NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Duff

Seattle Seahawks

Duff
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
3 032


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Egyre inkább azt érzem, h ez a Minny a team to beat idén. Towns is csak jobb lesz, ahogy megy előre az idő és ami a legfontosabb, mindenki fókuszált. Mindenkinek van elszámolni valója. Kellően fizikális a keret.
dawyd728
Lefosnám a bokám örömömben, ha Marc Gasol után Conleynak is összejönne a bajnoki cím.
4 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…
Klaci79
Főleg, hogy elég egyértelmű volt, hogy bent volt.
AlexIScrystal
Az egyértelmű az, ha fel sem merülhet, hogy nincs gól, ez így messze nem volt egyértelmű.
Másrészt a gól fogalma iszonyat objektív, amit a kibaszott technológia meg tud mondani 100ból100
zacknorb
 youtube.com/shorts/qojMXJZwvk8?si=dvtChbU3Tlar3g3C

Számomra ez elég egyértelmű.
AlexIScrystal
Tehát nem került elő újabb szögben álló kamera. Nincs vonalban. Senki nem mondja meg hogy teljes terjedelmével bent volt.
Én se tudom megmondani biztosan hogy nem volt gól.
Nemes samu09
csak annyira nem volt bent, mint anno Muntari lövése a Juventusz ellen a veretlen idényben.

slowmotion
Vagy, mint ez.
5 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Sztem les volt, de megerdemelne a utd h kiessen.
6 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Tsunoda nagyon akarja a Red Bull ülést, akkor rontja el először az időmérőt mikor Perezt üthetné ki. 😀
Jughead
Nagyon nem megy neki egész hétvégén sajna. Lehet benne van, hogy most megy itt először, de azért a p19 kifejezetten szar.

Amúgy én őt inkább az Astonban nézném szívesen jövőre, imadnám az Alo-Tsu párost 😀 Max mellé fiatal talent sztem nem illik, az összesnek tönkre vágná a karrierjét kb.
6 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Kivancsi vagyok, ha esetleg Hami arra játszik, hogy Alo-t DRSben tartja, akkor Max mennyire konnyen tudott volna elmenni
6 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Norris ezzel szemben amikor közel kerül az első helyhez egyből ront megint
Heisman nádor
Mint még mikor?
Jughead
Sochi?
7 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Azért a két öreg megmutatta, hogy amikor relatíve nagyobb részben számít a skill, akkor mi a szitu. 😀

Ez a Norrisos dolog, meg sajnos valóban szarul jött ki, a káosz időjárás a bírák fejében is káoszt okozott. Ugye ha vki a pálya utsó kanyarában szélesít ki, a kövi kört is el szokták venni, mert előnyt szerez vele. Jelen esetben viszont ez nem játszik, mert inkább a kövi kört is hátránnyal kezdi. Inkább el se kellett volna venni Norris körét. Csak közben meg elvileg Lajos elvette az utsó körében, mert azt hitte megvan a p1. Aztán Norrisnak visszaadták a pole-t. 😀

Szerkesztette: Duff
9 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Blake Griffin b ejelntette a visszavonulását

 www.youtube.com/watch?v=Yufiufwokew
Negritis, a vajda
Egy kérdés az NBA-t nálam többet nézőkhöz. Amúgy Ő mennyire volt jó játékos? Nekem Griffinből mindig az maradt meg, hogy szép nagyot tud zsákolni oszt’ ennyi.

