Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
érthető, bár ezzel a válasszal már csak 11 hiányzik😀nem akartam, mert a végén azt mondják az emberek, hogy csak azért csináltamcápa77győri interceptioncápa77ha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀sLyNz
......
több mint 14 éve
nem akartam, mert a végén azt mondják az emberek, hogy csak azért csináltamgyőri interceptioncápa77ha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀sLyNz

több mint 14 éve
győri interceptioncápa77ha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀
......
több mint 14 éve
A meccs végeredménye:Győr Sharks : Budapest Cowboys 14 : 7 (0:0; 0:0; 7:0; 7:7)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi a közvetítést itt a végén 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a vége is ennyi?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szobi, sztem te is tudod, hogy nem feltétlenül a sok pont miatt jó egy meccs......az infot azért köszi.
ha van még, akkor jöhet
több mint 14 éve
ez már nekem volt ciki...DE, mivel ez a saját oldaluk, azt írnak oda, amit akarnak...viszont én megállapítottam, hogy a Soldiers egy kicsit rebel, Kornél meg majom!Ezen mi is nagyokat nevettünk 😀SzentiRebel_#18Nyilvan a Kornel altal irt cikkek nem 1 oldaluak...gyengejobbez így is van, ő mindig az ellenfelet magasztalja és a sajátjait húzza le
ez a kedvencem (http://www.gorillaz.hu/index.php?p=hir&hid=49677) 😊 😊 😊cápa77

több mint 14 éve
ha valakinek van infoja a sharks-cowboysról, ne tartsa magában. úgy számolom lassan lassan félidőnél járhatnakbpcj970:0. király meccs lehet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha valakinek van infoja a sharks-cowboysról, ne tartsa magában. úgy számolom lassan lassan félidőnél járhatnak
több mint 14 éve
HZsóka
67
Azért azt se felejtsük el , mikor a szövetség közvetlen a csapatok kezébe adta a döntés lehetőségét ,hogy elindulhasson a Hurricanes ,akkor ugye bár szinte senki nem nézte a sportág érdekét csak az önös érdekei , bosszú, félelem stb. miatt nem engedte őket indulni!! Pedig lehet ,hogy most már Div-I bajnoki címért küzdenének!Szóval cseppet sem vagyunk jobbak, mint a szövetség hiszen azok is mi vagyunk !
Erre én is szívesen nyomnék egy like-ot, ha lehetne :o)
... főleg az utolsó mondat második felére: "Szóval cseppet sem vagyunk jobbak, mint a szövetség hiszen azok is mi vagyunk !"
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vagy addig amíg te el nem vállalod 😀nemááááEgyébként az Újváros mindent megengedhet magának csak azért, mert a vezetőjük VB tag? Kíváncsi vagyok így meddig lesz VB tag.tulleyvilág végéigcápa77
bebaszna....tulley
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt mondom én is, ha egyeztetnének a csapatok akár úgy hogy, egy nappal előtte vagy egy héttel előtte összegyűlnek és közös nevezőre hozzák magukat, akkor van miről beszélni. Ha ezt a találkozót sem tudják összehozni, akkor azt kell mondjam a sportágért tényleg a legtöbbet tesz a szövetség mert ott legalább 12 csapat összegyűlik.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nemááááEgyébként az Újváros mindent megengedhet magának csak azért, mert a vezetőjük VB tag? Kíváncsi vagyok így meddig lesz VB tag.tulleyvilág végéigcápa77
bebaszna....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pedig valójában sírni kéne...Ezen mi is nagyokat nevettünk 😀SzentiRebel_#18Nyilvan a Kornel altal irt cikkek nem 1 oldaluak...gyengejobbez így is van, ő mindig az ellenfelet magasztalja és a sajátjait húzza le
már amiatt, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet, aztán mindezek után még így is találni az egészet.
kíváncsi vagyok mi lesz, ha egyszer adjisten kikapnak, biztos lesz mire fogni a vereséget.
több mint 14 éve
te egy nagy cerka vagy nem hippikicsit anyázzunk és meglesz az XY fan
Én hippi vagyok, hiszek az emberekben, hiszek a kollektívában, július 15. után minden szuper lesz...
(Ehhez csak annyi kell, hogy MINDEN csapat ott legyen a közgyűlésen, és mondja el a véleményét.)Francesco

