Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért az angolok 11-es előtti parádéja is megérne egy misét. 😀 rendkívül sportszerű volt.A legszebb az egészben hogy a kapus már rég azon az oldalon szotyizott mire elrúgta ahová ment a labda😂
roberto23
több mint 2 éve
Azért az angolok 11-es előtti parádéja is megérne egy misét. 😀 rendkívül sportszerű volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Igen így van, de a hangulat már simán ott van,Mi meccset játszott a Miami megint, YouTube-n van összefoglaló.Imádom Messit, de ezt az MLS-t nem tudom komolyan venni. Tényleg mintha női kapusok lennének olyan homályokat vetődnek. Nem hiszem, hogy sokkal komolyabb szint kint az NBI, és ott nyilván Messi nagy király.
Atya ég’ nem semmi amit leművelnek
youtu.be/ZMqM06J8heoz
ozibozi
vpi
Szinte minden meccsen.
Öreg pocakos bácsik a Balatononi sör meccseken a visszavonulás után.
Nagyon jól csinálják szerintem ezt a Miami projektet.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Mi meccset játszott a Miami megint, YouTube-n van összefoglaló.Imádom Messit, de ezt az MLS-t nem tudom komolyan venni. Tényleg mintha női kapusok lennének olyan homályokat vetődnek. Nem hiszem, hogy sokkal komolyabb szint kint az NBI, és ott nyilván Messi nagy király.
Atya ég’ nem semmi amit leművelnek
youtu.be/ZMqM06J8heo
ozibozi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Szedd ki!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ha ennyire egyertelmu miert meszeltek el az esetre hivatkozva?Egyébként Gavi kezezése számomra oldalról egyértelmű, hogy hozzáér a válla után az alkarjához ami a védőn van és a labda pattanásból is látszik, hogy kétszer pattan.Ez mondjuk sokat nem segít a Barcán:Es ez a jo ember kiment visszanezte, es kezet fujt. 😀
"The Spainish refereeing comittee considers that Gavi's hand is not punishable and that a penalty should have been given in favor of Barça. As a result, referee Soto Grado has not been given a game on matchday 2."
Klaci79
Bellingham egyenlito golja meg ervenyes volt tegnap. Ennyit arrol ki kit vesz meg. Toljak a Barcat ugye 😀
A valasz egyszeru szarok a spanyol birok maguktol is. Legnagyobb poen hogy kap egy fordulonyi ban-t az ember.
Csak a spanyol bajnoksagot kovetem, meg persze a mennyeit, de jo hogy itt az NFL ideny kell igazi foci 😀
Blevi
Bellingham gólja teljesen szabályos azt részletezni is felesleges.
Nézd meg tegnap mit nem adtak meg a MU-nak nem kezezés címén, de ugyanez a MU ellen nem fújtak 11-est hétfőn amikor Onana ketrecharcosat játszott. És ezeket visszanézték.
A ligák sokkal korruptabbak, mint a csapatok erre akarok kilyukadni, de ez csak az én véleményem, mert ennyire hülyék nem lehetnek sokszor.
KeyG
több mint 2 éve
Egyébként Gavi kezezése számomra oldalról egyértelmű, hogy hozzáér a válla után az alkarjához ami a védőn van és a labda pattanásból is látszik, hogy kétszer pattan.Ez mondjuk sokat nem segít a Barcán:Es ez a jo ember kiment visszanezte, es kezet fujt. 😀
"The Spainish refereeing comittee considers that Gavi's hand is not punishable and that a penalty should have been given in favor of Barça. As a result, referee Soto Grado has not been given a game on matchday 2."
Klaci79
Bellingham egyenlito golja meg ervenyes volt tegnap. Ennyit arrol ki kit vesz meg. Toljak a Barcat ugye 😀
A valasz egyszeru szarok a spanyol birok maguktol is. Legnagyobb poen hogy kap egy fordulonyi ban-t az ember.
Csak a spanyol bajnoksagot kovetem, meg persze a mennyeit, de jo hogy itt az NFL ideny kell igazi foci 😀
Blevi
Bellingham gólja teljesen szabályos azt részletezni is felesleges.
Nézd meg tegnap mit nem adtak meg a MU-nak nem kezezés címén, de ugyanez a MU ellen nem fújtak 11-est hétfőn amikor Onana ketrecharcosat játszott. És ezeket visszanézték.
A ligák sokkal korruptabbak, mint a csapatok erre akarok kilyukadni, de ez csak az én véleményem, mert ennyire hülyék nem lehetnek sokszor.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Hakim Ziyech has joined Galatasaray on loan from Chelsea, the club made his arrival public by having him lead a chant amongst the club’s ultras in the stands after they beat Trabzonspor in their first home league game of the season.
— HLTCO (@HLTCO) August 20, 2023
Pretty solid, that.
pic.twitter.com/RqCdWxDmrS
több mint 2 éve
A tracker frissítéshez fűzödő kapcsolatomnak van egy kissé Ozzys beütése:"All my life I've been over the top
I don't know what I'm doing, all I know is I don't wanna stop
All fired up, I'm gonna go till I drop
You're either in or in the way, don't make me, I don't wanna stop"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Bellinghamék nagyot mentek tegnap, Jobe a Sunderlandben, Jude meg a Realban duplázottMegvehetnétek mind2őt. Az meccsenként 4 gól, annyit csak nem kaptok.
