Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
mert magyarul szarul hangzikbár lehet vkinek bejön győri cápák, újbudai lázadók, budapesti titánok és társai
több mint 15 éve
Nekem lenne egy hülye kérdésem...Oké, hogy amerikai futballról van szó, de egy magyar csapatnak mért kell angol nevet adni? Mért nem lehet a Budapest Farkasok? Vagy a Debrecen Gladiátorok?
Semmiféle nagymagyarság meg identitás dolgot nem kevernék ide, nem ezért, csak szimplán nem értem, hogy miért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 15 éve
mi nem...cápa77Én meg úgy hallottam hogy cápáék nem indulnak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vagy olvastam 😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
jah én is ugy hallotam h lesz W2 is az arénán...

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
a Predators is indul, mi is, Wolves is (ha jól vagyok félreinformálva, akkor két csapattal)
több mint 15 éve
Lelkesebben srácok a jelentkezéssel, nehogy elmaradjon.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
Mi szeretnénk indulni, nem tudom hogy elküldték e már a nevezést rá!
több mint 15 éve
Tudja már valaki hivatalosan-félhivatalosan hogy kik indulnak/szeretnének indulni arénán?
több mint 15 éve
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Valóban, ezt most benéztem, mint oly sok mindent máskor is 😊 - azt olvastam valahol hogy a Black Knights (Fekete lovagok) megszűnt és a Titansbe olvadt vele, ebből gondoltam hogy elavult a cucc - ja meg abból hogy a mafsz honlapon a csapat weboldalánál a blackknights.hu szerepel, ami viszont már valóban nincs 😊A googletől teljesen független a dolog, sőt ha itt tartunk szerintem a hivatalos/nem hivatalos név témának sincs sok köze ahhoz hogy 3 éve nem létező csapat szerepel a MAFSZ honlapján...RataccessMelyik nem létezik? A Titans hivatalos neve a Fekete Lovagok.
Amúgy frankó lett a cucc, köszike! 😊KoriTE
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Bolog Karácsonyt mindenkinek,a magam meg a Bats nevében is...

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
A Jászberény Wolverines nevében mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
több mint 15 éve
A googletől teljesen független a dolog, sőt ha itt tartunk szerintem a hivatalos/nem hivatalos név témának sincs sok köze ahhoz hogy 3 éve nem létező csapat szerepel a MAFSZ honlapján...RataccessMelyik nem létezik? A Titans hivatalos neve a Fekete Lovagok.
Amúgy frankó lett a cucc, köszike! 😊

több mint 15 éve
Mindenkinek olyan karácsonyt, amilyet akar!http://miskolcsteelers.hu/?pg=hir&id=236
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
Jók ezek a userbarok 😀 Egy Titansosra majd benevezek én is ha lesz 😛
több mint 15 éve
Ejj, most látom csak, valóban más a Gorillaz logója... Pedig még meg is néztem a honlapot hogy lelessem a csapatszíneket 😊 Na, mindjárt újragyártom 😊
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Eagles, Gorillaz is 😊Igaz, az Eagles kiment a fejemből, viszont a Gorilazz nem a foci csapat, hanem egy Szegedi Rögbi csapat egyik opciója volt...
Rataccess
több mint 15 éve
Eagles, Gorillaz is 😊Lophatok majd az oldaladról a userbarokhoz?Persze, de csak GFox és Rebels van szerintem.deacon75
Rataccess
szerk.: bővült a repertoár:
Szeged Bats

Budapest Eagles

Kaposvár Golden Fox

Tata Mustangs

Újbuda Rebels

A teljes galéria itt érhető el.
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lophatok majd az oldaladról a userbarokhoz?Persze, de csak GFox és Rebels van szerintem.
Rataccess
több mint 15 éve
http://img571.imageshack.us/img571/412/downloadyo.jpgdeacon75Király lett nagyon! 😊 Lophatok majd az oldaladról a userbarokhoz? Golden Fox logót pl. Nálad találtam megfelelő felbontásút...
Miből élne a google, ha minden tökéletes lenne 😛KoriTEA googletől teljesen független a dolog, sőt ha itt tartunk szerintem a hivatalos/nem hivatalos név témának sincs sok köze ahhoz hogy 3 éve nem létező csapat szerepel a MAFSZ honlapján...
Ex-Rataxes