Soccer
Meg sokkal drágább isDoucouré jobb igazolás lenne mint Lavia.Remélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Sem azt hogy a stadion bővítésének befejezése még sokkal tovább csúszhat...
Mikey
deyell
Doucouré jobb igazolás lenne mint Lavia.Remélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Mikey
built for this shit
Benjamin Pavard is prepared to leave Bayern immediately:
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) August 17, 2023
• Inter have Pavard on top of their list — proposal expected soon to open talks.
• Man United deal stalling due to Maguire situation.
• Pavard could become an option for Arsenal to replace Timber - no decision yet…
Nem tudom tudtad-e, de a Vasas stadionja a Fáy utcában van, régebben még úgy is hívták a stadiont, szóval ez teljes mértékben a te hibád.Egy nagyon jóra sikeredett kis beszélgetés Patik Marcival, a fradi korábbi korosztályos válogatott focistával a magyar és a salzburgi utánpótlásról. Nem meglepő, hogy az ő karrierjének is a Fáy utcában elszenvedett sérülés vetett véget. Kösz Warrb.Nekem mi közöm? 😄
open.spotify.com/episode/0iDgmJSwbTCVfEzVH1GsxY
Sixo
warr_b
Egy nagyon jóra sikeredett kis beszélgetés Patik Marcival, a fradi korábbi korosztályos válogatott focistával a magyar és a salzburgi utánpótlásról. Nem meglepő, hogy az ő karrierjének is a Fáy utcában elszenvedett sérülés vetett véget. Kösz Warrb.Nekem mi közöm? 😄
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
meglátjukRemélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Remélem Doucouré. Ha ő jön, nem fogom bánni a Chelsea elleni dupla buktát.Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Két ilyen középszer 100+ milliós játékos legyen... Ezért kár volt megmenteni a focit a szuperligától.
Stadiont is tudnak venni a kontinensen.A szokásos 8-10 nagyágyú mellett hogy kik a töltelékek a BL-ben, nem tökmindegy?És automatikus csoportkör is jár nekik, vagy a selejtezőben valami észak-ír vagy norvég kiscsapat beszopja és utazhat augusztusban Szaúdba az 50 fokba focizgatni?
Bátorak legyetek, jöjjenek a szaudiak, elférnek.
csipkelli
warr_b
Csak Magyarországon van 10+ olyan, amit jópénzért bármikor megvehetnek.
Így max Daniel Peretz érkezhet a tel aviv-bol, mint fiatal tehetseg, aki amúgy 23 éves és izraeli-nemet kettős állampolgár.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Hát inkább fordítva történt ez, a PGA olvadt be a szaúdi golfsorozatba, csak a név maradt PGA, mert az egy jó hagyományokkal rendelkező brand, de mivel a PGA fokozatosan veszítette el az arcait, így valójában ők adták meg magukat.Valamiért júniusban az maradt meg bennem, hogy beolvadnak a pga-be, de akkor eléggé félreértelmeztemÉrdekes értelmezése ez a dolgoknak, hiszen pont hogy nagyon összejött.Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.Golfnál megpróbálták, de nem igazán jött össze
YoungZeeZee
r.baggio
Jughead
r.baggio
Szerkesztette: Jughead
Valamiért júniusban az maradt meg bennem, hogy beolvadnak a pga-be, de akkor eléggé félreértelmeztemÉrdekes értelmezése ez a dolgoknak, hiszen pont hogy nagyon összejött.Azt varom h letrehoznak egy nfl-t ott es viszik at a jatekosokat.Golfnál megpróbálták, de nem igazán jött össze
YoungZeeZee
r.baggio
Jughead

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
🤯 ¿El penal más insólito de la historia? ¡El penal más insólito de la historia! Pasen y vean lo ocurrido en la final del Torneo Intercolonias de Bucaramanga entre San Vicente de Chucurí y Concia FC...pic.twitter.com/KqxKf8aqLr
