NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
16
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Pogba a kezdőbe van tervezve, a mai Cremonese elleni meccsre. Ez lehet a 2. Juvés turnusának első kezdő meccse. Május közepére ide is eljutottunk 😀
több mint 2 éve
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀Így is ingyen pénzből élnek, csak nem MLSZ, hanem állami pénznek hívják, minek nekik még az is?😛
Kenny
több mint 2 éve
Tökéletes megfogalmazás.Elég nagy az esély rá, hogy így lesz. De ha az arányokat nézzük, az elmúlt években a fradi a világ összes pénzéből se lett bl csapat, a Kecskemét pedig az egyik legkevesebb pénzből lett előbb feljuto majd ezüst érmes. Akkora siker a fradinak hogy tovább jutottak az el csoport körből, hogy film készül belőle (szánalmas).A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
Bárcsak a Fradim is rálépne picit arra az útra, amit ők képviselnek.
jobbágy#JC6
Megsüvegelendő amit felépítettek és szimpatikus is, ahogy a paks is, de én ezerszer inkább választom a mai fradit minthogy kizúgjunk az első bl-selejtezőn.
davemayer
Úgyhogy lehet mondani hogy one year wonder a Kecskemét, de az legalább önerőből jött össze. Erre a fradi sosem lesz képes, mert nem focicsapat, hanem penzmosoda.
Nemes samu09
Hányok attól, hogy hétfőn Kubi megnyom egy gombot, aztán az MVM utal három milliárdot, kedden meg a Telekom ötöt. (A dolgozok bére ezen cégeknél meg 3 évente nő, 2%-al kb.)
A tobbirol nem is beszélek.
Így en is fel tudok építeni egy klubot.
Persze nem olyan egyszerű a dolog, de nem is kell hozzá diploma.
A Fradinak ma unlimited budget áll rendelkezésre és idén, főleg a VAR-nak köszönhetően lettünk a kelleténél simábban bajnokok.
És valamilyen szinten szégyen ránk nézve, hogy 3 éve egy visszalépés miatt az NB3-ba feljutó Kecsó, a keret 70%-át együtt tartva, 99%-ban csak magyar játékosokkal 7 pontot szerzett ellenünk és alaposan megszorongatta a tökünk, edzői szinten meg totál lemeccselte Szabó a nagy Csercsét.
Végülis, a Kecsó sikere a magyar focinak jó, szóval egy szavunk sem lehet. Reméljük nem one-year-wonder lesz 😊
Én nagy szurkolójuk lettem.
több mint 2 éve
Elég nagy az esély rá, hogy így lesz. De ha az arányokat nézzük, az elmúlt években a fradi a világ összes pénzéből se lett bl csapat, a Kecskemét pedig az egyik legkevesebb pénzből lett előbb feljuto majd ezüst érmes. Akkora siker a fradinak hogy tovább jutottak az el csoport körből, hogy film készül belőle (szánalmas).A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
jobbágy#JC6
Megsüvegelendő amit felépítettek és szimpatikus is, ahogy a paks is, de én ezerszer inkább választom a mai fradit minthogy kizúgjunk az első bl-selejtezőn.
davemayer
Úgyhogy lehet mondani hogy one year wonder a Kecskemét, de az legalább önerőből jött össze. Erre a fradi sosem lesz képes, mert nem focicsapat, hanem penzmosoda.
több mint 2 éve
Neee Pochettino a Chelseanèl...😡
dande2
Everyone is talking about Mauricio Pochettino moving to Chelsea but what impact could he have at the London club? I investigate in this videopic.twitter.com/pniyPTyOcn
— Jon Mackenzie (@Jon_Mackenzie) May 13, 2023
több mint 2 éve
Sok ilyen egy-max kétnyári kalandot látott már a világ, ahol jól jött ki a lépés stb, majd kiveszel pár puzzle darabkát és az a kép már soha nem áll össze többet.
Ezt kb 1 év múlva ilyenkor lehet is értékelni újra.
több mint 2 éve
A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
Ha a santander nyer holnap akkor a malaga tutti liga 3.10 evvel a bl meneteles utan.Ha dontetlent jatszik a santander azt hiszem mar akkor is..
18 ezer nezte meg a malaga gyozelmet otthon.
több mint 2 éve
Neee Pochettino a Chelseanèl...😡nyílt titok már pár hete 😀
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Bárcsak a Fradim is rálépne picit arra az útra, amit ők képviselnek.
több mint 2 éve
Neee Pochettino a Chelseanèl...😡
több mint 2 éve
Szedd ki vörös bohóc 😃 a kispadon mindig nagy a szád 😄Hogy tudtak ezek kikapni tőlünk múlt héten? | Ja VARj, végre egyszer a javunkra tévedett sokat a játékvezetői brigád, |
Ez a Kecsó, nem hiszed el..
petey
De nagyon örülök ennek a mai Kecsó W-nek megint.
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
na, a Catanzaro a Serie C bajnoka, mivel a három csoport első helyezettjének tornáját is behúzta 😮avanti dzsallorosszi, vagy mi a szar
ez az első lépés afelé, hogy hozzák az én CM-eredményeimet (igaz, asszem ott a Catanzaro volt az egyetlen, akivel nem sikerült bajnoki címet szerezni - a Laziot, a Romát és a Milant sikerült túl bivalyra tenniük, a bajnokságban is mindig megelőzött valamelyik, meg a BL-ben is)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Holnap a Coventry-Middlesbrough jónak ígérkezik ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Minden kibaszott létező dolog azért dolgozik, hogy jövőre valahogy a Roma a BLben induljon. Atalantának a Salertinatól sikerült kikapni ,a Milan a Speziától szopik ... Kupában is mindenki kiesett az águkról, csak ők voltak, aztán kiestek a Cremonese ellen.És a bajnokin is szórtak el utána pontokat ellenük.
Sixo
több mint 2 éve
Minden kibaszott létező dolog azért dolgozik, hogy jövőre valahogy a Roma a BLben induljon. Atalantának a Salertinatól sikerült kikapni ,a Milan a Speziától szopik ... Kupában is mindenki kiesett az águkról, csak ők voltak, aztán kiestek a Cremonese ellen.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀Arra annyi esély se volt már a forduló előtt, mint a Vasas bentmaradására.
Kenny
több mint 2 éve
asztakurva, hát ez drámaibb volt, mint a vb döntő 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Notts County aztán ismeri a drámát, ennél szövevényesebb módon nehezen lehetett volna a feljutást összehozni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀
több mint 2 éve
11-es csata.Szegények ennyi nyomorúságos év után, most is 100 pont felett
több mint 2 éve
Doveri is szinteken mozog, Brahimot két kézzel lökik a 16-oson belül, azt ad neki egy sárgát szimulálásért.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ott is van