Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Én amúgy tényleg elhoznám Sangaret a psvből, simán pl szint.Hát nem az volt a terv hogy elmegy két DM is a csapatból előjel nélkül, majd másik kettőt sem sikerült leigazolni a kibaszott Chelsea miatt. Amint jön még egy DM Endo elé, nem lesz itt baj.Át kellett volna állni a nyáron 4-2-3-1re, DCMre hozni Sangaret pl.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
A DCM mellé be lehet tenni Macallistert, Gakpo-Diaz-Szobo a 3as, előre meg tegye be Salaht vagy Jotat vagy Nunezt.
A jelenlegi keret nem alkalmas a 4-3-3ra sztem, a középső 3as szenved kb, illetve nem jönnek ki az ott játszók erényei.
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Salah mindenkivel önző ma isÍgy pontos.
Chargers LT
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Csont üresen a csapattars az ötösön, üres kapura, erre oda gurítja a kapusnak.. Mo nem csapatemberIgazából sosem volt az. Minden évben megrúgja a maga góljait, de a helyzetkihasználása az mindig szar volt.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Hát nem az volt a terv hogy elmegy két DM is a csapatból előjel nélkül, majd másik kettőt sem sikerült leigazolni a kibaszott Chelsea miatt. Amint jön még egy DM Endo elé, nem lesz itt baj.Át kellett volna állni a nyáron 4-2-3-1re, DCMre hozni Sangaret pl.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
A DCM mellé be lehet tenni Macallistert, Gakpo-Diaz-Szobo a 3as, előre meg tegye be Salaht vagy Jotat vagy Nunezt.
A jelenlegi keret nem alkalmas a 4-3-3ra sztem, a középső 3as szenved kb, illetve nem jönnek ki az ott játszók erényei.
davemayer
több mint 2 éve
Jogod van így gondolni, de nem lesz igazad. Döntetlen állásnál nincs ilyen mérlegelés, annak kell rúgnia, aki ki van jelölve. Ha átadja és Szobo kihagyja és ezért veszítene pontokat a Pool, akkor gondolj bele, mit kapna Salah Klopptól.Fordított esetben is ezt mondanád, ha Szobo lenne a kijelölt rúgó? Emlékezz a kő-papír-ollóra.Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Debutál egy fontos játekos az anfielden, oke 1-1nél de az ő trükkjének köszönhetően lesz 11es és ezt csinálja... úgy hogy Dominik jól lövi a 11est, nyugodtan oda lehet adni neki akár kiélezettebb helyzetben is.
Ha ez a meccs végén van xnél akkor lője Salah (gondolom ő van elsőszámúnak mondva) de ez így tényleg gáz. A meccs közbeni megmozdulásairól meg ne is beszéljünk...
davemayer
Azért van kijelölve a rúgó, hogy alapesetben ő lövi. Ha már eldőlt a meccs átadhatja másnak, de addig nem. Remélem nemsokára Domi lesz a kijelölt rugó.
ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Salah kb megdugná a labdát, ha tehetné, elképesztően önző.

több mint 2 éve
Csont üresen a csapattars az ötösön, üres kapura, erre oda gurítja a kapusnak.. Mo nem csapatember
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
Salah mindenkivel önző ma
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Ez tőlem most a véleményed melletted szólt! 👊Ezt írtam én is ha visszaolvasod, kb ez az egyetlen indok. De hozzateszem hogy az első félidő volt csak, nem a végjáték.Mennyivel fontosabb Szoboszlai mint bárki más? Semennyivel, sőt. Egy új játékos a második meccsén, Salahnak ez a 307. meccse, nem is értelek benneteket. 1-1-nél történt az eset, alap hogy Salah rúgta. Ha 6-1-nél csinálja ezt akkor azt mondom bassza meg, de döntetlennél? Ne már srácok.Ha Szobo ott lesz már legalabbb 5 éve, rúgott 1000 gólt és lesz egy ilyen helyzet egy fontos játékos első anfieldes meccsén, én mérges lennék ha elvenné a lehetöséget, pláne így hogy kiveszi a kezéből a labdát.Fordított esetben is ezt mondanád, ha Szobo lenne a kijelölt rúgó? Emlékezz a kő-papír-ollóra.Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Debutál egy fontos játekos az anfielden, oke 1-1nél de az ő trükkjének köszönhetően lesz 11es és ezt csinálja... úgy hogy Dominik jól lövi a 11est, nyugodtan oda lehet adni neki akár kiélezettebb helyzetben is.
