Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Zsótér -> Kecsó..Innentől mélyrepülés. 😀
Na erre leszek kiváncsi.
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Chelsea have activated £35m release clause into Michael Olise’s contract — deal advancing to final stages 🚨🔵
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 15, 2023
Clause has always been there despite denials and all parties will be in touch to finalise the agreement.
Olise already said yes to Chelsea, time to fix details. pic.twitter.com/2aDFuvT2RN
több mint 2 éve
Tényleg, KDB sérülésének körülbelüli hosszáról van infó?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Azért mert van 10 értelmes focista, a többi még mindig kókler. Van 18 csapat, minden csapatban legalább 20 játékos, még mindig egy nagy lókuki a bajnokság.
Több világsztár játszik ott, mint a spanyoloknál vagy Olaszországban.
Mi most a kábé konszenzusos vélemény arról, hogy mi a bajnokságok sorrendje?
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
Fabinho was gifted a Rolex by a fan because he played well… A FAN.
— The Kop Watch (@TheKopWatch) August 14, 2023
Na we can’t compete with Saudi 😂😂 pic.twitter.com/VgDWduDeEB
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Angyalföldön a Kis Itália cukrászdában csináltak Mourinho kedvence fagylaltot. Mangó ízű
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
😕 ehh.csak nem jött össze a svèdeknek a döntő 😒
több mint 2 éve
Ortega elvileg menne Münchenbe, de a City addig nem akarja engedni, amíg nem találnak másik csere kapust.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Marko Arnautović to Inter, here we go! Agreement reached on €10m package, add-ons included. Medical tests to take place later this week. ⚫️🔵🇦🇹
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2023
Austrian striker agreed personal terms with Inter weeks ago and he’s set to return 13 years later. pic.twitter.com/mHxocodgXs
több mint 2 éve
A Premier League is belátta, nem mehet tovább az, amit a Chelsea művel, ezért az UEFA szabályokhoz igazítják a sajátjaikat.Akkor még télen jöhet még pár játékos 500 misiért.
JÖVŐ NYÁRON!!!!!!!! 😬😬😬😬
Tony Adams
több mint 2 éve
A Premier League is belátta, nem mehet tovább az, amit a Chelsea művel, ezért az UEFA szabályokhoz igazítják a sajátjaikat.JÖVŐ NYÁRON!!!!!!!! 😬😬😬😬
több mint 2 éve
Arra vagyok márcsak kiváncsi hogy az angolok hogyan chokerkedik elszerintem simán Ausztrálok ledominálják őket!
Heisman nádor
több mint 2 éve
dawyd728
4 202
Ez a spanyol csapat remélem innen bárki jön nekik, azokat is leveri.
több mint 2 éve
Arra vagyok márcsak kiváncsi hogy az angolok hogyan chokerkedik el
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Elképesztő 😀Ezek a közepesnél alig jobb spanyolok hogy jutnak el a döntőig?dupla Jinx? 😀
Hatalmas jinx 😀
BLOMQVIST!!!
Heisman nádor
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Ezek a közepesnél alig jobb spanyolok hogy jutnak el a döntőig?dupla Jinx? 😀
Hatalmas jinx 😀
BLOMQVIST!!!
Heisman nádor
több mint 2 éve
Ezek a közepesnél alig jobb spanyolok hogy jutnak el a döntőig?Hatalmas jinx 😀
BLOMQVIST!!!
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Plusz nem csak az dönti el a bajnokságok színvonalat, hogy kiöregedett vagy a leheto legnagyobb fizetést kérő játékos odaigazol.Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Azért mert van 10 értelmes focista, a többi még mindig kókler. Van 18 csapat, minden csapatban legalább 20 játékos, még mindig egy nagy lókuki a bajnokság.
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
Itthoni példa, hogy hiába öntöd nyakon a focit pénzzel, attól még nem lesz jobb.
Az infrastruktúra, know-how, utánpótlás, jogdíjak. Soha az életben nem fogják tobbrn nezni az ázsiai BL-t mint az európait.
Az araboknak nincs kiépült utánpótlás rendszere ami biztosítaná a minőséget.
Ez a trend tart majd pár évig aztán kipukkad mint Kínában.
több mint 2 éve
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Azért mert van 10 értelmes focista, a többi még mindig kókler. Van 18 csapat, minden csapatban legalább 20 játékos, még mindig egy nagy lókuki a bajnokság.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
azért felnőtt fejjel elég vicces ez a Chelsea-féle football manager/fifa/fantasy foci, ha a kétezres évek elején 8 évesen felfogtam volna, mit csinál Abramovics, lehet nem őket választom (igaz, én Lampard miatt lettem Dinamo szurker még a Bates-éra utolsó évében)Hát nálam is elég nagy az identitásválság most, nehéz olyan csapatnak szurkolni, akitől hányok jelenleg... 😀
Löfli
több mint 2 éve
Fáj a fejem a tegnapi bourbon után,nézek itten tropán, bután.
Reggel sajnos csörgött a vekker,
ennek ellenére friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
a kieséskor is ugyanezt mondtam, akkor nem tetszett 😊Ezt a véleményt én elfogadom, nehéz lenne vitatkozni vele, nem tudom miért nevesítettél hogy en ezt nem értem. Már ott is elővesztek ahol ott sem voltam...ezt nem akarja megérteni dave, magukat profinak gondoló gittegylet a fradi...Az FTC halasztasi kérelemmel fordult a Mezőkövesdhez😁😁😁a nemzet erdeke, hogy megkapjuk.
JC6 - a ruszki
Amugy, Matenak volt kepe lenyilatkozni AUGUSZTUSBAN, hogy pihentet, mert csutortokon meccs 😀
Kozben Stankovic valoban kozel, nem csak pletyka.
Kenny
peach
Ez a halasztgatás egy faszság, ahogy Máté pihentetéses szövege is - hogy lehet így kiállni az nb1 2-3. csapata ellen egy 6-1es selejtező után, rejtély... mindenesetre remélem a "magyaros" középpályával való kiállást elfelejtjük egy időre, mindketten bűnrosszak voltak.
davemayer
nem belédállok hanem igyekszem az élet által hozott példákkal szemléltetni, hogy sajnos miért nem az a fradi ( és vezetése ) mint aminek gondolod...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Öreg vagy, de legalább az ízlésed jóNa végre... Már sokkal előbb meg kellett volna húzni ezeket a cseréket. Nem halnak el a támadásaink és Varane, mint csatár be is vágta! 😀De kinek? Michelle Wildnak? 😁😁
Toto21
Bocsi rédzeg vagOk🍾🍾🍾🍾🍾
ThundersNFL a Jobbágy