Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 633 — Patriot

Szappanos inkább mint Megyeri????
zacknorb
Szappanos nemtom, kinek a nőjét dugja, de totálisan érthetetlen a beválogatása. Egy középszer kapus, semmi több. (Mondjuk nálam Demjén sem sokkal magasabb polc, de az más téma)
Bálesz
Ez egy jó keret, Szappanos meg, tudjuk kivel van jóban ami miatt kirobbanthatatlan eleme a keretnek 😀
Kenny
Én birom a Rossit, de neki is vannak becsípődései. Kalmár olyan fos formában van, hogy hihetetlen. Fiola x hónap után most tér vissza, Nego 2023-ban még nem szerelt egyet tisztán... Lehet szólni kéne, hogy a főszponzor már kiszállt a Fehérvárból nem kötelező onnan is behívni.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ez egy jó keret, Szappanos meg, tudjuk kivel van jóban ami miatt kirobbanthatatlan eleme a keretnek 😀
Kenny
Én szóltam 😊
Olyan csodás már a válogatottunk, hogy ezt is elbírja!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

zacknorb
Szappanos nemtom, kinek a nőjét dugja, de totálisan érthetetlen a beválogatása. Egy középszer kapus, semmi több. (Mondjuk nálam Demjén sem sokkal magasabb polc, de az más téma)
Bálesz

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló

zacknorb

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
De hol van szó bármilyen 80ról? Egyelőre kölcsönbe jön, aztán ha van igény rá megvehetjük de szerintem nem annyièrt fogjuk ha esetleg el jutnának addig. Illetve jövő èvig mèg van idő igazítani a büdzsèn. Ezèrt nem èrtettem most èn sem ezt a kifakadást. Ha megvennènk annyièrt akkor èrtenèm, de így nehezen. A cselszkitől (de mèg jó néhány angol klubbtól igen csak messze van a Barca, főleg idèn)
dande2
a barca folyamat igazol vagy így vagy úgy
miközben már a cserepeket is ki kellett dobni annyira üres a padlás/pince
nem tudják a játékosokat beregisztrálni mer túl sok a szerződés erre jön egy high profile játékos aki tuti hogy nem ngyen játszik
még akkor is érthető hogy szúrja az emberek szemét ha mondjuk a fizetés nagy részét a city állja
Negritis, a vajda
Nektek miért fáj az ha eladják a dolgaikat és így tudnak beregisztrálni új játékosokat? Törvényellenes? Nem. Max magukkal csesznek ki. De azt már nem is említem hogy 15 csapat nem tudta regisztrálni még a teljes keretét a ligában Tebas faszsága miatt.
DBook90
ilyen alapon miért zavar bárkit amit a chelsea csinál?
Negritis, a vajda
Kérdezd meg azt akit zavar. Nem más csapatával foglalkozom. Másrészt mindenki sárral dobálózik ahelyett hogy a saját csapata baromságaival foglalkozna, mert nincs olyan top klub amelyikbe ne lehetne pénzügyi téren belekötni. Legyen az a Chelsea értelmetlen igazolásai, a Barca pénztelenség, a Real hogy tudott egy adott évben 3 világsztárt igazolni, vagy a PSG, City ugyanez. Egyiksem különb a másiknál de mindenki kulázza a másikat mintha a kis kedvence bármiben is jobb lenne.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
De hol van szó bármilyen 80ról? Egyelőre kölcsönbe jön, aztán ha van igény rá megvehetjük de szerintem nem annyièrt fogjuk ha esetleg el jutnának addig. Illetve jövő èvig mèg van idő igazítani a büdzsèn. Ezèrt nem èrtettem most èn sem ezt a kifakadást. Ha megvennènk annyièrt akkor èrtenèm, de így nehezen. A cselszkitől (de mèg jó néhány angol klubbtól igen csak messze van a Barca, főleg idèn)
dande2
nem tudják a játékosokat beregisztrálni mer túl sok a szerződés erre jön egy high profile játékos aki tuti hogy nem ngyen játszik
még akkor is érthető hogy szúrja az emberek szemét ha mondjuk a fizetés nagy részét a city állja
Negritis, a vajda
Nektek miért fáj az ha eladják a dolgaikat és így tudnak beregisztrálni új játékosokat? Törvényellenes? Nem. Max magukkal csesznek ki. De azt már nem is említem hogy 15 csapat nem tudta regisztrálni még a teljes keretét a ligában Tebas faszsága miatt.
DBook90
ilyen alapon miért zavar bárkit amit a chelsea csinál?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
dande2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ezért is kéne baromira (jobban mint egy egy 6-os) egy bal lábas belső védő/szárnyvédő, aki tud Robbo helyén játszani ha WM középpálya van, de ha úgy adódik, akkor bemegy CB-be amikor úgy kidőlnek a srácok mint most.
alatriste
Robbo helyén nem ott van Tsimi?
TAA-nak nincs cseréje