Ha ez a meccs végén van xnél akkor lője Salah (gondolom ő van elsőszámúnak mondva) de ez így tényleg gáz. A meccs közbeni megmozdulásairól meg ne is beszéljünk...
davemayer
Azért van kijelölve a rúgó, hogy alapesetben ő lövi. Ha már eldőlt a meccs átadhatja másnak, de addig nem. Remélem nemsokára Domi lesz a kijelölt rugó.
ervinator
davemayer
Mikey
davemayer
több mint 2 éve
Azért van nehéz dolga, mert kontrollalnia kellene Salah-t, de nem tudja. Ha meg lecseréli, mikor mindenki látja hogy szarul megy neki, akkor megsértődik. Tényleg nincs könnyű dolgaElliott? Gakpo csatár, nem középpályás.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
shagi0206
több mint 2 éve
Elliott sajnos nagyon gyenge volt a sérülése óta tavaly is, és az előszezonban sem volt jó.Elliott? Gakpo csatár, nem középpályás.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
shagi0206
több mint 2 éve
Volt kb 5 évvel ezelőttig, sajnos. Nagyon jött az nso színvonal azóta.Ok, okKárogsz egész nap, mindenkor, mindenhol. Nagyon megkeseredett ember lehetszDave Mayer a bowl.hu fórum károgó varjújaMivan?!
JC6 - a ruszki
davemayer
JC6 - a ruszki
De a Bowl.hu-n nem személyeskedünk 😉😎
Ez nem az a fórum
Chargers LT
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ezt írtam én is ha visszaolvasod, kb ez az egyetlen indok. De hozzateszem hogy az első félidő volt csak, nem a végjáték.Mennyivel fontosabb Szoboszlai mint bárki más? Semennyivel, sőt. Egy új játékos a második meccsén, Salahnak ez a 307. meccse, nem is értelek benneteket. 1-1-nél történt az eset, alap hogy Salah rúgta. Ha 6-1-nél csinálja ezt akkor azt mondom bassza meg, de döntetlennél? Ne már srácok.Ha Szobo ott lesz már legalabbb 5 éve, rúgott 1000 gólt és lesz egy ilyen helyzet egy fontos játékos első anfieldes meccsén, én mérges lennék ha elvenné a lehetöséget, pláne így hogy kiveszi a kezéből a labdát.Fordított esetben is ezt mondanád, ha Szobo lenne a kijelölt rúgó? Emlékezz a kő-papír-ollóra.Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
davemayer
ervinator
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Otávio to Al Nassr, here we go! Verbal agreement reached on €60m release clause fee value 🟡🔵🇸🇦Na mondjuk ha Porto szintű tehetség nevelőből egyből fel tudják szedni a játékosokat a Szaúdiak, az már aggasztó...
Al Nassr to pay €60m package not in one solution but different installments; waiting to check details on contracts then time for travel and medical.
It’s record sale for FC Porto.
Beki
több mint 2 éve
Át kellett volna állni a nyáron 4-2-3-1re, DCMre hozni Sangaret pl.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mennyivel fontosabb Szoboszlai mint bárki más? Semennyivel, sőt. Egy új játékos a második meccsén, Salahnak ez a 307. meccse, nem is értelek benneteket. 1-1-nél történt az eset, alap hogy Salah rúgta. Ha 6-1-nél csinálja ezt akkor azt mondom bassza meg, de döntetlennél? Ne már srácok.Ha Szobo ott lesz már legalabbb 5 éve, rúgott 1000 gólt és lesz egy ilyen helyzet egy fontos játékos első anfieldes meccsén, én mérges lennék ha elvenné a lehetöséget, pláne így hogy kiveszi a kezéből a labdát.Fordított esetben is ezt mondanád, ha Szobo lenne a kijelölt rúgó? Emlékezz a kő-papír-ollóra.Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
davemayer
ervinator
davemayer
több mint 2 éve
Gera szerint a tizi előtt elsodorták Szobót 😅Mikor láttam, hogy ő a szaki, éreztem valamit a levegőben 😁
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Otávio to Al Nassr, here we go! Verbal agreement reached on €60m release clause fee value 🟡🔵🇸🇦Al Nassr to pay €60m package not in one solution but different installments; waiting to check details on contracts then time for travel and medical.
