilyen alaptalan kijelentéseket amit számon kérsz és előkerültek, pl ha egy LaLiga csapat megvert egy PL csapatot. Egy-két csapat hiába emelkedik ki, akkor is a teljes 18-20 csapatot kell nézni.Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PLLegalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
Gergőbácsi
Heisman nádor
Amikor Real végig verte az összes PL csapatot attól a spanyol bajnoksag jobb volt?
Toca
Heisman nádor
Nem tudod összehasonlítani őket. Nyilván a PLben több a pénz mélyebbek talán a keretek több a jó csapat, de akkor is full szubijektiv az, hogy mi a jobb.
Toca
Egyetértek veled, viszont az én szubjektív véleményem hogy a PL a pénz miatt maga a szuperliga lite, odamegy az "intelligencia (edzők, staff)", legtöbb játékos is ott szeretné kipróbálni magát. Talán inkább a papíron legerősebb szót használnám, a legjobb liga címhez több dolog kell, és a személyes preferencia is jobban bejátszik, ettől még nem feltétlen övék a legjobb termék.
Semennyire nem nézem le a LaLigát és beléjük kell rúgni mert kiesett a Madrid, a Top4 bajnokság mindegyikét fogyasztom, nem az eltartott ujjú PL a besztlíg felfogás miatt jegyeztem ezt meg.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Én nem mondtam, hogy a LaLiga az erősebb , csak azt nem értem, hogy minek ez előhozni.Nem, tavaly sem a LaLiga volt a legerősebb. Épp erre írtam az első hsz-t, ugyanis a spanyol sajtó ezzel volt tele a korház Pool és a Chelsea kiütése után, plusz a Sevilla korábbi EL győzelmei miatt a LaLiga a legjobb. A City győzelem arra volt elég, hogy elvegye az ilyen alaptalan kijelentéseket amit számon kérsz és előkerültek, pl ha egy LaLiga csapat megvert egy PL csapatot. Egy-két csapat hiába emelkedik ki, akkor is a teljes 18-20 csapatot kell nézni.Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PLLegalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
Gergőbácsi
Heisman nádor
Toca
Heisman nádor
több mint 2 éve
Nem, tavaly sem a LaLiga volt a legerősebb. Épp erre írtam az első hsz-t, ugyanis a spanyol sajtó ezzel volt tele a korház Pool és a Chelsea kiütése után, plusz a Sevilla korábbi EL győzelmei miatt a LaLiga a legjobb. A City győzelem arra volt elég, hogy elvegye az ilyen alaptalan kijelentéseket amit számon kérsz és előkerültek, pl ha egy LaLiga csapat megvert egy PL csapatot. Egy-két csapat hiába emelkedik ki, akkor is a teljes 18-20 csapatot kell nézni.Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PLLegalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonAkkor melyik az?
Heisman nádor
Gergőbácsi
Heisman nádor
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz