Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A Newcastle már fél lábbal ott van a jövő évi CL-ben. Ha lehet hinni a zuhany-híradónak, akkor ez remek hír Szoboszlai Dominiknak. A szarkák meccsén több gól van, mint a 4 európai kupaelődöntőn együttvéve.
több mint 2 éve
A Foggia-nak kezd lefőni a kávé, már 4-1 a Cerignolanak 😕Amikor Seria C. Play off van? Ráadásul még az Ancona és Pescara is játékban van.PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉a hipszterek a Sheffield Wednesday - Peterborough meccset nézik
Tony Adams
már 2-0 a Wednesdaynek, csak két gólt kell már ledolgozni!
deyell
Gondolom Détári és Dunga is izgatottan keresgélni a működő szreameket.
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Iránban is véget ért a bajnokság, újra a Persepolis a bajnok. A Tractor Sazi kapott idegenben egy hetest 😕 És csak negyedikek lettek. 2017 után újra dobogóra vártam őket, de ez van.

több mint 2 éve
Melyik kocsmában?Amikor Seria C. Play off van? Ráadásul még az Ancona és Pescara is játékban van.PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉a hipszterek a Sheffield Wednesday - Peterborough meccset nézik
Tony Adams
deyell
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Az U17-es ANK-n a bronzmeccsen 
több mint 2 éve
117 százalék, hogy szabálytalan volt. Egyedül az lehet, hogy úgy ítélték meg, kint volt, de azzal is lehet vitatkozni. (Kíváncsi leszek a stúdióra.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ez hogy nem tizi vagy szabadrúgás?Ez èppen szabi volt inkább de azért meg nem fújják vissza.
Iványi van a VAR kocsiban?
petey
több mint 2 éve
Solymosiez hogy nem tizi vagy szabadrúgás?Vad 2
petey
ozibozi

több mint 2 éve
ez hogy nem tizi vagy szabadrúgás?Vad 2
petey
több mint 2 éve
ez hogy nem tizi vagy szabadrúgás? Iványi van a VAR kocsiban?
több mint 2 éve
Granada, Grenada, tök mindegyKifejezetten hasonlít.?Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?nekem Granada utánérzetem volt elsőre
ozibozi
zacknorb
😛
warr_b
nagylaza, főpohárnok
😊

több mint 2 éve
Kifejezetten hasonlít.?Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?nekem Granada utánérzetem volt elsőre
ozibozi
zacknorb
😛
warr_b
több mint 2 éve
Amikor Seria C. Play off van? Ráadásul még az Ancona és Pescara is játékban van.PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉a hipszterek a Sheffield Wednesday - Peterborough meccset nézik
Tony Adams
deyell
több mint 2 éve
PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉a hipszterek a Sheffield Wednesday - Peterborough meccset nézik
Tony Adams
buhloone mindstate
több mint 2 éve
?Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?nekem Granada utánérzetem volt elsőre
ozibozi
zacknorb

😛

több mint 2 éve
A Juventusnak 2005-06-ban is volt piros meg sárga idegenbeli meze, azokat is sok kritika érte már akkor is.A a hagyományok leszarva, sok csapatnál nem tudtam volna elképzelni hogy akár csak 15-20 éve ilyenre nem figyeltek volna oda. . Mondjuk leazarom, csak furcsa. Ha ultra lennék biztos nem tetszene.Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?Biztos nagy a córesz
ozibozi
Gergőbácsi
ozibozi
több mint 2 éve
Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?nekem Granada utánérzetem volt elsőre
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A a hagyományok leszarva, sok csapatnál nem tudtam volna elképzelni hogy akár csak 15-20 éve ilyenre nem figyeltek volna oda. . Mondjuk leazarom, csak furcsa. Ha ultra lennék biztos nem tetszene.Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?Biztos nagy a córesz
ozibozi
Gergőbácsi
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Miért játszik a Juve régi Bayern mezben?Biztos nagy a córesz
ozibozi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Nagyon drukkolok a Leverkusennek, mert ha a Roma és a Sevilla/Juventus szurkolói jönnek 31-én, akkor azt nagyon megszívjuk....a németeknél legalább van esély rá, hogy vonattal jöjjenek...PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉A Pool után a Roma a második kedvenc csapatom de valszeg az a meccs megy majd telefonon és a TV-n ez marad kint. Jobban vártam ezt mint bármelyik BL elődöntőt. 😀
Tony Adams
alatriste
több mint 2 éve
PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉A Pool után a Roma a második kedvenc csapatom de valszeg az a meccs megy majd telefonon és a TV-n ez marad kint. Jobban vártam ezt mint bármelyik BL elődöntőt. 😀
Tony Adams

Liverpool Fc
több mint 2 éve
PL hipsztereknek irány a Spíler, már pörög a Newcastle-BHA!!!😉
több mint 2 éve
Sebaj, ezzel legalább el van foglalva a szövetség. A City közben fellebezett a százsok szabálysértési ellen. Ők jókisfiúk, nem csináltak semmi rosszat, miért basztatja őket az FA! Az lesz a vége, hogy ezt is sikerül elmodnia valahogy a 200 ügyvédjüknek. A PL a topliga, de ha 10-ből 9-et a City nyer (márpedig...) akkor az se lesz összességében érdekesebb mint a Bundás pár éven belül.a nagyobb büntetés az lesz, hogy jövőre Tierney nem hét meccsünket fogja fújni, hanem többet.Ez cinkes lehet a BL helyére menő versenyben.Úgyis folyamatosan tartja a kapcsolatot Lijndersszel, szóval érdemben nem befolyásol semmit. A szövetség meg menjen a picsába.
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) May 18, 2023
Jürgen Klopp has been suspended from the touchline for two matches and fined £75,000 following media comments that he made after Liverpool’s Premier League game against Tottenham. pic.twitter.com/OqmGIbYH8z
Sixo
Mikey
értitek, 22 bíró van, de az az ember kapja meg a meccseink ötödét, akiről tudják, hogy fasírtban van Jürgennel, mert szarul fúj, és ezt Jürgen megmondta neki.
slowmotion

Liverpool Fc