Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
majd beteszik középhátvédnak, ott még úgyse játszott.Semmilyen középpályás védekezése nincs a Pool-nakSzoboszlaiból szép lassan 6-os lesz a Poolban. Rossi nagy örömére.
JC6 - a ruszki
iktriad
több mint 2 éve
Nyert a Newcastle!Várjál, a múlt héten is a kiállítás után kezdett el jól játszani a csapat!
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Semmilyen középpályás védekezése nincs a Pool-nakSzoboszlaiból szép lassan 6-os lesz a Poolban. Rossi nagy örömére.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Semmilyen középpályás védekezése nincs a Pool-nakmert nincs középpályájuk 😀
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Jó, de hogy a francba állhatsz fel ezzel a csapattal ez ellen az ultraagresszív Newcastle ellen?????Nincs védekezése a Poolnak, és ezt láttuk már az utóbbi hetekben is, mire számított Klopp???
több mint 2 éve
Na, akkor ezt a játékvezető úr el is döntötte, csak azt nem értem, hogy akkor minek játszották le a meccset
több mint 2 éve
Semmilyen középpályás védekezése nincs a Pool-nak
több mint 2 éve
Na jó...
több mint 2 éve
Nyert a Newcastle!
több mint 2 éve
Éppen ezért nem kellene neki spanyol bajnokságot közvetítenie, kurvagáz hogy kb 1 perc alatt levágja az ember a szimpátiáját. Bár volt olyan barcás ismerősöm, aki váltig állította hogy az emberünk madridista, szóval lehet hogy csak nálam, meg a szűk környezetemben zavaró. 😀Norbi világ életében Barcelona drukker volt, soha nem is csinált belőle titkot. Már a Sport Tv-n is mondta többször.La Ligások, nekem messze a 4. helyen van ez a liga a preferencia sorrendemben és gyakorlatilag bármikor hamarabb nézek meg angol, olasz, német meccset a spanyol helyett. De most hétvégén meglepően ráértem és bele-bele néztem 1-1 meccsbe. Ez a Farkas Norbert csak engem idegesít de rettentően?Ráadádul olyan elfogult a barca irányába hogy az már fáj😀.
Még azt a pici kíváncsiságom is hamar elvette a hangja, stílusa stb ami volt, így most sem néztem sokáig a meccset.
Lehet ezzel egyedül vagyok, de sport kommentátorok/szakértők közül csak Udvari irritált jobban.
alatriste
Matuz viszont szerintem teljesen korrekt minden szempontból.
eaglesmcnabb
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Salah öcsém hihetetlenlehet nem ártana eladni a szaúdiaknak, amíg jó pénzt kapnak érte. (ettől a meccstől függetlenül)
JC6 - a ruszki
built for this shit
több mint 2 éve
TAA ha jól rémlik az előző fordulóban is adott egy gól előnyt az ellenfélnek.
több mint 2 éve
Nem ez. 16-ról beemeli a kapus kezei közé mikor ketten is jobb helyzetbenSalah öcsém hihetetlenMondjuk ez nálam Trent hibája
JC6 - a ruszki
zacknorb
több mint 2 éve
Nálam is. De így lehet majd igazán jó a meccs.Salah öcsém hihetetlenMondjuk ez nálam Trent hibája
JC6 - a ruszki
zacknorb
több mint 2 éve
Salah öcsém hihetetlenMondjuk ez nálam Trent hibája
JC6 - a ruszki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Eléggé -1 ember TAA ma mind támadásban mind vedekezésben. Aztán örüljön a Pool ha nem állítják ki szünet előttTalán jobb is lett volna 😀
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na jöhet Gomez most már tényleg.
több mint 2 éve
Salah öcsém hihetetlen
több mint 2 éve
Konkrétan az összes Real szurkoló Barcasnak nézi, az összes Barca fan meg Realosnak, amit én olvasokNorbi világ életében Barcelona drukker volt, soha nem is csinált belőle titkot. Már a Sport Tv-n is mondta többször.La Ligások, nekem messze a 4. helyen van ez a liga a preferencia sorrendemben és gyakorlatilag bármikor hamarabb nézek meg angol, olasz, német meccset a spanyol helyett. De most hétvégén meglepően ráértem és bele-bele néztem 1-1 meccsbe. Ez a Farkas Norbert csak engem idegesít de rettentően?Ráadádul olyan elfogult a barca irányába hogy az már fáj😀.
Még azt a pici kíváncsiságom is hamar elvette a hangja, stílusa stb ami volt, így most sem néztem sokáig a meccset.
Lehet ezzel egyedül vagyok, de sport kommentátorok/szakértők közül csak Udvari irritált jobban.
alatriste
eaglesmcnabb
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szerencsére Csercse magával vitte Traore rossz formáját! 😎VB eddig főnyeremény.
Sinisa
több mint 2 éve
Eléggé -1 ember TAA ma mind támadásban mind vedekezésben. Aztán örüljön a Pool ha nem állítják ki szünet előtt

több mint 2 éve
Norbi világ életében Barcelona drukker volt, soha nem is csinált belőle titkot. Már a Sport Tv-n is mondta többször.La Ligások, nekem messze a 4. helyen van ez a liga a preferencia sorrendemben és gyakorlatilag bármikor hamarabb nézek meg angol, olasz, német meccset a spanyol helyett. De most hétvégén meglepően ráértem és bele-bele néztem 1-1 meccsbe. Ez a Farkas Norbert csak engem idegesít de rettentően?Ráadádul olyan elfogult a barca irányába hogy az már fáj😀.
alatriste
eaglesmcnabb