Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.sunshinefm.hu/?action=szavazas2ment
Ha van két percetek segítsetek légyszi hogy mi legyünk Szabolcs megye legjobb felnőtt csapata!
Köszönöm szépen!racsy
több mint 12 éve
racsy
45
http://www.sunshinefm.hu/?action=szavazas2Ha van két percetek segítsetek légyszi hogy mi legyünk Szabolcs megye legjobb felnőtt csapata!
Köszönöm szépen!
több mint 12 éve
Mikorra várható a tavaszi meccsnaptár?
több mint 12 éve
ha valakit érdekel a Steelers@Browns meccsről pár kép akkor nesze 😀https://picasaweb.google.com/116761830143535398098/Steelers_browns_megosztott?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOuzkf6amYrdcQ&feat=directlink
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 12 éve
Ha valaki elvégzi a játékvezetői tanfolyamot, akkor utána amíg tanulja a szakmát, tehát éles vagy barátságos meccseket vezet, akkor kap némi jövedelmet vagy teljesen ingyenbe kell ezt neki csinálni, bár az természetes, hogy a benzinköltséget vagy az utazási költséget azt térítik, de ezen túl van e valami illetmény az elején. Mert későbbiekben tudom hogy van, bár hogy mennyi, azt nem tudom, de az is érdekelne.ment PM!
KösziBruce
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Ha valaki elvégzi a játékvezetői tanfolyamot, akkor utána amíg tanulja a szakmát, tehát éles vagy barátságos meccseket vezet, akkor kap némi jövedelmet vagy teljesen ingyenbe kell ezt neki csinálni, bár az természetes, hogy a benzinköltséget vagy az utazási költséget azt térítik, de ezen túl van e valami illetmény az elején. Mert későbbiekben tudom hogy van, bár hogy mennyi, azt nem tudom, de az is érdekelne.Köszi
több mint 12 éve
VT
123
hogyhogy gyengébb erőnlétet? Hát nem mi vagyunk ebben is a legkeményebbek Európában?? Nemá...Egy kérdésem lenne, ami tegnap vetődött fel, lehet már korábban volt, de miért van az hogy ha Magyarországon az NCAA szabálykönyvét használjuk, akkor miért nem 15 percesek a negyedek, mint az NCAA-ban?BruceEzt találtam:
"Mivel jelen szabálykönyv a magyarországi football csapatok részére készült, ezért az eredeti szabályokhoz képest néhány változtatást tartalmaz. Ezek a változtatások összhangban vannak az európai szövetség (EFAF) előírásaival és a hazai viszonyokkal is."
Szóval lehet, hogy EFAF szintű módosítás. Bár az is lehet, hogy a hazai viszonyok alatt gyengébb erőnlétet is értenek. 😊Tred
több mint 12 éve
Köszönöm a válaszokat, akkor így már tiszta 😊
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Egy kérdésem lenne, ami tegnap vetődött fel, lehet már korábban volt, de miért van az hogy ha Magyarországon az NCAA szabálykönyvét használjuk, akkor miért nem 15 percesek a negyedek, mint az NCAA-ban?BruceMert az EFAF égisze alatt mindenhol 12 percesek a negyedek és mi oda szeretnénk inegrálódni.
Kb. ugyanezen okok miatt nem használjuk a Szabály 12 pontját sem, ami az Instant replay - Videóbírózás részt tartalmazza.. (sajnos oda szerte Európában nagyon messze vagyunk 😕 )
több mint 12 éve
Egy kérdésem lenne, ami tegnap vetődött fel, lehet már korábban volt, de miért van az hogy ha Magyarországon az NCAA szabálykönyvét használjuk, akkor miért nem 15 percesek a negyedek, mint az NCAA-ban?BruceEzt találtam:
"Mivel jelen szabálykönyv a magyarországi football csapatok részére készült, ezért az eredeti szabályokhoz képest néhány változtatást tartalmaz. Ezek a változtatások összhangban vannak az európai szövetség (EFAF) előírásaival és a hazai viszonyokkal is."
Szóval lehet, hogy EFAF szintű módosítás. Bár az is lehet, hogy a hazai viszonyok alatt gyengébb erőnlétet is értenek. 😊
több mint 12 éve
Mert a 2010-es kupán olyan dolgok is történtek, amiket mi nem voltunk hajlandóak a továbbiakban tolerálni (ne indítsunk ebből flame-t, ha lehet), illetve a tavaszi osztrák bajnokság sokkal nagyobb prioritás és ott nem engedhetünk meg "hobbifoci" sérülést.miért?Ricsi56A Youngboys felhagyott az arénával?VTmár tavaly...pc_x
több mint 12 éve
Egy kérdésem lenne, ami tegnap vetődött fel, lehet már korábban volt, de miért van az hogy ha Magyarországon az NCAA szabálykönyvét használjuk, akkor miért nem 15 percesek a negyedek, mint az NCAA-ban?
több mint 12 éve
jvic
115
Kis önreklám, hátha van még Veszprém környéki, aki még nem tud róla:http://www.naplo-online.hu/sport-helyi_hirek/20120103_amerikai_foci
Tagtoborzást tartunk Veszprémben január 8-án és 15-én. Mindenkit várunk szeretettel!
több mint 12 éve
miért?már tavaly...pc_xHa a Youngboysra gondolsz, akkor biztosíthatlak, hogy nem 😊pc_xA Youngboys felhagyott az arénával?VT
Crushers #12
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pedig lehet idén túljutnátok az alapszakaszon 😀 (bocs)már tavaly...pc_xHa a Youngboysra gondolsz, akkor biztosíthatlak, hogy nem 😊pc_xA Youngboys felhagyott az arénával?VT
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyet sem hibáztal, de csak velük egy ilyen mezőnyben nem állnánk meg a helyünket. Ezért mindenhonnan hivtunk erősítést... Fogunk meg meglepetés emberekkel találkozni..infokat csepegtetem/csepegtetjuk hetenteDD annyit meg, hogy sok mindenkinek lehet visszaadni a pályán...Gondolom old school arcok: Boda Gábor, Kelemenék, Farkasék, talán Varga Pisti...deacon75Kik azok az öreg fiúk?deacon75Rövidesen megtudod. Üdv, Ádám Papeter12
több mint 12 éve
VT
123
eeeh... 😕már tavaly...pc_xHa a Youngboysra gondolsz, akkor biztosíthatlak, hogy nem 😊pc_xA Youngboys felhagyott az arénával?VT
több mint 12 éve
már tavaly...Ha a Youngboysra gondolsz, akkor biztosíthatlak, hogy nem 😊pc_xA Youngboys felhagyott az arénával?VT
több mint 12 éve
VT
123
Ha a Youngboysra gondolsz, akkor biztosíthatlak, hogy nem 😊pc_xA Youngboys felhagyott az arénával?
több mint 12 éve
Ha a Youngboysra gondolsz, akkor biztosíthatlak, hogy nem 😊lehet h csak felnöttek a fiatal fiuk 😊Ricsi56ZalaKik azok az öreg fiúk?deacon75
Wolves
Titánok
Eger
Gorillák
Pannon Bulls
Öregfiúkce
több mint 12 éve
Kori
1 169
Kori, sorsolás kb mikorra várható? 😊Remélem a héten elhárulnak végre az akadályok és elkészülhet hétvégére.
KösziRicsi56
több mint 12 éve
lehet h csak felnöttek a fiatal fiuk 😊ZalaKik azok az öreg fiúk?deacon75
Wolves
Titánok
Eger
Gorillák
Pannon Bulls
Öregfiúkce
Crushers #12