Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Sixo, ajánlom a BL góllövőlistát2 gólt ,1 assist, legnagyobb spanyol csatár ever.
zacknorb
több mint 2 éve
Sixo, ajánlom a BL góllövőlistát
több mint 2 éve
"tiltsák be a középpályát"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ja, a tetején tudnak fürdeni a csövikAztán milyen jó lett a Gellért téri megálló, mikor megláttam, majd beszartam.Akkor azért újítják a Citadellát 5 évig, azért készült 15 évig a 4es metró, ezért nem halad sehova 12 éve az Iparművészeti felújítása.Csak 3 meccsbe és 10 percbe telt a MilannakJó munkához idő kell
zacknorb
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Aztán milyen jó lett a Gellért téri megálló, mikor megláttam, majd beszartam.Akkor azért újítják a Citadellát 5 évig, azért készült 15 évig a 4es metró, ezért nem halad sehova 12 éve az Iparművészeti felújítása.Csak 3 meccsbe és 10 percbe telt a MilannakJó munkához idő kell
zacknorb
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Akkor azért újítják a Citadellát 5 évig, azért készült 15 évig a 4es metró, ezért nem halad sehova 12 éve az Iparművészeti felújítása.Csak 3 meccsbe és 10 percbe telt a MilannakJó munkához idő kell
zacknorb
Kampman
több mint 2 éve
Csak 3 meccsbe és 10 percbe telt a MilannakJó munkához idő kell
zacknorb
több mint 2 éve
Csak 3 meccsbe és 10 percbe telt a Milannak
több mint 2 éve
hoppá
több mint 2 éve
embékettes futballisták, a f@szomatmársenki, értsd senki nem ment Skrinyárral....
több mint 2 éve
Na, ki lőtt remek gólt a 16oson kívülről?Patrick Mahomes x Antoine Griezmann 🤝🏈 pic.twitter.com/Kepk9LGdql
— Atletico Universe (@atletiuniverse) November 5, 2023
Segítek, nem Patrick Mahomes
több mint 2 éve
Az a GOAT felirat a PSG mez ujján! 🤣🤣🤣amit szeretek magamban, az a szerénység
nagir
több mint 2 éve
Abszolút méltó fogadtatás, ennyi minimum jár.
több mint 2 éve
Az a GOAT felirat a PSG mez ujján! 🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Forza Milan!Még mindig libabőrös vagyok, hogy 1 hónapja ott voltam meccsen 😀
több mint 2 éve
Akkor ezert nincs ma Empty meg Kampman, mentek pénzt dobálni.💸 AC Milan fans will throw these fake bank notes at Donnarumma tonight at San Siro…
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 7, 2023
…as they felt betrayed when he left the club as free agent to join PSG more than two years ago. pic.twitter.com/KyWubSZFcl
több mint 2 éve
A Dortmund-Newcastlet néztem, de mi lett a Barcaval?
zacknorb
90+8. perc Marian Sved be, Newerton le. Leballag, de olyan lassan, hogy kap egy sárga lapot is.ki az a szerencsétlen akit nevertonnak hívnak? 😀
több mint 2 éve
Kéne oda egy jó Conte.A Dortmund-Newcastlet néztem, de mi lett a Barcaval?Nézhetetlenné vált...talán majd két év múlva lesz újra egy potens csapatuk, de ahhoz az ilyen Lewa meg Raphinha vadhajtásokat lenyesegessék és beérjenek a fiatalok
zacknorb
Klaci79
több mint 2 éve
A Dortmund-Newcastlet néztem, de mi lett a Barcaval?Logikus. Dortmund csúcsán kikapott Harry Kanéktől, Castle leverte az arsenalt, erre most csúnyán el lett picsázva az angol csapat.
zacknorb
9től gyengébbik Hernandez vs a jobbik Hernandez.
Egy PSG győzelemmel már majdnem biztos, hogy kiesne az ácsé.
több mint 2 éve
A Dortmund-Newcastlet néztem, de mi lett a Barcaval?Nézhetetlenné vált...talán majd két év múlva lesz újra egy potens csapatuk, de ahhoz az ilyen Lewa meg Raphinha vadhajtásokat lenyesegessék és beérjenek a fiatalok
zacknorb
több mint 2 éve
A Dortmund-Newcastlet néztem, de mi lett a Barcaval?