Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 324 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És Szoboszlai interjú a meccs után. Nice.

Spurs kezdőjében 2 változás lesz az első fordulóhoz képest a MU elleni mai meccsen.
RB-ben Pedro Porro Emerson Royal helyén, ez számomra nagyon meglepő. Fullbacknek eddig nem tűnt alkalmasnak Porro, wingbacket meg eddig nem játszatott Postecoglu. Elméletben működhet, hogy Kulu megy beljebb és Porro tartja a szélességet, de a rendszer miatt folyamatos cserélgetés van, és ha nem így jön ki, az nem fog jó kinézni.
A másik meg 6osban Sarr lesz ott Bissouma mellett Skipp helyett, ez érthető és tetszetős váltás.
Sixo
Porro Rashford ellen? Az merész.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Spurs kezdőjében 2 változás lesz az első fordulóhoz képest a MU elleni mai meccsen.
RB-ben Pedro Porro Emerson Royal helyén, ez számomra nagyon meglepő. Fullbacknek eddig nem tűnt alkalmasnak Porro, wingbacket meg eddig nem játszatott Postecoglu. Elméletben működhet, hogy Kulu megy beljebb és Porro tartja a szélességet, de a rendszer miatt folyamatos cserélgetés van, és ha nem így jön ki, az nem fog jó kinézni.
A másik meg 6osban Sarr lesz ott Bissouma mellett Skipp helyett, ez érthető és tetszetős váltás.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 324 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a masodik félidőt csak fél szemmel néztem, szóval azt annyira nem tud megítélni, de az elsőben kerkez amúgy kurva jó volt 😊
peach
Nem miatta kaptak ki, az biztos.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
a masodik félidőt csak fél szemmel néztem, szóval azt annyira nem tud megítélni, de az elsőben kerkez amúgy kurva jó volt 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Szoboszlai 1. Anfield-es bajnokija a Liverpoolnál számokban.
több mint 2 éve
Mik ezek az eredmények a bundásban, 4.6os gól átlag eddig. Leipzig elkente Csebit azért, hogy utána kikapjon Xabi Alonsotól.
Sixo
Még tart a preseason. Ja nem ide.
több mint 2 éve
Mik ezek az eredmények a bundásban, 4.6os gól átlag eddig. Leipzig elkente Csebit azért, hogy utána kikapjon Xabi Alonsotól.

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 632 — Patriot
Mióta szurkolnak a Pool drukkerek úgy mintha színházban ülnének? Full kuss van, helyzeteknél megélénkülnek. Mintha Real meccset néznék az elkényeztetett madridi szurkolókkal.
Vagy már rendes liverpooli itt sem kap jegyet, mert 200£-ért eladják a szezonban egy meccsre érkező turistáknak? Több drukker van Shanghaiból, Dubaiból mint Merseyside-ból?
vpi
Igen. Hosszú évek óta ilyenek, a stadionbővítéssel meg még ilyenebbek lesznek.
Mikey
Kár. Régen volt olyan, hogy terápiás jelleggel vakok-gyengénlátók mehettek / mentek a meccsre csak a hangulat miatt.
Tavaly voltam Crystal Palace - Chelsea-n, amikor az NFL volt, CP-ben még elég jó hangulat volt.
Akkor idén irány a Championship! (Bár úgyis szünet van a PL-ben a válogatott miatt)

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.

De ez a Diaz-Jota-Salah jellegű bohóctámadósor nem vehető komolyan, nagyon kéne középre egy klasszikus 9-es (aki tud is játszani, nem úgy mint szerencsétlen Darwin)
shawnka
Jürgen Kloppra nem jellemző. Megpróbálta Nunezzel nem ment. Bobby Firminhoval ment nagyot, ő sem volt az, most Gakpo lenne az alap értelmezett, ő sem az. Nem hinném, hogy azzall lenne a gond, hogy nincs konvencionális 9ese, Klopp rendszere ilyen, ott a 9esnek más dolga van. És amíg ilyen szélsőkkel dolgozik, mint Mané, Salah vagy Diaz, nincs is rá szüksége.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Valaki hamar óriási kedvenc lehet Liverpoolban, ha így folytatja.

iktriad
Hát nekem Klopp sajtótájékoztatója a Chelsea meccs után (vagy a mai meccs előtt, hirtelen nem tudom, mert ma néztem meg mindkettőt), sokkal lényegesebb mint ezek a tweetek. Oda meg vissza volt a Chelsea elleni játékától Klopp. És ma annál is sokkal jobban játszik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.

