Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez meg nagyon szükséges volt, bár a törvényalkotás mostanában amúgy sem megy túl flottul :/ :Mi ezzel a baj?
"2012. január 1-től hatályba lépett a sporttörvény módosítása, amely változásokat a MAFSZ-nak és tagszervezetinek is követnie kell. A hatályba lépett sporttörvényi változások alapján a MAFSZ tagszervezetek az érvényes amatőr sportolói szerződéseik lejártát követően, illetve új amatőr sportolói szerződéskötés esetén az új szerződés időtartalma a sportörvény 5. §. 3. bekezdésében leírtak alapján maximum 1 év lehet, az ennél hosszabb időtartamra kötött szerződés a törvényben leírtak alapján nem fogadható el."Kori
több mint 12 éve
akkor az nem érvényes, mert eddig is három év volt a maximumennél hosszabbat amatőr sportolóval nem lehetett kötni
ezt vitték le egy évre
én tavaly januárban kötöttem 5 éves szerződést 😀Boti#63
több mint 12 éve
Boti#63
69
én tavaly januárban kötöttem 5 éves szerződést 😀
több mint 12 éve
istvankovacs
53
meg kéne kérdezni egy hozzáértő embert, de ha jól tudom, határozatlan idejűt eddig sem lehetett kötniEz meg nagyon szükséges volt, bár a törvényalkotás mostanában amúgy sem megy túl flottul :/ :És mi van a határozatlan időre kötött szerződésekkel? Azok is törvénybe ütköznek?SzentiRebel_#18
"2012. január 1-től hatályba lépett a sporttörvény módosítása, amely változásokat a MAFSZ-nak és tagszervezetinek is követnie kell. A hatályba lépett sporttörvényi változások alapján a MAFSZ tagszervezetek az érvényes amatőr sportolói szerződéseik lejártát követően, illetve új amatőr sportolói szerződéskötés esetén az új szerződés időtartalma a sportörvény 5. §. 3. bekezdésében leírtak alapján maximum 1 év lehet, az ennél hosszabb időtartamra kötött szerződés a törvényben leírtak alapján nem fogadható el."Kori
több mint 12 éve
Ez meg nagyon szükséges volt, bár a törvényalkotás mostanában amúgy sem megy túl flottul :/ :És mi van a határozatlan időre kötött szerződésekkel? Azok is törvénybe ütköznek?
több mint 12 éve
Kori
1 169
Ez meg nagyon szükséges volt, bár a törvényalkotás mostanában amúgy sem megy túl flottul :/ :"2012. január 1-től hatályba lépett a sporttörvény módosítása, amely változásokat a MAFSZ-nak és tagszervezetinek is követnie kell. A hatályba lépett sporttörvényi változások alapján a MAFSZ tagszervezetek az érvényes amatőr sportolói szerződéseik lejártát követően, illetve új amatőr sportolói szerződéskötés esetén az új szerződés időtartalma a sportörvény 5. §. 3. bekezdésében leírtak alapján maximum 1 év lehet, az ennél hosszabb időtartamra kötött szerződés a törvényben leírtak alapján nem fogadható el."
több mint 12 éve
Kori
1 169
Elvileg tud róla minden csapat:Nemhanem? 😊
Akkor az idei bajnokságokban már kötelező lesz videót csinálni és feltölteni valahova?ZordddKori
és lehetöség lesz rá? vagy az már most is van? 😮Ricsi56
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110525-MAFSZ%20videotarhelyhasznalat%20szabalya.pdf
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elvileg lehetőség van, csak senki sem csinálja. TL azt mondta az egyik megbeszélésen, hogy fent van a videótárhelyen két videó. Szóval csapatvezetőket tessék ostromolni, hogy háhogyisvanez.
több mint 12 éve
Nemhanem? 😊
Akkor az idei bajnokságokban már kötelező lesz videót csinálni és feltölteni valahova?ZordddKori
és lehetöség lesz rá? vagy az már most is van? 😮
Crushers #12
több mint 12 éve
NemAkkor megint félre lettem tájékoztatva! 😀
több mint 12 éve
Kori
1 169
NemAkkor az idei bajnokságokban már kötelező lesz videót csinálni és feltölteni valahova?Zorddd
több mint 12 éve
Akkor az idei bajnokságokban már kötelező lesz videót csinálni és feltölteni valahova?ZordddIgen, én is ezt hallottam. 😉
több mint 12 éve
Akkor az idei bajnokságokban már kötelező lesz videót csinálni és feltölteni valahova?
