Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Annak a 80:0-ás vikings meccsnek még érdekessége, hogy a szünetben kérdezték a bírok, hogy kérjük-e a mercy rule-t és mondtam, hogy nem.A bajnokságban a viks-tól az elődöntőben 40:14-re kaptunk ki, úgy, hogy az offenseünk csinált 500 yardot (400 pass, 100 rush) és 4-5 turnovert a viks endzoneja elott 5-10 yardokra...
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 13 éve
Anno a wj-ben nem heti 3 hanem heti 2 edzés volt. És a vikings nem tét meccs volt hanem barátságos (80:0-ra kaptunk ki), pár hétre rá a dragons ellen 40:20-ra szintén barátságos meccsen. Aztán ősszel a junior szezonban nyertünk egy magyar aranyat és egy osztrák bronz érmet a raiderst verve.Ez nem fedi a valoságot, Cápa bologas ha igy van a Wolvesnál kb. 4 évvel ezelött február végén kezdtek ezekből a srácokból egy páran és már májusba a Vikings ellen játszotak és senkinek nem verték szét a térdét és nem okoztak sérülést, és van köztük magyar viszonylatban nagyon igéretes ügyes játékosokcsovika75Király. Tehát van olyan edző Magyarországon, aki cirka 96 óra (4 (hét) x 4 (hónap) x 3 (edzés) x 2 (óra) -persze ha ott van az összes edzésen, ami kizárt) alatt megtanít nulláról egy játékost annyira a posztjára (alap foci mozgások, erőnlét, poszt választás, poszt specifikus gyakorlás stb.), hogy egy (tét!)meccsen szerepeljen. Nagyon jó.deacon75
több mint 13 éve
Igen, a probléma alapvetően ez. Az edzők hiába jelezték ezt a bírok felé a részükről semmi sem történt. És innentől kezdve ez érdekes kérdéseket vet fel a bírok szakmai felkészülésével kapcsolatban.Itt szerintem nem is ezzel ez egy dologgal volt a baj, hanem azzal,hogy ez több alkalommal is megtörtént és hiába jelezték ezt a bíróknak, ha jól értem.kisdaniAzt én inkább elkeseredett, játszani nem tudó megmozdulásnak hívnám. JAXEzzel nehéz vitatkozni, jobbulást a srácnak.
A junior alapból nagyon nehéz dolog, kevés ember, sokszor még túl fiatalok, általában gyenge alapanyag és nincsenek évek a képzésre, de játszani meg kéne velük, hogy ne hagyják abba.
Pár éve felnőttben is még rengeteg mélyblokkot láttam a speciális egységekben, meg sok hasonló "nyomiságot", de most már azért valamelyest javul a kép, ahogy jön a rutin. De ott is mindig akad azért olyan, aki megpróbálja így-úgy "kompenzálni" a saját egyéni gyengeségeit. Aztán utólag a videók-fotók alapján lehet csak érte lebaszni, mert az ilyesminek nincs helye focipályán. :/Kori
több mint 13 éve
igaz, igaz... nem is a csapatrol akartam véleményzeni... akkor ezerbocspersze h mindenki ott játszik ahol akar... csak itt jön a reklám ereje, és NEKEM nem tetszö reklám a másik fikázása -- > kedves csovika75
Crushers #12
több mint 13 éve
ezzel semmi gond, de miért nem neki címzed a gondolataidat, miért az egész csapatnakgondolom amit leírtál az sem a crushers véleménye csak a tiéd
de hagyjuk ezt, úgyis mindenki ott játszik ahol akar
az meg, hogy melyik csapat milyen erős és milyenek az edzői eldönti az idő
minden évben van 3 (2 😊 ) osztályos bajnokság és junior szezon is, az ottani eredmények jeleznek egyfajta rangsort
de ettől függetlenül gyertek hozzánk !!!
és ezt mire alapozod?"Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulszjátszani"---> máshol ezek szerint nem?
mindenki ott játszik ahol akar
persze az se baj ha nálunk
elég szomorú, ha általánosítasz, én is tehetném sok esetben (néha szoktam is 😊 )😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊cápa77
és csak ök gondolják komoylan 😊Ricsi56
"persze csak ha komolyan gondolod" --> más csapat nem gondolja komolyan?
erre alapozom. 😊
csábitani lehet persze, vannak remek marketing eszközök, mint pl sugallni h mások "kakik" az is lehet hatásos, de a másoknak nem tetszik. 😊
nem akartam annyira általánositani.. csak csovika75 tünt olyannak amiylennek irtamRicsi56
több mint 13 éve
és ezt mire alapozod?"Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulszjátszani"---> máshol ezek szerint nem?
mindenki ott játszik ahol akar
elég szomorú, ha általánosítasz, én is tehetném sok esetben (néha szoktam is 😊 )cápa77Aranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
NightBoY
"persze csak ha komolyan gondolod" --> más csapat nem gondolja komolyan?
erre alapozom. 😊
csábitani lehet persze, vannak remek marketing eszközök, mint pl sugallni h mások "kakik" az is lehet hatásos, de a másoknak nem tetszik. 😊
nem akartam annyira általánositani.. csak csovika75 tünt olyannak amiylennek irtam
Crushers #12
több mint 13 éve
és ezt mire alapozod?mindenki ott játszik ahol akar
elég szomorú, ha általánosítasz, én is tehetném sok esetben (néha szoktam is 😊 )
Aranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodcsovika75NightBoY
több mint 13 éve
NightBoY
616
Mindenki hülye egyedül ők helikopterekAranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodcsovika75NightBoY
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
Aranyos vagy, gratulálok😊, kezd oylan lenni a forum(sugallata) h csak a Hurricanesban játszanak értelmes emberek 😊
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodNightBoYegy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4csovika75
és csak ök gondolják komoylan 😊
Crushers #12
több mint 13 éve
NightBoY
616
Aranyos vagy, gratulálokHurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodegy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4csovika75
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4Ment PM.
több mint 13 éve
Itt szerintem nem is ezzel ez egy dologgal volt a baj, hanem azzal,hogy ez több alkalommal is megtörtént és hiába jelezték ezt a bíróknak, ha jól értem.Azt én inkább elkeseredett, játszani nem tudó megmozdulásnak hívnám. JAXEzzel nehéz vitatkozni, jobbulást a srácnak.
A junior alapból nagyon nehéz dolog, kevés ember, sokszor még túl fiatalok, általában gyenge alapanyag és nincsenek évek a képzésre, de játszani meg kéne velük, hogy ne hagyják abba.
Pár éve felnőttben is még rengeteg mélyblokkot láttam a speciális egységekben, meg sok hasonló "nyomiságot", de most már azért valamelyest javul a kép, ahogy jön a rutin. De ott is mindig akad azért olyan, aki megpróbálja így-úgy "kompenzálni" a saját egyéni gyengeségeit. Aztán utólag a videók-fotók alapján lehet csak érte lebaszni, mert az ilyesminek nincs helye focipályán. :/Kori
több mint 13 éve
magyarországon, a magyar csapatok ellen= magyar szinvonalon? .... simán 😊Ez nem fedi a valoságot, Cápa bologas ha igy van a Wolvesnál kb. 4 évvel ezelött február végén kezdtek ezekből a srácokból egy páran és már májusba a Vikings ellen játszotak és senkinek nem verték szét a térdét és nem okoztak sérülést, és van köztük magyar viszonylatban nagyon igéretes ügyes játékosokcsovika75Király. Tehát van olyan edző Magyarországon, aki cirka 96 óra (4 (hét) x 4 (hónap) x 3 (edzés) x 2 (óra) -persze ha ott van az összes edzésen, ami kizárt) alatt megtanít nulláról egy játékost annyira a posztjára (alap foci mozgások, erőnlét, poszt választás, poszt specifikus gyakorlás stb.), hogy egy (tét!)meccsen szerepeljen. Nagyon jó.deacon75
Crushers #12
több mint 13 éve
Kori
1 169
Azt én inkább elkeseredett, játszani nem tudó megmozdulásnak hívnám. JAXEzzel nehéz vitatkozni, jobbulást a srácnak.
Pár éve felnőttben is még rengeteg mélyblokkot láttam a speciális egységekben, meg sok hasonló "nyomiságot", de most már azért valamelyest javul a kép, ahogy jön a rutin. De ott is mindig akad azért olyan, aki megpróbálja így-úgy "kompenzálni" a saját egyéni gyengeségeit. Aztán utólag a videók-fotók alapján lehet csak érte lebaszni, mert az ilyesminek nincs helye focipályán. :/
több mint 13 éve
Nem a kötekedés miatt de az erőnlétet nem kell tanítani 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez nem fedi a valoságot, Cápa bologas ha igy van a Wolvesnál kb. 4 évvel ezelött február végén kezdtek ezekből a srácokból egy páran és már májusba a Vikings ellen játszotak és senkinek nem verték szét a térdét és nem okoztak sérülést, és van köztük magyar viszonylatban nagyon igéretes ügyes játékosokcsovika75Király. Tehát van olyan edző Magyarországon, aki cirka 96 óra (4 (hét) x 4 (hónap) x 3 (edzés) x 2 (óra) -persze ha ott van az összes edzésen, ami kizárt) alatt megtanít nulláról egy játékost annyira a posztjára (alap foci mozgások, erőnlét, poszt választás, poszt specifikus gyakorlás stb.), hogy egy (tét!)meccsen szerepeljen. Nagyon jó.
több mint 13 éve
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodTehát máshol nem tanulhat meg játszani..... (nem a Hurricanes ellen szól)egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4csovika75
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hurricanes-be jelentkezz, ott legalább megtanulsz játszani persze csak ha komolyan gondolodegy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4
több mint 13 éve
Boti#63
69
kinek kell nyalni h megint lehessen lájkolni a hozzászólásokat ?😀
több mint 13 éve
Harminch37
103
egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. kösziLecso4ennyire bejött a lábfogásos technika?
😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A linken található képen a pirossal jelzett bokafogás egy OL embertől nem szabálytalan?De.
Csak mert az egyik legjobbunk a 10-dik ilyentől megsérült.
https://picasaweb.google.com/114170869265172895288/KistesoBlogja?authkey=Gv1sRgCJegxNKTpPDQGA#5661482450499865330cápa77
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egy Titans illetékes tudna dobni nekem egy elérhetőséget? lehetőleg olyat amin még tudnék infót kapni a holnapi try out előtt. köszi
több mint 13 éve
Boti#63
69
én FG-nál vtam fenn rugó csapatba falemberként és ott is előfordult, h a Dfal letérdelt és átölelte a lábam 😀 én csak néztem h ez most mi 😀 szóval fordulnak elő érdekes dolgok 😀
több mint 13 éve
Srácok ekkora vak is csak én vagyok 😀 😀 😀 Azt hittem ő labdás ember azért fogja meg a lábánál !!! Most látom hogy a labda a kép másik oldalán van 😊 Cápa legközelebb azt is karikázd be 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szomorú lenne, ha úgy kéne D-játékosokat tanítani, hogy úgyis lesz olyan gyökér, aki megfogja a lábátSzobi22Ugyan én nem voltam tavaly kezdő, alapember DE poszton (tehát nem voltam sokat pályán) de DIVII-ben rendszeresen megfogták a lábam. Általában cut-block kísérlet közben/végén. Mintha ahhoz hozzátartozna....