— Samuel Vargas (@SVargasOK) August 15, 2023

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Endō Wataru, here we go! Fogalmam nincs ki ő, de Klopp eddig csak úgy lett bajnok, hogy volt egy japán a csapatában, szóval örülök az érkezésének!sztem jön majd még legalább 1 valaki
Mikey
+ télen André
én sem értem, ezeket olvastamGravenberchet nem ertem. o nem hatos. nekem o inkabb 8 es 10es poszt kozott van, raadasul vedekezo feladatokban nagyon sokat kell fejlodnie. megjegyzem, hogy jelenleg nem igazan latom, hogy Munchenben is hogyan kapna jelentos perceket. Kiveve ha Kimmich visszakerulne jobb hatvedba, mert valljuk be oszinten, hogy az utobbi ket evben a kozeppalyan egyre romlo tendenciat folytat. nem tudom, hogy tenyleg csak ennyit tudna ott vagy csak szimplan kivideoztak.Pool nézegeti az alternatívákat 6-os posztraÉn dukure, palhihna, graveberchrol olvastam
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
zacknorb
Negritis, a vajda
csebi
Gravenberchet nem ertem. o nem hatos. nekem o inkabb 8 es 10es poszt kozott van, raadasul vedekezo feladatokban nagyon sokat kell fejlodnie. megjegyzem, hogy jelenleg nem igazan latom, hogy Munchenben is hogyan kapna jelentos perceket. Kiveve ha Kimmich visszakerulne jobb hatvedba, mert valljuk be oszinten, hogy az utobbi ket evben a kozeppalyan egyre romlo tendenciat folytat. nem tudom, hogy tenyleg csak ennyit tudna ott vagy csak szimplan kivideoztak.Pool nézegeti az alternatívákat 6-os posztraÉn dukure, palhihna, graveberchrol olvastam
Akiket ma olvastam Cristante, Amrabat, Endo
zacknorb
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
ha van nekünk friss tracker?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
lehet jot tenne neked az e-roller. mindjart maskepp nezned Karacsonyt is ...Ah, ehhez sokminden nem teljesül 😕 a bowl.hu fórumon kifejtett propaganda tevékenység sajna a fentiek közelébe sem fizet. Mondhatnám azt is, hogy ezért a Lendvai utca nem Aston Martint ad, hanem maximum e-roller bérletet….Idézzük be 😁nem hiszem, hogy nézi ezt a topikot, de tényleg fontos lenne a figyelmébe ajánlani.Szaúd-Arábiát promózó posztonként félmillió ejró. MC, ideje fizuemelést kérned 😄Ennyiért mondjuk én is fociznék ott.Here is the list of everything Neymar will have available for his signing in Saudi Arabia:
— Football Talk (@FootballTalkHQ) August 16, 2023
▫️ A house with 25 bedrooms 🏠
▫️ A 40x10 meter swimming pool and three saunas🏊♂️
▫️ 5 full-time servants for his house 👨💼
▫️ a Bentley Continental GT 🚗
▫️ an Aston Martin DBX 🚗
▫️ a… pic.twitter.com/rv09AsJwpK
Tony Adams
Sixo
warr_b
még a végén kap egy Aston Martint is ...
csebi
@MC12
warr_b
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Részletkérdés. A Fradi utolsó 2 megállása Azerbajdzsánban és Feröeren történt. Ahhoz képest tényleg csak egy picit kell messzebb menni.A szokásos 8-10 nagyágyú mellett hogy kik a töltelékek a BL-ben, nem tökmindegy?És automatikus csoportkör is jár nekik, vagy a selejtezőben valami észak-ír vagy norvég kiscsapat beszopja és utazhat augusztusban Szaúdba az 50 fokba focizgatni?
csipkelli
warr_b
Nem látom a foci halálát, ha kapnának 1 helyet, azt leboxolják egymás között.
A szokásos 8-10 nagyágyú mellett hogy kik a töltelékek a BL-ben, nem tökmindegy?És automatikus csoportkör is jár nekik, vagy a selejtezőben valami észak-ír vagy norvég kiscsapat beszopja és utazhat augusztusban Szaúdba az 50 fokba focizgatni?
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"