Sorozatok
32 feliratkozó
2 órája
Martin eleve úgy írta meg a GoT-t, hogy a lánglelkű veszteseken kívül csak a törpöt zárd a szívedbe, de őt nagyon.igen, de sztem ebben a polgárháborúban, senki, de senki sem lett szerethető, legalábbis Martinnál. ugye épp ezért megy úgy tovább az uralkodás ahogy.de amúgy miért is kell szerethető karakter?mert kell valaki akivel pozitív érzelem alakul ki hogy oda kössön a sorozat
csebi
viszont ha már csak 1 évad van, akkor mások szenvedése is elég kielégülés lehet
én pl a westworldot azért is hagytam rá a 2. évad után mert nem marad minimálisan szimpatikus karakter se aki érdekelt volna
Negritis, a vajda
ez egy tipik olyan polgárháború, ahol mki rohadtul keményen tolta. nem volt jó v gonosz.
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 órája
Alapvetően igaz, amit írsz, de azért ott van kivételnek a Succession, ami úgy lett az utóbbi évek egyik legjobb sorozata, hogy ott szándékosan nem volt szerethető karakter.de amúgy miért is kell szerethető karakter?mert kell valaki akivel pozitív érzelem alakul ki hogy oda kössön a sorozat
csebi
én pl a westworldot azért is hagytam rá a 2. évad után mert nem marad minimálisan szimpatikus karakter se aki érdekelt volna
Negritis, a vajda
7 órája
nagyobb durranásra számítottam, elég langyi lettJa, nem az, csak érdeklődök, tényleg 😊Nem hangzik pozitívnak, nem tudom hogy lehet ezt elbaszni. 😅Kíváncsi leszek a véleményetekre az évadzáróról...Vannak töltelék részek igen, alapból 4 évadra tervezték szerintem simán 3 alatt le lehetett volna darálni. Van még 9 rész hátra, ha 8 lesz az utolsó évad, innentől kb a sztorit ismerve sűrűbb lesz mint bármelyik GoT évad.Ja, nem akartam én dobni, első két rész, meg akkor ezek szerint az uccsó kettő is bombaerős, azért az már az évad fele😊 És a többi se volt rossz, talán csak egy nagyon uncsi nekem.Mindketten nézni fogtok, hogy mi fog jönni a 8.-ban plusz a 4. évadban. 😉Hod s3e7: nem olvastam a regényt így teljesen meglepett jó pár dolog.Ez most megint elég jó rész volt pár nekem gyengébb után. Gondolom a finálé se lesz rosszabb.😊
De érzésre lesz 4.évad is
Janek
zavi27
Tartsatok ki.
KeyG
zavi27
KeyG
warr_b
KeyG
Spoilerezni nem akarok, majd megbeszéljük jövő hét elején 😊
warr_b
9 órája
igen, de sztem ebben a polgárháborúban, senki, de senki sem lett szerethető, legalábbis Martinnál. ugye épp ezért megy úgy tovább az uralkodás ahogy.de amúgy miért is kell szerethető karakter?mert kell valaki akivel pozitív érzelem alakul ki hogy oda kössön a sorozat
csebi
Negritis, a vajda
ez egy tipik olyan polgárháború, ahol mki rohadtul keményen tolta. nem volt jó v gonosz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 órája
de amúgy miért is kell szerethető karakter?mert kell valaki akivel pozitív érzelem alakul ki hogy oda kössön a sorozat
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 órája
de amúgy miért is kell szerethető karakter?Nekem se lesznek problémáim. És nekem is bejött ez az évad.| Van egy pár dolog amiben eltértek igen, és sajnos azt se tudom mondani hogy a sorozatban ez jobb lett, szerintem nem, de jó volt ezek ellenére |Sárkányok Háza S3E08Nekem csak az volt furcsa, hogy | ennyire eltértek a könyvtől Tumbletont illetően (már amennyire olvastam, a könyv nekem nem volt meg). |
Nekem tetszett
KeyG
A szopó az, hogy a záróévad csak 2028-ban jön, a fasz kivan ezzel, nem lehet így normálisan megnézni valamit, háromszor elfelejti az ember az egészet, mire jön az új évad.
warr_b
Sok sorozatnál én is így vagyok, pl. a Foundation sorozatra nem emlékszem már, de vannak olyanok amik nem törlődnek a HotD ilyen.
KeyG
1 problémája azért lesz a showrunnereknek. Kb. 1 szerethető fontos karakter nem maradt, akiért teljes szívből tudsz lelkesedni. Rhaenyra meg Daemon komoly pozitív karma pontokat vesztett az évadban és ebben a részben is - még ha előbbi pancélja az évadzáróban igen badassre sikeredett is. Most hogy | Helaena meghalt | , ki a legkevésbé szörnyeteg szereplő? Adam, a sárkánylovas? Ser Gwayne vagy Daeron, már ha utóbbi még él? Rhaena meg Baela? Alysanne Blackwood(az ijász csajszi Daemon seregében)? Egyik se éppen központi figura. Még Corlys áll jelenleg ehhez a legközelebb fontosabb karakterek közul, akinek az öröksége a legfontosabb...
iktriad
nekem épp ez a bajom, hogy amit olvastam eddig a Targaryenekrol hát őket aztán tényleg nem igazán érdekelte a szerethetőség főleg egy polgárháború során. épp ez a fura, hogy visszafogják őket.
nekem az hiányzik, hogy Rhanyera ennyire akarja-akarta a trónt aztán meg összeszarta magát, amikor odakerült.
Aegon is legalább itt a végén mutatott vmit végre.
amúgy jó évadzáró volt az biztos, várós eléggé. de hogy miért 2 évet baszki ...
(Foundation amúgy jó példa, nekem is most meg kell néznem, hogy 2 évadig jutottam v 3ig, már nem emlékszem ...)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 órája
Lockerbie Pan Am 103Még az uccsó két rész hátravan, de nekem is nagyon bejön, minőségi sori.
fú de tetszik ez, 1988-as Pan Am utasszállító járat lezuhanása és az utána való nyomozást dolgozza fel.
Netflixen van.
Kenny
11 órája
Lockerbie Pan Am 103 fú de tetszik ez, 1988-as Pan Am utasszállító járat lezuhanása és az utána való nyomozást dolgozza fel.
Netflixen van.
12 órája
Ted Lasso x Apple TV mashup 🙂18 órája
furán betűzod a plex-et 😀HBO'm meg Skyshowtime-m nincs, szal marad a wirágbolta szó, amit keresel, az a Stremio 😉
Negritis, a vajda
rva
18 órája
HBO'm meg Skyshowtime-m nincs, szal marad a wirágbolta szó, amit keresel, az a Stremio 😉
Negritis, a vajda
19 órája
tudom é szeptembertől ketyeg a napi 7milla, szép kör lesz az isDe, azon belül van.remélem nemSzerintem nem ő lesz 😊Asszem ez még nem volt, október 15 a premier, Peacockvalahol érdekel, mert valamennyire szeretem a slashereket
warr_b
de nem érzem hogy szükség lenne rá
főleg hogy ha JAson gyilkol akkor semmi értelme hogy ez prequel legyen
Negritis, a vajda
A jó hír, hogy úgy látom hogy ugyanaznak éjjeltől a Maxon is lesz szinkronnal, ha minden igaz.
warr_b
amúgy a peacock az nem a skyshowtimen keresztül jön hozzánk?
vagy addigra valahogy mágikusan meglesz a WB&Paramount merger?
vagy a Paramount csődbe megy?
Negritis, a vajda
Hát a Paramountos tárgyalás csak márciusban kezdődik 😛
Gondolom az A24 eladta több helyre is
warr_b
HBO'm meg Skyshowtime-m nincs, szal marad a wirágbolt
19 órája
De, azon belül van.remélem nemSzerintem nem ő lesz 😊Asszem ez még nem volt, október 15 a premier, Peacockvalahol érdekel, mert valamennyire szeretem a slashereket
warr_b
Negritis, a vajda
A jó hír, hogy úgy látom hogy ugyanaznak éjjeltől a Maxon is lesz szinkronnal, ha minden igaz.
warr_b
Negritis, a vajda
Hát a Paramountos tárgyalás csak márciusban kezdődik 😛
Gondolom az A24 eladta több helyre is

