Sorozatok

32 feliratkozó

19 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 640 — The Mathematician
elkezdtem a Poniest és a 2. részben a Skorpió - Előre nézz kicsit meglepett 😀
1.5 rész alapján amúgy egész érdekes, kár hogy Emilia Clarke nem jó színésznő

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
19 órája
Ji Shen / Agent from Above S1

nekem tetszett és én szórakoztatónak találtam, de nem lepődnék meg ha innen rajtam kívül mindneki falramászna tőle
@Stez akinek talán javasolnám mert elég sok minden rímel a Black Myth Wukonggal csak egy modern világban vagyunk
amúgy a másik amire hasonlít kicsit az a Constantine
Taiwani a cucc (akár kínai is lehetne) és sajnos a CGre nem költöttek sokat, pedig más bajom nem nagyon van vele
8 rész, a sztori belengeti a második évadot de hogy lesz-e nemtom
Negritis, a vajda
Koszi, meglesem valamikor.
Stez
ez ilyen negyed ajánlás alapvetően, mert nem biztos hogy be fog jönni, szal traiilert mindenképp nézz előtte

22 órája
Stez SMU Mustangs 48 147 — Whoops, looks like something went wrong.

nekem tetszett és én szórakoztatónak találtam, de nem lepődnék meg ha innen rajtam kívül mindneki falramászna tőle
@Stez akinek talán javasolnám mert elég sok minden rímel a Black Myth Wukonggal csak egy modern világban vagyunk
Taiwani a cucc (akár kínai is lehetne) és sajnos a CGre nem költöttek sokat, pedig más bajom nem nagyon van vele
Negritis, a vajda
Koszi, meglesem valamikor.

1 napja

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 830 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Scrubs, Dokik, az ujraindult, idei evad

Nekem kifejezetten tetszett. Tovabbra is megvan a faraszto humora, bar mar tobb a komolysag benne, de jol all. Az uj szereplok is kedvelhetoek. McGinley allando oltasai hianyoznak picit (harom reszben van a kilencbol), meg ugye Jenkins sincs (Kelso), de amugy szerintem meg mindig ugyanaz a szeretheto sorozat, mint regen volt.

En nekem bejott, remelem, folytatjak.
Stez
Egyetértek és nagyon örültem, hogy a végére már mindenki visszatért (Jenkins [Kelso] már nem színészkedik, Lloyd [Ted] meg sajnos már nem él, bár az ő karakterét sose szerettem).

Talán az egyedüli bajom, hogy JD teljesen agybeteg elkalandozásaiból sokkal kevesebb volt. 😀
Jughead
ha JD fantáziái hiányoznak, ajánlom a bref.2-t a Disney+on

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 469

Nekem kifejezetten tetszett. Tovabbra is megvan a faraszto humora, bar mar tobb a komolysag benne, de jol all. Az uj szereplok is kedvelhetoek. McGinley allando oltasai hianyoznak picit (harom reszben van a kilencbol), meg ugye Jenkins sincs (Kelso), de amugy szerintem meg mindig ugyanaz a szeretheto sorozat, mint regen volt.

Stez
Egyetértek és nagyon örültem, hogy a végére már mindenki visszatért (Jenkins [Kelso] már nem színészkedik, Lloyd [Ted] meg sajnos már nem él, bár az ő karakterét sose szerettem).

Talán az egyedüli bajom, hogy JD teljesen agybeteg elkalandozásaiból sokkal kevesebb volt. 😀
1 napja

2 napja
warr_b Washington Commanders 29 657 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/after/2026/04/17/netflix-reed-hastings-streaming-warners-bros-reszvenyek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
Daredevil uj resz

Nekem ez a sorozat valojaban mar szenvedes. 😃 Nem tortenik semmi, Murdock karakteret kb a forgatokonyv irok ok nelkul visszakuldik egy lepcsofokkal lejjebb ok nelkul, hiaba fejlodott a karakter elotte. Irtam is valamikor, hogy szamomra mindig az viszo a hatan, ha Poindexter vagy Punisher megjelenik, amugy meg unalom. Egyetertek azzal, hogy nagyon tul vannak huzva a reszek, sokkal erdekesebb szalakat tehetnenek bele ahelyett, amiket eroltetnek. Fisken meg mostmar elalszom. Hiaba remekelt a szerepben D'Onofrio, jelentektelen lett o is, tulzasba vittek az adagolasat, mostanra pedig alig tartogat izgalmat es meglepot.

Mar jo ideje kotelezobol nezem, ez velhetoen nem fog valtozni, vegigszenvedem magam rajta azert. 😃

De nekem meh.

3 napja
Euforia s3e1

Nekem ez semmilyen volt. Remelhetoleg beindul, a porgos elso ket evad utan olyan, mintha egy nagyot visszalepett volna. Azt furcsalltam, hogy Dane-re emlekeztek, de Cloudra meg nem.

De mondjuk en mar az elso ket evadban sem csiptem Zendaya karakteret, a drogos vergodese nekem unalmas volt nagyon.

Meglatjuk, biztos fel fog porogni.

