Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
kisember
63
Köszönöm a segítséget! Ez egyébként honnan lenne elérhető?Valaki próbált mostanában TUE engedélyhez jutni? Nem találok sehol nyomtatványt hozzá, és utalást sem, hogy hova kéne küldeni, ah lenne. MACS-ot hívtam, ott megadták egy hölgy számát, és nevét, aki viszont nem veszi fel az adott telefont.kisemberhttp://www.filedropper.com/bejelentonyilatkozat
és a másikcápa77
Gondolom visszaküldeni a fejlécen található címre kell.
A dokumentumban szereplő telefonszámot kaptam én is, és azon nem válaszolt senki 😊
több mint 14 éve
Valaki próbált mostanában TUE engedélyhez jutni? Nem találok sehol nyomtatványt hozzá, és utalást sem, hogy hova kéne küldeni, ah lenne. MACS-ot hívtam, ott megadták egy hölgy számát, és nevét, aki viszont nem veszi fel az adott telefont.kisemberhttp://www.filedropper.com/bejelentonyilatkozat
és a másik

több mint 14 éve
Valaki próbált mostanában TUE engedélyhez jutni? Nem találok sehol nyomtatványt hozzá, és utalást sem, hogy hova kéne küldeni, ah lenne. MACS-ot hívtam, ott megadták egy hölgy számát, és nevét, aki viszont nem veszi fel az adott telefont.kisemberhttp://www.filedropper.com/nsszdoppingstue2010
parancsolj

több mint 14 éve
Valaki próbált mostanában TUE engedélyhez jutni? Nem találok sehol nyomtatványt hozzá, és utalást sem, hogy hova kéne küldeni, ah lenne. MACS-ot hívtam, ott megadták egy hölgy számát, és nevét, aki viszont nem veszi fel az adott telefont.kisemberMég anno e53m62 írta be, azt hiszem erre gondolsz!
Ezt találtam:
Az ominózus TUE dokumentum, ha csak egy alkalomra kapsz vmi szart:
http://www.masz.hu/images/stories/pdf-anyagok/tue/bejelento_nyilatkozat.pdf
Ez a másik pedig, ha pl. asztmára szedsz vmit AKKOR A SZEDÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT kell elbíráltatnod:
http://www.masz.hu/images/stories/pdf-anyagok/tue/standard_kerelem.pdf
e53m62
több mint 14 éve
kisember
63
Valaki próbált mostanában TUE engedélyhez jutni? Nem találok sehol nyomtatványt hozzá, és utalást sem, hogy hova kéne küldeni, ah lenne. MACS-ot hívtam, ott megadták egy hölgy számát, és nevét, aki viszont nem veszi fel az adott telefont.
több mint 14 éve
Kopasz98
93
A VIRÁGOSAT AKAROM!!!! MU HA HA HA HA !!! k.. nagy!! 😀 szakadok xDxD
több mint 14 éve
Köszi köszi köszi
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
http://cowboys.hu/content/wp-content/gallery/plakatok/spring-bowl-plakat.jpgA virágos jobb volt!!!!JUNIOR#46
csak hogy ki ne maradjon 😊bpcj97
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
A virágos jobb volt!!!!
csak hogy ki ne maradjon 😊bpcj97
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