De ez a Diaz-Jota-Salah jellegű bohóctámadósor nem vehető komolyan, nagyon kéne középre egy klasszikus 9-es (aki tud is játszani, nem úgy mint szerencsétlen Darwin)
shawnka
Sőt igazából azóta van szinte végig a labda náluk hogy csak tízen vannak.

Ennek a bohóctámadósor minden tagja szerzett ma gólt. Amíg ilyenek ha bohócok, akkor legyenek csak azok!

Na erre Díaz meghúzódik, miért is ne.
Mikey
Oké, és Diazon kívül melyik dolgozott meg érte?
shawnka
Jota azt hozza amit szokott, ő szerintem nem rossz. Nekem megfelel ha két meccsenként belebotlik egy labdába amiből gól lesz.

Salah meg klasszik Salah, önző mint a fasz, és mindent is kihagy. Viccen kívül helyette kellene valaki.
Mikey
Sallai szerintem mozdítható a Freiburgból és ő meg Szoboszlai már jól ismerik egymást. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve

shawnka

Ennek a bohóctámadósor minden tagja szerzett ma gólt. Amíg ilyenek ha bohócok, akkor legyenek csak azok!

Mikey
shawnka
Jota azt hozza amit szokott, ő szerintem nem rossz. Nekem megfelel ha két meccsenként belebotlik egy labdába amiből gól lesz.

Salah meg klasszik Salah, önző mint a fasz, és mindent is kihagy. Viccen kívül helyette kellene valaki.

több mint 2 éve
Valaki hamar óriási kedvenc lehet Liverpoolban, ha így folytatja.

több mint 2 éve
Mióta szurkolnak a Pool drukkerek úgy mintha színházban ülnének? Full kuss van, helyzeteknél megélénkülnek. Mintha Real meccset néznék az elkényeztetett madridi szurkolókkal.
Vagy már rendes liverpooli itt sem kap jegyet, mert 200£-ért eladják a szezonban egy meccsre érkező turistáknak? Több drukker van Shanghaiból, Dubaiból mint Merseyside-ból?
vpi
Igen. Hosszú évek óta ilyenek, a stadionbővítéssel meg még ilyenebbek lesznek.

több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek

shawnka

Mikey
több mint 2 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 733 — Jedi Master
Nah Salah lent, van 5 perce Szobónak gólt lőni 😅🤣

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 632 — Patriot

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve

shawnka

több mint 2 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 733 — Jedi Master
Hát Szoboszlai nélkül ma elég tré lenne a helyzetkihasználás
Kb 2 ajándék gólt köszönhetnek neki

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
amúgy csak nekem nem túl szimpatikusak a Liverpool játékosai? próbálnék szurkolni nekik, de elég nehéz amikor ennyi önző figura van ott, Szoboszlait leszámítva persze.
deyell
😂😂😂😂😂

#napkommentje
Mikey
Ha én írom meg itt anyáznátok 😛😛😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 546 — "Grammar maci"
Csodálom hogy még mindig elindulnak előre a többiek amikor a fasz egyiptominál van a labda

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
amúgy csak nekem nem túl szimpatikusak a Liverpool játékosai? próbálnék szurkolni nekik, de elég nehéz amikor ennyi önző figura van ott, Szoboszlait leszámítva persze.
deyell
😂😂😂😂😂

#napkommentje

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Önző kutya
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark

built for this shit