de tény kellene még 1 6os meg egy CB is
emellé TAA-t is valahogy meg kéne oldani, vagy agyátültetés vagy igazolás folyamán
Negritis, a vajda
A görög még inkább vonal mellett fel-alá szaladgáló igazi 'balbunkó' mint Andy.
A baj, hogy a WM rendszerhez (ahogy a citynél, az arsenálnál) kell 1 labdával ügyes, jól passzoló és pressing rezisztens szélső védő, aki bejön a 6-os mellé dupla hatosba amikor nálad a labda (ez lenne nálunk Arnold (passzokészség, technika 100%-os, csak sajnos nem bírja annyira ha nyomás alatt van és belehibázik, ahogy láttuk)).
No de a lényeg, hogy az egyik szélen legyen egy ilyen srácod, a másikon pedig kvázi egy olyan aki sokkal visszafogottabb, nem megy előre, félig CB, félig szélső védő.
Ez az Arsenalban White (ott ugye Zinchenko a behúzódó játékos), a Cityben most már Gvardiol.
Ezzel tudod megcsinálni, hogy hátul 3-an lesznek, így nem rohannak át rajtad átmenetből. 2 CB és a hibrid CB/szélső védő.
W
M
ugye a rendszer neve a kirajztolt formáció miatt, amikor nálad a labda. A W felső 3-ja a 3 támadó, az alja a 2db nyolcas, az M teteje a 2 hatos (akikből az egyik a fel/be lépő szélsővédő) és az M alja a 3 hátul maradó védő.

Namost tavaly erre a rendszerre áltunk át, 6osunk volt is még amíg nem ment el Fabinho és Hendo. Most ugye Endo van csak. De bal oldalra ilyen CBként is játszani tudó szélsővédő nincs. Főleg nem bal lábas. Mind2 poszt hiány de lehet már egyikre se igazolunk. De míg 6-osba legalább van Endo (van egy Bajcetic) és egy Thiago. Egyik se életbiztosítás még/már de a másik profilra még csak hírmondóba sincs játékos.

Sorry h hosszú lett de ezért szerintem fontosabb is lenne egy Robbo alternatíva, aki eljátsza ezt a posztot de nagyon sokszor fegyelmezetlenül, mert felmegy és hátul a 2 CB marad akikre rárohan az ellenfél. Robbo nem ez a játékos. Ő a régi 4231-hez volt tökéletes fit.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ezért is kéne baromira (jobban mint egy egy 6-os) egy bal lábas belső védő/szárnyvédő, aki tud Robbo helyén játszani ha WM középpálya van, de ha úgy adódik, akkor bemegy CB-be amikor úgy kidőlnek a srácok mint most.
alatriste
Robbo helyén nem ott van Tsimi?
TAA-nak nincs cseréje

de tény kellene még 1 6os meg egy CB is
emellé TAA-t is valahogy meg kéne oldani, vagy agyátültetés vagy igazolás folyamán

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Közben az nem tudom mennyire volt itt meg, de Luke Shaw meg ~3-4 hónap off.
#Legyenmégtöbbmeccs

