Duff

Seattle Seahawks

Duff
Utoljára láttuk
16 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
3 087


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Semmit se szamit, de az kemeny, h a 4 perces hosszabbitasbol, masfel perc cucurella fetrengesevel ment el, es csontra vege lett 94.00nal 😀
1 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Nah akkor remeljuk szoszget takarodo
9 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Spanyol-holland döntőt szeretnék.
Kampman
Sztem mindenki, akibe egy kis jóérzés szorult.
gabokocka
Kb. 24 éve szurkolok az angol válogatottnak, de most még én is inkább a fent említett döntőt támogatnám.
13 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Itt kell élned, hogy elhidd. 😀
15 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Legjobb forgatókönyv, most jöhet 30 perc angol buszozás
15 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Bár az angoloknak szurkolok, teljes mértékben a szlovákok érdemlik meg a továbbjutást.

Southgate baszdmeg, 0 kapura tartó lövés egész meccsen es a 84. Percben hozza a második cserét?? Idióta gyökér, ilyenkor még az is jobb, ha random becserél 5 embert posztra.
15 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Southgate egyszeruen nem meri a nagy neveket leszedni a palyarol, pedig a Foden-Bellignham-Saka triot felultetnem egy londoni gepre a felidoben. Kanet csak azert hagynam, mert o tenyleg barmikor lo egyet a semmibol.
15 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Bellingham meg Foden amennyire jo volt a klubcsapatban, annyira fos az egesz eb-n. Szoszget meg egy nyomorek, h erolteti ugyanazt ami nem megy. Reg Palmert es Gordont probalnam a helyukon
15 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Az mennyire zseniális, hogy valakit kicsapsz a versenyből, és olyan buntit kapsz érte, amivel egyetlen helyet sem buksz…
somoskovig
Én is ezt néztem. Ráadásul úgy, h rendre fékezés alatt váltott irányt.
15 napja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Azért látszik, h Max se olyan tökéletes, ha nem a kimagaslóan legjobb autóban ül. Simán hajlamos hibázni éles helyzetekben.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Egy kis színes.
FuckYoElonMusk
Nem is tudtam, hogy MP egy osztályba járt Eli Manninggel.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
ezt talán ide, mára bezártam a netet.
Vrij6
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
Brüsszel már megint nem adott nekünk semmit 😕
Szesze
"Orbán elmondta, hogy amíg ő a miniszterelnök, a szankciók nem fogják veszélyeztetni az ellátások biztonságát, a magyar-orosz kapcsolatokat, illetve a rezsicsökkentést."
gyurczi
Ennek a fasznak a sírkövére is nem a neve lesz írva, hanem annyi, hogy A REZSICSÖKKENTÉS ÖRZŐJE.
Mikey
Én hajlandó vagyok tripla áron rezsit fizetni, csak ez az elmebeteg fasz takarodjon már el.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
Kinyírtátok Grudent, szemetek!

#justiceforgruden
akdestroyer
Hagyjuk már. Senki nem nyírta ki, csak elvesztette a munkáját, teljes joggal. Aki niggerezi a kollégáit, beosztottjait, buzizik, puncizza a górét, az egy normális helyen elveszti a munkáját. Engem is kibasznának a munkahelyemről, ha niggerezném, buziznám a kollégáimat, de én is kibasznám a beosztottamat, ha tudnám, hogy a hátam mögött így beszél rólam.

Nem követett el bűnt, nem fogják lecsukni, él tovább a dollármillióival. Aki így gondolkodik az emberekről, az ne dolgozzon emberekkel, ne legyen NFL-edző, hanem mittudomén menjen el CNC gépkezelőnek. Szó sincs elnyomásról, gondolatrendőrségről meg ilyen faszságokról. Gruden ezek alapján egy fasz, akinek nem való az ilyen munka. Egyáltalán nem kell sajnálni.
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 087
egyébként azon kívül, hogy KariGeri nemfidesz, mitől lenne jobb főpolgi, mint Vitézy (aki, ahogy lentebb már írták, egy településfejlesztési szakpolitikus kb, él-hal Bp-ért, elmúlt években is számtalan fejlesztési koncepciót bemutatott stb., tehát lennének ötletei..)?
tényleg érdekel, látva, hogy rengetegen eddig leszavaztak volna rá (Vitézyre), emiatt pedig már nem. (miközben az LMP és Ungár Péter, akinek szintén van némi NER kapcsolata volt eddig köztudottan a legnagyobb támogatója)
bogjosi
Mivel Vitézy még nem vol főpolgi, erre egzakt módon nem lehet válaszolni. De amúgy tessék itt van, hogy eddig miket csinált KG: https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/pfbid0CcDMpTThN9G4L6E6soCCHBcijvibutdGWC8wBdmqZ2uykG8rUfhD8VoMzZ6gVFZxl

Én múltkor is említettem, hogy alapvetően autós vagyok, de ettől függetlenül 100%-ban támogatom KG mindenféle vízióját ami az autós forgalom csökkentésére, a város zöldítésére, a környezetszennyezés csökkentésére, az emberi egészség javítására törekszik, és az látható, hogy ennek érdekében rengeteget tesz, próbál tenni, annak ellenére, hogy a gecikormány taknyosra szopatja.

Vitézy meg szokás szerint minden szirszart megígér, amikből szerintem nyilván alig lenne valami, annak ellenére, hogy neki nem ellenszélben kéne dolgoznia.

Amúgy KG-ben azt is értékelem, hogy a legtöbb politikussal ellentétben szinte mindig kulturáltan, normálisan, emberien nyilvánul meg, és nem gyűlölködően.

Amúgy összességében számomra az is bőven elegendő érv, hogy Budapest azon kis része még az országnak, amire nem tudja rátenni a teljes mértékben a kezét a fideszes erkölcsi fertő. És én azt szeretném, hogy ez maradjon is így, mert már így is nagyon mélyen vagyunk országszinten a morális pöcegödörben.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
Ti amúgy nem unjátok még hogy lassan minden topicban a "köcsög kormány" megy?
davemayer
Nem.
Főleg itt szvsz ez az esetek döntő többségében nem jogos egyáltalán.
davemayer
De.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
Remélem amikor a Broncos bye weekre megy, azért a Sport TV nem szűnik meg.
3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 087
Elfelejtik sokan, hogy a Fideszre nem csak a sík hülyék szavaztak, szerintem a középosztály gazdagabbik része is jobban él az elmúlt 14 évben, nekik is jó volt ez a rendszer és ők az értelmesebb csoporthoz tartoznak.
NB2
Pont ez a csoport a legkártékonyabb a társadalomra nézve, és nem az aluliskolázott, önálló gondolkodásra képtelen, megvezetett szavazók. Hanem akik elvileg tanult, művelt, önálló gondolkodásra, véleményre képes emberek. De bármilyen bűncselekményt, vagy csak morálisan vállalhatatlan (pl. pedofilia, homofóbia, rasszizmus) tevékenységet hajlandóak elnézni ennek a kormánynak, csak azért, mert ők pénzügyileg jobban járnak a jelenlegi kormánnyal, amíg őket nem érinti. Szerintem ezek a legszarabb, legganébb, leggerinctelenebb emberek az összes közül, akik nem is valók egy normális társadalomba. Akik szerint bárki megdögölhet, csak neki jó legyen, minden más le van szarva. Az ilyen emberek, ezt a bűncselekményt is le fogják szarni simán, és élnek vígan tovább.

Amúgy nem kell messzire menni, MP tegnapi interjújában is elhangzott hasonló: Hogy a rogáni propaganda minden eddiginél mélyebbre süllyedt, hogy milyen hazugságokat képes terjeszteni róla, a családjáról és a barátairól. Hát drága MP, nem te voltál az első, de még csak a második sem a sorban, hanem rengeteg emberről hazudoztak ilyen módon az elmúlt 14 évben, csak te elnézted, mert téged nem érintett...
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
 pbs.twimg.com/media/CcUKNLsWEAAJ1Ls.jpg

 i.imgur.com/tXZz27t.jpgSzerkesztette: Duff
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 087
 i.imgur.com/KBNcZ.gif