Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezen a szinten ez ennyiszer nem kellene hogy gondot jelentsen. Ha nem tudja megjátszani pontosan inkább rúgja fel mezőnybe vagy rúgja ki oldalraÚristen, jó hulladék ez a Pool védelem, az előbb még megúszták a bénázást, most nemOk, megkavarodtak, de azért mert A Arnold labdát veszített és lerohanták őket
kapitnono
Chargers LT

több mint 2 éve
Edzőt buktat a Pool? Nagyon rázzák a pofonfát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mit szórakoznak ezek, csámpásan jöttek ki a pályára 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
mi a tökömet csinál a Pool védelem?
több mint 2 éve
Alisson is mi a faszt csinált most bazmeg... tragédia.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Úristen, jó hulladék ez a Pool védelem, az előbb még megúszták a bénázást, most nemOk, megkavarodtak, de azért mert A Arnold labdát veszített és lerohanták őket
kapitnono
több mint 2 éve
Úristen, jó hulladék ez a Pool védelem, az előbb még megúszták a bénázást, most nem

több mint 2 éve
Lehet hogy videózott a héten Iraola???😬
több mint 2 éve
Arnold gyerek gyakorolja majd a labda átvételt szerintem 🤦♂️
több mint 2 éve
Na jó, most mehet is el mindenki a picsába. 😂😂😂
több mint 2 éve
Jaja, les volt, de óriási ciki hiba 😅És gól bazeg 😁 jó kezdés
több mint 2 éve
Jujjjj
több mint 2 éve
Oké hogy les volt, de hűűűhaaa.
több mint 2 éve
🇭🇺🤝🇭🇺 pic.twitter.com/Y8ylWmHcNM
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) August 19, 2023
több mint 2 éve
Jújj, de alpári! 🥴Never forget "Tulió, Tulió, anyád bassza fél Rio" skandálásKonkrétan 1 kamukommentel 1 Újpest szurkoló képes meghekkelni ezt a szarthát ha a csodálatos Túliót leigazolták, akkor Ronaldo miért ne jöhetne?
zacknorb
deyell
vpi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Endo megkapta a munkavállalási engedélyt, így ott lesz ma a Bournemouth elleni keretben.
több mint 2 éve
RIP Warrb, pedig ez meglehetett volnaLeeds 1 : 1 WBA
— markstats bot (@markstatsbot) August 18, 2023
▪ xG: 1.36 - 0.31
▪ xThreat: 1.49 - 0.68
▪ Possession: 57.7% - 42.3%
▪ Field Tilt: 62.2% - 37.8%
▪ Def Action Height: 46.4 - 41.4#msbot_chmp pic.twitter.com/0Rfl71AqLH
több mint 2 éve
Ráadásul vásárlási opció nélkül.Stanisic megy kölcsönbe Leverkusenbe, jó döntés sztemNekem nem jott be Goretzka jateka. Tobb muesesere emlekszem, mint jo megmozdulasara. Kimmich is baromi gyatra volt mellette (bar erdekes mert vannak akik szerint meg jo volt s ertekelesnel is siman kapott egy nyolcast) Tel golja szep volt, szerintem ezert lenne fontos ot inkabb kolcsonadni egy ilyen 8--10. Helyezett csapathoz, hogy folyamatosan tudjon kezdeni s fejlodni. Kane erkezese meglatszott a csapaton, meg az elso felidoben volt egy szenzacios passza, amibol eppen hogy nem lett golhelyzet. Jo lesz o itt. Amit viszont nem ertek, hogy Stanisic miert nincs egyaltalan kepben. Nem olvastam hogy serult lenne.Én a második félidőt lattam csak de pl Mazra tetszett.Yeees. Tel-nek is összejött a gól. Nagyon örülök neki! Szép volt nagyon.Kimmich es Musiala voltak a leggyengebbek tegnap. Kimmich pontrugasai mennek mindenfele, csak emberhez nem. Musiala, meg nem passzolt idoben es tobbszor onzoen jatszott. Goretzka viszont pozitiv csalodas volt. Mazra viszont nekem kicsit sulytalan a jobb oldalon, lehet ott Pavardal beszelnek, hogy maradjon megis.
Amúgy jó kis meccs volt. Végig uralva, idegenben 4-0, Kane gól és gólpassz az első kezdő meccsen, mi kell meg? 😀
Mondjuk a középpálya nem egy életbiztosítás, de első meccsnek teljesen rendben volt szerintem.
roberto23
Toto21
Kane is jó volt. Viszont Tuchelt nem tudom eldönteni. Néha gyönyörű támadás felépítés van amit szemmel láthatóan ő talált ki. Azonban aggasztó h a második félidő elején ez a gyenge werder is zavarba tudott hozni minket a nem túl fantáziadús presszingjevel és a kp védekezés néha úgy elcsúszott h simán át hoztak a labdát amiből vihettek 3-3 ellen pl. Nem Kim meccse volt mert Füllkrug is simán nyerte a légi parharcokat ellene. Elől jók voltunk csak néha onzoek mint Kane, Musiala és Mazra is. Őszintén szólva ez a meccs inkább 1-2 volt mint 0-4. Van még hova fejlődni
csebi
Brotesz
csebi
Pavard-al amúgy továbbra is megy a huza-vona. Nagyon marasztalni akarjak, de nem tudom van-e értelme olyat, aki ennyire menni akar. Menjek az Interbe, ha ennyire oda vágyik.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Stanisic megy kölcsönbe Leverkusenbe, jó döntés sztemNekem nem jott be Goretzka jateka. Tobb muesesere emlekszem, mint jo megmozdulasara. Kimmich is baromi gyatra volt mellette (bar erdekes mert vannak akik szerint meg jo volt s ertekelesnel is siman kapott egy nyolcast) Tel golja szep volt, szerintem ezert lenne fontos ot inkabb kolcsonadni egy ilyen 8--10. Helyezett csapathoz, hogy folyamatosan tudjon kezdeni s fejlodni. Kane erkezese meglatszott a csapaton, meg az elso felidoben volt egy szenzacios passza, amibol eppen hogy nem lett golhelyzet. Jo lesz o itt. Amit viszont nem ertek, hogy Stanisic miert nincs egyaltalan kepben. Nem olvastam hogy serult lenne.Én a második félidőt lattam csak de pl Mazra tetszett.Yeees. Tel-nek is összejött a gól. Nagyon örülök neki! Szép volt nagyon.Kimmich es Musiala voltak a leggyengebbek tegnap. Kimmich pontrugasai mennek mindenfele, csak emberhez nem. Musiala, meg nem passzolt idoben es tobbszor onzoen jatszott. Goretzka viszont pozitiv csalodas volt. Mazra viszont nekem kicsit sulytalan a jobb oldalon, lehet ott Pavardal beszelnek, hogy maradjon megis.
Amúgy jó kis meccs volt. Végig uralva, idegenben 4-0, Kane gól és gólpassz az első kezdő meccsen, mi kell meg? 😀
Mondjuk a középpálya nem egy életbiztosítás, de első meccsnek teljesen rendben volt szerintem.
roberto23
Toto21
Kane is jó volt. Viszont Tuchelt nem tudom eldönteni. Néha gyönyörű támadás felépítés van amit szemmel láthatóan ő talált ki. Azonban aggasztó h a második félidő elején ez a gyenge werder is zavarba tudott hozni minket a nem túl fantáziadús presszingjevel és a kp védekezés néha úgy elcsúszott h simán át hoztak a labdát amiből vihettek 3-3 ellen pl. Nem Kim meccse volt mert Füllkrug is simán nyerte a légi parharcokat ellene. Elől jók voltunk csak néha onzoek mint Kane, Musiala és Mazra is. Őszintén szólva ez a meccs inkább 1-2 volt mint 0-4. Van még hova fejlődni
csebi
Brotesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Hamer meglett a PL forduló gólja.2:53-tól
Tony Adams
www.youtube.com/watch?v=KyubqLc5KI0&t=173s

