Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
ők a hazai csapat és ők is rendezik a meccset, de a mi pályánkon játszunk
Jól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?vadibandi
cápa77
Azért érdekel, mert nem mindegy, hogy 1000 vagy 0.vadibandi
erre csak ők tudnak válaszolni

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Jól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?vadibandi
cápa77
Azért érdekel, mert nem mindegy, hogy 1000 vagy 0.

több mint 14 éve
Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.SzentiRebel_#18
Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.Kori
Ha a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? Én úgy gondoltam, hogy a junior válogatott csúsztatva lenne és helyette felnőtt válogatott lenne egyenlőre, idővel meg jönnek az edzők akik tényleg jó edzők és lehet bővíteni a kirakatot, de addig is a legeladhatóbbat kéne "erőltetni" ami szerintem a felnőtt válogatott!SzentiRebel_#18
miből gondolod, hogy a juniorhoz van?

több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Ha a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? SzentiRebel_#18
Sajnos nem ez a helyzet.

több mint 14 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.SzentiRebel_#18
Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.Kori
Ha a juniorhoz van edző akkor a felnőtthöz miért ne lenne? Én úgy gondoltam, hogy a junior válogatott csúsztatva lenne és helyette felnőtt válogatott lenne egyenlőre, idővel meg jönnek az edzők akik tényleg jó edzők és lehet bővíteni a kirakatot, de addig is a legeladhatóbbat kéne "erőltetni" ami szerintem a felnőtt válogatott!

több mint 14 éve
Osztom, de ahhoz is kellenének edzők, akik elvállalják, az meg igen szűk keresztmetszet. Meglátjuk.

több mint 14 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
Tudom-tudom, megint a kérdések, de:

1. Az idei döntő(k) szervezője, helyszíne?
2. A magyar junior válogatott edzője? Elképzelései?e53m62
Az elsőre tudom a választ:

A döntőket a Dunaújváros fogja lebonyolítani!

A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!Bruce
Pontos információk, én is most értesültem.

A junior válogatottal kapcsolatban hamarosan lesz valamilyen határozat.Kori
Először nem felnőtt válogatottat kéne készre csinálni, hogy lehessen menni nemzetközi porondra? Kicsivel mélyebb a felnőtt keret és több mindent lehetne kihozni belőle mint a juniorból, és míg a junior bajnokság nem is 11 emberes és így is 3 csapat szokott kiállítani 1 junior csapatot, az én véleményem az, hogy előbb felnőtt csapatot kéne ami beindítaná még jobban a fiatalok figyelmét.

több mint 14 éve

A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!Bruce
Pontos információk, én is most értesültem.

A junior válogatottal kapcsolatban hamarosan lesz valamilyen határozat.

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Ugyanott
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan

és a div2 döntö hol lesz?

Crushers #12
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan

és a div2 döntö hol lesz?

Crushers #12
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto

A Dunaújváros és a Jászberény pályázott, legalábbis e kettő között döntöttek és 3-2 arányban nyert a Dunaújváros pályázata! Legalábbis én ezt az információt hallottam!
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades

2. A magyar junior válogatott edzője? Elképzelései?

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62
Tegyük hozzá, hogy kb csak akkor dőlsz, ha a meccs előtt teszed, az elfogyasztással bejuttatott anyag pár óra alatt lebomlik és ürül, ha esetleg pont elmész retyóra a vizsgálat előtt, már lehet, hogy negatív lesz a minta 😊 És mivel alapból is van a vizeletben, itt nem a jó öreg pozitív-negatív a játék, hanem 2 ng/ml a határérték, és csak akkor szólnak, ha ez fölött van. Egyébként ha ezt is átlépi, akkor sem kell aggódni, legfeljebb megnézik IRMS-sel (izotóparányos tömegspektroszkópia, imádom 😊 ), abból meg kiderül, hogy szúrta vagy ette az illető.