Löfli
több mint 2 éve
Bellinghamék nagyot mentek tegnap, Jobe a Sunderlandben, Jude meg a Realban duplázott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az a baj, h a spanyol játékvezetés évek óta minősíthetetlen, és nemhogy javulna, hanem folyamatosan romlik.Maga a tény sehogy, csak kíváncsi vagyok ezt a bírót is eltiltják e, mert úgy néz ki végre elindultak egy úton bíró büntetés terénPech.Bellingham te jó eg! Mekkora vétel volt.végülis csak ugyanezért kezezést fújtak Gavira múlt héten 😀
roberto23
DBook90
Mondjuk azt nem tudom ez hogy jön Bellingham megvételéhez, de oké. 😀
roberto23
DBook90
Én már nagy csodára nem számítok. Aztán max kellemesen csalódok. 😀
roberto23
Miert tiltanak el? Szabalyos volt a gol. Vagy most nem az a szabaly, hogy kb mez ujjanak az aljaig nem kez?Az a baj, h a spanyol játékvezetés évek óta minősíthetetlen, és nemhogy javulna, hanem folyamatosan romlik.Maga a tény sehogy, csak kíváncsi vagyok ezt a bírót is eltiltják e, mert úgy néz ki végre elindultak egy úton bíró büntetés terénPech.Bellingham te jó eg! Mekkora vétel volt.végülis csak ugyanezért kezezést fújtak Gavira múlt héten 😀
roberto23
DBook90
roberto23
DBook90
roberto23
több mint 2 éve
Mi meccset játszott a Miami megint, YouTube-n van összefoglaló. Atya ég’ nem semmi amit leművelnek
youtu.be/ZMqM06J8heo
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Ez mondjuk sokat nem segít a Barcán:Es ez a jo ember kiment visszanezte, es kezet fujt. 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Az a baj, h a spanyol játékvezetés évek óta minősíthetetlen, és nemhogy javulna, hanem folyamatosan romlik.Maga a tény sehogy, csak kíváncsi vagyok ezt a bírót is eltiltják e, mert úgy néz ki végre elindultak egy úton bíró büntetés terénPech.Bellingham te jó eg! Mekkora vétel volt.végülis csak ugyanezért kezezést fújtak Gavira múlt héten 😀
roberto23
DBook90
roberto23
DBook90
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
A Liverpool szinte biztosan fellebbezni fog Mac Allister piroslapja ellen, és remélem meg is fogják nyerni. Még Iraola szerint sem ért kiállítást. Az pedig manapság elég ritka hogy az ellenfél menedzsere ilyet mondjon.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Filip jöjjön csak vissza a Honvédba. Tudnának használni egy rutinos gólvágót, mint ő. A Siófok ellen is megmutatkozott, hogy nagyon kéne egyrutinos csatár és egy szervező középpályás még a Kispestbe.ki vannak égve teljesen. Filip is meg a többi nagynév...... szarnak az egészreAz a meleg, hogy Szil az NB2-ben is a 4-2-3-1et nyomja a lomha Somával elől. Siralmas.Volt, amikor Soma és Filip is pályán volt kezdőként. Ettől még nem nyertük meg a BL-t.
Zimonyi nem világmegváltó, de ügyes gyerek. Bántóan kevés lehetőséget kapott tavaly is, amikor már kiesett a Vasas, akkor is a hulye 1 csataros taktika..
JC6 - a ruszki
nagylaza, főpohárnok
JC6 - a ruszki
W, L, D, W, L- következő meccsen megint jön majd az X? 😀
több mint 2 éve
Maga a tény sehogy, csak kíváncsi vagyok ezt a bírót is eltiltják e, mert úgy néz ki végre elindultak egy úton bíró büntetés terénPech.Bellingham te jó eg! Mekkora vétel volt.végülis csak ugyanezért kezezést fújtak Gavira múlt héten 😀
roberto23
DBook90
roberto23
több mint 2 éve
Ez mondjuk sokat nem segít a Barcán:"The Spainish refereeing comittee considers that Gavi's hand is not punishable and that a penalty should have been given in favor of Barça. As a result, referee Soto Grado has not been given a game on matchday 2."
több mint 2 éve
ki vannak égve teljesen. Filip is meg a többi nagynév...... szarnak az egészreAz a meleg, hogy Szil az NB2-ben is a 4-2-3-1et nyomja a lomha Somával elől. Siralmas.Volt, amikor Soma és Filip is pályán volt kezdőként. Ettől még nem nyertük meg a BL-t.
Zimonyi nem világmegváltó, de ügyes gyerek. Bántóan kevés lehetőséget kapott tavaly is, amikor már kiesett a Vasas, akkor is a hulye 1 csataros taktika..
JC6 - a ruszki
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Nem hiszem, hogy a hibát itt kellene keresni...Le lehet őt cserélni, de ez a mai hertha keret 0 jó tamadóval rendelkezik. Ha a sérültrk felépülnek jobb lesz, de még az is elég karcsú.a hertha harmat kapottDárdai harcol a kiesés ellen, ha hagyják, még a 4. ligában is.😂
YoungZeeZee
Tony Adams
davemayer
Szerintem edzőbuktatás.
több mint 2 éve
Hatalmas hogy Tindall megy megint elsőnek kezet fogni 😀Nagy ívben kikerülném hogy először Howe-t köszöntsem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Le lehet őt cserélni, de ez a mai hertha keret 0 jó tamadóval rendelkezik. Ha a sérültrk felépülnek jobb lesz, de még az is elég karcsú.a hertha harmat kapottDárdai harcol a kiesés ellen, ha hagyják, még a 4. ligában is.😂
YoungZeeZee
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
a hertha harmat kapottDárdai harcol a kiesés ellen, ha hagyják, még a 4. ligában is.😂
YoungZeeZee