It’s record sale for FC Porto.
több mint 2 éve
Elliott? Gakpo csatár, nem középpályás.a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
Mikey
több mint 2 éve
Ok, okKárogsz egész nap, mindenkor, mindenhol. Nagyon megkeseredett ember lehetszDave Mayer a bowl.hu fórum károgó varjújaMivan?!
JC6 - a ruszki
davemayer
JC6 - a ruszki
De a Bowl.hu-n nem személyeskedünk 😉😎
Ez nem az a fórum
több mint 2 éve
a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatánMit kellene csinálnia Kloppnak? Ki lenne jobb opció Gakpónál?
peach
több mint 2 éve
Ezeket a hszeket amúgy sosem értettem. Vagy ez vicces?Tolják a Liverpoolt, tudják hogy valamivel kompenzálniuk kell a DM hiányát és a komplett védelem (és Alisson) inkompetenciáját. Szokj hozzá, mert szerencsére a MU-t még sosem tolták, így nem tudhatod milyen!Köszi, rendes vagy. Nem frusztrált vagyok, hanem értetlenül állok az előtt hogy a van dijknak mit néztek el a 16oson belül a másik oldalon meg mit hagyott jóvá a var. Nevetséges azèrt.Ő van kijelölve tizenegyes rúgónak, ne picsogjatok már.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
Davemayer is olyan frusztrált, mintha a 37. fordulóban kiesőhelyen állna a MU. Persze tőle megszoktuk.
Mikey
davemayer
Mikey
Sosem állítottam h a MUnak nem fújtak be ilyeneket, most sem a bírót szidom hanem a vart nem értem. Nem hiszem hogy fröcsögve gyaláznám itt a poolt vagy ilyenek, ti meg úgy reagáltok. Szánalom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nem értem ezt miért írod, pláne pont te aki minden napra hozol/hoztál egy dzsudzsak-faszsagot, meg emlékszem Szoboszlairol is megvolt a véleményed, ahogy Rossiról is. Nem tudom kettőnk közül ki lehet a megkeseredett, most is csak úgy betámadsz pedig hozzád sem szóltam kb, gratula.Károgsz egész nap, mindenkor, mindenhol. Nagyon megkeseredett ember lehetszDave Mayer a bowl.hu fórum károgó varjújaMivan?!
JC6 - a ruszki
davemayer
JC6 - a ruszki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha Szobo ott lesz már legalabbb 5 éve, rúgott 1000 gólt és lesz egy ilyen helyzet egy fontos játékos első anfieldes meccsén, én mérges lennék ha elvenné a lehetöséget, pláne így hogy kiveszi a kezéből a labdát.Fordított esetben is ezt mondanád, ha Szobo lenne a kijelölt rúgó? Emlékezz a kő-papír-ollóra.Paraszt gyökér.Pedig tisztán látszott az egyik kamerán hogy Szobo felveszi a labdát vinné hogy rúgja, aztán Salah kiveszi a kezéből. Pedig rajta kívül a többi társat úgy láttam nem érdekli ki rúgja. Mert még ha alig hibázna azt mondom oké, egyértelmű, de az elmúlt 11 tiziből 5 öt kihagyott....Salah, miért vetted ki a kezéből a labdát? Kipattanót szerencsére berúgtaMert a kurva anyját azért, pedig megtettem Szobot h lő gólt. Amíg ez a köcsög fasz ott van nem lesz jó éve
kapitnono
davemayer
kapitnono
davemayer
ervinator
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
a tizenegyes nem téma, az, hogy az srab egyszer sem passzol annak akivel elvileg együtt kéne játszania az viszont kurva gáz. cserébe gakpo is szenved az idegen poszton, szóval klopp nincs a helyzet magaslatán
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...