Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪
dande2
Hóóógyísne, jövőre meg majd a PSG, mi?
warr_b
Aztán Newcastle, aztán a következő sejk

Liverpool Fc
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 161 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most olyan izèk vagytok, egyszer vègre megnyeri a City ès túl lehet lépni a tèmán 🤪
dande2
warr_b
Ők nem èrdekelnek 😊
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Remélem az idén befolyó rohadt sok BL pénzt okosan forgatják meg az olaszok, most hirtelen nagyon sok eurótt utalnak ki Olaszországba.
És az idén a pénztől eleső gigaklubbok nyári költekezésén meglátszik e majd ennek a hatása. (FFP szabályok)
Tony Adams
Mi az az FFP?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 161 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Megnézném a arcukat amikor majd rájönnek, hogy ez nem az a J Bellingham. (Mielőtt megint belém köt valaki csak poénnak szántam !)

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 815 — Kinek mit intézett a kormánya
Az albán kettőben a legjobb, hogy első liga a hivatalos neve 😀

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az Anktarktisz induló nyári szezonja volt idáig a legnagyobb dobása.
ozibozi
Jaja, az nagy királyság volt 😊
Egyszer egy Szardínia-Korzika válogatott derbire lenne jó eljutni.

több mint 2 éve
ma délután 4-től albán másodosztály utolsó forduló, kedvenc bajnokságom, a lehető leghülyébb lebonyolítással: 14 csapat, 1-2. feljut, 3-6. playoff, 11-14. kiesik, 9-10. playoff a bentmaradásért 😀 a jelenleg 8. helyen álló csapat a mai eredményektől függően egy hét múlva a feljutásért, de akár a kiesés ellen is meccselhet 😀 ezt tuti még @warr_b se követi!
Löfli
Kétlem, hogy ne nézné, múlt héten kint volt egy mongol megye 2 kiesési rangadón. Tegnap egy surinamei primavera meccsen fényképezkedett. Pápua Új-Guineai harmad osztály kedvence, pedig ott még első osztály is alig van.
Sixo
Így van, ilyen alantas sértéseket meg sem hallok.
Jóhogy követem, főleg mivel a Skenderbeu kiesett tavaly és a kettőben tolta (csont nélkül vissza is jutottak, ahogy a Dinamo Tirana is feljutott). Remélem a playoffból a Flamurtari megy fel, őket is csípem.
Kár hogy a Turbina Cerrik kipottyant, jó a nevük 😕

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.
Sixo
Mondjuk ez egyetlen módon tartom elképzelhetőnek. Ha a Cityt nem engedik be a stadionba. Minden más esetben megnyerik az áhított BL-jüket. De legyen igazad és nyerjen az Inter.
Bálesz
Bízzunk Pepben hátja megint túlgondolja. 😊
Toca
tegnap mondjuk Carlo gondolta túl
meglátjuk Simone is megteszi-e ugyanezt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.
Sixo
Mondjuk ez egyetlen módon tartom elképzelhetőnek. Ha a Cityt nem engedik be a stadionba. Minden más esetben megnyerik az áhított BL-jüket. De legyen igazad és nyerjen az Inter.
Bálesz
Bízzunk Pepben hátja megint túlgondolja. 😊
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Sixo

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Remélem az idén befolyó rohadt sok BL pénzt okosan forgatják meg az olaszok, most hirtelen nagyon sok eurótt utalnak ki Olaszországba.
És az idén a pénztől eleső gigaklubbok nyári költekezésén meglátszik e majd ennek a hatása. (FFP szabályok)
több mint 2 éve
ozibozi
?
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 239
több mint 2 éve
ma délután 4-től albán másodosztály utolsó forduló, kedvenc bajnokságom, a lehető leghülyébb lebonyolítással: 14 csapat, 1-2. feljut, 3-6. playoff, 11-14. kiesik, 9-10. playoff a bentmaradásért 😀 a jelenleg 8. helyen álló csapat a mai eredményektől függően egy hét múlva a feljutásért, de akár a kiesés ellen is meccselhet 😀 ezt tuti még @warr_b se követi!
Löfli
Kétlem, hogy ne nézné, múlt héten kint volt egy mongol megye 2 kiesési rangadón. Tegnap egy surinamei primavera meccsen fényképezkedett. Pápua Új-Guineai harmad osztály kedvence, pedig ott még első osztály is alig van.

