Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteket
Heisman nádor
Mi volt? Tudja valaki? A meccset nem néztem, csak láttam h pirosat kapott meg h volt vmi rasszista (?) cucc is?

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Viniciusnak érdekes egy meccse volt, várom a reszleteket

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Grat a BVB-nek.
Zsellértelkes Vrij
Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.
Sixo
Ez nem jinx kísérlet. Nyernek jövőhéten is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Grat a BVB-nek.
Zsellértelkes Vrij
Ennél erősebb jinx kísérletek is elvéreztek már.

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?
Löfli
Szpari meccsről van stream:  www.youtube.com/live/hmD97hiCkRA?feature=share
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mb2 kiesési meccseiről van valami körkapcsolás?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Grat a BVB-nek.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Közben a Lens is igen pofás szezont megy
warr_b
Az európa liga nyolcaddöntős Nantes meg könnyen lehet kiesik.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben a Lens is igen pofás szezont megy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi

Így? 😀
Tony Adams
Nem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.
csebi
Példakép a csávó
Ki nem húzott szalagot? Ő is példakép
jobbágy#JC6
Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?
csebi
$$$
warr_b
Sztem vannak olyan kínai meg szaúdi csapatok ahol Mazraoui akar több pénzt is kapna és a klub elvei is összhangban lennének a sajátjával.
csebi
Ugye ezt nem gondolom komolyan, hogy kínai, szaúdi liga = Bayern, elvek ide vagy oda? Senki nem választaná az előbbit.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Szoboszlaiék tegnap akkor cssak beleszóltak ebbe a bajnoki címbe.
ozibozi
Ebbe a bajnoki címbe Salihamidzic meg Kahn szólt bele egyedül.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Amúgy a müncheni b közép üzent Mazraouinak tegnap, lehet tényleg eladjuk nyáron …
csebi

Így? 😀
Tony Adams
Nem, állítólag kiállt a játékos mellett aki nem húzott szivárvány szalagot. A müncheni b közép meg emlékeztette őt, hogy a klubban viszont vannak olyan értékek, amik alapvetőek mindenhol.
csebi
Példakép a csávó
jobbágy#JC6
Ez most nyilván megint hosszú és felesleges lenne de hat ha ennyire nem ért egyet a klub elveivel egyik játékos sem akkor minek igazolnak oda?
csebi
$$$
warr_b
Sztem vannak olyan kínai meg szaúdi csapatok ahol Mazraoui akar több pénzt is kapna és a klub elvei is összhangban lennének a sajátjával.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Szoboszlaiék tegnap akkor cssak beleszóltak ebbe a bajnoki címbe.
több mint 2 éve
csebi

Így? 😀
Tony Adams
csebi
Példakép a csávó
jobbágy#JC6
csebi
$$$

több mint 2 éve
csebi

Így? 😀
Tony Adams
csebi
Példakép a csávó
jobbágy#JC6

több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 171 — Bears & Illinois fan
az ulloin 10 negernek meg egy szovjet edzonek tapsikolnak, simon tibi elhanyna magat.
gabokocka
Alapvetően Fradi-szimpatizánsként sem helyezném Simon Tibit erkölcsi piedesztálra.
Megvolt neki meg a hozzá hasonló játékosoknak is a (mellék)szerepe abban, hogy a 90-es években maffiózók és szélhámosok martaléka lett a Fradi, meg a magyar futball is úgy általában
Kampman
Arra nem. Nem is csíptem. De abban az időben volt irányukban tisztelet. Ezek közé meg már muszáj volt egy serdülőt betenni, hogy beszéljen már végre magyarul valaki....

Semmi tisztelet nincs feléjük, Leicester City, Hoffenheim......

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
mondjuk levetetni velük a mezt, az utolsó meccs előtt ahol még meglehet a bennmaradás, nem okos. Bár a Honvédosok sose voltak azok.
Kenny
Levetetni a mezt, meg magukból kikelve őrjöngeni amúgy sem túl okos.
Mit érnek el vele? Azt nem, amit remélnek.
Kampman
levetetni a mezt teljesen okafogyott már pár éve. ezek mind zsoldosok, semmit nem jelent a mez nekik.

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
95. percben egyenlít a Veszprém!!
Löfli
Ilyenkor mivan?
jobbágy#JC6
két pont előnyük volt, ők a nyugati bajnokok, osztályozót játszanak

Don't blink!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Az Inter gyakorolja a catenacciot a Napoli ellen! Gondolom már készülnek a Cityre.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
csebi

Így? 😀
Tony Adams
csebi
Példakép a csávó
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Löfli
Ilyenkor mivan?
több mint 2 éve

Don't blink!
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Ott is van, BvB a bajnok 😎

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
na jöhet a nap rangadója, Veszprém - Tatabánya az MB3 nyugati csoportjáért!
Löfli
Kozvetits
jobbágy#JC6
1-0-ról fordított a Tatabánya, jelenleg ők az elsők, 5 perc van még

Don't blink!
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Most néztem az NB1es szezon előtti tippjátékot, 1 emberen kívül mindenki a az utolsó helyre tette a kecsót (volt egy 10.hely is), a vidi meg stabilan ECL selejtező helyen volt.
Heisman nádor
Csak en raktam kiesonek a Vasast es bentmaradonak a Kecsot 😊

Mondjuk ilyen eros teljesitmenyre nem szamitottam toluk nyilvan en se

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."