csak hogy ki ne maradjon 😊
több mint 14 éve
aha, amíg nem voltál itthon bejutottam a spájzodba és ettem amit csak találtam. És hát ugyebár azok .....a google-ban rákerestem 1-2 szteroidra h megnézzem müködik-e az oldal, de azokat sem ismerte amit a google egyértelmüen szteroidnak hoz fel. Többel is emgnéztem. 😕izgulsz, mi?
sztem erre az oldalra nem nagyon lehet nyugodt szivvel hagyatkozni.Ricsi56
😊VT
Crushers #12
több mint 14 éve
VT
123
a google-ban rákerestem 1-2 szteroidra h megnézzem müködik-e az oldal, de azokat sem ismerte amit a google egyértelmüen szteroidnak hoz fel. Többel is emgnéztem. 😕izgulsz, mi?
😊
több mint 14 éve
Na igen, abban van ephedrin! Az már más tészta! 😊De a Coldrex nincs rajta a listán!BruceBocs, nem a Coldrex, hanem a Nurofen.e53m62
De ugye ezt lehet helyettesíteni más dologgal, pl a már említett coldrex vagy neocitran!
több mint 14 éve
De a Coldrex nincs rajta a listán!BruceBocs, nem a Coldrex, hanem a Nurofen.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Uraim én a patikust megkérdeztem amikor vettem valamit hogy szerepel a dopping listán a szer vagy a hatoanyag ami benne van és egyből mondta gondolom ezt a patikusoknak tudni kell vagy csak nekem van szerencsém hogy ez tudja, csovika75Szerintem neked van szerencséd 😊
Én egyszer mentem be Pesten gyógyszertárba, hogy megfázásra kérek valamit, de olyant, ami nem tartalmaz WADA tiltólistás anyagokat. A 2 patikus meg csak nézett rám, és megkérdezték, hogy mi az a WADA tiltólista... És miután elmagyaráztam nekik, akkor se tudták megmondani, hogy a Codrex, vagy a Neocitran tartalmaz-e valami tiltottat.
"Ha lenne benne valami, biztos nem lehetne kapni"
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Uraim én a patikust megkérdeztem amikor vettem valamit hogy szerepel a dopping listán a szer vagy a hatoanyag ami benne van és egyből mondta gondolom ezt a patikusoknak tudni kell vagy csak nekem van szerencsém hogy ez tudja, Hát sajnos ez van, nézegetni kell hatóanyagonként a gyógyszereket! Babra munka, de hát legalább ezt, ha megtudod tenni, akkor már nem mondhatod azt magadnak, hogy bassza meg nem figyeltem oda!
Én most megnéztem a Coldrex-et hatóanyagonként! Egyik hatóanyaga sem volt rajta a listán! ÉS kb 2 perc volt az egész!Bruce
több mint 14 éve
akk én vok a béna, de ettöl függetlenül nyugodtan alszom 😊a google-ban rákerestem 1-2 szteroidra h megnézzem müködik-e az oldal, de azokat sem ismerte amit a google egyértelmüen szteroidnak hoz fel. Többel is emgnéztem. 😕Én pl a Diprophos injekciót néztem meg (ezt adják az allergiára, ami egy hónapig megszünteti a panaszokat, szteroid tartalmú) és az rajta van a listán!
betamethason a hatóanyag neve és 5*-gal van jelölve, ami annyit tesz:
"Orális, intravénás, intramuszkuláris vagy rektális alkalmazása tiltott. Alkalmazási Nyilatkozat kell: intraartikuláris, periartikuláris, peritendinous, epidurális, intradermális injekciók, valamint inhaláció alkalmazásuk esetén. Bőrgyógyászati (ideértve az iontoforézist/fonoforézist), valamint füllel, orral, szemmel, arcüreggel, fogínnyel és a végbélnyílás környékével kapcsolatos problémák helyi kezelésére szolgáló készítmények nem tiltottak, és alkalmazásuk sem gyógyászati célú mentességhez (TUE) sem Alkalmazási Nyilatkozathoz nem kötött."
Sztem mindent meg lehet találni és jó a lista!Bruce
Crushers #12
több mint 14 éve
a google-ban rákerestem 1-2 szteroidra h megnézzem müködik-e az oldal, de azokat sem ismerte amit a google egyértelmüen szteroidnak hoz fel. Többel is emgnéztem. 😕Én pl a Diprophos injekciót néztem meg (ezt adják az allergiára, ami egy hónapig megszünteti a panaszokat, szteroid tartalmú) és az rajta van a listán!
betamethason a hatóanyag neve és 5*-gal van jelölve, ami annyit tesz:
"Orális, intravénás, intramuszkuláris vagy rektális alkalmazása tiltott. Alkalmazási Nyilatkozat kell: intraartikuláris, periartikuláris, peritendinous, epidurális, intradermális injekciók, valamint inhaláció alkalmazásuk esetén. Bőrgyógyászati (ideértve az iontoforézist/fonoforézist), valamint füllel, orral, szemmel, arcüreggel, fogínnyel és a végbélnyílás környékével kapcsolatos problémák helyi kezelésére szolgáló készítmények nem tiltottak, és alkalmazásuk sem gyógyászati célú mentességhez (TUE) sem Alkalmazási Nyilatkozathoz nem kötött."
Sztem mindent meg lehet találni és jó a lista!
több mint 14 éve
a google-ban rákerestem 1-2 szteroidra h megnézzem müködik-e az oldal, de azokat sem ismerte amit a google egyértelmüen szteroidnak hoz fel. Többel is emgnéztem. 😕 sztem erre az oldalra nem nagyon lehet nyugodt szivvel hagyatkozni.
Crushers #12
több mint 14 éve
Hát sajnos ez van, nézegetni kell hatóanyagonként a gyógyszereket! Babra munka, de hát legalább ezt, ha megtudod tenni, akkor már nem mondhatod azt magadnak, hogy bassza meg nem figyeltem oda! Én most megnéztem a Coldrex-et hatóanyagonként! Egyik hatóanyaga sem volt rajta a listán! ÉS kb 2 perc volt az egész!
több mint 14 éve
Én se vagyok egy nagy penge, de gondolom csak gyógyszerként jegyzett termékek vannak a gyógyszerlistában, elvégre azokat engedélyeztetni kell, így követhetőek. Az egyéb kategóriájú cuccok (mindenféle vitaminok, tömegnövelők, stb.) max. a hatóanyagok között szerepelnek, de felsorolva nem lesznek a gyógyszerek között. Kérdés, hogy ha valami nincs a listában, az azért hiányzik, mert nem gáz, vagy azért, mert mondjuk nem számít gyógyszernek, de amúgy buknál vele. Ha biztosat akarsz, marad a hatóanyagböngészés.

több mint 14 éve
De a Coldrex nincs rajta a listán!Bruceakkor nyilván nem. én sem fogom felíratni a kamillateát, ha gyógyszerként szedem :rolleyes:
több mint 14 éve
De a Coldrex nincs rajta a listán!Bruceén az antidopping.hun még doppingszert sem találtam a listán. :/
Hol kell megnézni pontosan h pl. a mittudomén: creatin doppinglistás-e?
Crushers #12