Számomra borzasztó unalmas játékos volt, de aztán lehet hogy én voltam totál vakon vele, ezért kérdezem.
Cowboykarcsi90
Szerintem overrated. De hatalmas csatákat vívtak Z-Bo-val a Grizzlies-Clips rangadókon, azokat imádtam.
18 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Tegye fel a kezét, aki képes meggyőződéssel hinni egy olyan emberben, aki egészen 2024-ig jól beépült fidesznyik volt, és jó eséllyel még ma is az lenne, ha nem válik el a feleségétől. Na, innen indulunk.
Ha félreteszem a személyes véleményemet és érzéseimet, akkor engem továbbra is csak az érdekel, hogy MP színre lépése közelebb visz-e a kormányváltáshoz. Spekulációkkal, jóslatokkal és hipotézisekkel Dunát lehet rekeszteni, de erre a kérdésre pillanatnyilag egyetlen tisztességes válasz létezik: egyelőre fogalmunk sincs. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Bár mind a kettő mellett szólnak érvek, bizonyosság nincs.
Nemhogy bizonyosság nincs, még azt is nehéz megtippelni, hogy egyik vagy másik változatnak mennyi a valószínűsége. Elmondom újra: ha MP nem lesz képes megbontani a Fidesz-tábor külső rétegeit (túl azokon a százezreken, akik már leszakadtak onnan) és/vagy nem lesz képes megszólítani a bizonytalanokat, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad.
Ettől még el kell ismerni, hogy a faszi már eddig is bravúros politikai teljesítményt tett le az asztalra. Hasonlóra még senki nem volt képes az elmúlt 34 évben. Lehet hozni példákat (a Jobbik 2009-ből, esetleg LMP, aztán Momentum, MZP), de egyik áttörés sem ilyen rövid idő alatt és nem ekkora intenzitással történt.
Tömegpszichózis van, amiről nem tudjuk, hogy meddig tart, másrészt azt sem tudjuk, hogy milyen hatásai és következményei lesznek.
Azonban: ha egy konszolidált Fidesszel való együttműködés is MP céljai között szerepel, akkor teljes tévúton jár. Olyan, hogy "konszolidált Fidesz", nem létezik. A Fidesz nem így van kitalálva és felépítve, nem erre van kondicionálva. Ha valaki ezt nem ismeri fel 14 év után, akkor teljesen vak a politikában. A Fideszt nem lehet konszolidálni. Egyetlen dolgot lehet vele csinálni: elzavarni.
nagylaza, főpohárnok
Nekem MP rohadtul nem szimpatikus, de egyszerűen már nem lehet mit tenni, csak hinni. Azzal, hogy demokratikus úton leváltjuk ezt a rendszert, szerintem 2018-ban elkéstünk, az akkori 2/3 megpecsételte ennek az országnak a sorsát, és 30-40 évvel mélyebbre lökte az erkölcsi fertőben.

Mivel kritizálni szoktam az ilyen álértelmiségi kényszerfideszes hozzáállást, mint pl. a " vagy a kutyákra szavazok, vagy senkire", ezért úgy gondolom, ha MP lesz az, aki megadja a minimális esélyt a kormányváltásra, akkor ő lesz az, adok neki egy esélyt. Jól mondod, semmi bizonyosság nincs, és nagyon gyanús és nem szimpi a csávó, és lehet ott leszünk ahol, a part szakad. De egyszerűen már nincs mit veszíteni, max kapunk egy újabb orbánt, vagy egy újabb fideszt, vagy egy konszolidált fideszt, ez van. Jobb lesz? Nem biztos, de rosszabb jó eséllyel nem. A mostaninál szarabb egyszerűen normális keretek között szerintem már tényleg nem lehet.
21 napja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Tegnapi United meccs... A második félidőben elaludtam. Garna góljára felébredtem, na mondom frankó. Utána megint szunya... 250. percben a tizire megint felkeltem. Mondom ilyen nincs bmeg és azzal a lendülettel ki is kapcsoltam a laptopot. Ma beszélgetek a komámmal, hogy mekkora balfaszok vagyunk. Majd fb-n szembe jött, hogy amúgy ki is kaptunk. Hát zseniális esküszöm 😀😀
dugo93
Rém szar a utd, nem védeni akarom őket, de a tegnapi két büntető nekem megint elég soft volt. Ez a két stat együtt elég érdekes:

https://www.transfermarkt.com/premier-league/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/GB1