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Legnagyobb kifogásgenerátor ever a magyar fociban:“Tanulnunk kell a hibáinkból.”
Katona nyilatkozta…
Több sebből vérzik a mondat. Üvölt a bullshittől..
több mint 2 éve
Nekem nem jott be Goretzka jateka. Tobb muesesere emlekszem, mint jo megmozdulasara. Kimmich is baromi gyatra volt mellette (bar erdekes mert vannak akik szerint meg jo volt s ertekelesnel is siman kapott egy nyolcast) Tel golja szep volt, szerintem ezert lenne fontos ot inkabb kolcsonadni egy ilyen 8--10. Helyezett csapathoz, hogy folyamatosan tudjon kezdeni s fejlodni. Kane erkezese meglatszott a csapaton, meg az elso felidoben volt egy szenzacios passza, amibol eppen hogy nem lett golhelyzet. Jo lesz o itt. Amit viszont nem ertek, hogy Stanisic miert nincs egyaltalan kepben. Nem olvastam hogy serult lenne.Én a második félidőt lattam csak de pl Mazra tetszett.Yeees. Tel-nek is összejött a gól. Nagyon örülök neki! Szép volt nagyon.Kimmich es Musiala voltak a leggyengebbek tegnap. Kimmich pontrugasai mennek mindenfele, csak emberhez nem. Musiala, meg nem passzolt idoben es tobbszor onzoen jatszott. Goretzka viszont pozitiv csalodas volt. Mazra viszont nekem kicsit sulytalan a jobb oldalon, lehet ott Pavardal beszelnek, hogy maradjon megis.
roberto23
Toto21
csebi