Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
a pécsi gerincsérült srácról, ha vkinek van vmi infoja pls ossza már meg...reméljük jobban van.Divatsemmi komolyabb, saját felelősségre elhagyhatta a kórházat 😉
több mint 14 éve
nem rád, de 1 hónapja várom a játékoslistákat és tele van a tökömfogalmam sincs h kért-e, nem tudom...ejj de harapós vagy cápiRicsi56én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77

több mint 14 éve
fogalmam sincs h kért-e, nem tudom...ejj de harapós vagy cápilehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56
Crushers #12
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és Wild Card esélyek, tippek?sztem a Bulldogs 2-3 TDvel hozza az első meccset, a másik viszont szorosabb lehet, ha ismét kap frissítést a C
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még egy megjegyzés:még így is, hogy nem játszott mindenki mindenkivel, hatalmas körbeverések vannak. jó persze így is mutat valamit a kapott pontok száma, de csak aktuális forma kérdése jó néhány meccs, így szerintem egyáltalán nem mérvadó. pláne a jelenlegi versenykiírás mellett, ahol ti például rosszabbul jártok a kapott pontok tekintetében azzal, hogy több pontot vittetek a huligánoknak, mint például az enthroners. vagy mi azzal, hogy a pécs ellen az utolsó negyedben becsületből vittünk még 14 pontot..
A Hurricanes ellen mi vittük a legtöbb pontot,bár sokat is kaptunk tőlük, a Pécs és a Debrecen mellett s Ők voltak a legszimpatikusabbak számomra. Kíváncsi lettem volna ha mindenki játszik velük és akkor nézzük a kapott pont mutatókat,hogy állna a tabella?
Ezt a megjegyzést azért írtam,mert fentebb olvastam néhány hozzászólásban "hogy miért Ők és miért nem más ? 😊" A sorsolás az eredmények, a szabályok, ezt hozták.Mindenesetre egyre jobban szeretem az Amerikai Focit 😊tibibá
több mint 14 éve
majd sütök sütit, hogy kiengeszteljelek 😊 😀😂 😂 engem megbántottál 😕pc_xMagyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)FerronMert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )Zorddd
több mint 14 éve
tibibá
54
Mint ahogy tegnap mi is tökön szúrtuk magunkat !Az utolsó percben lett volna lehetősége a Mustangsnak fordítani az eredményen,de nem tette! "el kúrtuk" mondta valaki egyszer 😊igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számítNem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊Zorddd
így a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.bpcj97
Még egy megjegyzés:
A Hurricanes ellen mi vittük a legtöbb pontot,bár sokat is kaptunk tőlük, a Pécs és a Debrecen mellett s Ők voltak a legszimpatikusabbak számomra. Kíváncsi lettem volna ha mindenki játszik velük és akkor nézzük a kapott pont mutatókat,hogy állna a tabella?
Ezt a megjegyzést azért írtam,mert fentebb olvastam néhány hozzászólásban "hogy miért Ők és miért nem más ? 😊" A sorsolás az eredmények, a szabályok, ezt hozták.Mindenesetre egyre jobban szeretem az Amerikai Focit 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nálunk az említettekhez hasonlóak a c2-ben játszanak..a wolvesnál valószínleg a w2-ben.
a győrnél meg... ööö... basszus :/
😀
több mint 14 éve
ha valaki nevezve van a HFL-be, az nem játszhat más magyar ligában, ugye? ergo én sem játszhattam volna mondjuk a Rebelsben meg a Hurricanesben párhuzamosan (csak tegyük fel...😊, ugye? akkor a györi srácok (az a maradék pár a régi 'nagy' csapatból) mért "játszhattak le"? ez elvileg egy bajnoki idénynek minősül, ugye?lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56
egyébként ennek a HFL-nek azért nincs értelme, mert ha a BPC, BPW és a GYS a div. 1-ben indult volna, pont ugyanolyan szintű ellenfelekkel kellett volna játszaniuk, csak még egy csomó másikkal is (ahol mondjuk szerepet kaphatott volna a backup bal guard, meg a 3. számú CB is, esetleg a 4., persze a fejlődés az első, blabla, de nekik marad az edzés)...

több mint 14 éve
😂 😂 engem megbántottál 😕Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)FerronMert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )Zorddd

több mint 14 éve
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)FerronMert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )
több mint 14 éve
Ferron
72
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)
több mint 14 éve
Bulldogs (3.) - Tata (6.)Elvileg akkor a Hurricanes játszik elődöntőbe az Eagles vs. C2 győztesével és a Crushers pedig a Tata vs. Bulldogs győztesévelLapenoés a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88asPontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.Tred
C2(4.) - Eagles (5.)
Ha a Bulldogs nyer, akkor ők játszanak a Crushers-zel, és a Hurricanes a másik meccs győztesével.
Ha a Tata nyer, akkor ők játszanak a Hurricanes-szel, és a Crushers a másik meccs győztesével.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elvileg akkor a Hurricanes játszik elődöntőbe az Eagles vs. C2 győztesévelés a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88asPontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.Tred
és a Crushers pedig a Tata vs. Bulldogs győztesével
több mint 14 éve
always next year...Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊ZordddTudod, majd jövőre 😀shawnka
több mint 14 éve
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88asPontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?
több mint 14 éve
Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊ZordddTudod, majd jövőre 😀
több mint 14 éve
igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számítNem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊
így a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.bpcj97
több mint 14 éve
...egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak...cápa77Lehet azért nem küldtek, mert nincsen kakasuk... 😀 😀 😀 (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számítígy a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.
több mint 14 éve
lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56Sztem rosszul hallottad!Ricsi56akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77

több mint 14 éve
Igen elvileg mi vagyunk a negyedikek, de ki tudja 😀 Azért az nem mindegy h otthon vagy idegenben játszunk, még ha Pesten is lesz a meccs.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igen C2 a negyedik 😊Bár itt tényleg nincs akkora jelentősége a dolognak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az egy dolog, de a C2 is megverte az eaglest.. akkor ők a negyedikek? sportmedian szar a táblázat akkor
(mondjuk ennél a párosnál ez mindegy)