Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez. Barca nem egy jó csapat, ma ez is tökéletesen látszott. Gundogan semmit nem tud hozzátenni, Lewa árnyéka régi önmagának, a fiataloktól meg többet nem lehet várni. Akitől lehetne sajnos állandóan sérült (Pedri). Szóval még 2-3 év mire ebből a csapatból újra lehet valami, már európai szinten, mert ez a spanyol bajnokság is egy fika lett. Mondjuk a reál most befektetett bőven, meg nekik megy nagyon a BL, de a többi csapat, csak a keménykedés, a színészet, meg a duma…már 10 éve is ez volt a bajom a la ligaval
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Túltolod ezt az edzőbuktatós történetet, nem kicsit...megy ez 😀Mindenki tudta, hogy edzőbuktatás volt, azóta látod, szárnyal
Traore meg érdekes, klasszis módba kapcsolt mióta lelépett az orosz.
Kenny
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
időközben meg dráma a Unitednél, Ten Hag - Sancho oda-vissza nyilatkozat...Sancho se lesz sokáig MU játékos úgy néz ki..Ten Hag:
twitter.com/FabrizioRomano/status/1698403017937088908?s=20
Sancho:
twitter.com/FabrizioRomano/status/1698419781219627155?s=20
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Ez. Barca nem egy jó csapat, ma ez is tökéletesen látszott. Gundogan semmit nem tud hozzátenni, Lewa árnyéka régi önmagának, a fiataloktól meg többet nem lehet várni. Akitől lehetne sajnos állandóan sérült (Pedri). Szóval még 2-3 év mire ebből a csapatból újra lehet valami, már európai szinten, mert ez a spanyol bajnokság is egy fika lett. Mondjuk a reál most befektetett bőven, meg nekik megy nagyon a BL, de a többi csapat, csak a keménykedés, a színészet, meg a duma…
több mint 2 éve
Bajban a Barca, már pár nap elteltével pályán mindkét João isMire leírom 11-es. Eléggé dobja magát Lewa, erre piros.
Jó hogy nem akkor hívták ki a VARhoz a bírót amikor már a gólt ünnepli a lengyel 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀
twitter.com/liambryan02/status/1698388624209764760?s=20
bogjosi
pedig akartam jönni matematikai szabályokkal meg pályaméretekkel 😀 de egy kép mindennél többet mond.
amúgy talán az volt a leginkább perdöntő, hogy Martinez nem is reklamál a gól után, pedig a kapusok szoktak mindenért is
slowmotion
A belinkelt videón felnagyítva legalábbis így látszik. Ezért sem tudott mozdulni sem rá
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Egyébként a Gabriel-Evans esetnél nem tudom mi volt szabálytalan, legalábbis ezt a bőven szokták engedni a PL-ben, majd Evans dobott egy ippont Gabrielen. Közeliről akkor fogják egymást amikor ez alap, nincs mezhúzás, Gabriel elengedi és beáll Evans elé amolyan kosaras elzárásként, de nem tépi, az észak-ír keze van végig rajta. Beleközelítettem, és inkább ez Evans baki, ugyanis átkarolja Gabrielt amikor Rice már lőni készül, ahelyett hogy megkerülné és menne blokkolni. De meggyőzhető vagyok, ha tudtok jobb kameraállást, el szoktam ismerni ha valamikor nekünk van szerencsénk, mint pl a Gabriel kezezés tavaly a Pool ellen, ahogy a Havertz eset se volt 11-es. Alapvetően most visszaadta a foci, amit a múlthéten elvett a számok alapján.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
lehet a szurkolók csinálják társadalmi munkában.Viszont azért újra haladnak a munkával, mert az első bajnokin nem volt ennyi szék installálva.A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
ozibozi
slowmotion
Mikey
a pécsi állatkertet is a dolgozó nép húzta fel, önként és dalolva, hétvégén is melózva. nagyapám mesélte, hogy egy hét Zsolnay után milyen kurva jó volt felmenni még a Dömörkapuhoz is.
több mint 2 éve
Viszont azért újra haladnak a munkával, mert az első bajnokin nem volt ennyi szék installálva.A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
ozibozi
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀
bogjosi
pedig akartam jönni matematikai szabályokkal meg pályaméretekkel 😀 de egy kép mindennél többet mond.
amúgy talán az volt a leginkább perdöntő, hogy Martinez nem is reklamál a gól után, pedig a kapusok szoktak mindenért is
több mint 2 éve
Szerintem írják ki 100 percre a meccseket ès játszák 150 ig 😏tiszta játékidő kellene és abból egy 60 perc...óriási forradalom lenne a fociban
dande2
több mint 2 éve
Poolez most melyik csapat épp?A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
ozibozi
slowmotion
Löfli
több mint 2 éve
megy ez 😀Mindenki tudta, hogy edzőbuktatás volt, azóta látod, szárnyal
Traore meg érdekes, klasszis módba kapcsolt mióta lelépett az orosz.
Kenny
több mint 2 éve
Porto meccs is baki parádé, VAR 11-es lehet, bíró nézi, majd befújja, majd szólnak neki, hogy megint nézze meg és kb 12 perc után nincs 11-es. 😀Majd még jött egy kihagyott 11-es a Portotól és egy egyenlítő a 109.-ik percben.
Most pedig megy a 17 perc hosszabítás!
Toto21
több mint 2 éve
Sajnálom hogy ellenünk nem próbált kb 10-15 percnél többet kezdeményezni a MU, mert voltak veszélyes jeleneteik. De addig nem fogom igazán elismerni őket (legalábbis ellenünk, ahol próbálnak játszani ott más a helyzet), mert évek óta ebből kapjuk a gólokat, hogy inkább mi szervezünk. Nem tudom mit akar ETH egyébként, mert igazából mindenből van a csapatban, de emiatt semmiből sincs. Se totális dominancia a labdával, se nagy intenzitással történő letámadás, se igazi védekező park the bus. Rashford ma is kiemelkedett elől, benne van a legtöbb output, de akkor miért nem játszanak rá teljesen és erre teszik fel a gameplant. Valamilyen szinten ő is felelős ebben, mert nincs egy igazi fazonja a csapatnak, és simán ki lehet pottyanni a Top 4-ből. Az Onana igazolás nekem védhető, De Geahoz képest upgrade, Mount nem telitalálat, Højlund viszont lehet az, neki kevés a játékperce felnőtt szinten eddig. Kell adni neki időt, csak itt nem lehet.Egyébként egy MU szintű csapatban meg egyszerűen nem fordulhatna elő, hogy Maguire-Johnny Evans védelmi duó van fenn a pályán egy derbi utolsó perceiben. Maguire elmegy az egy dolog, neki kéne PL középcsapat. De egy MU-nál a (spanyol) kommentátorok ne azon viccelődjenek, hogy "Antony ha valami jót csinál, az is véletlennek tűnik" (egyedül a visszazárásai működtek ma), valamint hogy "lehet szólni kéne Wes Morgannek hogy ugorjon be, igazi Delikatessen védelem ez."
Persze nálunk is van miben javulni hogy ne Gabriel behúzott hasán múljon a meccs, vagy Havertz pl befejezhetne egy helyzetet végre, de a játék alapja jobb volt. UFC-ben ezt split decisionben megnyerhettük volna, de legalább 29-28-re pontozásban.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 2 éve
ez most melyik csapat épp?A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
ozibozi
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
ozibozi
több mint 2 éve
Denis Vavro-nak elég menő hete van:🇸🇰Denis Vavro dal včera parádny gól v Lige majstrov!#UCL
— ORANJESTT 🇸🇰 🇳🇱 (@ORANJESTT) August 31, 2023
📽️RTVS :ŠPORT pic.twitter.com/3cgOysXvll
Goal of the season from Denis Vavro! 🤯#fcklive pic.twitter.com/68g1wTN155
— Danish Scout (@DanishScout_) September 3, 2023
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Andre Onana solved #MUFC problems in the first phase of buildup. Even teams like Arsenal think twice before jumping into a high press. Now they need a few more “Onanas” in the next phases of possession pic.twitter.com/b4uaK8M48q
— markstats (@markrstats) September 3, 2023
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 597
most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?Peter smeichel is ezt magyarazta a szunetben.itt valszeg az lehet h kb 5.5 meterre volt a kapustol, szoval nem pont elotte..talan...
bogjosi
több mint 2 éve
most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?Pont ezt néztem én is hogy evanst nagyon visszatartotta ott a srác... na mindegy, az x reálisabb lett volna.
bogjosi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Szerintem írják ki 100 percre a meccseket ès játszák 150 ig 😏