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
19 órája
remélem nemSzerintem nem ő lesz 😊Asszem ez még nem volt, október 15 a premier, Peacockvalahol érdekel, mert valamennyire szeretem a slashereket
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
20 órája
Szerintem nem ő lesz 😊Asszem ez még nem volt, október 15 a premier, Peacockvalahol érdekel, mert valamennyire szeretem a slashereket
warr_b
Negritis, a vajda

20 órája
Asszem ez még nem volt, október 15 a premier, Peacockvalahol érdekel, mert valamennyire szeretem a slashereket
warr_b
20 órája
Asszem ez még nem volt, október 15 a premier, Peacock
20 órája
Equinox - hat részes dán sorozat 2019-ből, Netflixen fent van. Ahogy néztem a legtöbben lehúzták, főleg a befejezést, meg a Dark-hoz hasonlítgatták, de szerintem ennek semmi alapja nincs, max hogy a jelenbeli nyomozás melett fut egy-két múltbéli szál is.
Igazából misztikus thriller némi folk-horror beütéssel, nekem alapvetően tetszett, számomra nem volt zagyva vagy kusza meg érthetetlen, amit sokan felróttak, nekem átjött hogy mi akart lenni az egész sztori, és a befejezéssel sem volt bajom. Színészek is rendben voltak, Danica Curcic a főszereplő, aki még ismertebb név az Alexandre Willaume.
A sztori: 1999-ben egy komplett végzős osztály tűnik el nyomtalanul, 3 diák kivételével. 20 évvel később az egyik eltűnt lány húga fura telefonhívást kap az egyik nem-eltűnt fickótól, minek hatására nyomozni kezd, mi is történhetett azon a napon. Van gyerekkori trauma, családi dráma, gyászfeldolgozás, rejtélyes sziget, és a húsvét eredete is új megvilágításban tűnik fel.

