Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem én is, amikor Darnyi Barcelonában 😛Èn is ott voltam mikor anno Berki olimpiát nyert 😛Hé Csebi, izgulsz?Nem. Játszón vagyok a gyerkoccel
jobbágy#JC6
csebi
dande2
több mint 2 éve
Èn is ott voltam mikor anno Berki olimpiát nyert 😛Hé Csebi, izgulsz?Nem. Játszón vagyok a gyerkoccel
jobbágy#JC6
csebi
több mint 2 éve
Hé Csebi, izgulsz?Nem. Játszón vagyok a gyerkoccel
jobbágy#JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hé Csebi, izgulsz?
több mint 2 éve
Első félidő statja a Dortmund meccséről: 1.44xG vs 0.56, 3xszor annyit lövés, közel 3xszor annyi pontos passz, és 70-30as labdabirtoklás. Az állás 0-2.Ha elveszed a tizit akkor az látszik h kb hasonló xg jut 3szor annyi lovesre ergo az eleresztett lövéseik nem veszélyes Szitubol jöttek
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ahogy írtam szerintem se küldenék el őket ha nem lesznek bajnokok, de így alsó hangon 2 év fixen lesz amíg maradnakszépen néz ki egy bajnoki cím de a lehető legrosszabb dolog ami a Bayern-nel történhet ha megnyerik.. sanszosan így sem küldenék el a csoda duójukat a vezetőségből de így még tovább fognak maradni, ahelyett hogy a lerombolt szar kupacot elkezdenék újra építeni így azt a látszatot kelti egy arany hogy minden oké közben nem.. nem lenne ilyen bűn gyenge ez a München már hetek óta tétnélküli meccseket játszanának, miközben Dortmund a király hogy elsők lehetnek mikor egy ideális világban semmi közük nem lenne a bajnoki címhezSajnos ez nem igaz. Nem lesznek akkor se elküldve hamarabb ha most nem lesznek bajnokok. Majd a kifogások jönnek, hogy edzőváltás, sérülés stb stb. De ugyanúgy a jövő évet is ők fogják végigvinni. Max Kahn bukik, de itt nem ő tett tönkre mindent.
DBook90
Brotesz
több mint 2 éve
Első félidő statja a Dortmund meccséről: 1.44xG vs 0.56, 3xszor annyit lövés, közel 3xszor annyi pontos passz, és 70-30as labdabirtoklás. Az állás 0-2.Mindig is utáltam ezeket a semmitmondó statisztikákat.
Sixo
A gólok számítanak 😃
több mint 2 éve
Első félidő statja a Dortmund meccséről: 1.44xG vs 0.56, 3xszor annyit lövés, közel 3xszor annyi pontos passz, és 70-30as labdabirtoklás. Az állás 0-2.Valahol egy xG huszár felnyerít a fájdalomtól...
Sixo
Amúgy vicc ez a Dortmund, így beszarni a küszöbön nem is tudom mikor láttam komoly csapatot
több mint 2 éve
szépen néz ki egy bajnoki cím de a lehető legrosszabb dolog ami a Bayern-nel történhet ha megnyerik.. sanszosan így sem küldenék el a csoda duójukat a vezetőségből de így még tovább fognak maradni, ahelyett hogy a lerombolt szar kupacot elkezdenék újra építeni így azt a látszatot kelti egy arany hogy minden oké közben nem.. nem lenne ilyen bűn gyenge ez a München már hetek óta tétnélküli meccseket játszanának, miközben Dortmund a király hogy elsők lehetnek mikor egy ideális világban semmi közük nem lenne a bajnoki címhezSajnos ez nem igaz. Nem lesznek akkor se elküldve hamarabb ha most nem lesznek bajnokok. Majd a kifogások jönnek, hogy edzőváltás, sérülés stb stb. De ugyanúgy a jövő évet is ők fogják végigvinni. Max Kahn bukik, de itt nem ő tett tönkre mindent.
DBook90
több mint 2 éve
Első félidő statja a Dortmund meccséről: 1.44xG vs 0.56, 3xszor annyit lövés, közel 3xszor annyi pontos passz, és 70-30as labdabirtoklás. Az állás 0-2.
több mint 2 éve
szépen néz ki egy bajnoki cím de a lehető legrosszabb dolog ami a Bayern-nel történhet ha megnyerik.. sanszosan így sem küldenék el a csoda duójukat a vezetőségből de így még tovább fognak maradni, ahelyett hogy a lerombolt szar kupacot elkezdenék újra építeni így azt a látszatot kelti egy arany hogy minden oké közben nem.. nem lenne ilyen bűn gyenge ez a München már hetek óta tétnélküli meccseket játszanának, miközben Dortmund a király hogy elsők lehetnek mikor egy ideális világban semmi közük nem lenne a bajnoki címhez
több mint 2 éve
Proxyi
161
Most nézem, hogy a Mainz azért megcsapkodja mindkét bajnokaspiráns csapatot.Igazáből ők rángatják zsinóron az egész Bundesligát!
több mint 2 éve
Méltó megkoronázása lenne ez az idei bundásnak. Max még annyi javíthatna az önazonosságán, hogy a 96. percben a Köln x-re mentené a Bayern elleni meccset.Pontosan ez jutott eszembe. Karma alapján járna is nekünk ez
Sixo
több mint 2 éve
lehet a 2012-es City forgatókönyvet akarja másolni a Dortmund

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Méltó megkoronázása lenne ez az idei bundásnak. Max még annyi javíthatna az önazonosságán, hogy a 96. percben a Köln x-re mentené a Bayern elleni meccset.
több mint 2 éve
Azért ne felejtsük el h a Dortmundnak elég egy kölni gol is
több mint 2 éve
Egy darts közvetítéshez meg már dugulás elhárítókat kell hívni.a Dortmundnak szurkolok, de pont vécén voltam az első mainzi gólnál, bocsi 😕Hogy egy NBA meccsen te mit szoktál csinálni, abba jobb bele sem gondolni.
Löfli
Kampman
több mint 2 éve
A Dortmund annyit hallgatta a héten hogy ezt a Bayern bukta el, de hogy a Dortmund bármir képes még innen, hogy csakazértis buknak
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Egyébként klasszikus choke job a Dortmundtól, 10+ év után először érdekes legalább valamennyire a Bundesliga, erre ezt adják elő az utolsó fordulóban.
több mint 2 éve
a Dortmundnak szurkolok, de pont vécén voltam az első mainzi gólnál, bocsi 😕Hogy egy NBA meccsen te mit szoktál csinálni, abba jobb bele sem gondolni.
Löfli
több mint 2 éve
Jól megroppant fejben ez a Dortmund.pedig hülyék voltak.
Tony Adams
a Mainz az utóbbi hetekben mindenkinek lefeküdt, aki kérte. a Borussia biztos úgy gondolta, hogy megoldják erőből. pedig csak kérni kellett volna...
több mint 2 éve
a Dortmundnak szurkolok, de pont vécén voltam az első mainzi gólnál, bocsi 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Reus kellett volna a palyara es neki kellett volna a 11-est loni. Most 1-1 lenne.Ugyanez jutott az eszembe
Toto21
több mint 2 éve
3 az már picit soknak tűnik. Vajon Kölnben be mondtak a gólokat ahogy ígérték?Meg Most is igy latod?Dortmund nem akar bajnok lenni.Meg nagyon sok van hatra
Toto21
csebi
Toto21
több mint 2 éve
Reus kellett volna a palyara es neki kellett volna a 11-est loni. Most 1-1 lenne.