Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
City is sima csoportot kapott, még rotálni is fog tudni Guardiola
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Miért van az, hogy egy csapatom van a BL-ben(Milan) azt is rommá szopatják?
több mint 2 éve
D csoport teljesen random lehet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Na idén mår lehet sikerül Xavinak továbbjutniaJa, lehet 😁 de kèpesek elszúrni.
Heisman nádor
Az F csoport kemèny mint a kádszèle😏
több mint 2 éve
Na idén mår lehet sikerül Xavinak továbbjutnia
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Feyenoord yeahMondjuk tavaly is könnyűnek tűnt...
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 596
jöhet az utolsó normális BL csoportkör sorsolásAz mar vagy 25 eve volt mikor csak bajnokok indultak😀
Löfli
több mint 2 éve
Sevilla úgyis megy az EL-be, eddig jó 😀MU meg megkapta akit nekünk szántak 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
Az öreg olasz még itt van, nélküle nem az igazi
több mint 2 éve
Nem értem mért kell zenés műsor meg ilyenek, húzzák a csapatokat és kész. Sokkal több embert tudnának behúzni ezzel.
több mint 2 éve
jöhet az utolsó normális BL csoportkör sorsolás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az offseason híre, hogy Nat Phillips fél évre kölcsönbe megy a Celtichez.nincs értelmes CB a padon, mit csinálunk? kölcsön adunk vagy 4et
Hmm pedig azt hittem már nincs olyan hogy fél éves kölcsön.
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Az offseason híre, hogy Nat Phillips fél évre kölcsönbe megy a Celtichez.Hmm pedig azt hittem már nincs olyan hogy fél éves kölcsön.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
😮 nunes kb csak szélen játszik, Gundogan meg inkább középen volt, nem?Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔
Wolves boss O'Neil confirms Nunes will join Man City in reported £53M deal
www.thescore.com/epl/news/2703405
dande2Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔Nunes szerintem Gündogan helyére jött.
dande2
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔
dande2
Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔Nunes szerintem Gündogan helyére jött.
dande2
több mint 2 éve
Akkor ezèrt engedhettèk el oly könnyen Palmert?🤔Wolves boss O'Neil confirms Nunes will join Man City in reported £53M deal
több mint 2 éve
Amit a brazil piacon csinálnak, azért az szerintem nem agyatlan pénzszórás, egyenként mindegyik üzlet reális, és európai szemmel is normális áron köttetett. Mosz van lehetőségük az FFP faszságai miatt, pénzük van korlátlan mennyiségben, megtehetik.Ez kb egy Brighton project, vagy esetleg egy Benfica/ Porto csak korlátlan lehetőségekből.
Van egy erős saját akadémiájuk, emelté vesznek 40 fiatalt, ebből ki fog alakulni egy olyan erős mag, amire lehet építeni.
több mint 2 éve
Vègre a PSV is felèled, ideje már 😊 hollandoknál ők a kedvenceim.A vicc hogy amikor jobb csapatuk volt (gozte, gakpo, madueke) akkor meg nem sikerült. Mondjuk akkor a benfica ellen playoffoztak, ők azért nem a rangers.
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Vègre a PSV is felèled, ideje már 😊 hollandoknál ők a kedvenceim.
több mint 2 éve
Lesérült vki vagy minek nekik?Leonardo Bonucci to Union Berlin, here we go! Verbal agreement reached, Italian CB leaves Juventus on permanent deal and joins Union ⚪️🔴🇮🇹 #UnionBerlin
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 31, 2023
Bonucci will travel to Berlin later today if all goes to plan.
Contract until June 2024, option for further season discussed. pic.twitter.com/pnL2VTlO6h
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Simán lehet igen hogy ha villant a bl-ben elviszik, csak remélem nem jut Madueke sorsára, ő még nála is jobb ha játékban van.Kíváncsi leszek rá, 1-1 psv meccsbe lehet bekapcsolódom majd. Még fiatalon néztem is ajax meg psv meccseket, de idő hiányában ezek már lemorzsolódtak. De a tegnapit látva, 20 évesen nem adok neki sokat már. Jövő ilyenkor már nem lesz ott (hacsak nem valami nagyon kifutott meccse volt a tegnapi). Bal lábas fiatal jobbszélső/támadó, ez keresett profil eléggé.Most először látom életembe és persze egy Rangers az ellenfél, de ez a Johan Bakayoko baromi tehetséges srácnak tűnik. Valami ilyesmi lendületes, fiatal, erős, jól cselező srác még azt is mondanám jó lenne Mo mögé és jövőre a helyére. 😊És a vicces hogy tavaly ilyenkor még tiszta kutyaütő volt, egy év alatt hihetetlen sokat fejlődött.
alatriste
Bajnokok ligája, here we go! 😁
davemayer
alatriste
Amúgy Sangare-ra is azt mondtam már kb 2 éve hogy tuti elviszi egy pl csapat dmc-be de nézd meg még mindig itt van 🙂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az agyatlan pénzszórásnak továbbra sincs vége Undersrand Chelsea have sent formal, official bid for Gabriel Moscardo: €21m fixed fee, no add-ons or sell on clause currently included 🔵🇧🇷 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 31, 2023
17 yo midfielder would stay on loan at Corinthians until June.
Corinthians currently asking for higher fee to make it happen. pic.twitter.com/K0mVpyGxJe