Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
apu kezdődik 😊
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan
Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!
Mikey
sztem jön majd még legalább 1 valaki
+ télen André
Negritis, a vajda
Remélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.
Sem azt hogy a stadion bővítésének befejezése még sokkal tovább csúszhat...
Mikey
Doucouré jobb igazolás lenne mint Lavia.
deyell
Meg sokkal drágább is
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Mikey
Doucouré jobb igazolás lenne mint Lavia.

built for this shit

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Egy nagyon jóra sikeredett kis beszélgetés Patik Marcival, a fradi korábbi korosztályos válogatott focistával a magyar és a salzburgi utánpótlásról. Nem meglepő, hogy az ő karrierjének is a Fáy utcában elszenvedett sérülés vetett véget. Kösz Warrb.
 open.spotify.com/episode/0iDgmJSwbTCVfEzVH1GsxY
Sixo
Nekem mi közöm? 😄
warr_b
Nem tudom tudtad-e, de a Vasas stadionja a Fáy utcában van, régebben még úgy is hívták a stadiont, szóval ez teljes mértékben a te hibád.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy nagyon jóra sikeredett kis beszélgetés Patik Marcival, a fradi korábbi korosztályos válogatott focistával a magyar és a salzburgi utánpótlásról. Nem meglepő, hogy az ő karrierjének is a Fáy utcában elszenvedett sérülés vetett véget. Kösz Warrb.
Sixo
Nekem mi közöm? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan

zacknorb
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Mikey
meglátjuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Úgy is van, szerencsére Pep kezét se engedik és megvesznek egy Paqueta, Doku kettőst pár száz millióért.
Két ilyen középszer 100+ milliós játékos legyen... Ezért kár volt megmenteni a focit a szuperligától.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 839 — #NoStress
A szokásos 8-10 nagyágyú mellett hogy kik a töltelékek a BL-ben, nem tökmindegy?
Bátorak legyetek, jöjjenek a szaudiak, elférnek.
csipkelli
És automatikus csoportkör is jár nekik, vagy a selejtezőben valami észak-ír vagy norvég kiscsapat beszopja és utazhat augusztusban Szaúdba az 50 fokba focizgatni?
warr_b
Stadiont is tudnak venni a kontinensen.
Csak Magyarországon van 10+ olyan, amit jópénzért bármikor megvehetnek.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Na az új hírek szerint Neuer elég jól mozgott ma/tegnap (?), úgy néz ki h pár héten belül vissza is terhet esetleg.

Így max Daniel Peretz érkezhet a tel aviv-bol, mint fiatal tehetseg, aki amúgy 23 éves és izraeli-nemet kettős állampolgár.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 517
Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.
YoungZeeZee
Golfnál megpróbálták, de nem igazán jött össze
r.baggio
Érdekes értelmezése ez a dolgoknak, hiszen pont hogy nagyon összejött.
Jughead
Valamiért júniusban az maradt meg bennem, hogy beolvadnak a pga-be, de akkor eléggé félreértelmeztem
r.baggio
Hát inkább fordítva történt ez, a PGA olvadt be a szaúdi golfsorozatba, csak a név maradt PGA, mert az egy jó hagyományokkal rendelkező brand, de mivel a PGA fokozatosan veszítette el az arcait, így valójában ők adták meg magukat.

Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.
YoungZeeZee
Golfnál megpróbálták, de nem igazán jött össze
r.baggio
Érdekes értelmezése ez a dolgoknak, hiszen pont hogy nagyon összejött.
Jughead
Valamiért júniusban az maradt meg bennem, hogy beolvadnak a pga-be, de akkor eléggé félreértelmeztem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mikey
+ télen André

több mint 2 éve
Pool nézegeti az alternatívákat 6-os posztra
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
zacknorb
Én dukure, palhihna, graveberchrol olvastam
Negritis, a vajda
Gravenberchet nem ertem. o nem hatos. nekem o inkabb 8 es 10es poszt kozott van, raadasul vedekezo feladatokban nagyon sokat kell fejlodnie. megjegyzem, hogy jelenleg nem igazan latom, hogy Munchenben is hogyan kapna jelentos perceket. Kiveve ha Kimmich visszakerulne jobb hatvedba, mert valljuk be oszinten, hogy az utobbi ket evben a kozeppalyan egyre romlo tendenciat folytat. nem tudom, hogy tenyleg csak ennyit tudna ott vagy csak szimplan kivideoztak.
csebi
én sem értem, ezeket olvastam

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
Pool nézegeti az alternatívákat 6-os posztra
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
zacknorb
Én dukure, palhihna, graveberchrol olvastam
Negritis, a vajda
Gravenberchet nem ertem. o nem hatos. nekem o inkabb 8 es 10es poszt kozott van, raadasul vedekezo feladatokban nagyon sokat kell fejlodnie. megjegyzem, hogy jelenleg nem igazan latom, hogy Munchenben is hogyan kapna jelentos perceket. Kiveve ha Kimmich visszakerulne jobb hatvedba, mert valljuk be oszinten, hogy az utobbi ket evben a kozeppalyan egyre romlo tendenciat folytat. nem tudom, hogy tenyleg csak ennyit tudna ott vagy csak szimplan kivideoztak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Mit számít az e-roller,
ha van nekünk friss tracker?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott

Tony Adams
Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.
Sixo
Szaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄
warr_b
nem hiszem, hogy nézi ezt a topikot, de tényleg fontos lenne a figyelmébe ajánlani.

még a végén kap egy Aston Martint is ...
csebi
Idézzük be 😁

@MC12
warr_b
Ah, ehhez sokminden nem teljesül 😕 a bowl.hu fórumon kifejtett propaganda tevékenység sajna a fentiek közelébe sem fizet. Mondhatnám azt is, hogy ezért a Lendvai utca nem Aston Martint ad, hanem maximum e-roller bérletet….
MC12
lehet jot tenne neked az e-roller. mindjart maskepp nezned Karacsonyt is ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
A szokásos 8-10 nagyágyú mellett hogy kik a töltelékek a BL-ben, nem tökmindegy?
csipkelli
És automatikus csoportkör is jár nekik, vagy a selejtezőben valami észak-ír vagy norvég kiscsapat beszopja és utazhat augusztusban Szaúdba az 50 fokba focizgatni?
warr_b
Részletkérdés. A Fradi utolsó 2 megállása Azerbajdzsánban és Feröeren történt. Ahhoz képest tényleg csak egy picit kell messzebb menni.
Nem látom a foci halálát, ha kapnának 1 helyet, azt leboxolják egymás között.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
csipkelli 4 010

Szerkesztette: csipkelli