https://www.statmuse.com/fc/ask/most-touches-in-opposition-box-by-team

A chelsea kapja messze a legtöbb büntetőt, főleg, ha súlyozzuk a labdaérintések számával a tizenhetoson belül. A chelsea eddig 11 büntetőt kapott, 900 labdaérintésre az ellenfél 16-osán belül, tehát kb. minden 82. labdaérintésük büntetőt ér ott. Ezzel párhuzamosan pedig pl. a Spurs összvissz 1 büntetőt kapott 1120 labdaérintésre. Nekem ez már kicsit túlmutat a természetes szóráson.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Egy kis színes.
FuckYoElonMusk
Nem is tudtam, hogy MP egy osztályba járt Eli Manninggel.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
ezt talán ide, mára bezártam a netet.
Vrij6
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
Brüsszel már megint nem adott nekünk semmit 😕
Szesze
"Orbán elmondta, hogy amíg ő a miniszterelnök, a szankciók nem fogják veszélyeztetni az ellátások biztonságát, a magyar-orosz kapcsolatokat, illetve a rezsicsökkentést."
gyurczi
Ennek a fasznak a sírkövére is nem a neve lesz írva, hanem annyi, hogy A REZSICSÖKKENTÉS ÖRZŐJE.
Mikey
Én hajlandó vagyok tripla áron rezsit fizetni, csak ez az elmebeteg fasz takarodjon már el.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
Kinyírtátok Grudent, szemetek!

#justiceforgruden
akdestroyer
Hagyjuk már. Senki nem nyírta ki, csak elvesztette a munkáját, teljes joggal. Aki niggerezi a kollégáit, beosztottjait, buzizik, puncizza a górét, az egy normális helyen elveszti a munkáját. Engem is kibasznának a munkahelyemről, ha niggerezném, buziznám a kollégáimat, de én is kibasznám a beosztottamat, ha tudnám, hogy a hátam mögött így beszél rólam.

Nem követett el bűnt, nem fogják lecsukni, él tovább a dollármillióival. Aki így gondolkodik az emberekről, az ne dolgozzon emberekkel, ne legyen NFL-edző, hanem mittudomén menjen el CNC gépkezelőnek. Szó sincs elnyomásról, gondolatrendőrségről meg ilyen faszságokról. Gruden ezek alapján egy fasz, akinek nem való az ilyen munka. Egyáltalán nem kell sajnálni.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy?
davemayer
Nem.
Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.
davemayer
De.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
Remélem amikor a Broncos bye weekre megy, azért a Sport TV nem szűnik meg.
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 032
Elfelejtik sokan, hogy a Fideszre nem csak a sík hülyék szavaztak, szerintem a középosztály gazdagabbik része is jobban él az elmúlt 14 évben, nekik is jó volt ez a rendszer és ők az értelmesebb csoporthoz tartoznak.
NB2
Pont ez a csoport a legkártékonyabb a társadalomra nézve, és nem az aluliskolázott, önálló gondolkodásra képtelen, megvezetett szavazók. Hanem akik elvileg tanult, művelt, önálló gondolkodásra, véleményre képes emberek. De bármilyen bűncselekményt, vagy csak morálisan vállalhatatlan (pl. pedofilia, homofóbia, rasszizmus) tevékenységet hajlandóak elnézni ennek a kormánynak, csak azért, mert ők pénzügyileg jobban járnak a jelenlegi kormánnyal, amíg őket nem érinti. Szerintem ezek a legszarabb, legganébb, leggerinctelenebb emberek az összes közül, akik nem is valók egy normális társadalomba. Akik szerint bárki megdögölhet, csak neki jó legyen, minden más le van szarva. Az ilyen emberek, ezt a bűncselekményt is le fogják szarni simán, és élnek vígan tovább.

Amúgy nem kell messzire menni, MP tegnapi interjújában is elhangzott hasonló: Hogy a rogáni propaganda minden eddiginél mélyebbre süllyedt, hogy milyen hazugságokat képes terjeszteni róla, a családjáról és a barátairól. Hát drága MP, nem te voltál az első, de még csak a második sem a sorban, hanem rengeteg emberről hazudoztak ilyen módon az elmúlt 14 évben, csak te elnézted, mert téged nem érintett...
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
 pbs.twimg.com/media/CcUKNLsWEAAJ1Ls.jpg

 i.imgur.com/tXZz27t.jpg



Szerkesztette: Duff
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
 i.imgur.com/KBNcZ.gif
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 032
Van 194 lajkom.
Sztem mindegyik a mostani topik es esemenyek miatt jott.
Nem mondom h orulok neki.
Ki mennyit yieldelt a mostani esemenyekbol?

Total barom kerdes, kozvelemenykutatas, elkapott a lajkvadaszat 😕
Solymi
2000.

Bizonyitanam screenshottal, de nem mukodik.