Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Úgy is van, sikerült most győznünk. Ismét szoros mérkőzésen, ismét bírói ellenszélben, de sikerült.Köszönjük a Young Guns-nak a mérkőzést!
Sok sikert a rájátszásban!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha minden igaz akkor JNSZ 20-13 JGU
több mint 13 éve
istvankovacs
53
a mai meccsről van valakinek infója?
több mint 13 éve
Igenés ez azt jelenti h "HA" akkor "igen"? 😊Ricsi56Akkor jövőre sem indultok a HFL-ben?deacon75jövőre már nem érint 25 játékost a junior szezonJAX
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 13 éve
és ez azt jelenti h "HA" akkor "igen"? 😊jövőre már nem érint 25 játékost a junior szezonJAXmivel a HFL-be hívtak minket és mondtuk, hogy esélytelen, mert 25 játékost érint a junior szezon ezért innentől kezdve ez a kupa se jött volna össze a részünkrőlJAXAkkor jövőre sem indultok a HFL-ben?deacon75
Crushers #12
több mint 13 éve
jövőre már nem érint 25 játékost a junior szezonmivel a HFL-be hívtak minket és mondtuk, hogy esélytelen, mert 25 játékost érint a junior szezon ezért innentől kezdve ez a kupa se jött volna össze a részünkrőlJAXAkkor jövőre sem indultok a HFL-ben?deacon75
több mint 13 éve
okt. 15-n szombaton Crushers - Wildfires barátságos edző(s)meccs lesz Szombathelyen (Gyöngyösfaluban)Következő héten (okt. 22) visszavágó Veszprémben
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy kérdés a Jótékonysági rendezvény körül nagy a csend lesz abból valami köszi
több mint 13 éve
mint ahogy a mi játékosaink sem mentek el az eltiltás évében máshováazért sztem nem a kezdö tacklegyáros minden edzésen ott lévö LB helyére érkezik elsösorban a "légios" hanem egy oylanéra aki nem jár annyit h a "fejlödése" biztositva legyen. Még akkor is ha a minden edzéses hazai nem egy isteni tehetség, akk inkább átképzik az uj környezetbe érkezőt valami mássá, ahol a "befogadó" csapatnál látszámhiány van. Mert oylan midnenhol van :/
azért elképzelem azokat akik egész évben edzettek és most jött egy "légiós" a helyükreezt a kölcsönadogatást minden csapatnak magának kell eldöntenie! amikor tavaly kiderült, h nem indulhatunk a mi csapatunkat kereste meg a Vili, h menjünk el jáccódni hozzá Győrbe, de egyből egyhangúan azt mondta a csapat, h nem mert mi ÍGY VAGYUNK EGY CSAPAT, jóban rosszban 😀Boti#63cápa77
Crushers #12
több mint 13 éve
😂 😂 😛Tudom, hogy válság van, senkinek nincs pénze... 😀 😀BruceMi sem, de minket nem is kerestek... 😀 😀Brucebiztosan volt okuk 😂 (bocsi, de ezt a magas labdát enm lehetett kihagyni) 😀😀Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Volt itt régebben a fórumon egy biztosítással kapcsolatos hozzászólás. Az érdekelne.
több mint 13 éve
Szerintem marad ez a fajta lebonyolítási rend mint idén volt. Aztán ha megint csak 3 csapat lesz, akkor megint bajban lesznek a szervezéssel.Pedig egy fasza 6 csapatos kiemelt liga nagyon jó lenne sztem. De ehhez mindenképpen az kell, hogy az a 6 csapat a tavaszi szezon során tudjon nemzetközi mérkőzéseket játszani, mert véleményem szerint egy csapat sem fog várni arra, hogy az őszi meccsek után kihagyjon egy egész tavaszt...
több mint 13 éve
Ferron
72
Miért jövőre is lesz HFL???? 😀 😀 😀mivel a HFL-be hívtak minket és mondtuk, hogy esélytelen, mert 25 játékost érint a junior szezon ezért innentől kezdve ez a kupa se jött volna össze a részünkrőlJAXAkkor jövőre sem indultok a HFL-ben?deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivel a HFL-be hívtak minket és mondtuk, hogy esélytelen, mert 25 játékost érint a junior szezon ezért innentől kezdve ez a kupa se jött volna össze a részünkrőlJAXAkkor jövőre sem indultok a HFL-ben?
több mint 13 éve
mint ahogy a mi játékosaink sem mentek el az eltiltás évében máshováazért elképzelem azokat akik egész évben edzettek és most jött egy "légiós" a helyükre
ezt a kölcsönadogatást minden csapatnak magának kell eldöntenie! amikor tavaly kiderült, h nem indulhatunk a mi csapatunkat kereste meg a Vili, h menjünk el jáccódni hozzá Győrbe, de egyből egyhangúan azt mondta a csapat, h nem mert mi ÍGY VAGYUNK EGY CSAPAT, jóban rosszban 😀Boti#63
több mint 13 éve
Boti#63
69
ezt a kölcsönadogatást minden csapatnak magának kell eldöntenie! amikor tavaly kiderült, h nem indulhatunk a mi csapatunkat kereste meg a Vili, h menjünk el jáccódni hozzá Győrbe, de egyből egyhangúan azt mondta a csapat, h nem mert mi ÍGY VAGYUNK EGY CSAPAT, jóban rosszban 😀
több mint 13 éve
Tudom, hogy válság van, senkinek nincs pénze... 😀 😀biztosan volt okuk 😂 (bocsi, de ezt a magas labdát enm lehetett kihagyni) 😀😀Ricsi56mi nem adunk játékost egyikbe sem, bi-bi-bíííííííííííííííííííí 😉cápa77Mi sem, de minket nem is kerestek... 😀 😀Bruce
több mint 13 éve
biztosan volt okuk 😂 (bocsi, de ezt a magas labdát enm lehetett kihagyni) 😀😀mi nem adunk játékost egyikbe sem, bi-bi-bíííííííííííííííííííí 😉cápa77Mi sem, de minket nem is kerestek... 😀 😀Bruce
Crushers #12
több mint 13 éve
mi nem adunk játékost egyikbe sem, bi-bi-bíííííííííííííííííííí 😉cápa77Mi sem, de minket nem is kerestek... 😀 😀
több mint 13 éve
mivel a HFL-be hívtak minket és mondtuk, hogy esélytelen, mert 25 játékost érint a junior szezon ezért innentől kezdve ez a kupa se jött volna össze a részünkrőljaaj.. etiaki.. mint anno... DEJAVU? 😊akk itt nem számit h kinek a kerete, és h csak a hiányzok helyére stb... 😛Ricsi56Ez meg etikai kérdés szerintem, hogy jó e félretenni azt a játékost aki egész évben ott dolgozik, és hajt, szeretne pályán lenni, de inkább hozzunk máshonnan mást helyére, mert lehet 2x annyit fog elkapni, futni, szerelni, stb stbSzentiRebel_#18
Cápa: Titeket enm hivtak erre a kupaára mitn résztvevőket? (csak kérdés)Ricsi56
több mint 13 éve
huuuu de jó nektek 😊, Ti nyertetek 😊Ricsi56mindig mi nyerünk
több mint 13 éve
Az hogy az én szememben mi etikus és mi nem az más kérdés, szerintem ez nem az, de hogy azok a csapatok hogy gondolják akik 12 csapatból bogarásztak játékos után az már az ő dolguk.jaaj.. etiaki.. mint anno... DEJAVU? 😊akk itt nem számit h kinek a kerete, és h csak a hiányzok helyére stb... 😛Ricsi56Ez meg etikai kérdés szerintem, hogy jó e félretenni azt a játékost aki egész évben ott dolgozik, és hajt, szeretne pályán lenni, de inkább hozzunk máshonnan mást helyére, mert lehet 2x annyit fog elkapni, futni, szerelni, stb stbSzentiRebel_#18
Cápa: Titeket enm hivtak erre a kupaára mitn résztvevőket? (csak kérdés)Ricsi56
több mint 13 éve
jaaj.. etiaki.. mint anno... DEJAVU? 😊akk itt nem számit h kinek a kerete, és h csak a hiányzok helyére stb... 😛Ricsi56Ez meg etikai kérdés szerintem, hogy jó e félretenni azt a játékost aki egész évben ott dolgozik, és hajt, szeretne pályán lenni, de inkább hozzunk máshonnan mást helyére, mert lehet 2x annyit fog elkapni, futni, szerelni, stb stbSzentiRebel_#18
Cápa: Titeket enm hivtak erre a kupaára mitn résztvevőket? (csak kérdés)
Crushers #12