Liverpool Fc
több mint 2 éve

Sixo
esélyes. Van Dijk eltiltott, Konaté szeptember közepéig off, Matip üveg. meg van még a 20 éves Quansah, és az örök megmentő Nat Phillips. kétszázmillióért se adnánk el Gomezt.
slowmotion
És tényleg. Ember kéne még ide, nem eladás.
Konaté sajnos az egy dolog h most sérült, de csóri srác egy picit szerencsésebb Keita. 2-3 hónapotegyhuzamba nem igen bírt még ki. Pedig jó kis játékos lenne de a hadrafoghatósága elég limitált.
Matipot én nagyon kedvelem de szintén zenész és már öregszik is eléggé.
Van Dijk ha épp nem gondolja úgy Pickford, akkor mondjuk szívlapáttal se verhető agyon, de hát amikor 4 CB-d van és abból 2 baromi sérülékeny a 4. pedig Gomez akkor kurvára nem arra van szükség h még ő is elmenjen.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Legalább akkor Alvaro menne fel a nagycsapathoz, vagy valami.
roberto23
Szerintem ez meg fog történni amíg nincs Vini
Ha már tavaly is volt keretben, sőt pályát is látott, ráadásul derbyn

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Komolyan nem tudom amúgy mi Perez terve. 4 támadóval nekimenni egy szezonnak alapból nonszensz (pláne, h Rodrygotol és Vinitol várjuk a gólokat….), de persze most Vini is leserult 4-6 hétre, de miért is jönne bárki.

Legalább akkor Alvaro menne fel a nagycsapathoz, vagy valami. Bár igaz minek, Brahimot se játszhatja Ancelotti, gondolom azt hiszi ő is, hogy Bellingham majd minden meccsen rúg legalább 1 gólt, a többi meg majd alakul.

Gondolom megint a hülye tininindzsa teknocre várnak, aki majd jövő júniusban 2000 milliárdért hosszabbit a psg-vel, de nem baj, mert csak két évre, úgyhogy 2025ben most már tényleg tuti áron alul el lehet majd hozni. Agyrém.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 615 — Cowboys fan

Sixo
esélyes. Van Dijk eltiltott, Konaté szeptember közepéig off, Matip üveg. meg van még a 20 éves Quansah, és az örök megmentő Nat Phillips. kétszázmillióért se adnánk el Gomezt.
slowmotion
Majd Mac Allister és Szoboszlai hátramegy CB-be.
Mikey
vagy Endo, persze, ő már úgyis csinált olyat
több mint 2 éve
TAA-t nem vinnék egy 100asért? 😀
Conor Bradley majd megoldja

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566

Sixo
slowmotion
Majd Mac Allister és Szoboszlai hátramegy CB-be.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 615 — Cowboys fan

Sixo
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566

Sixo
Bazmeg egyszerűbb lenne ha megvennék a klubot és odaköltöztetnék major liga módra.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
dande2

több mint 2 éve

Sixo
Ezek visszanézték az elmúlt 4-5 év Poolját és azt mondták, srácok ezek jól fociznak, hozzuk ide mind.
Mane, Bobby, Fabinho, Hendo már amúgy is ott, vinnék még Salah-t, Beckert is akarták de ő szerencsére notorikusan el is zárkózott ettől, most Gomez és Luis Diazra is elvileg volt még puhatolózás de ott is hamar rövidre zárta a dolgokat a Liverpool vezetősége.
alatriste
komolyan joke gomezre bárkinek van igénye?
édes faszom

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Visszavonult már a Zidane,
friss trackertől legyél vidám!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

Sixo
Ezek visszanézték az elmúlt 4-5 év Poolját és azt mondták, srácok ezek jól fociznak, hozzuk ide mind.
Mane, Bobby, Fabinho, Hendo már amúgy is ott, vinnék még Salah-t, Beckert is akarták de ő szerencsére notorikusan el is zárkózott ettől, most Gomez és Luis Diazra is elvileg volt még puhatolózás de ott is hamar rövidre zárta a dolgokat a Liverpool vezetősége.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 915 — Így remélem megfelelek nektek.....

Beki
Oszt benevezni sikerül-e?
alatriste
Hetek kérdése gondolom, miután a fél életüket eladják megint.
Beki
Azért vmien szinten röhejes h a Bayern nem engedhette meg magának de a Barca igen
csebi
Nem engedhette meg magának és a nem akartak 80 milliót kiadni egy jobbhátvédért nem ugyanaz
DBook90
irreális Cancelo 80-ért.
Amadeus von Dollárbaloldal

Szerkesztette: dande2