NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan

Sixo
kár, hogy fizetős, elolvastam volna.
azért nem semmi, hogy egy ponton még Joke Cole is náluk focizott, és ez évekkel azután volt, hogy elboltoltuk, miután még az akkori csapatunkból is lefelé lógott ki 😮
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
2 éve még 100 misi volt.

Sixo
kar h nalunk nem hianyposzt, szvsz majdnemhogy ajandek ennyiert.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
2 éve még 100 misi volt.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
nem is tudom, hogy volt-e itt, de elvileg jovo szezonban tovabbra sem lesz golvonal technologia a spanyol ligaban, mert a 3 millio EUR arat nem fizetik ki.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Közben MLSZ klubtagok már vehetnek jegyet a magyar-litvánra (15% kedvezménnyel)
zacknorb
néha valami komolyabb válogatottal is megmérkőzhetnénk barimeccsen
jobbágy#JC6
ez selejtező.
deyell
fú de kiestem
jobbágy#JC6
Visszabootollak: köcsög Dzsudzsák!

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
zacknorb
jobbágy#JC6
ez selejtező.
deyell
fú de kiestem
több mint 2 éve
Nem csak Európában van nagy különbség a bajnokság és a BL közötti szereplésben, de Dél-Amerikában is. Az a River Plate aki simán vezeti az argentin bajnokságot, 4 forduló után utolsó a Copa Libertadores csoportjában.
Sixo
ja. viszont még két hazai meccsük hátravan. ebből meg kinéz egy csoportmásodik hely.
több mint 2 éve
Nem csak Európában van nagy különbség a bajnokság és a BL közötti szereplésben, de Dél-Amerikában is. Az a River Plate aki simán vezeti az argentin bajnokságot, 4 forduló után utolsó a Copa Libertadores csoportjában.

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 228
zacknorb
jobbágy#JC6
ez selejtező.

buhloone mindstate

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
zacknorb
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 735 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Juve meg a Bayern mezeihez képest ez elég pofás azokkal az arany csíkokkal a vállon.

Sixo
Mondjuk én jobban örültem volna, ha bajnoki cím utáni szezonban lövik el ezeket az arany betéteket...
Matthew99
lehet még akkor lett kész a design, amikor vezették a tabellát, és lusták voltak változtatni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
A Juve meg a Bayern mezeihez képest ez elég pofás azokkal az arany csíkokkal a vállon.

Sixo
Mondjuk én jobban örültem volna, ha bajnoki cím utáni szezonban lövik el ezeket az arany betéteket...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem látom, hogy az ő 10+ millió eurós bérét, és az átigazolási pénzt amit elvár költeni a csapatától, azt hogyan fog előkeríteni a Napoli.

Sixo
van (még) egy jó csapatuk, össze tudja rántani őket. a Juve is inkább volt fos, mint kurva jó, aztán mégis olyan pályára állította őket, hogy a klub aranykora helyett csináltak egy új aranykort.
slowmotion
Juve az első csapata volt, előtte a Siennát edzette. Azóta az elvárásai az egekben. Az Intert is azért hagyta ott, mert bár Serie A magasan legerősebb kerete volt és top3-4 fizut kapott a világon, de neki költés kellett még a keretre, amit nem kapott meg. A Spurstől is azért rúgatta ki magát, mert nem volt megelégedve az érkező játékosokkal mennyiségével és minőségével.
Sixo
a Siena előtt volt még valami csapata, nem? Bari, Pisa, valami ilyesmi, volt is amúgy valami bundaügy arrafelé, de felmentették
slowmotion
Arezzo, Bari, Atalanta.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nem látom, hogy az ő 10+ millió eurós bérét, és az átigazolási pénzt amit elvár költeni a csapatától, azt hogyan fog előkeríteni a Napoli.

Sixo
van (még) egy jó csapatuk, össze tudja rántani őket. a Juve is inkább volt fos, mint kurva jó, aztán mégis olyan pályára állította őket, hogy a klub aranykora helyett csináltak egy új aranykort.
slowmotion
Juve az első csapata volt, előtte a Siennát edzette. Azóta az elvárásai az egekben. Az Intert is azért hagyta ott, mert bár Serie A magasan legerősebb kerete volt és top3-4 fizut kapott a világon, de neki költés kellett még a keretre, amit nem kapott meg. A Spurstől is azért rúgatta ki magát, mert nem volt megelégedve az érkező játékosokkal mennyiségével és minőségével.
Sixo
a Siena előtt volt még valami csapata, nem? Bari, Pisa, valami ilyesmi, volt is amúgy valami bundaügy arrafelé, de felmentették
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Nem tudom mennyire hivatalos, de az elmúlt hetek hírei alapján nagyon érett.

Sixo
Véletlen lenne, hogy a Juvéval hetek óta összeboronált edző most hagyja ott a csapatát?

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Feczesin és Pátkai is off (meg ugye Dombó, Silye, Balogh is). Fecze 37 éves, simán lehet hogy visszavonul.
Pátkaiért azért kár, ő a kevés jó egyike volt, szopacs hogy súlyosan megsérült...

több mint 2 éve

Sixo
slowmotion

több mint 2 éve

Sixo
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Nem tudom mennyire hivatalos, de az elmúlt hetek hírei alapján nagyon érett.

több mint 2 éve
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/dupla-vagy-semmit-ajanlott-a-jatekosainak-a-magyar-klubtulajdonos-a-kieses-elkerulesehez-a-gyavakat-elengedjuk-nem-adhatom-oda-egy-sinternek-a-csapatot-interju

több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Na jó a nigériai U20-as válogatott egyik játékosa kitalált egy klubot hogy ott játszik hogy leadhassák a nevét 😀😀😀
Heisman nádor
Remélem innen merített 😀
 www.youtube.com/watch?v=jKtRrdZYwHk