Soccer
🇭🇺 Milos Kerkez with a solid performance against #LFC:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 19, 2023
- Won the most duels in the game (9)
- 4 interceptions
- 5 recoveries
- 24/31 passes completed
A really strong performance. Kept Salah at bay. pic.twitter.com/30eJA8kw3v
Spurs kezdőjében 2 változás lesz az első fordulóhoz képest a MU elleni mai meccsen.Porro Rashford ellen? Az merész.
RB-ben Pedro Porro Emerson Royal helyén, ez számomra nagyon meglepő. Fullbacknek eddig nem tűnt alkalmasnak Porro, wingbacket meg eddig nem játszatott Postecoglu. Elméletben működhet, hogy Kulu megy beljebb és Porro tartja a szélességet, de a rendszer miatt folyamatos cserélgetés van, és ha nem így jön ki, az nem fog jó kinézni.
A másik meg 6osban Sarr lesz ott Bissouma mellett Skipp helyett, ez érthető és tetszetős váltás.
Sixo
RB-ben Pedro Porro Emerson Royal helyén, ez számomra nagyon meglepő. Fullbacknek eddig nem tűnt alkalmasnak Porro, wingbacket meg eddig nem játszatott Postecoglu. Elméletben működhet, hogy Kulu megy beljebb és Porro tartja a szélességet, de a rendszer miatt folyamatos cserélgetés van, és ha nem így jön ki, az nem fog jó kinézni.
A másik meg 6osban Sarr lesz ott Bissouma mellett Skipp helyett, ez érthető és tetszetős váltás.
a masodik félidőt csak fél szemmel néztem, szóval azt annyira nem tud megítélni, de az elsőben kerkez amúgy kurva jó volt 😊Nem miatta kaptak ki, az biztos.
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
🇭🇺 Dominik Szoboszlai on his Anfield debut for #LFC:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 19, 2023
- Most dribbles completed (3)
- Most passes completed (65)
- 5 duels won
- 4 long balls
- 5 recoveries
- 1 penalty won
- 1 shot that led to a goal
Involved in two goals. He’s had a brilliant start to life at… pic.twitter.com/G2Zo0CEJhh
Mik ezek az eredmények a bundásban, 4.6os gól átlag eddig. Leipzig elkente Csebit azért, hogy utána kikapjon Xabi Alonsotól.Még tart a preseason. Ja nem ide.
Sixo
Kár. Régen volt olyan, hogy terápiás jelleggel vakok-gyengénlátók mehettek / mentek a meccsre csak a hangulat miatt.Mióta szurkolnak a Pool drukkerek úgy mintha színházban ülnének? Full kuss van, helyzeteknél megélénkülnek. Mintha Real meccset néznék az elkényeztetett madridi szurkolókkal.Igen. Hosszú évek óta ilyenek, a stadionbővítéssel meg még ilyenebbek lesznek.
Vagy már rendes liverpooli itt sem kap jegyet, mert 200£-ért eladják a szezonban egy meccsre érkező turistáknak? Több drukker van Shanghaiból, Dubaiból mint Merseyside-ból?
vpi
Mikey
Tavaly voltam Crystal Palace - Chelsea-n, amikor az NFL volt, CP-ben még elég jó hangulat volt.
Akkor idén irány a Championship! (Bár úgyis szünet van a PL-ben a válogatott miatt)
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.Jürgen Kloppra nem jellemző. Megpróbálta Nunezzel nem ment. Bobby Firminhoval ment nagyot, ő sem volt az, most Gakpo lenne az alap értelmezett, ő sem az. Nem hinném, hogy azzall lenne a gond, hogy nincs konvencionális 9ese, Klopp rendszere ilyen, ott a 9esnek más dolga van. És amíg ilyen szélsőkkel dolgozik, mint Mané, Salah vagy Diaz, nincs is rá szüksége.
De ez a Diaz-Jota-Salah jellegű bohóctámadósor nem vehető komolyan, nagyon kéne középre egy klasszikus 9-es (aki tud is játszani, nem úgy mint szerencsétlen Darwin)
shawnka
Valaki hamar óriási kedvenc lehet Liverpoolban, ha így folytatja.Hát nekem Klopp sajtótájékoztatója a Chelsea meccs után (vagy a mai meccs előtt, hirtelen nem tudom, mert ma néztem meg mindkettőt), sokkal lényegesebb mint ezek a tweetek. Oda meg vissza volt a Chelsea elleni játékától Klopp. És ma annál is sokkal jobban játszik.