20 órája
Akkor én is a kisebbségi vagyok 😀Én is bírom.Alicent már smafu? 😀Én nagyon bírom Olivia Cooke-ot, szóval engem nagyon érdekel a sorsa, de ezzel szerintem eléggé kisebbségben vagyok.
warr_b
Pedig a Team Black így is vissza lett fogva Rhaenyra és Daemon is a könyvekhez képest.Oscar Tully tényleg jó arc.
Oscar Tully és Cregan Stark de ők se központi figurák.
KeyG
iktriad
warr_b
21 órája
Én is bírom.Alicent már smafu? 😀Én nagyon bírom Olivia Cooke-ot, szóval engem nagyon érdekel a sorsa, de ezzel szerintem eléggé kisebbségben vagyok.
warr_b
Pedig a Team Black így is vissza lett fogva Rhaenyra és Daemon is a könyvekhez képest.Oscar Tully tényleg jó arc.
KeyG
iktriad

21 órája
Alicent már smafu? 😀Én nagyon bírom Olivia Cooke-ot, szóval engem nagyon érdekel a sorsa, de ezzel szerintem eléggé kisebbségben vagyok.
warr_b
KeyG
22 órája
Alicent már smafu? 😀Nekem se lesznek problémáim. És nekem is bejött ez az évad.| Van egy pár dolog amiben eltértek igen, és sajnos azt se tudom mondani hogy a sorozatban ez jobb lett, szerintem nem, de jó volt ezek ellenére |Sárkányok Háza S3E08Nekem csak az volt furcsa, hogy | ennyire eltértek a könyvtől Tumbletont illetően (már amennyire olvastam, a könyv nekem nem volt meg). |
Nekem tetszett
KeyG
A szopó az, hogy a záróévad csak 2028-ban jön, a fasz kivan ezzel, nem lehet így normálisan megnézni valamit, háromszor elfelejti az ember az egészet, mire jön az új évad.
warr_b
Sok sorozatnál én is így vagyok, pl. a Foundation sorozatra nem emlékszem már, de vannak olyanok amik nem törlődnek a HotD ilyen.
KeyG
1 problémája azért lesz a showrunnereknek. Kb. 1 szerethető fontos karakter nem maradt, akiért teljes szívből tudsz lelkesedni. Rhaenyra meg Daemon komoly pozitív karma pontokat vesztett az évadban és ebben a részben is - még ha előbbi pancélja az évadzáróban igen badassre sikeredett is. Most hogy | Helaena meghalt | , ki a legkevésbé szörnyeteg szereplő? Adam, a sárkánylovas? Ser Gwayne vagy Daeron, már ha utóbbi még él? Rhaena meg Baela? Alysanne Blackwood(az ijász csajszi Daemon seregében)? Egyik se éppen központi figura. Még Corlys áll jelenleg ehhez a legközelebb fontosabb karakterek közul, akinek az öröksége a legfontosabb...
iktriad

22 órája
Pedig a Team Black így is vissza lett fogva Rhaenyra és Daemon is a könyvekhez képest.Nekem se lesznek problémáim. És nekem is bejött ez az évad.| Van egy pár dolog amiben eltértek igen, és sajnos azt se tudom mondani hogy a sorozatban ez jobb lett, szerintem nem, de jó volt ezek ellenére |Sárkányok Háza S3E08Nekem csak az volt furcsa, hogy | ennyire eltértek a könyvtől Tumbletont illetően (már amennyire olvastam, a könyv nekem nem volt meg). |
Nekem tetszett
KeyG
warr_b
KeyG
1 problémája azért lesz a showrunnereknek. Kb. 1 szerethető fontos karakter nem maradt, akiért tudsz teljes szívből tudsz lelkesedni. Rhaenyra meg Daemon komoly pozitív karma pontokat vesztett az évadban és ebben a részben is - még ha előbbi pancélja ebben a részben igen badassre sikeredett is. Most hogy | Helaena meghalt | , ki a legkevésbé szörnyeteg szereplő? Adam, a sárkánylovas? Ser Gwayne vagy Daeron, már ha utóbbi még él? Rhaena meg Baela? Alysanne Blackwood(az ijász csajszi Daemon seregében)? Egyik se éppen központi figura.
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
22 órája
Nekem se lesznek problémáim. És nekem is bejött ez az évad.| Van egy pár dolog amiben eltértek igen, és sajnos azt se tudom mondani hogy a sorozatban ez jobb lett, szerintem nem, de jó volt ezek ellenére |Sárkányok Háza S3E08Nekem csak az volt furcsa, hogy | ennyire eltértek a könyvtől Tumbletont illetően (már amennyire olvastam, a könyv nekem nem volt meg). |
Nekem tetszett
KeyG
warr_b
KeyG
Szerkesztette: iktriad
1 napja
| Van egy pár dolog amiben eltértek igen, és sajnos azt se tudom mondani hogy a sorozatban ez jobb lett, szerintem nem, de jó volt ezek ellenére |Sárkányok Háza S3E08Nekem csak az volt furcsa, hogy | ennyire eltértek a könyvtől Tumbletont illetően (már amennyire olvastam, a könyv nekem nem volt meg). |
Nekem tetszett
KeyG
warr_b
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers