Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteketMi volt? Tudja valaki? A meccset nem néztem, csak láttam h pirosat kapott meg h volt vmi rasszista (?) cucc is?
Heisman nádor
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez nem jinx kísérlet. Nyernek jövőhéten is.Grat a BVB-nek.Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.
Zsellértelkes Vrij
Sixo
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Grat a BVB-nek.Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?Szpari meccsről van stream: www.youtube.com/live/hmD97hiCkRA?feature=share
Löfli
több mint 2 éve
mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Grat a BVB-nek.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Közben a Lens is igen pofás szezont megyAz európa liga nyolcaddöntős Nantes meg könnyen lehet kiesik.
warr_b
több mint 2 éve
Közben a Lens is igen pofás szezont megy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ugye ezt nem gondolom komolyan, hogy kínai, szaúdi liga = Bayern, elvek ide vagy oda? Senki nem választaná az előbbit.Sztem vannak olyan kínai meg szaúdi csapatok ahol Mazraoui akar több pénzt is kapna és a klub elvei is összhangban lennének a sajátjával.$$$Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?Példakép a csávóNem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi
Így? 😀
Tony Adams
csebi
Ki nem húzott szalagot? Ő is példakép
jobbágy#JC6
csebi
warr_b
csebi

több mint 2 éve
Szoboszlaiék tegnap akkor cssak beleszóltak ebbe a bajnoki címbe.Ebbe a bajnoki címbe Salihamidzic meg Kahn szólt bele egyedül.
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sztem vannak olyan kínai meg szaúdi csapatok ahol Mazraoui akar több pénzt is kapna és a klub elvei is összhangban lennének a sajátjával.$$$Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?Példakép a csávóNem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi
Így? 😀
Tony Adams
csebi
jobbágy#JC6
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szoboszlaiék tegnap akkor cssak beleszóltak ebbe a bajnoki címbe.
több mint 2 éve
$$$Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?Példakép a csávóNem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi
Így? 😀
Tony Adams
csebi
jobbágy#JC6
csebi

több mint 2 éve
Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?Példakép a csávóNem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi
Így? 😀
Tony Adams
csebi
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Arra nem. Nem is csíptem. De abban az időben volt irányukban tisztelet. Ezek közé meg már muszáj volt egy serdülőt betenni, hogy beszéljen már végre magyarul valaki....az ulloin 10 negernek meg egy szovjet edzonek tapsikolnak, simon tibi elhanyna magat.Alapvetően Fradi-szimpatizánsként sem helyezném Simon Tibit erkölcsi piedesztálra.
gabokocka
Megvolt neki meg a hozzá hasonló játékosoknak is a (mellék)szerepe abban, hogy a 90-es években maffiózók és szélhámosok martaléka lett a Fradi, meg a magyar futball is úgy általában
Kampman
Semmi tisztelet nincs feléjük, Leicester City, Hoffenheim......
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
levetetni a mezt teljesen okafogyott már pár éve. ezek mind zsoldosok, semmit nem jelent a mez nekik.mondjuk levetetni velük a mezt, az utolsó meccs előtt ahol még meglehet a bennmaradás, nem okos. Bár a Honvédosok sose voltak azok.Levetetni a mezt, meg magukból kikelve őrjöngeni amúgy sem túl okos.
Kenny
Mit érnek el vele? Azt nem, amit remélnek.
Kampman
több mint 2 éve
két pont előnyük volt, ők a nyugati bajnokok, osztályozót játszanak95. percben egyenlít a Veszprém!!Ilyenkor mivan?
Löfli
jobbágy#JC6

Don't blink!
több mint 2 éve
Az Inter gyakorolja a catenacciot a Napoli ellen! Gondolom már készülnek a Cityre.
több mint 2 éve
Példakép a csávóNem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi
Így? 😀
Tony Adams
csebi
több mint 2 éve
95. percben egyenlít a Veszprém!!

Don't blink!
több mint 2 éve
Ott is van, BvB a bajnok 😎
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
1-0-ról fordított a Tatabánya, jelenleg ők az elsők, 5 perc van mégna jöhet a nap rangadója, Veszprém - Tatabánya az MB3 nyugati csoportjáért!Kozvetits
Löfli
jobbágy#JC6

Don't blink!
több mint 2 éve
Most néztem az NB1es szezon előtti tippjátékot, 1 emberen kívül mindenki a az utolsó helyre tette a kecsót (volt egy 10.hely is), a vidi meg stabilan ECL selejtező helyen volt.Csak en raktam kiesonek a Vasast es bentmaradonak a Kecsot 😊
Heisman nádor
Mondjuk ilyen eros teljesitmenyre nem szamitottam toluk nyilvan en se
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."