NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
54
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
18
10
New York Giants - Minnesota Vikings
13
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
12
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
11
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
8
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Van esetleg 1946-os évjáratú 100 milliárd trilliós bankjegyed valahol a padláson?A NAV nem fogad el pengőt, megkérdeztem a COVID idején...volt időm levelezni velük.Ellenben havi 200 pengő fixxel az ember könnyen viccel.26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.2000 pengőt sem merek
Tony Adams
Willie Parker
Kampman
Jogszabályt nem jelöltek meg egyébként.
Willie Parker
több mint 2 éve
Szószgét még a Villából ugrik be, Juninho az Atleticóhoz kötődik nálam, AA nem számottevőJuninho PaulistaMert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
A Coventry egész jól tolta a kilencvenes években, stabil PL-tag volt, Dion Dublin életveszélyes volt elöl, mögötte Gary McA és Huckerby, égszínkék mezben...
A Boro-ból nekem csak Ravanelli ragadt meg, 'sztkész.
slowmotion
Afonso Alves
Szargép (Southgate)
Willie Parker
több mint 2 éve
26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.A 20 ejró is kidobott pénz erre.
Tony Adams
több mint 2 éve
A NAV nem fogad el pengőt, megkérdeztem a COVID idején...volt időm levelezni velük.Ellenben havi 200 pengő fixxel az ember könnyen viccel.26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.2000 pengőt sem merek
Tony Adams
Willie Parker
Kampman
Jogszabályt nem jelöltek meg egyébként.
több mint 2 éve
InterCity döntő, hát legalább nem kell nézni 😊Azt nem nèzni kell, azon utazni 🙈
warr_b
több mint 2 éve
InterCity döntő, hát legalább nem kell nézni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ellenben havi 200 pengő fixxel az ember könnyen viccel.26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.2000 pengőt sem merek
Tony Adams
Willie Parker
több mint 2 éve
Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
több mint 2 éve
Elfárad a City és a Real ver hármat....vagy nem
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.2000 pengőt sem merek
Tony Adams
több mint 2 éve
Ilyen dominanciát régen láttam, talán csak a Vasast a Mezőkövesd ellen.Brutalis a sebessegkulonbseg a ket csapat kozt.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A bokája leginkábbValencia után valami megtört MendietábanNekem Mendieta, és Maccarone.Mert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
A Coventry egész jól tolta a kilencvenes években, stabil PL-tag volt, Dion Dublin életveszélyes volt elöl, mögötte Gary McA és Huckerby, égszínkék mezben...
slowmotion
Tony Adams
slowmotion
több mint 2 éve
Ilyen dominanciát régen láttam, talán csak a Vasast a Mezőkövesd ellen.
több mint 2 éve
26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.Képet. 😊
Tony Adams
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Juninho PaulistaMert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
slowmotion
Afonso Alves
Szargép (Southgate)
több mint 2 éve
Valencia után valami megtört MendietábanNekem Mendieta, és Maccarone.Mert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
slowmotion
Tony Adams
több mint 2 éve
26 os odds van a Real továbbjutásban, mindenki teheti rá a 2000 euróját.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Camavinga sem az a szuletett szelso vedo
több mint 2 éve
ManszurSejkCity🤮
Draft

több mint 2 éve
Két gól a legveszélyesebb eredmény, ezt már megtanulhattuk.
több mint 2 éve
Ha ezt megfordítja a Real akkor a következő SB-t a Patriots nyeri 😊
Draft

több mint 2 éve
Jó, há tavaly is így kezdte a Sziti, aztán 4-3 lett belőle
több mint 2 éve
Közben az U17-es EB-n a fiatalok 3-0-ra vezetnek Wales ellen a 86. percben. 🙂
több mint 2 éve
Ez a City olyan mint a Fradi, nem szabad nézni hogy hogyan lehet létrehozni egy ilyen csapatot, csak nézni kell őket, és drukkolni neki.🤪Az eleje a realra is illik. nem szabad nézni...😀
Tony Adams
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nekem Mendieta, és Maccarone.Mert még fiatal vagy.Boro vagy Coventry?A Boró 2006-os UEFA-kupa menetelésére még mindig emlékszek.
Löfli
A Coventrytől semmire.
Kampman
slowmotion
Szerkesztette: Tony Adams