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Szerintetek melyiket terjesszük szórólap formában?és a másodikra se felejtsétek el ráírni, hogy 14 éves kortól 😀
Kori
Mindig jövőre
több mint 12 éve
parker39
34
Tisztelt MAFSZ edzők és játékvezetők!2011. őszén a MAFSZ közgyűlésen és azt követő országos megbeszéléseken megígértem a MAFSZ tagságnak,
hogy a 2011. júniusban elkezdett sportszakmai egyeztetést szolgáló (edzői és játékvezetői kérdésekre kapott válaszok alapján) országos sportszakmai konzultációt megszervezem, és azt levezetem
Jelen levelem alapján Meghívom a MAFSZ edzőket a 2012. január 28-án szombaton15:00 órától kezdődő
MAFSZ országos sportszakmai konzultációra az ART PUB I. emeleti nagytermébe.
Cím: 1203 Budapest, Lajtha László u. 2.
A MAFSZ országos sportszakmai konzultáció programja.
15:00 érkezés.
15:00 -17:00 -ig (2 x 45 perc + 15 perc szünet)
1. MAFSZ edzők által a MAFSZ játékvezetéssel kapcsolatos tapasztalatok megvitatása az erre elküldött 1-10 kérdések ,
és arra megküldött válaszok alapján.
17:00 -19:00 -ig (2 x 45 perc + 15 perc szünet)
2. MAFSZ játékvezetők által elkészített a MAFSZ edzőkre vonatkozó tapasztalatok megvitatása a játékvezetőknek elküldött 1-10 kérdések, és arra megküldött válaszok alapján.
19:00 - 20:00 -ig
3. Az 1.-2. programokban felvettet (edzői és játékvezetői) tapasztalatok problémáinak megoldására konzultáció,
javaslatok kidolgozása mindkét MAFSZ sportszakmai csoport együttműködése alapján.
20:00 MAFSZ sportszakmai konzultáció zárása.
Fontos, hogy minden csapat legalább egy edzővel képviseltesse magát, mivel eljutottunk oda, hogy a felmerült kérdéseket,
problémákat meg kell beszélnünk, konszenzusra, egymás tiszteletére épített megoldást kell találnunk, megfogalmaznunk,
mert csak így tud sportágunk szakmailag is fejlődni.
Nem mehetünk neki a 2012. évi magyar bajnokságoknak, hogy ezeket a kérdéseket ne beszéljük ki az érintettekkel közösen!
Nyomatékosan kérem minden csapat edzőjét, edzőit, hogy ne "egy jól megmondom a magamét a játékvezetőknek napra" készüljön,
hanem az általa is ismert és fontos probléma felvetése mellet arra megoldási javaslatot is hozzon magával! Köszönöm!!!
Csak így jutunk a problémák megoldásához, amit rajtunk kívül senki nem tud és fog megoldani!!
2012. január 25-ig kérek visszajelzést arra, hogy melyik csapattól hány fő érkezik.
Ha valamelyik csapat edzője nincs a címzettek között, kérem a csapatában továbbítsák neki a meghívómat. Köszönöm.
Mindenki konstruktív együttműködésére számítok!
Üdvözlettel:
Tóth László
MAFSZ elnök
Csak,hogy mindenki tudja. 😛
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 12 éve
Ha tényleg megváltozott a Gorillaz American Lingerie Football Club, akkor én is a másodikra szavazok. 😊http://www.keptelenseg.hu/sport/lingerie-football-44099
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Mindenképpen a második!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
Nehéz a döntés.... talán a második, azon szebbek a színek 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Nem marad el a tippjáték, én fogom írogatni idén, megpróbálom olyan gyorsan és jól csinálni majd mint Bruce, első pár játékhét lehet el fog húzódni 1-2 nappal, de belejövök majd és igyekszek hétfőn már friss eredményekkel szolgálni!
több mint 12 éve
Mohi24
99
http://www.youtube.com/watch?v=4_fJpm3xyoM&feature=shareCellect beharangozó
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 12 éve
1 hónapot így is csúszott sajna, úgyhogy kösz a türelmet 😊Már menni akartam tüntetni hozzád hogy mikor lesz már verseny naptár 😊 😊 😊
Köszi koriJUNIOR46Kori
De most le kell fújni az egészet mert megelőztél😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
Kori
1 169
1 hónapot így is csúszott sajna, úgyhogy kösz a türelmet 😊 Köszi koriJUNIOR46