3 napja
Daredevil BA S2E5
értem a rész koncepcióját meg hogy miért ide futott ki, de rohadtul elfáradtam ezekben az elemekben
kb 3ad ennyi screentime elég lett volna a 2 évad során ugyanerre

3 napja
The boys s5e3

Nem vagtam hanyatt magam a resztol, de Homelander jezusos jelenete, meg a Homelander & Soldier boy parbeszed az valami zsenialis volt. 🤣
Stez
És kb ennyi a sorozat teljes lezárása előtt pár résszel.
KeyG
én nem bánom hogy kicsit "nyugisabb" volt ez a rész, nekem a bajom az egésszel hogy kicsit | a semmiből jön a megoldás
nekem már a vírus megoldás se igazán jött be, de ez a V1 bullshit még inkább meh
még akkor is ha volt neki alapozás
|
ennél pl nekem sokkal fontosabb és érdekesebb a | Ryan | szál ami egy jobb befejezésre tud kifutni

nekem az Edgar - MM jelenet sokkal jobban bejött mint a soldier boy - homelander

3 napja
Invincible s4e7

Na jo, ez eros volt. Thragg most nagyon badass volt. 🙂
Mondjuk az meglep, hogy o nem oregszik, a tobbi viltrumi meg igen. Meg az elozo reszben visszautaltak Nolanre peldaul, amikor fiatalabb volt, mig Thragg akkor is mar ugyanigy nezett ki. Mostanra Nolan osz, Thraggnel semmi valtozas. Illetve Conquest ugyanez, oregedett, Thragg nem. Meg hat ez a szintu erokulonbseg is fura, remelem, ezekre majd adnak valami magyarazatot a kesobbiekben, kivancsi lennek.

Szerkesztette: Stez

3 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 170
The boys s5e3

Nem vagtam hanyatt magam a resztol, de Homelander jezusos jelenete, meg a Homelander & Soldier boy parbeszed az valami zsenialis volt. 🤣
Stez
És kb ennyi a sorozat teljes lezárása előtt pár résszel.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 napja
The boys s5e3

3 napja
Invincible
elég brutál volt ez a rész
és azért Thragg bemutatkozott most 😊

kiváncsi vagyok hova fut ki a szezonzáró

3 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 497
Euforia uj resze streamingen mar, ha jol lattam. Meg nem neztem bele, Angus Cloud miatt fura is lesz.
Stez
Első rész rendben volt. de azért Fez hiányzik nagyon. | A sorozatban 30 évre sittre került, így írták ki. |
iktriad
Bennem egy kérdés merült fel az első epizód alatt: Sweeney kisasszony vajon fog színészkedni is ebben az évadban, vagy csak mutogatni fogja magát? Nincs bajom azzal sem, de kár lenne ha csak ennyit csinálna.
Mikey
Hiaba mondja Negri, hogy akad egy-egy jo alakitasa is, en tovabbra sem erzem es latom, hogy o csocsoreszesnel sokkal tobbet tudna. 😃

Amugy amig az euforiabol fel nem kaptak a csocsei miatt, ott peldaul volt egy vagy ket eros jelenete, amikor Elordival elkavargaszott a szerepe szerint, es amikor azt kellett sugallnia, hogy mennyire beteges csaj.
Stez
Nyilván nem tartom én sem top színésznőnek, de láttam más szerepben jót alakítani.
Mondjuk én nem vagyok olyan kritikus típus, mint itt sokan, de az egy másik téma.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
Euforia uj resze streamingen mar, ha jol lattam. Meg nem neztem bele, Angus Cloud miatt fura is lesz.
Stez
Első rész rendben volt. de azért Fez hiányzik nagyon. | A sorozatban 30 évre sittre került, így írták ki. |
iktriad
Bennem egy kérdés merült fel az első epizód alatt: Sweeney kisasszony vajon fog színészkedni is ebben az évadban, vagy csak mutogatni fogja magát? Nincs bajom azzal sem, de kár lenne ha csak ennyit csinálna.
Mikey
Hiaba mondja Negri, hogy akad egy-egy jo alakitasa is, en tovabbra sem erzem es latom, hogy o csocsoreszesnel sokkal tobbet tudna. 😃

Amugy amig az euforiabol fel nem kaptak a csocsei miatt, ott peldaul volt egy vagy ket eros jelenete, amikor Elordival elkavargaszott a szerepe szerint, es amikor azt kellett sugallnia, hogy mennyire beteges csaj.

3 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 497
Stez
iktriad

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 170
Picit csalódtam a Fiúk új részében

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 179 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stez
4 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 104
Jó ez a DTF, de lehozott az életről.
Dzsokijuing
Neked is szar volt tükörbe nézni Dzsoki?
😂
4 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 628 — Saturday Night Lights
Jó ez a DTF, de lehozott az életről.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Bár a keresztény neveltetest kapott énem pár dolgot nem tudott elfogadni, de ez a DTF iszonyat jó sorozat lett, csak rá kell hangolódni.
Nagyon komoly témákat feszeget, amikben sokan benne vagyunk vagy leszunk. És nem mindegy hogy reagálunk. Ehhez nyújtott pici segítséget.
Jó gondolatok, jó beszélgetések, remek színészi alakítások, nálam 10/8.
JC6 (Mr. Miele)
kicsit más a Vibe, de vannak hasonlóságok amúgy a Friendshippel
100 perc, 1 nézést lehet megér
 www.imdb.com/title/tt30505698/

4 napja