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én hippi vagyok, hiszek az emberekben, hiszek a kollektívában, július 15. után minden szuper lesz...(Ehhez csak annyi kell, hogy MINDEN csapat ott legyen a közgyűlésen, és mondja el a véleményét.)
több mint 14 éve
ez egy like-ot megérne 😊Azért azt se felejtsük el , mikor a szövetség közvetlen a csapatok kezébe adta a döntés lehetőségét ,hogy elindulhasson a Hurricanes ,akkor ugye bár szinte senki nem nézte a sportág érdekét csak az önös érdekei , bosszú, félelem stb. miatt nem engedte őket indulni!! Pedig lehet ,hogy most már Div-I bajnoki címért küzdenének!Az a baj, hogy a legtöbb csapat nem is veszi a fáradtságot, hogy megjelenjen a megbeszéléseken. Nem kilépni kell a szövetségből, hanem jobbá tenni, ha kilépsz nem lesz senkinek sem jobb. A beszólogatástól sem lesz jobb legalábbis szerintem ( tapasztalat ), megoldásokkal kell elődrukkolni.SzentiRebel_#18Teljesen igaz, a legutóbbi elnökségin kb. 10-12 csapat képviseltette magát. Így nincs értelme változást várni, el kell jönni és ott mondani ha valami nem tetszik.cápa77
Szóval cseppet sem vagyunk jobbak, mint a szövetség hiszen azok is mi vagyunk !kisdani
de most már mindegy a lényeg, hogy idén már nem tudták megfúrni a játékunkat

több mint 14 éve
Azért azt se felejtsük el , mikor a szövetség közvetlen a csapatok kezébe adta a döntés lehetőségét ,hogy elindulhasson a Hurricanes ,akkor ugye bár szinte senki nem nézte a sportág érdekét csak az önös érdekei , bosszú, félelem stb. miatt nem engedte őket indulni!! Pedig lehet ,hogy most már Div-I bajnoki címért küzdenének!Teljesen igaz, a legutóbbi elnökségin kb. 10-12 csapat képviseltette magát. Így nincs értelme változást várni, el kell jönni és ott mondani ha valami nem tetszik.cápa77Kb három éve nem olvasok mást, csak hogy igy a szövetség meg úgy a szövetség, de senki nem hajlandó :Az a baj, hogy a legtöbb csapat nem is veszi a fáradtságot, hogy megjelenjen a megbeszéléseken. Nem kilépni kell a szövetségből, hanem jobbá tenni, ha kilépsz nem lesz senkinek sem jobb. A beszólogatástól sem lesz jobb legalábbis szerintem ( tapasztalat ), megoldásokkal kell elődrukkolni.SzentiRebel_#18
1.) kilépni a szövetségből
2.) keményen beszólni (ide azt akartam irni, hogy odabaszni, de olvassák ártatlan fiatalok is a fórumot)
Ja, és vannak csapatok, akik NEM akarnak a szövetségbe belépni, pedig létszámuk is meglenne, szponzoraik is vannak,de valahogy mégsem akarják a szövetség és bizonyos személyek pénztárcáját duzzasztani...
Grga Pitic
Szóval cseppet sem vagyunk jobbak, mint a szövetség hiszen azok is mi vagyunk !
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ÁmenEgyébként az Újváros mindent megengedhet magának csak azért, mert a vezetőjük VB tag? Kíváncsi vagyok így meddig lesz VB tag.tulleyvilág végéigcápa77
több mint 14 éve
arcsike
100
ez volt az a cikk, ami miatt ha lett volna kis időm még sajnálom is őket 😀 alig hittem el, h valakinek ehhez van pofája, h ilyeneket leírjon a történtek után... szánalomEzen mi is nagyokat nevettünk 😀SzentiRebel_#18Nyilvan a Kornel altal irt cikkek nem 1 oldaluak...gyengejobbez így is van, ő mindig az ellenfelet magasztalja és a sajátjait húzza le