több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon
Heisman nádor
Akkor melyik az?
Gergőbácsi
Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PL
Heisman nádor
Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?
City kiemelkedik perpill egész Európában, de emiatt ezt muszáj beírni ?
Amikor Real végig verte az összes PL csapatot attól a spanyol bajnoksag jobb volt?
Toca
Nem, tavaly sem a LaLiga volt a legerősebb. Épp erre írtam az első hsz-t, ugyanis a spanyol sajtó ezzel volt tele a korház Pool és a Chelsea kiütése után, plusz a Sevilla korábbi EL győzelmei miatt a LaLiga a legjobb. A City győzelem arra volt elég, hogy elvegye az ilyen alaptalan kijelentéseket amit számon kérsz és előkerültek, pl ha egy LaLiga csapat megvert egy PL csapatot. Egy-két csapat hiába emelkedik ki, akkor is a teljes 18-20 csapatot kell nézni.
Heisman nádor
Én nem mondtam, hogy a LaLiga az erősebb , csak azt nem értem, hogy minek ez előhozni.
Nem tudod összehasonlítani őket. Nyilván a PLben több a pénz mélyebbek talán a keretek több a jó csapat, de akkor is full szubijektiv az, hogy mi a jobb.
Toca
Épp ez az, hogy én nem veled vitatkozok, hanem a beírtam hogy a spanyolok "szagértők" remélem feldolgozzák hogy az érveik elbuktak, mert a Real meg a Sevilla a két érvük normális társalgás helyett. Ezért hoztam elő az alap kommentet. Aztán megkérdeztek, szerintem a PL az, mivel közel ugyanannyira nap mint nap követem a két bajnokságot, ez volt a válaszom.
Egyetértek veled, viszont az én szubjektív véleményem hogy a PL a pénz miatt maga a szuperliga lite, odamegy az "intelligencia (edzők, staff)", legtöbb játékos is ott szeretné kipróbálni magát. Talán inkább a papíron legerősebb szót használnám, a legjobb liga címhez több dolog kell, és a személyes preferencia is jobban bejátszik, ettől még nem feltétlen övék a legjobb termék.
Semennyire nem nézem le a LaLigát és beléjük kell rúgni mert kiesett a Madrid, a Top4 bajnokság mindegyikét fogyasztom, nem az eltartott ujjú PL a besztlíg felfogás miatt jegyeztem ezt meg.
Heisman nádor
Én annyiban árnyalnám, hogy
"Egyetértek veled, viszont az én szubjektív véleményem hogy a PL a pénz miatt maga a szuperliga lite, odamegy az "intelligencia (edzők, staff)", legtöbb játékos is ott szeretné kipróbálni magát az irreálisan túlfizetést, klubjaik meg az irreálisan sok átigazolási pénzt."

Amúgy egyetértek, de nem azért mennek oda, hogy kipróbálják magukat, hanem mert ott több a pénz és ez nálam nem csak minőség javító, hanem sokszor rontó tényező is.

De ha a Laliga top10 és PL top10 össze lenne eresztve érdekes kérdés lenne.
Spanyol 4+1(ATM,Real,Barc,Sevilla+Villareal) vs PL 8 vagy 2+3+3(City-Pool + Manu- Arsenal - Chelsea + Aresnal - Newcastle + Tottanham) se fixen mondanám, hogy a PL csapatok dominálnának.
Az lenne inkább az érdekes, hogy melyik stílus dominálna jobban.
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Sixo
azért majd utólag áruld el pls, hogy milyen cuccot tolsz 😛
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 409
Sixo
Remelem tenyeg behuzza az inter.ne man h a cici.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fuh de el fogja kenni a döntőben az Inter ezt a Cityt. Juve Roma EL-t nyer, Fior meg Konfot. Teljes lesz a Serie A uralom és vissza áll a világ rendje.
Sixo
Javítottam 😁
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon
Heisman nádor
Akkor melyik az?
Gergőbácsi
Jelenleg ha mind a 20 csapatot nézzük amiből áll a liga, a pénzügyi előnyük miatt a PL
Heisman nádor
Amúgy ez ilyen belső kényszer, hogy mindig be kell írni ha éppen elver valakit egy PL csapat ?
Amikor Real végig verte az összes PL csapatot attól a spanyol bajnoksag jobb volt?
Toca
Nem, tavaly sem a LaLiga volt a legerősebb. Épp erre írtam az első hsz-t, ugyanis a spanyol sajtó ezzel volt tele a korház Pool és a Chelsea kiütése után, plusz a Sevilla korábbi EL győzelmei miatt a LaLiga a legjobb. A City győzelem arra volt elég, hogy elvegye az ilyen alaptalan kijelentéseket amit számon kérsz és előkerültek, pl ha egy LaLiga csapat megvert egy PL csapatot. Egy-két csapat hiába emelkedik ki, akkor is a teljes 18-20 csapatot kell nézni.
Heisman nádor
Én nem mondtam, hogy a LaLiga az erősebb , csak azt nem értem, hogy minek ez előhozni.
Nem tudod összehasonlítani őket. Nyilván a PLben több a pénz mélyebbek talán a keretek több a jó csapat, de akkor is full szubijektiv az, hogy mi a jobb.
Toca
Épp ez az, hogy én nem veled vitatkozok, hanem a beírtam hogy a spanyolok "szagértők" remélem feldolgozzák hogy az érveik elbuktak, mert a Real meg a Sevilla a két érvük normális társalgás helyett. Ezért hoztam elő az alap kommentet. Aztán megkérdeztek, szerintem a PL az, mivel közel ugyanannyira nap mint nap követem a két bajnokságot, ez volt a válaszom.
Egyetértek veled, viszont az én szubjektív véleményem hogy a PL a pénz miatt maga a szuperliga lite, odamegy az "intelligencia (edzők, staff)", legtöbb játékos is ott szeretné kipróbálni magát. Talán inkább a papíron legerősebb szót használnám, a legjobb liga címhez több dolog kell, és a személyes preferencia is jobban bejátszik, ettől még nem feltétlen övék a legjobb termék.
Semennyire nem nézem le a LaLigát és beléjük kell rúgni mert kiesett a Madrid, a Top4 bajnokság mindegyikét fogyasztom, nem az eltartott ujjú PL a besztlíg felfogás miatt jegyeztem ezt meg.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Heisman nádor
Akkor melyik az?
Gergőbácsi
Heisman nádor
Toca
Heisman nádor
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Heisman nádor
Akkor melyik az?
Gergőbácsi
Heisman nádor
Toca

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz