Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Balfasz Real
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ott is van!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Chelseanek jót tett a Soton meccs a hétvégén
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Real meccsen miért nincsenek nézők a pályához közeli helyeken?Stadion felújítás miatt. Azokon a részeken meloznak.
balintbaba
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Bírom azt a bírói felfogást h elkésett védői belépőket van h le sem fújnak 25-30 méterre a kaputól de mikor a védő saját 16nal késik egy ütemet Lewa akkor azonnal sárga …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Amúgy kemény csapat ez a Villarreal, hogy egyszerre játszik a Madrid és a Bayern ellen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
meg Bodajk FC Siófok is.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-meg-mindig-a-szegediek-alkalmazottja-vukmir-allitja-a-klub-2886629Ebben az országban volt már Balaton FC Diósgyőr nevű csapat is, szóval mit akarsz...
Ezek hülyék 🤣 hat már pénteken edzést tartott, vasárnap meg a kispadon volt 😃
#JC6
Kampman
ja, hogy ők még most is azok lennének, csak találtak egy hozzájuk kötődő B betűs nevet?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Real meccsen miért nincsenek nézők a pályához közeli helyeken?Kiégetné a szemeket a színvonal
balintbaba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Real meccsen miért nincsenek nézők a pályához közeli helyeken?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
A lekészítésnél már gólt mondtam, sajnos bejött
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-meg-mindig-a-szegediek-alkalmazottja-vukmir-allitja-a-klub-2886629Ebben az országban volt már Balaton FC Diósgyőr nevű csapat is, szóval mit akarsz...
Ezek hülyék 🤣 hat már pénteken edzést tartott, vasárnap meg a kispadon volt 😃
#JC6
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-meg-mindig-a-szegediek-alkalmazottja-vukmir-allitja-a-klub-2886629Ezek hülyék 🤣 hat már pénteken edzést tartott, vasárnap meg a kispadon volt 😃
több mint 3 éve
Jó ez a Szeged, de a három kölcsönjátékos nélkül erős középcsapat.De szurkolok nekik, hátha feljutnak.
több mint 3 éve
Horváth kis gólt baszott, de az átvétel meg a gólpassz volt igazán wow 😊 közben kapufa...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Még panaszkodni se tudok hogy a mezőnyben minden kétséges ítélet a Barcanak ment és az első gól előtt fault volt, mert a spori mégis adott 3 büntetőt 😀😀😀Pedri kurva jó volt élőben is. Barca akkora csapat hogy a szektorukba 50 ember jött el, Betis tele volt, az volt az eddigi legjobb idegenbeli hangulat.
Moralesnél biztos voltam hogy berúgja, Roger már múltkor is kihagyta, Meleronál nem értettem mért nem Bardhi rúgja de gól lett. Minden meccsre ilyen tökösen kell kiállni és meg lehet fogni a Mallorcat..
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Játszassuk, de ez hogy meccseken semmi, aztán 90 perc, miközben már nem ment neki...l kell hozni, az elsőben jó volt, játszon jövő héten is...Márton egy fasz...jaja, remélem kitakarítják a csapatot, polyákkal meg mártonnal az élen. Akkor már megérte, úgyis szarok lennénk jövőre is az Mb1ben ezzel a garnitúrával 😀 Alapvetően nem lenne baj hogy balfaszok, de így hogy még arc is van hozzá így már nem veszi be a gyomrom. Polyáknak ráadásul évekkel ezelőtt el kellett volna húznia a picsába.csicska szépe is nagy igazolás volt, nélküle kb +4 pontunk lenne. nyilván akkor is vonal alatt lennénk, de na.Kovácsréti az egész 2. félidőben csak visszahúzta a csapatot, elképesztő mennyire nem tud Márton cserélni se.
eaglesmcnabb
Ebben sokkal több volt, mert a Vidi nem akart focizni, de ez az MTK balfaszok gyülekezete...igazi nb2-es csapat, de akkor legalább az ilyen Szépe, meg Miovski faszok eltűnnek a pcsába.
Klaci79
Szabikának örülök, Szépét meg kurvára nem értem minek hoztuk, mi az amiben jobb mint Zsombor? szerintem semmiben, de hogy a fizuja legalább a triplája, abban biztos vagyok.
Kovácsrétiben több van, de így hogy kap 20 perceket nyilván sose fog villogni, ha már kivásároltuk játszatni is kéne.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
jaja, remélem kitakarítják a csapatot, polyákkal meg mártonnal az élen. Akkor már megérte, úgyis szarok lennénk jövőre is az Mb1ben ezzel a garnitúrával 😀 Alapvetően nem lenne baj hogy balfaszok, de így hogy még arc is van hozzá így már nem veszi be a gyomrom. Polyáknak ráadásul évekkel ezelőtt el kellett volna húznia a picsába.csicska szépe is nagy igazolás volt, nélküle kb +4 pontunk lenne. nyilván akkor is vonal alatt lennénk, de na.Kovácsréti az egész 2. félidőben csak visszahúzta a csapatot, elképesztő mennyire nem tud Márton cserélni se.
eaglesmcnabb
Ebben sokkal több volt, mert a Vidi nem akart focizni, de ez az MTK balfaszok gyülekezete...igazi nb2-es csapat, de akkor legalább az ilyen Szépe, meg Miovski faszok eltűnnek a pcsába.
Klaci79
Szabikának örülök, Szépét meg kurvára nem értem minek hoztuk, mi az amiben jobb mint Zsombor? szerintem semmiben, de hogy a fizuja legalább a triplája, abban biztos vagyok.
Kovácsrétiben több van, de így hogy kap 20 perceket nyilván sose fog villogni, ha már kivásároltuk játszatni is kéne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Taylor az under 0.5 piros lapra fogadott 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Na az ilyen becsúszások miatt mint amilyen fabinho-é volt vezetném be a 10 perces kiállítást.piros is jogos lett volna
davemayer
de thiagonak is járt volna a sárga
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Egyik sem akar mar kikapniazért a lesgól óta visszavettek a csapatokutána még volt pár perc hajtás, de jah az utóbbi időszak tilitoli kicsit
Löfli
viszont mind2 csapatban bármikor benne van
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na az ilyen becsúszások miatt mint amilyen fabinho-é volt vezetném be a 10 perces kiállítást.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal