CFB követő 2024
4 feliratkozó
15 perce
JustoVillar
624
Na oda a BYU veretlensege.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 órája
Mekkora csalódás ez a Vols d#, röhej hogy ez a Bulldogs szétszedte őket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 órája
fake.id
13
najó, ennek itt a vége. nikolaj ezt ma nem fogja már visszahozni. mondjuk meg is lepődtem volna, ha a georgia hazai pályán főműsoridőben int búcsút a playoffnak
2 órája
Klaci79
22 195
Ezt rendesen kicentizte az Oregon...
3 órája
fake.id
13
sajnos az eredeti közvetítéshez vagyok szokva, idejét sem tudom már mikor néztem magyarul focit. tévé előfizetésem is kb akkor lehetett utoljára 😊jó veletek beszélgetni, ne vágnátok az ember szavába annyiszor. mikor halt ki így ez a fórum? régi jó shoelace-braxton időkben olyan szófosás ment itt egész este a hatos kickofftól, hogy betelt minden este az internetAz ncaa topicok kihaltak sajnos, nem értem én se az okát, de engem pl hallhatsz most is a match4-en hadoválni 😊 (vagyis majd a nagyszünet után)
fake.id
r.baggio
4 órája
Klaci79
22 195
annyi jó meccs megy egyszerre, nem tudok közben írni is 😊és a yt-nek köszönhetően reklámmentesen nézhetem több készüléken is
4 órája
jó veletek beszélgetni, ne vágnátok az ember szavába annyiszor. mikor halt ki így ez a fórum? régi jó shoelace-braxton időkben olyan szófosás ment itt egész este a hatos kickofftól, hogy betelt minden este az internetAz ncaa topicok kihaltak sajnos, nem értem én se az okát, de engem pl hallhatsz most is a match4-en hadoválni 😊 (vagyis majd a nagyszünet után)
fake.id
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 órája
fake.id
13
jó veletek beszélgetni, ne vágnátok az ember szavába annyiszor. mikor halt ki így ez a fórum? régi jó shoelace-braxton időkben olyan szófosás ment itt egész este a hatos kickofftól, hogy betelt minden este az internet
4 órája
fake.id
13
eddig simán a legjobb sec rangadó az ideiek közül
6 órája
wow, 15 mp-vel a vége előtt fordít a Gamecocks
6 órája
nee, és a Tigers megcsinálja 4.-re 1:10-el a vége előtt
6 órája
Gamecocks QB az év menekülésével
6 órája
lol, a Louisville lábon lőtte magát, 20 yard bünti az utolsó 2 playben, 52-ről berúgta a stanfordi 😀Kristóffal fantasztikus ómen vagyunk számukra, legutóbb akkor nyertek mikor közvetítettünk, még a harmadik fordulóban 😊
Löfli
---
6 órája
És vezet a Mizzou is!💛
6 órája
lol, a Louisville lábon lőtte magát, 20 yard bünti az utolsó 2 playben, 52-ről berúgta a stanfordi 😀
6 órája
A Louisville viszont hosszabbításra megy a Stanford ellen
---
6 órája
És kulcs sack az SMUtól isÉs még1, SMU 9-1
zacknorb
6 órája
És kulcs sack az SMUtól is
6 órája
Ki is írták, de én is erre emlékeztem.Eddig a szezonban volt annyi sack az LSU ellen, mint ma.
Zseni a Gátőr pass rush.
6 órája
Kampman
28 261
Mekkora futás volt
6 órája
A Florida pedig meghálálja, hogy az abc ennyire bízott bennük 😀
---
7 órája
BC visszajött a meccsbe
7 órája
Egy óra és kezdünk match4-en!
---