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nálunk hosszabb idő, mert nehéz vizsgálni a sok alkohol molekula miatt. 😉kisdani
izzad keményen a centrifuga, mire összehozza azt a pár ml-t az analízishez 😊

Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀Tred
Igen, de ha rendesen fogod a labdát, és a mezed is betűröd, visszajön 😊

epp azon gondolkodom h joci utan en is felvegyem-e a rangot v az mar bandwagonnak szamit ? 😀Fake
Ezt majd ti lemeccselitek egymást közt 😀

több mint 14 éve

több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Itt az a lényeg, hogy a Berényiek igazoltan tiszták,és ennek örülnek!vadibandi
Vagy csak még nem tették ki a weboldalra a berényi "eredményeket". Ennyi.e53m62
Nálunk hosszabb idő, mert nehéz vizsgálni a sok alkohol molekula miatt. 😉

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Jól látom, hogy a szombati Eagles-Hurricanes meccs pályaválasztói jogát átengedte az Eagles?

több mint 14 éve
egyébként valószínűnek tartom, hogy a TUE-bizottság probléma már megoldódott

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...a center mindkét - mindhárom csapatban szerepelt.e53m62
Arról volt szó, hogy nincs (nem lehet) olyan, hogy 3 csapatban is szerepel.

Ha így marad a szabályozás épp emiatt nincs probléma esetleges feljutáskor: a Sharks HFL-ben a 15 csak ott játszó "franchise tag-es" 😊 játékosával, aztán 1/3 Sharks Gorillákkal, másik 1/3 Sharks Crushers-szel a DivI-ben.Atari
valóban nincs is olyan, hogy valaki 3 csapatban szerepel.
Viktor soha nem volt center Szombathelyen. Még tavaly az AFA Kupán játszott nálunk RG és RT posztokon,
de az idei bajokságban abszolút nem játszik/ nem is játszott a Crushersben. Ezt már csak azért is biztosan
állíthatom, mert én vagyok a Crushers centere.
Amúgy kiváló játékosról van szó, sokat tanultam tőle az AFA alatt. Innen is jobbulást kívánok!
több mint 14 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Ez a cucc természetesen is megtalálható az emberi vizeletben. Viszont ha heréletlen sertésből eszel, vagy csak szimpla sertésmájat, sertésvesét fogyasztasz, akkor megdőlsz.e53m62
Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀Tred
Neked attól fog majd javulni 😛 😂Ricsi56
Csak parázok a Norandrosterone elvonási tünetektől... 😀 De majd alá fogom irattatni a spar-os kasszásnénivel a TUE papírt, ha sertéspárizsit veszek 😀

M. Vikings
Always open!
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Neked attól fog majd javulni 😛 😂

Crushers #12
több mint 14 éve
ha valakit érdekel ez volt a vizeletében: http://en.wikipedia.org/wiki/19-Norandrosterone
ha valóban más gyógyszerrel szedte be akkor arról kell lennie valamilyen papírnakcápa77
És ha van róla papírja, akkor mit ér vele?

Vagy hivatalosan mit lehet tenni jelen TUE-bizottság mentes időkben?e53m62
attól mert nem jeleznek vissza a TUE-bizottságtól az nem jelenti azt, hogy nem kell nekik elküldeni a papírt a folyamatosan szedett gyógyszerekről
ha beküldte annak biztos van nyoma és lehet vele védekezni
ha alkalomszerűen szedte akkor pedig az arra való papírt kellett volna csatolnia a vizsgálatkor a jegyzőkönyvhöz
ha egyik sincs akkor sz...ás
ezért ugatom mindenhol, hogy papír, papír, papír, mert egy kibaszott bürokratikus rendszerben csak az ér valamit

több mint 14 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Akkor ha leállok a sertés májkrémmel és párizsival, akkor tizedeket romlik majd a 40 yardom? 😀

M. Vikings
Always open!
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
itt mindenki kémikus baszki?Ricsi56
Csak elolvastam, amit Cápa linkelt be, abban volt.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...