“Szoboszlai a mezőny legjobbja.” @mucsimate
— Militár Iván (@MilitarIvan9) August 19, 2023
És tényleg.
Szoboszlai. That is the tweet.
— Anfield Edition (@AnfieldEdition) August 19, 2023
Szoboszlai is different class🙌🔴 pic.twitter.com/kIgQ238zUU
— Liverpool News (@LFCVine) August 19, 2023
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Sallai szerintem mozdítható a Freiburgból és ő meg Szoboszlai már jól ismerik egymást. 😀Jota azt hozza amit szokott, ő szerintem nem rossz. Nekem megfelel ha két meccsenként belebotlik egy labdába amiből gól lesz.Oké, és Diazon kívül melyik dolgozott meg érte?Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.Sőt igazából azóta van szinte végig a labda náluk hogy csak tízen vannak.
De ez a Diaz-Jota-Salah jellegű bohóctámadósor nem vehető komolyan, nagyon kéne középre egy klasszikus 9-es (aki tud is játszani, nem úgy mint szerencsétlen Darwin)
shawnka
Ennek a bohóctámadósor minden tagja szerzett ma gólt. Amíg ilyenek ha bohócok, akkor legyenek csak azok!
Na erre Díaz meghúzódik, miért is ne.
Mikey
shawnka
Salah meg klasszik Salah, önző mint a fasz, és mindent is kihagy. Viccen kívül helyette kellene valaki.
Mikey
Szerkesztette: iktriad
Jota azt hozza amit szokott, ő szerintem nem rossz. Nekem megfelel ha két meccsenként belebotlik egy labdába amiből gól lesz.Oké, és Diazon kívül melyik dolgozott meg érte?Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.Sőt igazából azóta van szinte végig a labda náluk hogy csak tízen vannak.
shawnka
Ennek a bohóctámadósor minden tagja szerzett ma gólt. Amíg ilyenek ha bohócok, akkor legyenek csak azok!
Mikey
shawnka
Salah meg klasszik Salah, önző mint a fasz, és mindent is kihagy. Viccen kívül helyette kellene valaki.
“Szoboszlai a mezőny legjobbja.” @mucsimate
— Militár Iván (@MilitarIvan9) August 19, 2023
És tényleg.
Szoboszlai. That is the tweet.
— Anfield Edition (@AnfieldEdition) August 19, 2023
Szoboszlai is different class🙌🔴 pic.twitter.com/kIgQ238zUU
— Liverpool News (@LFCVine) August 19, 2023
Mióta szurkolnak a Pool drukkerek úgy mintha színházban ülnének? Full kuss van, helyzeteknél megélénkülnek. Mintha Real meccset néznék az elkényeztetett madridi szurkolókkal.Igen. Hosszú évek óta ilyenek, a stadionbővítéssel meg még ilyenebbek lesznek.
Vagy már rendes liverpooli itt sem kap jegyet, mert 200£-ért eladják a szezonban egy meccsre érkező turistáknak? Több drukker van Shanghaiból, Dubaiból mint Merseyside-ból?
vpi
Oké, és Diazon kívül melyik dolgozott meg érte?Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.Sőt igazából azóta van szinte végig a labda náluk hogy csak tízen vannak.
shawnka
Mikey
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Amúgy le a kalappal a Liverpool előtt, nem érződik, hogy eggyel kevesebben lennének.Sőt igazából azóta van szinte végig a labda náluk hogy csak tízen vannak.
shawnka
Kb 2 ajándék gólt köszönhetnek neki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Ha én írom meg itt anyáznátok 😛😛😛amúgy csak nekem nem túl szimpatikusak a Liverpool játékosai? próbálnék szurkolni nekik, de elég nehéz amikor ennyi önző figura van ott, Szoboszlait leszámítva persze.😂😂😂😂😂
deyell
#napkommentje
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
amúgy csak nekem nem túl szimpatikusak a Liverpool játékosai? próbálnék szurkolni nekik, de elég nehéz amikor ennyi önző figura van ott, Szoboszlait leszámítva persze.😂😂😂😂😂
deyell
#napkommentje
built for this shit